![]() |
Telefon stacjonarny w UPC. Ktoś ma? Jakieś opinie na ten temat? Nie chodzi mi o kasę bo to już wiem. Raczej chciałbym opinię na temat jakości itd.
|
Cytat:
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest). 3. Nie martw się o to. |
Wie ktoś gdzie w Krakowie (lub w necie) można kupić flagę Wielkiej Brytanii/Irlandii w rozmiarach 150cm*90cm? albo podobnych?
|
Cytat:
O bank nie masz się co martwić... to się zgadza... Ale jeżeli będziesz za dobry to nie zdziw się jak nagle zniknie twoje konto z twoimi pieniędzmi.... |
Jakieś dzieła, publikacje, artykuły dotyczące Rydlówki ? Zna ktoś jakieś tytuły, albo księgarnie gdzie mogę ów materiały nabyć ?
|
Nie wiecie jak pobrać pliki ze strony http://ifolder.ru??
Wiem, że trzeba się zalogować, więc się zalogowałem, ale nadal nic :( |
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp. |
Cytat:
Kup legalnego windowsa, lub cofnij ustawienia systemu na czas przed aktualizacją. Powinno zadziałać. |
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu ?? Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!
|
Czy dostane gdzieś w Krakowie ten model air maxów ? http://www.hetera.com/images/Large/DSCN5493.jpg
|
Cytat:
ale ****a na zdrowy rozum jak chcesz odebrac sygnal jak nie przez antene ? |
Cytat:
Podbijam na nowa str... przy okazji dodam ze chodzi coś ala koszulka czerwona na mistrza, nadruk z napisem z przodu i może ewentualnie coś z tylu |
Cytat:
Nie wiem - mam nadzieję, że robisz sobie jaja i marną prowokację. Jeżeli nie to brak mi słów. |
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej? |
Cytat:
David. ja jak grałem kiedys na zwłokę to dali mi lepszy telefon i taniej trochę. Powiedz im, że zastanawiasz się nad przejściem do innej sieci i wtedy ci złożą nową ofertę. Bynajmniej ja tak miałem. edit: Aha, ok dzieki :] |
Cytat:
No Canal+ to tylko na Cyfrze. Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko. Tu link do opisu zestawow http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html |
Nie musisz mieć żadnych pakietów, ja mam tylko 4 canal + w hd za 19 zł przez pierwsze 7 miesięcy a potem za 39. plus dopłata hd i wynajem dekodera.
|
Poszukuje książki dp angielskiego "Inside Out" poziom Upper Intermediate. Ma ktoś może to w pdf ? Ew w grę wchodziło by odkupienie używanej/ kupno ksera.
Pilne. |
Cytat:
|
Ratujcie!
którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści: Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it. Co robić? Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot? Pomóżcie - pilna sprawa. |
Cytat:
Tłumaczenie błedu to: "problem z odczytem pliku , sprawdz czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp" |
Gdzie najlepiej na necie obstawiac ? expert ? bet and win ? bwin ?
Zeby nie bylo limitu wyplacania wygranej powyzej np 100zl :P jeszcze jedno. Drukarke mam podpieta do kompa z xp mam siec z laptopem przez liveboxa jak dodac drukarke do sieci ? udostepnilem na xp i chuia nie widac :/ wogole przez angry ip scaner tylko moga znalezc xp a xp viste mi znajduje ? ocb ? |
ile jest w krk za metr kw. malowania??
|
Mam prozbe jesli ktos posiada TMK z relacja z derbów Tarnowa na stadnionie tovi Prosze o kontakt na priva
|
Cytat:
|
Mam pytanie - mianowicie ktoś wie jak będą wyglądały kwalifikacje do ligi mistrzów w następnym sezonie?
Niby ma być łatwiej dla biedniejszych klubów - np. Wisły, ale co sie zmieni... |
do usunięcia
|
Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?
|
[quote=Zieniu17;618546]Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?[/quote]
W granicach 300-400 funtow w zaleznosci od operatora i najczesciej z simlockiem, najlepiej poszukac na ebay-u. Ale malo osob zgadza sie na wysylke zagranice czasem mozna sie dogadac |
Nie wiem czy w dorym temacie zadaje pytanie :) Jest jakiś program komputerowy, który potrafi stare czarnobiałe zdjecie przerobic do koloru ?? Z góry dzieki za odpowiedz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl