Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Bieluu 21.10.2008 18:04

Telefon stacjonarny w UPC. Ktoś ma? Jakieś opinie na ten temat? Nie chodzi mi o kasę bo to już wiem. Raczej chciałbym opinię na temat jakości itd.

Pablooo 21.10.2008 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Westmoreland (Post 617958)
Pytanie do grających na bet-at-home.
1. Czy podczas wypłaty wygranych na własne konto bankowe wpisujecie IBAN i BIC w okienku gdzie wpisuje się numer konta? Pytam bo jeszcze nie przelewałem wygranej.
2. Wpłacając np 50 zł (bez stosowania bonusów) muszę obrócić całą kwotą (np 3 razy) przed wypłatą wygranej?
3. Czy komuś trafiło się, że bank zakwestionował taki przelew (podobno zakłady bukmacherskie w naszym kraju bez podatku są nielegalne)?

Z góry dziękuję za odpowiedź

1. Nie pamiętam teraz tych wszystkich numerków, ale masz na BAH live-support w postaci czatu i wszystko Ci wytłumaczą, ewentualnie są fora gdzie o tym piszą.
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest).
3. Nie martw się o to.

vote-for-mikey 21.10.2008 18:27

Wie ktoś gdzie w Krakowie (lub w necie) można kupić flagę Wielkiej Brytanii/Irlandii w rozmiarach 150cm*90cm? albo podobnych?

d.j 21.10.2008 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablooo (Post 618003)
1. Nie pamiętam teraz tych wszystkich numerków, ale masz na BAH live-support w postaci czatu i wszystko Ci wytłumaczą, ewentualnie są fora gdzie o tym piszą.
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest).
3. Nie martw się o to.

O bank nie masz się co martwić... to się zgadza... Ale jeżeli będziesz za dobry to nie zdziw się jak nagle zniknie twoje konto z twoimi pieniędzmi....

PauL 21.10.2008 19:06

Jakieś dzieła, publikacje, artykuły dotyczące Rydlówki ? Zna ktoś jakieś tytuły, albo księgarnie gdzie mogę ów materiały nabyć ?

Zwitter 21.10.2008 19:10

Nie wiecie jak pobrać pliki ze strony http://ifolder.ru??
Wiem, że trzeba się zalogować, więc się zalogowałem, ale nadal nic :(

Kondipr 21.10.2008 19:54

Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp.

gigant 21.10.2008 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kondipr (Post 618040)
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp.

Może wyłącz komputer, przeważnie wszystko z pulpitu znika.

Kup legalnego windowsa, lub cofnij ustawienia systemu na czas przed aktualizacją. Powinno zadziałać.

Krzyma 21.10.2008 21:51

Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu ?? Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!

rafiABG 21.10.2008 21:53

Czy dostane gdzieś w Krakowie ten model air maxów ? http://www.hetera.com/images/Large/DSCN5493.jpg

West 21.10.2008 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzyma (Post 618088)
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu ?? Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!

nie na stoprocent
ale ****a na zdrowy rozum
jak chcesz odebrac sygnal jak nie przez antene ?

ByQ 21.10.2008 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ByQ (Post 617736)
Pytanko o firme w Krakowie, która na zamówienie zrobi 10-20 koszulek z danym napisem - i tak za rozsądna cenę? Zna ktoś może?

Podbijam na nowa str... przy okazji dodam ze chodzi coś ala koszulka czerwona na mistrza, nadruk z napisem z przodu i może ewentualnie coś z tylu

mcovalski 22.10.2008 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzyma (Post 618088)

Wybacz ale :shock: ::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: rotfl:
Nie wiem - mam nadzieję, że robisz sobie jaja i marną prowokację. Jeżeli nie to brak mi słów.

David. 22.10.2008 12:36

To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o

Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej?

Arkas 22.10.2008 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 617952)
Może mi ktoś jasno wyjaśnic:
Chce kupic jakis dekoder gdzie bedzie Canal +, i z tego co widze to on jest tylko w Cyfrze +.
I ile najtańszy abonament kosztuje aby miec Canal+?? I o co biega z tą promocją i ile lat trwa umowa.
Bo jakoś strasznie zamotane na tych ich stronie. Z góry dzięki za pomoc.

PODBIJAM

David. ja jak grałem kiedys na zwłokę to dali mi lepszy telefon i taniej trochę. Powiedz im, że zastanawiasz się nad przejściem do innej sieci i wtedy ci złożą nową ofertę. Bynajmniej ja tak miałem.

edit: Aha, ok dzieki :]

Wojtas 22.10.2008 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 617952)
Może mi ktoś jasno wyjaśnic:
Chce kupic jakis dekoder gdzie bedzie Canal +, i z tego co widze to on jest tylko w Cyfrze +.
I ile najtańszy abonament kosztuje aby miec Canal+?? I o co biega z tą promocją i ile lat trwa umowa.
Bo jakoś strasznie zamotane na tych ich stronie. Z góry dzięki za pomoc.

No Canal+ to tylko na Cyfrze.

Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko.

Tu link do opisu zestawow

http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html

wierny 22.10.2008 18:32

Nie musisz mieć żadnych pakietów, ja mam tylko 4 canal + w hd za 19 zł przez pierwsze 7 miesięcy a potem za 39. plus dopłata hd i wynajem dekodera.

laku82 22.10.2008 19:51

Poszukuje książki dp angielskiego "Inside Out" poziom Upper Intermediate. Ma ktoś może to w pdf ? Ew w grę wchodziło by odkupienie używanej/ kupno ksera.
Pilne.

Robert_wislak 22.10.2008 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 618332)
No Canal+ to tylko na Cyfrze.

Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko.

Tu link do opisu zestawow

http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html

Na ile sie podpisuje umowe?

3michal_04 22.10.2008 22:58

Ratujcie!

którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści:

Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it.

Co robić?

Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot?

Pomóżcie - pilna sprawa.

Verinho 23.10.2008 00:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 3michal_04 (Post 618422)
Ratujcie!

którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści:

Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it.

Co robić?

Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot?

Pomóżcie - pilna sprawa.

Sprawdź czy plik przy instalacji znajduje sie w folderze z pozostałymi plikami , drugie to może być że ten plik cv.09.img jest uszkodzony , jeśli instalujesz to z płyty i masz dwa napędy wybierz ten bez nagrywarki, sprawdz czy płyta nie jest porysowana
Tłumaczenie błedu to: "problem z odczytem pliku , sprawdz czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"

kms 23.10.2008 09:53

Gdzie najlepiej na necie obstawiac ? expert ? bet and win ? bwin ?

Zeby nie bylo limitu wyplacania wygranej powyzej np 100zl :P

jeszcze jedno.
Drukarke mam podpieta do kompa z xp
mam siec z laptopem przez liveboxa jak dodac drukarke do sieci ? udostepnilem na xp i chuia nie widac :/ wogole przez angry ip scaner tylko moga znalezc xp a xp viste mi znajduje ? ocb ?

Kamil_mchw 23.10.2008 10:23

ile jest w krk za metr kw. malowania??

>>OLSZA I<< 23.10.2008 10:39

Mam prozbe jesli ktos posiada TMK z relacja z derbów Tarnowa na stadnionie tovi Prosze o kontakt na priva

szachmat 23.10.2008 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 618223)
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o

Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej?

Wiecej to tylko na stronie sie dostanie jak sie zalogujesz. Orange.pl i pozniej przedluz umowe. Ewenutalnie cały wielki watek o przedłużaniu jest na telepolis.pl lub gsmonline.pl

Kordel_Walker 23.10.2008 14:00

Mam pytanie - mianowicie ktoś wie jak będą wyglądały kwalifikacje do ligi mistrzów w następnym sezonie?
Niby ma być łatwiej dla biedniejszych klubów - np. Wisły, ale co sie zmieni...

Zola 23.10.2008 14:30

do usunięcia

Zieniu17 23.10.2008 15:40

Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?

saklak1906 23.10.2008 15:47

[quote=Zieniu17;618546]Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?[/quote]

W granicach 300-400 funtow w zaleznosci od operatora i najczesciej z simlockiem, najlepiej poszukac na ebay-u. Ale malo osob zgadza sie na wysylke zagranice czasem mozna sie dogadac

k888 23.10.2008 16:12

Nie wiem czy w dorym temacie zadaje pytanie :) Jest jakiś program komputerowy, który potrafi stare czarnobiałe zdjecie przerobic do koloru ?? Z góry dzieki za odpowiedz

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl