![]() |
Jeśli mamy robić za MOPS, to maksymalnie na 6 miesięcy, jak w przypadku Jarocha.
|
Te dwa przedłużenia to za dużo. Jeśli argumentem ma być to, że przedłużyliśmy też Jarochowi, to trzeba było i jemu nie przedłużać.
|
Cytat:
|
Wywiad z Marcelem Łubikiem w Meczykach:
https://youtu.be/3Jw92vJVkm0?si=PrbGIhv14c9UWrm8 |
Cytat:
Na forum na pewno będzie w związku z tym jak zwykle zabawnie.:evil: |
Już jest zabawnie, bo pojawił się Markus. Dla jasności: przeczytaj i zapamiętaj mój podpis.
|
Cytat:
Dlaczego uznano go za talent - do dzisiaj nie rozumiem. Taki Duda, którego nie jestem zwolennikiem - zwyczajnie go deklasuje. Nie wiem na co liczono przedłużając jego kontrakt. Tak czy siak - naprawdę mamy młodych piłkarzy z jakimś tam potencjałem. Nie musimy upychać w składzie dwudziestokilkuletnich talentów... |
Kibice jak kibice, nam za to nie płacą ale w klubie sie bardzo ponabierali na paru zawodników. Potem w efekcie nawet z wypożyczeniem i zejściem z kontraktu jest problem.
Sukiennicki, Dziedzic, Starzyński... Wcześniej Olejarka, Młyński. Wszyscy dostali o 1-2 lata za dlugie kontakty i klub tylko przepalił pieniądze. Pomylić sie zawsze można, nie my pierwsi i nie ostatni, ale żeby w klubie wyciągnęli z tego wnioski, choc patrzac na długość kontraktów to jakieś wyciągnięto. Zdecydowanie lepiej wychodzi nam szkolenie w akademii, prześwietlanie piłkarzy u siebie i wprowadzanie do 1 drużyny. Klub musi postawic na skauting 14-17 latkow, bo ten 18-22 latkow nam zdecydowanie nie wychodzi. Rynek talenty w tym wieku ma zbyt przefiltrowane żeby nam sie nagle miał trafić złoty strzał. |
Kraków służy zawodnikom ... :>
https://x.com/WislaKrakowSA/status/2071551488044790245 Wiślacka rodzina znów się powiększyła! Na świat przyszedł mały Wiślak * Mika Lelieveld! Szczęśliwym rodzicom życzymy samych pięknych chwil! Lise, Julian - gratulacje! |
Czyli będzie kolejny mentalnie nieobecny. Carbo pół roku nie było, dochodził do siebie.
Oczywiście rodzicom gratulacje. Fajnie tak móc być "wyłączonym" przez kilka miesięcy z powodu narodzin dziecka, dostając przy tym pełne wynagrodzenie. No, ale nikt nie bronił zostać piłkarzem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl