![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lekarze może i narzekają ,ale nikt przychodni nie zamyka a powstają nowe. Kop. Silesia jest prywatna i dobrze sobie radzi (a miało już ją nie być) Bogdanka podobnie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
13-14 tki to mu ktoś za.......ił jak pracował na szychcie. :D Podobno od 20 lat ich nie ma (cytat z yorkusia) !
Nie mniej jednak jego posta sobie zapisałem by czasem się nie okazało, że był jeszcze taksiarzem, dźwigowym, żywym towarem do domu rozpusty w niemczech etc. |
Cytat:
|
Nie dawno Ci tak napisałem
Cytat:
Cytat:
Warto przy tej okazji przypomnieć, że kiedy w 2006 roku Komisja Nadzoru Finansowego sugerowała wprowadzenie ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, PiS przekonywało, że te zalecenia “nie znajdują żadnego potwierdzenia ani uzasadnienia w wynikach finansowych banków”. |
https://pbs.twimg.com/media/B7bpY0rCIAANAGu.jpg
Miał mieć cudowną receptę na naprawę finansów państwa, a nie umie zarządzać kasą własnej partii. |
Cała ta sprawa z ustawą przepychaną nocą przez Sejm jak dla mnie jest ustawką - bynajmniej nie dla Kopacz (ta Pani premierą czy kimś podobnym zostanie tylko do wyborów bez względu kto je wygra), tylko dla naszego szacownego Pą Prezydą, który jestem pewien, że biorąc pod uwagę co dzieje się na Śląsku, po prostu zawetuje ustawę i zostanie ona wyrzucona na śmietnik. Pą Prezydą zyska dzięki temu wspaniały efekt w postaci twarzy obrońcy ludu, górników itd przed zakusami "złego" rządu i no wspaniały bonus na początek kampanii wyborczej. Lepszego sobie nikt wymarzyć nie mógł......
pozdrawiam |
yorkuś, propozycja PIS-u jest generalnie żałosna, natomiast Ty nie rozumiesz że budżet nic nie musi dopłacać , pisałem to trochę wyżej
|
"Wygaszona" Stocznia Gdańska przez PO (inwestor z Kataru rozpłynął się w powietrzu)
https://pbs.twimg.com/media/B7bOtXCCYAA9xtx.jpg |
Cytat:
|
To było do przewidzenia. Ciekawe tylko, kiedy ta nowa partia znudzi się Korwinowi i dojdzie do założenia kolejnej. Szkoda w tym wszystkim tych zmarnowanych głosów oddanych na takie twory, co prowadzi w konsekwencji do utraty szans na jakiekolwiek pozytywne zmiany w tym kraju. http://www.sherv.net/cm/emo/sad/very-sad.gif
|
Zastanawialiście się kiedyś czemu to wszystko tak wygląda? Zastanawialiście się dlaczego PiS, SO i LPR nie potrafiły się dogadać? Dlaczego w ostatnich latach od PiSu odłączają się ludzie, tworzą PJNy, SP. Zawsze kiedy jest jakaś nadzieja na wygranie wyborów to oni się osłabiają żeby później znowu się łączyć. Dlaczego przy ostatnich wyborach Gowinowcy się nie połączyli z PiSem?
A teraz KNP, wydawałoby się, że idą dobrą drogą, że mogą namieszać i siup. Jakoś tak dziwnie wychodzi, że wszystko się pieprzy przed wyborami, właśnie wtedy gdy jest szansa, jakaś nadzieja, że może tym razem będzie dobrze. Może to wszystko nie dzieje się przypadkiem i jest to taka gierka pewnych osób czy grup osób żeby zawsze namącić i popsuć, żeby dalej pozostało tylko gadanie/komentowanie poczynań partii rządzącej a samemu być wiecznie w opozycji i się tylko mądrzyć. Na prawdę prawa strona w Polsce jest taka głupia, że nie może dojśc do wniosku, że nie łącząc się z PiSem - casus PJN, SP i Gowina - sami gówno ugrają więc co by nie było to mają dwa wyjścia. Albo siedzieć w PiSie i robić politykę albo przestać się nią zajmować. Na prawdę ludzie z KNP nie rozumieją, że znowu dzieląc tę partię zarówno jedni jak i drudzy gówno ugrają? Dziwne jest to wszystko, oj dziwne. |
Cytat:
|
Chyba pierwszy pisałem, że będziemy mieć KNP, nową partię Korwina i do tego jeszcze może Stonoga sié nawróci i kolejną partię zarejestruje. Nie da się ukryć, że wiosenny sukces Korwina tylko nasilił ruch przez pączkowanie :D
|
Cytat:
|
Pisałem to już przy wątku dotyczących bękartów Korwina. "Polityczna aborcja" majaca na celu uwalenie ew. koalicji PiS-KNP. I jeszcze wcześniej przy dyskusji z Kerimem dlaczego nie widzę takiej możliwości (o casusie SO-LPR).
Jakiekolwiek łączenie się z Gowinem to jest polityczne samobójstwo. Działania "pewnych osób" swoją drogą. Druga- jeżeli partia składa się w 10% z szumowin, to czy największa z nich zostaje przewodniczącym partii i samemu wywalam jak Francuz białą flagę i buduje po raz kolejny od nowa własną piaskownicę, czy raczej czyści się te 10% bezlitośnie pokazując- da się? Cytat:
Dobrze pamiętam, że jednym z Twoich wcieleń była robota w tvp? Jeśli tak, to zaangażuj się jako ekspert polityczny. Dodatkowy szmal. I tam po Tobie posprzątają. Tutaj moderzy niestety nie chcą. |
Nie wiem co ma wspólnego z cofaniem się w rozwoju pisanie latem ubiegłego roku o tym, że KNP może nie wytrwać w takim samym kształcie do kolejnych wyborów.
A z tym TVP to nie wiem co za pomysły. Znam tam tylko jedną osobę :D |
Cytat:
Jacek Kurski: - Jarosław Kaczyński co innego mówi, kiedy walczy o władzę, wtedy jest bardzo solidarnościowy i prosocjalny, a co innego robi kiedy ma władzę. To chyba wystarczy całkowicie. Cytat:
Poczytaj sobie kto kusił kredytami, kto chciał, żeby było więcej frankowiczów http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415 Co do likwidacji kopalń to PiS we wrześniu 2007r ustalił zasady likwidacji kopalń. Cytat:
|
Cytat:
|
lista hańby" 25 lat wolności " zdecydowanie niepełna, wyrywkowa, ale przerażająca i dająca do myślenia
http://niezalezna.pl/63304-zobacz-wy...ja-internautow co do Korwina i nowej partii ?, w jego wykonaniu to nic nowego , jak zwykle wolta rozbijająca prawice na kanapy , zapowiadało się dobrze trzeba zniszczyć , Jaroo1- porównywanie PIS i Korwina to nadużycie, Korwin robi to z premedytacją, Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym ogonem, mam wrażenie że nie dzieje się to przypadkowo, u Korwina sprawa jest jasna i czytelna, zanim naprawdę coś zaistnieje zniszczyć w zarodku |
Cytat:
Ziobro chciał co nieco zmian w partii, Jaruś uznał to za zamach na jego osobę i go wywalił. Ale jak tu wygrać wybory skoro od czasu do czasu V-prezes nadaje. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html 200 świadków ? W gęstej mgle zobaczyli dwa błyski ognia ? Przy widoczności poniżej 100 m to musieli być bliżej niż 100 od miejsca "eksplozji". Samolot leci z prędkością 300-400 km/h czyli ok 100m/s Czyli 200 osób musiał patrzeć w niebo ok 700 m przed punktem katastrofy. W tym miejscu nie było takiego skupiska ludzi gapiących się w niebo mimo mgły ... To nierealny scenariusz... ale skoro mamy wolność słowa. Ale wierzyć w to, to już inna bajka. |
nie chce mi się prostować Twoich bzdur, ale krótko Ci odpowiem , jeżeli chodzi o 2010 i wybory prezydenckie to był kryminał a nie kampania,praktycznie wszyscy ze sztabu założyli kanapę,a kluzikowa ? błagam nie kompromituj się skompromitowaną osobą ,co do zdrajcy Ziobro , po ożenku z pati koti i kilku sukcesach uwierzył że jest półbogiem, myli się i wrócił z podkulonym ogonem ,nie znam tematu "tej baby" jak obrazowo piszesz , ale pewnie wyleciała za brak profesjonalizmu
|
Cytat:
Rozumiem, że PiS takich ludzi przyjmuje po to, żeby te 2-3% które by te partyjki pozdobywały w wyborach ugrać ale z drugiej strony jest to dla mnie błąd przyszłościowy bo jak już raz ktoś się okazał niewiernym psem to wątpię, że to dobrze wróży w dalszej lub bliższej przyszłości. Taki Palikot i inne oszołomy, mieli swoje pięć minut ale już się skończyli. Gdyby wszystkie partie zachowywały się z charakterem to by Palikot nie miał czego szukać z lewej strony i by został wyautowany z polityki. I taki los powinni podzielić Gowinowcy i Ziobryści. Chcieli odejść, spoko, ich wola ale jak się mówi A to trzeba powiedzieć B. Odszedłem, nie udało się zrobić furory z nową partią to trudno, albo się zwijam z polityki albo działam dla idei i z nowa partią próbuję przy kolejnych wyborach. A te wszystkie pajace to są zwykłe .....i, które dla kasy raz wychodzą z PiSu, później wracają, raz są w PO a później w PiSie lub odwrotnie itp. To jest cyrk nie polityka. |
Apel do kerima i reszty! Panowie po raz kolejny zadaję to pytanie: po co próbujecie siłować się z jakimś trollem? Gość jest nudny jak flaki z olejem jedzie w tym wątku tylko i wyłącznie na tych swoich wklejkach. Nie trzeba specjalnego wysiłku umysłowego, ażeby odgadnąć nie patrząc na jego posty, co on tutaj wypisuje. W każdym poście odnosi się tylko i wyłącznie do Kaczyńskiego i PiS. Jak na obszarach arktycznych zniknie śnieg, to też będzie to jego zdaniem wina Kaczyńskiego i tej partii? Myślicie, że yourkuś używa swojego mózgu? Nie! On tylko przekleja te „prikazy”, które dostaje w określonej centrali partyjnej. Próba dyskusji z, nim, to, jak umawianie się na ustawkę z dzieckiem. Po co Wam, to moi drodzy? A już grzechem ciężkim jest cytowanie go, bo to prowadzi tylko i wyłącznie do tego, że zmuszacie go do aktywności tutaj. Od dłuższego czasu mam gościa na liście użytkowników ignorowanych i dobrze mi z tym. Leję na niego ciepłym moczem. Nie reaguję na jego zaczepki. Wam zalecam, to samo. Na koniec wklejam coś , co już na starcie powinno go dyskwalifikować jako potencjalnego partnera do jakiejkolwiek dysputy: http://i40.tinypic.com/p3wpf.jpg Dziękuję za przeczytanie mojego tekstu! Pozdrawiam! |
aha, niby PiS jest winny kłopotów frankowiczów
zobaczmy ile kosztował frank na przestrzeni lat https://pbs.twimg.com/media/B7fSYiLIQAAn6Ug.png:large |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl