![]() |
ahh ten celtic, ale cos czulem ze nie wygraja,pewnie dowiedzieli sie jaki jest wynik w meczu dundee z rangersami ;/
|
Ja puściłem szybko nowy kupon:
Sivasspor - Genclerbirligi Ankara 1 1,40 AC Bellinzona - FC Zürich 2 1,30 HNK Rijeka - HNK Cibalia Vinkovci 1 1,25 Arsenal FC - Stoke City 1 1,30 Stawka:15 zł Kurs: 3,19 Maks.wygrana: 47,70 zł |
Cytat:
Nie daje sie takich samych meczy na różne kupony !!!!! Już tym bardziej taki ostatnio średni Celtic z kursem 1,2 EDIT Mogłem puścić czystą 1 na Hull :) |
skład MAN UTD na mecz Hull:
Kuszczak - Rafael, Neville (C), Brown, De Laet - Nani, Fletcher, Gibson, Martin - Macheda, Welbeck na rezerwie takie gwiazdy jak: Amos,Eckersley,Possebon,Tosic |
Po co zagraliście ma celtik z takim kursem??Już lepiej było na rangersów po 1.45 tak jak ja...
|
Arsenal 3:0
Zurich 1:0 Czekam jeszcze na Rijeka. |
Wczorajsze:
Auxerre-St Etienne 1 Nancy-Marseille 2 Ath. Bilbao-Atl. Madrid 2 Sevilla-La Coruna 1 Villarreal-Valencia 1 Stawka 5zł Wygrana 114,36 zł |
Cytat:
Weekend bardzo udany :) 4 kupony - 3 wygrane. Jeden zwalony przez Celtic !:-P |
dajcie coś na jutro mniej więcej żeby był kurs około 5 zł i nie żeby to było jedno zdarzenie:D
|
Mnie jeszcze podkusilo zagrac na noc:
Velez Sarsfield - Boca Juniors 1x 1,25 Colon De Santa Fe - Racing Club 1x 1,17 Orlando Magic - Cleveland Cavaliers |over 189,5| 1,85 Kurs: 2,71 Stawka: 15 zł Maks.wygrana: 38,70 zł |
Cytat:
Atletico Pachuca - CF Indios De Ciudad Juarez - 1 po 1.50 Można spróbować nawet handi po ok 2.40 [0-1] (w pierwszym meczu 0:3 dla Atletico) Kolejny ciekawy mecz, na dziś noc w Brazylii z kolei Avai - Coritiba 1 2.05 |
Cytat:
Przez to na plus tylko 20 zł... |
Lukas TSW - ja ci proponuje zagrac na mecz Orlando - Cavaliers over 189,5 !!
Wystarczy wynik 99-91 lub inne kimbinacje. Over jest baaardzo realny przy wysokim kursie 1,85 :) . Na overy i undery w NBA ostatnio zdarza mi sie trafiac. Jak narazie w takich typach mam 4/5 ! |
Cytat:
Pierwszy wszedł , drugi nie ale to był taki hardkorowy bardziej .Ogólnie sobota i dzisiejsza niedziela na duży plusik :D |
Cytat:
Wybacz ale musiałem...:) |
Cytat:
ja miałem racje ze nie zagra Krystyna a Ty ze ManU wygra:) i tym sposobem sezon w lidze angielskiej uwazam za zamkniety:p |
w nocy pięknie Detroit pojechało z Chicago ;) strzelcy bramek również się zgadzają.
dajcie typy na dzisiaj! ja mam już kupon na sobotę z naszej ligi: Jagiellonia-Bełchatów x-x Górnik-Polonia 1-1 Piast-Lechia 2-2 Arka-Odra 1-1 Legia-Ruch 1-1 |
Cytat:
ALeż pech :D Łączna suma punktow: 188 :P O 2 za malo :( |
Barcelona-Mu-2
Stawka 20 wygrana 54 zł Jak myślicie wejdzie? |
ja też stawiam na MU i do tego remis w finale pucharu Izraela:D
niech mi ktoś powie opłaca się stawiać na weekend na Basel i Zurich? |
a ile ty chciałes? z kim gra Basel i Zurich ?
|
brylant17 Basel gra z Bernem a Zurich gra derby z Grasshopers obie drużyny grają u siebie
na jutro sobie wymyśliłem: Blagoevrad-Lovec 2 (skojarzyło mi się z Pelikanem Łowicz Kamikaze:) ) Beitar-Maccabi X Estonia-Czechy 2 |
Cytat:
|
Vetra 2
Ekranas 2 Suduva 2 kurs 1,9 |
Cytat:
Meczem myślę nie do obstawiania za tą stawkę (1,30) jest Wisła -Sląsk 1, Wiśle wystarczy remis i bez sensu jest ryzykowanie. Jeśli chodzi o typ na weekend to Osasuna-Real Madryt 1 ! |
a ja mam pare takich wyższych kursów na weekend myśle że wartych zagrania:
Alaves-Huesca 1 (2,05) Sedan-Tours 2 (2,10) Santander-Getafe 2 (2,15) co Wy na to ? |
jak myslicie warto postawic na jutro na Manchaster? wygraną z remisem kurs 1.39 za 2570zł tyle posiadam wynik prawdopodobny do wygrania na czysto ok 650zł?
|
szkoda ze na Wisłe jest taki mały kurs bo gdyby był ze 1,4zł za wygrana z remisem to by sie opłacało...
|
Cytat:
Po co ryzykować 2,5tys mając do wygrania 600zł? Tym bardziej że to Barca wygra LM?! |
to moze macie jakies ciekawe typy na weekend :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl