![]() |
Cytat:
To zależy jak duża jutro będzie frustracja po naszym meczu, bo o tym że będzie wiem już od dawna, tylko jeszcze w którą stronę ;) Myślę, że forum będzie działać normalnie a bardziej skupimy się na wyłapywaniu kwiatuszków z Shoutboxa, bo jak wiadomo temat meczowy na czas meczu też nie będzie otwarty, przynajmniej ja nie planuje go otwierać. M. |
Cytat:
:P |
Może mi ktoś wytłumaczyć, za co miałem bana na tydzień?
Gdzie naruszyłem regulamin pisząc, że Marszałek zmienia zdanie jak chorągiewka. Marszałek tłumacz się, posta ofc musiałeś usunąć ;) |
Mam problem z forum, a dokładnie z odpowiedziami. Przy wyborze "odpowiedz" nie mam wyświetlanych jakichkolwiek możliwości: podkreślenia, przekreślania, pogrubienia tekstu, wstawienia minek, umieszczenia linku/obrazku itd. Jedynie mam okienko na tekst.
|
Cytat:
Kolega sprawdzi teraz i da znać czy wszystko działa ;) Pozdrawiam. |
|
Cytat:
Nie mozna a trzeba :) Dzieki. |
Cytat:
|
1 maja dostalem bana. Podobno bralem udzial w wyzywaniu chlopa o nicku ForFUN od policjantow czy cos w tym stylu. Problem polega na tym, ze 1 maja mnie w ogole na SB nie bylo. Wtedy to ja bylem w robocie, bez dostepu do inetrnetu. Rozdajecie sobie te bany, potem czlowiek sie zatsanawia za co wlasciwie, a na koniec sie dowiaduje, ze tak na 100% to nie wiadomo czy slusznie czy nie.
|
Pytanie może głupie ale kto pyta ten nie co innego:P
Jeśli piszę odpowiedź na forum nawet w trybie zaawansowanym wszystkie opcję url, b, img, quote itp muszę pisać ręcznie. Czy tak tu jest czy tylko ja nie widzę "przycisków"? |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Podziękowali:) |
^ Troszkę chyba zmodyfikowało Ci się również okienko do pisania postów ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na samym dole po prawej stronie, jest coś podobnego tylko w skróconej wersji. Mam rozumieć że prośba jest,żeby było takie samo jak na górze? |
Cytat:
Dokładnie, bardzo fajnie byłoby, aby na dole było to samo co u góry. Tak zawsze muszę przewijać stronę do samej góry. A jak uda Ci się zrobić te odnośniki na dole to nikomu przeszkadzać nie będą, a może niektórym (jak mi) ułatwią przeglądanie. |
Takie coś?
|
Bosko! Dziękuje bardzo ;-)
|
Zmieńcie please tytuł tematu MMA z Pudzianem na np.:
UFC, MMA, K-1 i inne |
|
Cytat:
Zmienione ;) Cytat:
Zbanowano spambota. |
[Dzisiaj 20:01] Błaszczu_WIŚLAK: @For_FuN_: Ty cos o tym wiesz no nie ? na komendzie macie spotkania na temat kultury - znowu jakis gosc mnie bezczelnie pomawia. Mam nadzieje, ze mozna cos z tym zrobic. Nie zamierzam na to reagowac, bo znowu zrobi sie bajze :]. Pozdrawiam.
|
Cytat:
Witam kolegę For_Fun'a, mam dla Ciebie dobrą wiadomość od dziś Twoje skargi przyjmuje ktoś inny: Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie: ul. Mogilska 109 31-571 Telefon: 12 411-77-99 Nie pozdrawiam! |
Za co dostalem miesiecznego bana? Nie mam go w upomnieniach a poprostu chce wiedziec co Cie w dupe ugryzlo tym razem.
|
Witam, zbliżamy się do E2012, jak widać powstał temat poświęcony EURO2012, w sumie mamy dwa takie tematy. Postanowiłem, że temat:
Mistrzostwa Europy Polska - Ukraina EURO 2012 Poświęcony będzie tylko i wyłącznie sprawom sportowym związanymi z turniejem organizowanym w Polsce i na Ukrainie, czyli wszelkiego rodzaju komentarze dotyczące spotkań E2012, statystyki, dyskusja o sportowych aspektach Euro, waszych typach, przewidywaniach itp rzeczach. Natomiast temat: Komentarze nt. organizacji i aspekty pozaboiskowe EURO 2012 poświęcony będzie pozostałym rzeczom dotyczących Euro2012, zresztą jak sama nazwa na to wskazuje. Na czas trwania Mistrzostw oba tematy zostaną przylepione w Hyde Parku Sportowym |
W hiperzłączu to drugiego tematu jest jakaś kablówka z Kołobrzega :D
A decyzja bardzo dobra. |
Cytat:
2. tą sprawą, tym sprawom;) |
Teraz już wszystko działa :)
|
Właśnie miałem teraz (bo wcześniej czasu nie miałem) zaapelować o to, żeby ten mój temat był tylko czysto piłkarski :)
Dzięki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl