![]() |
http://www.10stycznia2009.pl/konkurs/praca/197
Proszę bardzo :) Cytat:
|
Skoro nalegasz :D :lol:
|
taaaak zimno u mnie jeszcze nie było tej zimy..
wczoraj -9 w nocy, rano -14 dziś teraz -14, rano.. o 6 na autobus.. chyba nie dam rady. :lol: |
Cytat:
U mnie najwięcej -23 stopnie w środe rano(moze było więcej w nocy), po za tym da się przeżyć, w jednej szkole jest nawet wywieszka ze jak temperatura spadnie ponizej -20 stopni to maja nie przychodzic do szkoły szkoda ze nie u mnie :/ |
u mnie na szczęście tylko -8 :P
|
Przy -8 już ten jęzor może przyłapać
|
no racja.... :rotfl: ....w nocy -10 :/ a rano -5 eh.. a ja bez czapki i rękawiczek :-P
|
Cytat:
|
Gucio, co z transportem do Venus, lista skompletowana?
Dobranoc ;) |
o Gucio, właśnie. Dopisz tam sobie też i mnie ;> Tylko jakiś termin konkretny zapodajcie :D
|
podzwoniłem, popytałem i powiedzieli, że dla zorganizowanych grup, dodają niespodzianke..!
lista się tworzy? :D |
Cytat:
|
Pio, pisałeś wcześniej o akcji krwiodawstwa. Orientujesz sie jak czesto można oddawać krew ? Bo mi jakoś z głowy wyleciało, a jakbym mógł to bym poszedł.
|
Jest dobrze Gucio. Myślę, że daleko zajdziemy. Od ilu osób jest ta ZORGANIZOWANA GRUPA? Dużo potrzeba? Popytam znajomych xD
|
Cytat:
- co 3 miesiące :) |
no to dupa, bo ja byłem 7 listopada.
|
Bardzo fajnie, że wzrasta ilość krwiodawców wśród młodych ludzi :)
|
co do krwiodastwa to ostatnio w szkole mielismy tego busa, i kto oddal szedl do domu i dostawal w ciul upominkow (kawa, herbata, czekoladki etc.) ja mialem takiego pecha ze dzien wczesniej mialem nocne wojaze z Żubrem i krwi oddac nie moglem... :(
|
rozumiem, że najbardziej żal Ci tych upominków ;p
|
szczerze mówiąc mam gołębie serce i chciałem nawet żeby sie ta krew przydała, jednak w głebi duszy tkwił mi sprawdzian z matematyki i możliwość zwolnienia do domu... w sumie to i tak poszedłem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ładnie 2strony były o wódce teraz następne 2 będą o krwiodactwie... :) ładnie wszystko sie kumuluje nie ma co :D :P
|
Cytat:
|
ja miałem taką akcje u siebie w szkole jakoś w październiku - fakt, że dowiedziałem się o tym tego samego dnia + sprawdzian z ang :D sprawił, że po 30 sekundowej kontemplacji zrobiłem dobry byznes :P ominąłem spr i jeszcze za półlitrówke krwi dostałem 7 czekolad i .... szynke <lol2>. ale teraz już sie wybieram nawet bez słodyczy :)
|
Ja przed pierwszym oddawaniem byłem trochę pospinany, bo doświadczenia z pobieraniem próbek krwi do badań miałem nienajlepsze. Okazało się jednak, że w sumie nic wielkiego, wręcz całkiem przyjemna sprawa - muszę sobie kupić do domu takie fotele jak mają w krakowskim centrum krwiodawstwa na Rzeźniczej. Zajebiste są, aż sie nie chciało wstawać :D
|
Cytat:
Dziś zdaję matematykę , polski i fizykę trzymać kciuki :) Dobranoc :) |
Cytat:
AOT - możesz spóbowac, po 2 miechach teretycznie mogą pobrać od Ciebie krew ... będzie zależało od lekarza i wyników oraz Twojego zdrowia. |
Cytat:
Też się wybiorę w niedzielę, ostatnia moja przygoda z krwiodastwem miała miejsce w październiku jakoś więć w sam raz pasuje. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl