![]() |
Małecki mimo ze nie darze go sympatią to jedyny w tym całym dwumeczu zawodnik któremu nie mogę zarzucić tego że nie widziałem w nim woli walki, ambicji, pracy i wybiegania na boisku ( moze jeszcze Jovanić ale on biegac nie musi dużo)
|
Brozek, odkad wszedl robi wiecej niz caly nasz atak razem wziety.
Wytlumaczcie mi jak to jest mozliwe ze pilkarze nieraz zostawiajacy na paru metrach w lidze Polskiej zawodnikow tutaj sami sa odstawiani na 1-2 m.CDo sie zmienilo przez pol roku? Chyba Wislacy beda wracac klasa ekonomiczna dzisiaj:). |
Cytat:
|
Co ten Cikos robi? SKąd oni wytrzasnęli tego drewniaka?!
|
Cytat:
|
Wiecie co lepiej zostańmy na tym Hutniku do końca roku bo nie godzi się, żeby oni mogli tam biegać. Co wiecej - kopać piłkę. Jestem ciekaw co ma w głowie Cupiał.
Cytat:
|
Przecież napisał kolega wczesniej, że z Tartaku
|
Łobo ...
Wysiadam. |
Wzmocnienia pewnie beda. Sciagniemy kolejnego Paljica, Bunoze i innego Jovanica.
|
to mamy nowego "Jopa" jeszcze tylko do pełni szczęścia brakuje by Kowalski swojaka walnął...
|
przemyslałem swoja wczesniejsza wypowiedz i chce sie poprawić , myslę że Jovanić przebeigł mniej wiecej podoby dystans co Boguski, Jirsak, Sobolewski, Kowalski
|
Kasperczak chyba bardzo nie lubi Kirma...
|
Jedyny (Mały) który coś tam jeszcze grał, próbował - schodzi... to jakaś parodia.
|
zbieramy sie na lotnisko wygwizdac gwiazdy???
|
niewierze ze zszedl Maly...
|
Jak zobaczyłem pierwszą jedenastkę to wiedziałem ze będzie "ciekawie", ale to jest tragedia...
Mam nadzieje że Cupiał spełni moje modły i wreszcie wywali Kasperczaka;/ |
jeszcze tylko raz zapytam moze jestem nudny ale dlaczego kirm nie gra ?
|
Hahahaah, Małego zdjął który jedyny biegał a dziadka Zurawskiego zostawil
|
Żuraw znowu w środek :DDD
|
****a jebany kasperczak ciul co on wyprawia a boguski dalej gra ****a frajer jebany
|
Małecki najlepszy i zmieniony żenada!!!
|
Komentatorzy płaczą o Kirma a prawda jest taka, że gość gra badziewie takie samo jak reszta. Jak nie gorsze.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
... o co tu chodzi? Jest ktoś mądry kto wytłumaczy taktykę Kasperczaka na ten mecz?
|
Cytat:
|
Ja również mam taką nadzieję Macios i będzie to najlepsze co może nas spotkać.
Dam małą podpowiedź,nie wydaje Wam się to nienormalne, że piłkarz pokroju Żurawskiego ma problemy z przyjęciem piłki?Myślicie, że nasi kopacze chcieli się tu skompromitować? Podziękujcie Panu Kasperczakowi za ten sezon Jutro napiszę o co mi chodzi, bo teraz mnie tu ludzie zjedzą |
mam nadzieję, że to ostatnie chwile takiej Wisły. Żądam zmiany trenera na kogoś, kto pokaże im jak ruszać się po boisku.
To co dzisiaj oglądamy to jest skandal. Wystawienie Paljica w pierwszym składzie to był jakiś akt sabotażu, ten koleś jest absolutnie zdezorientowany. Boguski na boisku? Za co!? Nigdy tego nie zrozumiem, koleś jest żałosny. Nie wiem gdzie się podziała jego forma... No a swoją drogą, to zastanawiam się czy istnieje jakiś limit upokorzeń, które może przeżyć jeden człowiek? Przecież ci kolesie błaźnią się każdego roku, a żadnych wniosków nie wyciągają. Może to nasza wina i głaskania ich po główkach krzycząc przy tym - "nic się nie stało!". Dzisiaj stało się za dużo, co najmniej na moją wytrzymałość. |
tofik a Boguski co robi.... to jest dopiero pomyłka... koleś skończył się w momencie kontuzji w meczu z Legią...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl