![]() |
A ten Jodłowiec mógłby grać w LE ? Przecież cos tam pokopał w Polonii na arenie miedzynarodowej...
|
Nie, ale tu chodzi o budowanie składu na Ligę Mistrzów:-D
|
Cytat:
Motywacji to morze brakować Frankowskiemu w Polsce już wszystko osiągnął a rzeczywistość jest taka że to on gra jakby to były jego pierwsze występy a taki Stillic już 10 sezon rozgrywał i 7 razy mistrzostwo polski zdobył. Co do meczu Lecha z belgami to mimo wszystko szanse mają bo rywal nie najmocniejszy. Aczkolwiek zobaczymy czy w końcu uda im się wygrać we Wronkach. Co ciekawe można wyczytać teorie że boisko we Wronkach jest zbyt małe i Lech nie może rozciągnąć gry. |
Cytat:
Pomijam już rychłe pożegnanie z Rengifo, któremu kończy się kontrakt oraz Stilicia, któremu daję maksimum jeszcze jeden sezon w Lechu. W czym taki Jodłowiec jest lepszy od Marcelo, Głowackiego czy Astiza? Poza zasięgiem, to była Wisła Kasperczaka, na którą Cupiał łożył kosmiczne jak na tamte warunki pieniądze. Nikt inny nie marzył nawet o takich sumach, jakie my wydawaliśmy na piłkarzy i kontrakty. W tej chwili mamy cztery zamożne kluby, silną "klasę średnią" i budowane z głową ubogie zespoły, takie jak Lechia, Jagiellonia, Polonia Bytom, Piast czy nawet Odra. Nikt nie jest "poza zasięgiem", nawet Cracovii ( przepraszam warszawiaków, musiałem:rotfl: ). |
Cytat:
|
Zbliżają się decydujące mecze kwalifikacyjne a naszej Wisełki w nich brak...:(Co się stało się nie odstanie ale z naszą obecną formą sądzę że poradzilibyśmy sobie z Sofią.Teraz Polskę reprezentuje tylko Lech...Z jednej strony chciałbym aby zbierać te punkciki w rankingu ale jak pomyślę że mam trzymać kciuki za ten zespół...
|
Czy jakaś tv transmituje mecz Kuchenek? W żadnym programie nic nie widać, a z chęcią bym popatrzył, czy faktycznie brak im mobilizacji na ligę ( :lol: ), czy są tak przeraźliwie słabi.
|
Cytat:
(10 znaków) |
no Bruggia, do BOJU!!!
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
|
moglby ktos zarzucic linkiem do meczu w necie bo jestem u znajomych ktorzy maja n-ke i nie maja polsatu;/
|
Cytat:
od 20:30 http://www.justin.tv/tomciotv/popout |
Borek zwariował
|
|
Fc Brugge Do Boju !
|
Co powiedział? Dopiero włączyłem.
|
Cytat:
haha Do boju Bruggia |
Mozecie dać jakies inne linki,bo u mnie nie dziala tylko jakas fura stoi ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
3 miejsce w lidze 2-4 z Polonia Dziekuje za taki zajebisty zespol I Brugga juz masakruje |
Póki co widać że Brugee to już wyższy poziom niż Fredrikstad.
P.S. Bolt jest niesamowity, nowy rekord świata na 200m, 19'20" |
Jakiś link by się przydał.
|
Będzie ciekawy mecz, Brugge jest póki co groźna co bardzo cieszy :).
PS. Bolt - 19'19'' :). Szacun :) |
Cytat:
http://www.justin.tv/yarecky20oo/popout |
Panowie ile można o te linki pytać...
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia meczyki.pl Dodajcie sobie stronki do ulubionych. |
Co by nie było sędzia chyba zainkasował kuchenkę!
|
Narazie ślimacze tempo meczu, Lech Smudy lepiej sie prezentował jesli chodzi o styl
|
Bruggia bije Lecha organizacją gry. Z Lechem trzeba grac ofensywnie i agresywnie jak Polonia niedawno. Przycisniete poznanskie panienki nic nie zdzialaja.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl