![]() |
Na żywo koszulka bardzo efektownie się prezentuje(oczywiście subiektywna opinia), dobrze wykonana, fajny materiał, trochę nisko herb na plecach, jakby był pod kołnierzykiem- kozak
. |
wg mnie nowe stroje lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach, do tego nowe spodenki nie są w cale takie zle, nawet fajny jest ten czerwony pasek u dołu.
|
czy dobrze widzialem czy na karku jest jakis guziczek uniemozliwiajacy postawienie kolnierzyka ?
|
kołnierzyki gonia na lewo i prawo i przeszkadzaja w grze
|
Jest guzik z tyłu, można go jednak rozpiąć. A czy kołnierz przeszkadza w grze... trzeba by kopaczy zapytać ;)
|
Cytat:
no to mamy juz przyczyne wczorajszej porazji :P |
Stroje przypadły mi do gustu, kupię jednak dopiero taką koszulkę gdy będzie na piersi Biała Gwiazda.
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Są może gdzieś do kupienia OBECNE koszulki treningowe grajków ??
|
Cytat:
z tego co widać na fotce i znajduję się on na wysokości lędźwi |
Cytat:
Jedynym rozwiązaniem są te koszulki w Fanatyku. |
|
Orientuje się ktoś, czy będą dostępne w sprzedaży obecne koszulki z długim rękawem?
|
na oficjalnej wyprzedaż sprzętu z ubiegłego sezonu
Pytanie ode mnie ; Czy ktoś sie orientuje czy bedzie mozna dostać te dresiki niebieskie nowe ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam nadzieję że nie będzie transmisji w TV z tymi koszulkami, mało tego niech nie wychodzą z szatni na mecz...
Powyższe dotyczy również Meliksona, Małeckiego i tego paskudnego stadionu, prezesi też nie są bez winy a Cupiał to belzebub. Myślę, że tak jak mój to i kolegi post do kasacji. Pozdrawiam |
Nie rozumiem dlaczego chcesz skasować mój post? Twój owszem jest do skasowania, sam wyraziłeś taka chęć, ale mój dlaczego? Nie rozumiem?
|
Bo jest tak samo oderwany od rzeczywistości jak jego..
|
A ktoś pytał może, czy będą te koszulki z Białą Gwiazdą zamiast logo SSA? Mogliby kibicom takie sprzedawać. Na pewno więcej osób byłoby zainteresowanych.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Rosomak - a ja nawet nie tyle wierzę, co je widzę!
--- Nie wiecie, czy można gdzieś kupić taki sam model koszulek jak ma Wisła, tyle, że "goły"? Tj. bez herbu, bez telefoniki, ekstraklasy itp.? |
Podejrzewam, że Krak Sport. Od kiedy pamiętam, tam zawsze można było trafić "gołą" koszulkę Wisły (oprócz tej Umbro z gwiazdą na ramieniu).
|
Cytat:
Za taką koszulkę mogę dać 300zł. Za tą obecną nigdy. Kurde, pięknie wyglądałaby ta koszulka z tym kołnierzem, Białą Gwiazdą i napisem Reyman na plecach...prawdziwa legenda na retro koszulce. |
jakiś forumowy grafik może podmienić sa na Białą Gwiazdę? tak żeby oko nacieszyć jakby było gdyby .. :)
|
Ale te kołnierzyki im się majtają. Fajnie wyglądają ale jakbym był piłkarzem to bym kazał dorobić guziczki albo przyszyć je na stałe :D
|
|
^^cóż można to tylko skomentować w jeden sposób: złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy:D
|
^^ nie do końca. Piłkarze FCB to herosi, idealni piłkarze. Każda zmiana warunków otaczających ich olśniewającą aurę jest przez nich odczuwalna, dlatego tak ciężko znoszą grę w przepoconej i zasmarkanej koszulce.
Druga sprawa to koszulki Wisły. Wzór świetny, materiały pierwsza klasa. Dyskredytuje je tylko logo w miejscu Białej Gwiazdy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl