Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

Gwiaździsty 21.03.2014 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prokurator (Post 1355327)
Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu.

No to masz jakis zanik pamieci, pisalem, ze nie jade. To Ty z tymi wiernymi jedziesz

Cytat:

Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE.
z tymi facjatami co zawsze

Cytat:

WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ...
czyli znowu bedzecie na meczu, tym razem w Lubinie.

P.S poogladam sobie kolejna frekwencje w tym meczu. Tych z tymi samymi facjatami i wiernych swojej druzynie.

!!IRIVER!! 21.03.2014 23:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1355335)
czyli znowu bedzecie na meczu, tym razem w Lubinie.

Aleś się ujebał z tym Lubinem. Do zrzygania. :haha:
Atmosfera do przeżycia, w pierwszej połowie momentami całkiem przyzwoicie. Frekwencja - zgodnie z oczekiwaniami.

Tak, jak pisałem przed meczem - wszyscy obtrąbili sukces ;)

Do zobaczenia na Podbeskidziu!

Ps. Uradowanym z wyniku wielki kutas w dupę.

Gwiaździsty 21.03.2014 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1355334)
Bo widzisz aktualnie jak nie jeździsz na wyjazdy to już nie jesteś kibicem a tylko piknikiem czyli w obecnej sytuacji wręcz intruzem :haha:
Podpowiadam - kiedyś na wyjazdy klubowe jeździłem bo byłem jeszcze szczylem bez rodziny, obowiązków i paru innych rzeczy. Aktualnie jak mam jechać na wyjazd to jednak preferuję Livigno - też na "L" a przynajmniej żona i dziecko są zadowoleni.

No jasne od razu wyczulem z kim mam do czynienia. Wiesz mam kolege co ma 3 dzieci i zbliza sie do ...200 wyjazdu. I potrafimy znalezc czas na wyjazd. Ja tez mam rodzine. A Wy bednarzomaniacy macie gotowe wymowki ale bardzo sie kreujecie na wiernych.

Gwiaździsty 21.03.2014 23:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1355336)
Aleś się ujebał z tym Lubinem. Do zrzygania. :haha:
.

A co, nie jedziesz

Cytat:

Ps. Obecnym na meczu wielki kutas w dupę.

prokurator 22.03.2014 00:04

Gwiażdzisty
Noo ,dokłądnie ,Ty mi pisałęś z sarkazmem ze zapewne się spotkamy w Lubinie ,parę dni temu. NIeważne. Dzieci małych nie zabiore ani nie zostawię,na wyjazdy już dawno nie jeżdżę. Zycie.

Jestem laikiem i ignorantem ,ale moim zdaniem nie wspieranie drużyny z nienawiści do jakiegoś urzędasa (którego za tydzień czy miesiąc może i powinno nie być w klubie) i którego ZATRUDNIŁ właściciel klubu to dziecinada ,ale powtarzam. NIe wnikam.

Ostrzeliwanie racami włąsnego stadion u to olewanie braci po szalu , buractwo debilizm i sabotaż.
Zadna ideologia ani wzniosły cel nikogo do tego nie uprawnia.

Oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Twoja sprawa.

Widzę ze Ci żyłka pęka ,czy to aby nie żylak odbytu? Nie wnikam od czego ,pewnie ktoś inny wniknął:D. I dla tego o tym wspominasz. I uważaj co piszesz bo przeginasz.

rafkur 22.03.2014 00:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1355339)
No jasne od razu wyczulem z kim mam do czynienia. Wiesz mam kolege co ma 3 dzieci i zbliza sie do ...200 wyjazdu. I potrafimy znalezc czas na wyjazd. Ja tez mam rodzine. A Wy bednarzomaniacy macie gotowe wymowki ale bardzo sie kreujecie na wiernych.

Z pewnych rzeczy się wyrasta albo i się nie wyrasta. Interpretuj sobie to jak chcesz.

Bednarozmaniakiem nie jestem ale faktycznie jak mam wybrać sobie na idola Bednarza czyli idiotę albo Miśka czyli przestępcę to jednak wolę idiotę ( chociaż jest to wybór między kiłą a rzeżączką i wcale mnie ten wybór nie cieszy). Zresztą widać tu myślenie Kalego - jak Bednarz zgadzał się na kolejne fanaberie to był cacy. Jak się posrał i zaczął się kreować na Rudolfa Giulianiego to jest be.
PS Kiedyś byłem blisko Skwk, teraz jak wielu innych nie mogąc patrzeć na to kto tam przejmuje władzę (jak zwał tak zwał) jest mi do niego bardzo daleko. I chyba tyle wystarczy bo nie ma sensu rozwijać tej myśli zwłaszcza tutaj nie chcę tego robić przez wzgląd na dawne czasy.

Krotochwila 22.03.2014 00:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prokurator (Post 1355343)
Gwiażdzisty
Noo ,dokłądnie ,Ty mi pisałęś z sarkazmem ze zapewne się spotkamy w Lubinie ,parę dni temu. NIeważne. Dzieci małych nie zabiore ani nie zostawię,na wyjazdy już dawno nie jeżdżę. Zycie.

Jestem laikiem i ignorantem ,ale moim zdaniem nie wspieranie drużyny z nienawiści do jakiegoś urzędasa (którego za tydzień czy miesiąc może i powinno nie być w klubie) i którego ZATRUDNIŁ właściciel klubu to dziecinada ,ale powtarzam. NIe wnikam.

Ostrzeliwanie racami włąsnego stadion u to olewanie braci po szalu , buractwo debilizm i sabotaż.
Zadna ideologia ani wzniosły cel nikogo do tego nie uprawnia.

Oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Twoja sprawa.

Chwila. To może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy Gwiazdziesty jedzie czy nie jedzie? Bo się burdel w temacie zrobił i chyba dyskusja nie ruszy z miejsca. Halo?

David. 22.03.2014 00:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 1355323)
Po pierwsze fajna sensowna wypowiedź, bo innych(gwiadzistych, skmk, sharksikow, goebelsów skwk, co się cieszą z porażki to się czytać nie da)

Co do dopingu, flag, opraw to jest to super sprawa i wielkie brawa dla ludzi którzy się tym zajmują. Chyba nikt nie ma wątpliwości ile to daje kolorytu i jakie to jest zajebiste.

Natomiast nie wszyscy rozumieją w tym ja co z Wisłą z flagami z dopingiem z oprawami mają race. To naprawdę kurde jest takie fajne, odpalić sobie racę ? Za Reymana też były race ? Co race mają wspólnego z Wisłą.

Piszesz, że stałeś się persona non grata i Cię to boli. Pytanie zasadnicze czy miałeś coś wspólnego z debilnym zachowaniem jakim było rzucanie na oślep rac(ch.j wie gdzie one mogły trafić i w kogo) na stadion w meczu z Ruchem. Każdy czasem robi coś debilnego, bywa trudno, trzeba uderzyć się w pierś i przyjąć karę. Nie miałeś nic wspólnego idź do klubu, powiedz, że nie miałeś z tym nic wspólnego. To taki straszny dyshonor ?

Źle mnie zrozumiałeś, akurat nie dostałem zakazu. Jakbym dostał nie poszedłym do klubu. Nie stanę na sektorze z policją ramię w ramię. Nigdy. Wybacz/wybaczcie ktoś kto wie jak potrafi się zachować policja zrozumie. I gdzieś się pojawiły porównania, że jak samochód ukradną to nie pójdziesz na policję bo coś tam, owszem pójdę, to ich praca itd. jednak w kontakcie z kibicami to nie są ludzie. Moje zdanie, które podzieli każdy kto miał kiedyś z nimi styczność. Nawet jakby nie było policji to i tak bym nie poszedł. Z tego powodu, że nie ma miejsca na stadionie dla mnie i Bednarza, po jego wszystkich wypowiedziach i działaniach. On albo ja. On był, mnie nie było. Znów moje zdanie.

Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety.

wolfy 22.03.2014 00:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1355293)
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?

Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.

Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.

No właśnie, ja rozumiem tych którzy nie poszli z uwagi na bojkot. Rozumiem tych, którzy poszli wspierać piłkarzy. Rozumiem nawet tych chcących obecnością na stadionie zamanifestować poparcie dla Policji, Bednarza, "Gazety Wyborczej" czy kogokolwiek tam uważają.

Ale pajace którzy na stadionie nie byli i mają pretensje do tych którzy nie przyszli? Bez jaj...

Wojtas 22.03.2014 00:17

Musze przyznac ze tez wychowalem sie na X gdzie pamiatam mecze kiedy race odpalane byly na piknikowych A i B w trakcie hymu.i kazdy wiedzial o tym ze to normalne i wyglada zejebiscie,nikomu to nie przeszkadzalo......a odpalane byly w sektorach gdzie siedzialy dziadki,kobiety i dzieci,i nikt nigdy nie prostestował tyle lat.

Warto zrozumiec ze nienormalnosc ktora zostaje nam narzucana jest tylko pretekstem do wyrzucenia grup typu SKWK ze stadionow w celu "unormowania" ruchu kibicowskiego.

prokurator 22.03.2014 00:17

Krotochwila
O tym zrobi program Wołoszańśki z M.Wojciechowską na spółkę.

Tak na serio to chwała koledze po szalu że ma czas i jeżdzi i rodzina to toleruje. NIe mam tego szczescia ale nie to jest tematem.

Ubolewam tylko niezmiennie nad tym że nikt ale to nikt nie firmuje tych rac. Zadne ESKAWUKI ani Ultrasy ani cykliści Więc może to... BED narz :D

a z piro to polecam możdzierze. Jest szansa urwać łeb paru januszom i innym kiełbasożercom

Wojtas
dobre czasy wspominasz ,sam na A odpalałem ale nie rzucał nikt na boisko ani w innych ludzi chyba ze w( amike)

Gwiaździsty 22.03.2014 00:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krotochwila (Post 1355345)
Chwila. To może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy Gwiazdziesty jedzie czy nie jedzie? Bo się burdel w temacie zrobił i chyba dyskusja nie ruszy z miejsca. Halo?

Ty jedziesz z prokuratorem i rakfurem, ja bojkotuje :lol:

universe 22.03.2014 00:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1355308)
Mógłby Cię Dudka sprzątnąć na jakimś przejściu...

Gardzę każdym kogo cieszy dzisiejsza porażka, a tłumaczenie kibole > klub to demonstracja martwicy mózgu.

Czy osobnicy tego typu to ci upragnieni kibice pilki noznej ?? dla ktorych zbudowano stadiony ??
wow..

PabloTS 22.03.2014 00:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prokurator (Post 1355327)
Widzę ze na forum bez zmian ,seniormemberzy wymiatają:D.

Pod stadionem psiarni jakby conajmniej Legia z Arką zgode zrobiły i miały sektor C przejąć jak banderowcy majdan.:D

Było nas 7500 ,nawet i się pośpiewało ,trochę jak we wigilię ,ale zawsze to coś. Bednarz nie latał:D po mieście z biletami i po trybunach ,w każdym razie my go nie spotkaliśmy ,a szkoda. Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE.

Sylwestra na niebie nie było ,widocznie bracia od złotówki przegrupowują siły . Reasumując zapewne wszyscy są z siebie zadowoleni ,Strajkujący i "łamistrajki i sprzedawcy kiełbas podejrzewam ze też. Przegrała " tylko" Drużyna ale widocznie nie wielu to interesuje

Apropos ,jak to szło w hymnie? WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ...
Nic tam nie ma o łysym że jest brzydki ani o racach , sraniu we włąsne gniazdo ,przerostach ego ,monopolu na rację , ani o podziałąch na ważnych , mniej ważnych ,poważnych , decydentów i innych .

W każdym badź razie 7500 ludków ,niezorientowanych plus moja nieskromna osoba mogło dziś ten nasz wspaniały hymn zaśpiewać.

Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu.

jak to szło w tym hymnie????a znasz 2 zwrotke?????kibicu prawdziwy......śpiewałes hymnn......co ty nie powiesz...gdyby nie kibice własnie od tej złotówki to zapewne nie wiedzsiałbys co to oprawa czy sektorówka.....kiełbaske zjadłeś?????barany

juniho 22.03.2014 00:24

szkoda porażki...ale niestety taka jest cena tego wszystkiego co się teraz dzieje...Musimy to przetrzymać dla lepszego jutra.Zobaczymy ilu teraz tych "wiernych kibiców" bedzie na wyjeździe.

juniho 22.03.2014 00:27

prokurator zapewne spotkasz te same twarze na zagłebiu>napisz później relacje:rotfl:

-Goral- 22.03.2014 00:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1355330)
Ty z tego jak rozumiem, chciałyś mieć pełny stadion, doping, dla tej drużyny, tego trenera, tego preseza, tego właściciela (co w całości da Wisłę - piłkarską). Też bym chciał, tylko okazuje się, że Wisła z tymi ludźmi obrała zły kierunek w moim odczuciu. I było wiadomo to dawno, że w Wiśle dzieje się źle, część zamiatano, cześć się rozchodziła po kościach. Kwestią czasu było, kiedy to .......nie. .......nęło.

A możesz podać jakieś szczegóły co konkretnie ? Np jakieś konkretne zarzuty do Smudy ?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1355346)
Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety.

No to niestety dla Ciebie race zostały zdelegalizowany, do tego Tuskowi wojewodowie mają na tym punkcie fioła.
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty.

rafkur 22.03.2014 00:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1355352)
Ty jedziesz z prokuratorem i rakfurem, ja bojkotuje :lol:

Przecież mówię, że wyrosłem i nie kręci mnie już swojski klimat mordobić z lokalnym patologiami w oparach opierodlonego w En 57 taniego piwa - zostawiam to prawdziwym kumatym :lol:

prokurator 22.03.2014 00:32

BED narz ma chyba mokro ze szcześcia ze taki popularny.

Mam nieodparte odczucie ze wyolbrzymiacie jego rolę.

Gorzej a może i lepiej jak przyjdzie jego następca i będzie kontynuował poziom dialogu albo całkiem go zakończy.

Ciekawi mnie co o tym wszystkim myśli pewien pan z Myślenic... Ale znając decyzyjnych i innych zawsze lepiej ogarniętych seniorMemberów przywołacie go do porządku ostrzałęm z rac.
Tylko uważajcie ,ochrona może odpowiedzieć ogniem ciągłym.

PabloTS jakbyś był na meczu to bym Ci może zaśpiewał ,ale Ty przerzuciłeś się na Zwierzynieckiego lub JUvenię.

Gwiaździsty 22.03.2014 00:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1355360)
Przecież mówię, że wyrosłem - zostawiam to prawdziwym kumatym :lol:

Skoro kumaci nie jada to teraz nastal czas kielbasiarzy, ktorzy tak harcuja po forum i maja za zle, ze tak malo bylo ludzi na meczu i zamiast zajac sie kielbasa musieli dopingowac. :lol:

prokurator 22.03.2014 00:41

Gwiażdzisty
NIe uwierzysz ale ostatniego fastfooda żarłem na starym stadionie , za C5 :D ,ale czasem teściu częstuje mnie przepłaconym obwarzankiem.

Oprócz kiełbas nie kupuję też rpiro ,bo jeszcze by mnie podkusiło napierdzielać nimi do tych co mają odmienne poglądy. A ja szanuję innych kibiców.

AntyMod

Niestety ,siła mediów. Doping był ,..niezorganizowany. coś ala ..pasterka:D Cóż ,bywa.

AntyMod 22.03.2014 00:42

Wlasnie zaczalem rozpracowywac flaszeczke z sasiadem ktory wrocil z meczu i ogladamy powtorke na nSport ..... nie wiem jak to napisac , ale On jest zaskoczony jak to glosno slychac w TV - i o wiele wiekszy efekt jest w TV niz na zywo - jesli chodzi o naglosnienie ... jak to mozliwe ?? nieche sie przekomarzac z kielabsaorzercami, wyznawcami Lysego Mesjasza Wisly i innymi kibicami ktorzy sie zapatrzyli na Camp Nou, Old Trafford i inne nudne cyrki nie majace nic wspolnego z kibicowaniem ....nie chce w ten konflikt mieszzac C+ , ale .......dla kumatych - myslicie ze TO mozliwe ???

silver03 22.03.2014 00:47

Pamiętajcie, że jak pada hasło kiełbasa to należy się śmiać. +10 do kumatości

JEDREK76 22.03.2014 00:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1355293)
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?

Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.

Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.

Święte słowa Ogryzek. Nic dodać, nic ująć.
Martwi porażka drużyny. Mimo wszystko pocieszające jest jednak to, że tak wiele Osób potrafi się solidaryzować z Braćmi Wiślakami i wspólnie zaprotestować przeciwko obłudzie łysego najmity.

David. 22.03.2014 00:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 1355359)
A możesz podać jakieś szczegóły co konkretnie ? Np jakieś konkretne zarzuty do Smudy ?

No to niestety dla Ciebie race zostały zdelegalizowany, do tego Tuskowi wojewodowie mają na tym punkcie fioła.
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty.

Co ja mogę Smudzie zarzucać? Mogę za nim nie przepadać czysto personalnie. To jego robota, dobrze mu szło, niech jego drużyna wygrywa a jak zaczną przegrywać to może trzeba go zmienić. Jednak to człowiek dwulicowy, te okołomeczowe sprawy rzucają cień na jego osobę, jednak nawet mimo to, dało się to wszystko trzymać za jaja. Smuda trenował, ja kibicowałem. Bierze kasę, przychodzi do pracy, na ślubowanie dzieciaków nie musiał ale w mojej ocenie powinien. Trudno. Dostał poparcie jakie chciał. Więc teraz on powinien iść do Bendarza i mu powiedzieć ' łysy dogadaj się z tymi kibolami bo piłkarze tego potrzebują, mamy co mamy, cudów nie będzie, możę być dobrze ale załatw to jakoś.' Życzyłbym sobie żeby tak było. Ze Smudą na ławce w mojej ocenie może być normalnie a prezes jakby był prezesem z prawdziwego zdarzenia, powiedziałby słuchaj Franz będzie ślubowanie dobrze by było jakbyś się pojawił.

Można zrobić wspaniały spektakl na trybunach bez rac, UW ma swoje wizje, czołówka kibicowska dla mnie, nie do każdej oprawy race pasują/są potrzebne. Jeżeli nikt na górze ich nie zalegalizuje a nie stanie się to w najbliższej przyszłości to sankcje dalej będą. Nie chce żeby na stadionach zapomniano o racach. Wierzę, że gdyby prezesem był ktoś z powołania to można by się jakoś dogadać żeby zbilansować kary (nawet przy chujowej sytuacji finansowej). Wrzucam na oprawy, wrzucę na kary. Przez dogadanie nie miałem na myśli, tego co proponował (wyparł się) łysy, żeby odpalić na Zawiszy bo na PB będzie mało ludzi. Grupy jak Ultra Wisła cenią sobie niezależność i nie ma tu miejsca na takie ustawki. I nigdy nie będzie.

Gwiaździsty 22.03.2014 00:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1355366)
Wlasnie zaczalem rozpracowywac flaszeczke z sasiadem ktory wrocil z meczu i ogladamy powtorke na nSport ..... nie wiem jak to napisac , ale On jest zaskoczony jak to glosno slychac w TV - i o wiele wiekszy efekt jest w TV niz na zywo - jesli chodzi o naglosnienie ... jak to mozliwe ?? nieche sie przekomarzac z kielabsaorzercami, wyznawcami Lysego Mesjasza Wisly i innymi kibicami ktorzy sie zapatrzyli na Camp Nou, Old Trafford i inne nudne cyrki nie majace nic wspolnego z kibicowaniem ....nie chce w ten konflikt mieszzac C+ , ale .......dla kumatych - myslicie ze TO mozliwe ???

Pan w wozie transmisyjnym dostal prikaz co i jak ma byc, pokrecil fonia jak mu kazano to i bylo glosno. nawet pojedyncze okrzyki dzieci bylo slychac. jak jest pelny stadion to zazwyczaj sciszaja nasz doping.

Krav 22.03.2014 00:57

dokładnie, jedynie co mnie zmartwiło to 0:1, podbudowało zdecydowanie, że był "Was" jedynie 7,4 k (nie liczę w tym milicjantów i pełny sektor E14 - dziwne że zapełnił się niemal do ostaniego miejscaa akurat na tym meczu :D. Czyli realnie jest "Was" ok. 5k, śmiem twierdzić, że "bojkotujących bojkot" będzie coraz mniej. W ogóle spodziewałem się ok 9-10 k frekwencji. Jedno jest pewne - na Podbeskidziu nie będzie więcej niż 7 k. Co pokazuje "Naszą" siłe i "Waszą" słabość. W sumie jak zawsze.

edytka: dokładnie, coś dziwnie głośno było dzisiaj w tv !

edytka nr 2: Gwiaździsty - to już byłaby bajka, najniższa frekwencja od momentu otwarcia nowego stadionu (bo chyba najniższa była z Ruchem w PP ? )

Gwiaździsty 22.03.2014 00:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1355371)
dokładnie, jedynie co mnie zmartwiło to 0:1, podbudowało zdecydowanie, że był "Was" jedynie 7,4 k (nie liczę w tym milicjantów i pełny sektor E14 - dziwne że zapełnił się niemal do ostaniego miejscaa akurat na tym meczu :D. Czyli realnie jest "Was" ok. 5k, śmiem twierdzić, że "bojkotujących bojkot" będzie coraz mniej. W ogóle spodziewałem się ok 9-10 k frekwencji. Jedno jest pewne - na Podbeskidziu nie będzie więcej niż 7 k. Co pokazuje "Naszą" siłe i "Waszą" słabość. W sumie jak zawsze.

Jake 7, na PBB max to bedzie 5,5 tzs.

prokurator 22.03.2014 01:02

Krav
A mnie się zdawało że Wisła jest jedna i nadrzędna i że decydenci i inni " lepiej zorientowani" szanują resztę kibiców i potrafią realizować swoje cele w mądrzejszy sposób niż napieprzanie w swój klub racami itp.czego przykre efekty są znane.

Lukasz 22.03.2014 01:10

Cytat:

I tak i nie. Siły jeśli chodzi o głowy są mniej więcej równe. Można przyjąć zgrubnie że 3k karnetowiczów których dziś nie było na stadionie poparło protest. Ponoć sprzedano 5.5 tysiąca karnetów więc jest to ok 50-60% Czyli prawie połowa Was nie poparła pojawiając się na stadionie.

SharksiK 22.03.2014 01:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wyar (Post 1355267)
:rotfl:

Ja mysle,ze bez Ciebie i czesci Twoich kolegow jest przynajmniej o wiele madrzej - i to niewatpliwie plus tego calego bojkotu... W tym sensie mam nadzieje,ze potrwa jak najdluzej - a trybuny wypelnia sie za jakis czas tak czy siak... Amen.

To że uważasz kogoś za głupiego wcale nie robi z Ciebie mądrego.

I trybuny się nie zapełnią tak czy siak, wrecz przeciwnie - będzie coraz bardziej świecić pustkami. Dojdziemy do dnia w którym Bednarz dostanie kopa w dupę, bo to jest nieuniknione.

Mecz miał być pokazówką pobraty, Bednarza, mobilizacja na maxa a tu taki klops.

To co się rzuciło w oczy to nieobecność kibiców Wisły a nie pękające w szwach skupiska kosmitów,

-Goral- 22.03.2014 01:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1355369)
Można zrobić wspaniały spektakl na trybunach bez rac, UW ma swoje wizje, czołówka kibicowska dla mnie, nie do każdej oprawy race pasują/są potrzebne. Jeżeli nikt na górze ich nie zalegalizuje a nie stanie się to w najbliższej przyszłości to sankcje dalej będą. Nie chce żeby na stadionach zapomniano o racach. Wierzę, że gdyby prezesem był ktoś z powołania to można by się jakoś dogadać żeby zbilansować kary (nawet przy chujowej sytuacji finansowej). Wrzucam na oprawy, wrzucę na kary. Przez dogadanie nie miałem na myśli, tego co proponował (wyparł się) łysy, żeby odpalić na Zawiszy bo na PB będzie mało ludzi. Grupy jak Ultra Wisła cenią sobie niezależność i nie ma tu miejsca na takie ustawki. I nigdy nie będzie.

To całe dogadywanie się to śmieszna sprawa.

Tylko SKWK chyba wyparło się rac na derbach. Wiśle tej kasy nikt nie zwróci. Oczywiście przez sam bojkot Wisła więcej traci. Ale nie o tym chciałem.

Bardziej o niezależności, właśnie ta niezależność jest groźna. Jeśli są takie debilne akcje jak na meczu z Ruchem to sory. Niech coś komuś się stanie poważnego na meczu, gdy będzie podobna bezsensowna akcja.
Niech na meczu pucharowym znowu jakiś następny Misiek rzuci nożem. Uzbieracie taką kwotę, żeby finansować rok bez pucharów i następny ? Siądzie wszystko, cały marketing przez rok, dwa.

Na miejscu włodarzy kimkolwiek by byli tak samo bym postępował. Chcecie mieć race, trudno, nie będziecie mieli nic.
Mógłbym się dogadać, ok idzie 1-2zł z meczu na oprawy. Ale nie ma żadnego dogadywanie się co do kar. Po prostu rac ma nie być. Race będą, kasy nie będzie, będą zakazy, dokładnie tak jak robi Bednarz. Tak jak pisałem, jeśli zapach rac i chęć odpalania, i chęć tego aby o racach nie zapomniano jest ważniejsza od szeroko rozumianego dobra Wisły(piłkarskiej i tej kibicowskiej flagi, oprawy) to tu kompromisu nie będzie. Trudno, świat się zmienia można w sposób sprytny do niego się dostosowywać(zrezygnować z rac, robić zajebiste,ciekawe oprawy) albo cierpieć za race.

Czasem nie można mieć wszystkiego. Tak jak tutaj trzeba wybrać: przyjemność z rac czy dobro Wisły(regularne oprawy, regularny doping, zajebisty doping). Odpowiedz sobie na to pytanie.

To tyle z mojej strony, dzięki za rozmowę pzdr.

Wojtas 22.03.2014 02:14

Cytat:

edytka nr 2: Gwiaździsty - to już byłaby bajka, najniższa frekwencja od momentu otwarcia nowego stadionu (bo chyba najniższa była z Ruchem w PP ? )

bez kitu mialem to samo na mysli...

Jak na tak mała liczbe ludzi,było za GŁOŚNO haha

ale panowie dzwiękowcy wiadomo ze to i owo robić potrafią :)

speedfashion 22.03.2014 02:42

"Moje", twoje", "jego", "jej", "nasze", "wasze", "ich" - zabawa trwa w najlepsze.

Osobiście na stadionie nie byłem - nie podoba mi się to, co się dzieje. Nie mam jednak pretensji do tych, którzy się wybrali - ich sprawa. Najpierw były pretensje, że nie będą przychodzić, ale przyszli; no to są pretensje, że przyszli (oraz że nie będą przychodzić, co zakrawa na paranoję). Zobaczymy, jak sytuacja potoczy się dalej. Jednak póki co lekko w odwrocie są chodzący na stadion (rywal niezły, drużyna gra nieźle, pora dobra - w normalnych warunkach mogłoby być nawet ok. 14 000).

W tym całym swoim zacietrzewieniu pamiętajcie, jedni i drudzy, że każde zbyt pochopne słowa pogłębiają proces dezintegracji braci kibicowskiej.

arti 22.03.2014 02:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prokurator (Post 1355362)
BED narz ma chyba mokro ze szcześcia ze taki popularny.

Mam nieodparte odczucie ze wyolbrzymiacie jego rolę.

Gorzej a może i lepiej jak przyjdzie jego następca i będzie kontynuował poziom dialogu albo całkiem go zakończy.

Ciekawi mnie co o tym wszystkim myśli pewien pan z Myślenic... Ale znając decyzyjnych i innych zawsze lepiej ogarniętych seniorMemberów przywołacie go do porządku ostrzałęm z rac.
Tylko uważajcie ,ochrona może odpowiedzieć ogniem ciągłym.

PabloTS jakbyś był na meczu to bym Ci może zaśpiewał ,ale Ty przerzuciłeś się na Zwierzynieckiego lub JUvenię.

Na początku transmisji kamera wyłowiła na trybunach Wilczka, może nieprzypadkowo...

SharksiK 22.03.2014 04:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 1355378)

W tym całym swoim zacietrzewieniu pamiętajcie, jedni i drudzy, że każde zbyt pochopne słowa pogłębiają proces dezintegracji braci kibicowskiej.

Raz na zawsze proponuję skończyć z tym wyświechtanym i niemającym pokrycia w realnym świecie hasełku, które ze wstydem otwarcie przyznaję również przewineło się w moim poście.

No cóż, pomyliłem się i przyznaję się do tego bez bicia.
Brać kibicowska to coś więcej niż tylko wspólne uczestnictwo w zawodach piłki nożnej, to przede wszystkim wzajemna pomoc i zrozumienie oraz szacunek. Nie chce tutaj szufladkować czy używać nazw gdyż było by to z mojej strony krzywdzące dla Wielu Swoich Braci Jednak musimy powiedzieć sobie to w prost, że niestety z takimi róznicami to delikatnie nam niestety nie po drodze.

Brać kibicowska była dzisiaj jedna - nieobecna.
Oczywiście większość mogła sobie wejść i i poklaskać dla dobra widowiska , jednak nasza obecność oznaczała by przyzwolenie na panoszenie się łysego i bierne przyglądanie się działaniom na szkodę klubu jak i jego kibiców. Nawet jesli osobiscie problem nas nie dosięgnoł, to solidaryzujemy sie z swoimi i w imie jednosci - .......imy bednarza i jego ubeckie metody. Ten klub to my!

Pewnie to zaboli ale kogoś kto stoi w tej sytuacji za Bednarzem i przyklaskuje wprowadzeniu policji, .......ąc tutaj o bezpieczeństwie i stratach finnsowych ...nie można nazwać bratem.

Wy jesteście widzami i przede wszystkim chcecie spokojnie oglądać mecz.
My natomiast jestesmy kibicami i pojawiamy się kibicować. Dla nas wynik czy pozycja w tabeli nic nie znaczy, liczy się tylko klub!

Milan!!! 22.03.2014 06:24

Drodzy,

Tylko ślepiec nie zauważy:

Konflikt rozpoczął się od meczu z cracovią.
od tej pory rozegraliśmy 2 mecze u siebie. Oba przegraliśmy 0-1.

Co do samej treści konfliktu - ja już przeżyłem i na własne oczy widzialem wyrzucanie przez kibiców Wisły szalików Wisły pod ławkę rezerwowych po sprzedajnym 0-6 z Legią.
Przeżyjemy i Bednarza i (litości) psów na C.

NIE DLA lEGIONISTY!!!

WISŁA TO MY!!!

domin_czyzyny 22.03.2014 06:38

Szkoda, że przegraliśmy. Żal, bo równie dobrze mogliśmy wygrać i byłby to sprawiedliwy wynik.
Niestety czegoś zabrakło, może nawet nie czegoś, a zdrowego i będącego w formie Brożka oraz atmosfery na trybunach.

Tak czasem bywa :(

Patrząc na trybuny to przykry to był widok, wrażenia słuchowe nie lepsze, a wręcz fatalne. Doping gorszy niż z Ruchem. Jak zwykle starczyło sił na pierwsze 25 minut, poźniej to już równia pochyła w dół, druga połowa to na trybunach już była cisza przeplata jakimiś krótkotrwałymi cichymi zrywami.

Pokazaliśmy, że bez fanatycznych kibiców mecz nie jest tym samym, brakuje mu atmosfery oraz nie jest świętem. Jest jak sparing...
Lepiej jakby Wisła wygrała, ale porażka pomoże walczyć z Bednarzem, na kolejny mecz przyjdzie jeszcze mniej pikników, urzędników, lekarzy, prawników oraz innych spacerujących po Błoniach czy po ul. Reymana.

Mimo propagandy Gówna W., Gazety Krakowskiej, Dziennika Polskiego i Radia Kraków, mimo ladnej pogody, mimo wielu zapowiedzi pikoli z różnych stron m.in. z Wisłaportal, że teraz przyjdą na 100% i na mecz biorą dzieci/żony/babcie/dziadków/teściów* to było słabo. Nie wiem czy to prawda z frekwencją, ale załóżmy, że tak. Na Podbeskidziu zakładam, będzie 5 tysięcy osób. Chyba, że łysy legionista zacznie już dzisiaj rozdawać bilety za darmo na Rynku...

* - do wyboru

pzkwr 22.03.2014 07:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1355385)
Lepiej jakby Wisła wygrała, ale porażka pomoże walczyć z Bednarzem

Dziękuję za te słowa, to w końcu pokazuje, gdzie masz Wisłę

domin_czyzyny 22.03.2014 07:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pzkwr (Post 1355386)
Dziękuję za te słowa, to w końcu pokazuje, gdzie masz Wisłę

Chyba masz problemy z czytaniem, nie! nawet nie z czytaniem, a rozumieniem czytanego tekstu. Napisałem wyraźnie, że byłoby lepiej jakby Wisła wygrała...naprawdę, brak słów z kim tutaj trzeba dyskutować...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl