![]() |
Cytat:
10 znaków |
czy GATE 7 ma jakiś układ/zgode z Crvena Zvezda Boegrad ?
|
Cytat:
Owszem ma zgodę. |
Cytat:
Tak mi się wydaje:>. |
Witam, jestem na kupnie paru nowych części do komputera i nasuwa mi się jedno zasadnicze pytanie: Czy nie lepiej kupić Xboxa360( a jak tak to jakiego).. Chodzi mi tu głównie o gry bo na kompie śmigam po necie i na to mi wystarcza.. wydam na te części pewnie z 1500 zł albo i 2000 i po roku znów się denerwować że to czy tamto nie pójdzie i stąd moje pytanie.. BArdzo proszę o pomoc, ewentualni priv.
pozdrawiam |
Cytat:
Bez zastanowienia, kupuj XboXa360, zaoszczędzisz kase, i na grach skorzystasz!! !! |
Wiślacka Kalwaria jaki masz telewizor/monitor na którym chciałbyś grać ?
|
Cytat:
Dzięki za wytłumaczenie:) |
W tym roku skończyłem studia (legitymacja była ważna do końca października), nie pracuję, mam 24 lata. Jeszcze nie obroniłem pracy magisterskiej. Czy w takim wypadku przysługuje mi ubezpieczenie zdrowotne? A jeśli nie to co powinienem zrobić, żeby je dostać (zarejestrować się jako bezrobotny?, czy jakoś rodzice mnie mogą "objąć" ubezpieczeniem?)
|
kiedys znalem ta stronke co bylo tam mnostwo chyba to sie baner nazywa :P te podluzne obrazki kotre np ja mam w podpisie,jakby mi ktos przypomnial adress bo nawet wujek google nie wiem :/
|
Cytat:
znalazłem tę stronę w ciągu 5sekund za pomocą google nie wiedząc dokładnie jak to się nazywa.Kto szuka nie błądzi! |
co najlepsze ze chłop ma w podpisie " google nie gryza " :lol:
W. |
Cytat:
http://www.google.com/search?hl=pl&c...tnG=Szukaj&lr= szefie pokaz gdzie :)nawet nie wiem dokladnie czy tak to sie nazywa wiec bez napinki:) |
Cytat:
Z PS3 nie mialem zadnego kontaktu wiec sie nie wypowiadam ale na Xboxa 360 zlego slowa nie powiem, a mam juz takiego od jakiegos czasu i zadnych problemow nie mam. Jak najbardziej polecam. |
Cytat:
dziesiec****aznakow |
Cytat:
Na PS3 piratów jeszcze nie ma, ale jak bedą to bedą drogie, poniewaz beda na płytka bluerain ( koszt okolo 100 złotych) na XboXa pirat kosztuje max 20 złotych. Kolejnym plusem Xboxa jest to ze nawet po jego "przeróbce" nadal jes ważna gwarancja Microsoftu :) POLECAM XboXa !! !! |
Która stacja wyemituje czwartkową walkę Adamka?
|
Polsat godz. 1:00
google.pl .... |
działa wam gg?
|
Cytat:
|
Nie działa właśnie
|
Mlody Wislak- Telewizor plazma 42' albo monitor samsunga 19'
Nitrox, dzwd-dzieki wielkie za pomoc |
po ile skupują euro w kantorach w Krakowie?
|
Cytat:
http://www.kantory.pl/?id=kursy :-) |
nie znalazłem innego topica więc uderzam tutaj.
jakie liceum polecali byście pod względem edukacyjnym jak i kibicowskim ? gdzie można liczyć na dobre przygotowanie do matury oraz jakie są licea typowo Wiślackie ? ps.od 3 lat chodze do żydowskiej szkoły(Kazimierz) więc nie chiał bym ponownie to tak owej trafić :) |
7 Liceum Ogólnokształcące - poziom edukacyjny w sam raz- nie ma ciągłego kucia, można spokojnie, bez nerwów mieć dobre oceny. Ludzie, atmosfera bardzo ok i szkoła 100% Wiślacka (przynajmniej inne wyznania się raczej nie ujawniają ;])
|
Jest jakiś temat o dowodzie osobistym?
|
Można gdzies w Krakowie kupic naklejki typu "zakaz pedalowania", "anty che" itd ?
|
nie wiem jakie kodeki mam wgrać dźwięk nie zgrywa się z obrazem, podpowie ktoś co z tym zrobic zeby można było normalnie oglądać filmy
|
Jak robić umlauty na polskiej klawiaturze? u umlaut, a umlaut i o umlaut? Ma być alt + jakiś kod cyfrowy czy jak? PILNE
|
Cytat:
ü ö ä edit: juz sobie przypomniałem :) dajesz tak ( w takiej kolejności - ważne!naciśniety przycisk trzymasz cały czas...) - SHIFT + CTRL + : (klawisz z symbolem dwukropka) + np. U tak samo robisz dla innych literek :) napisz czy działa |
dzięki wielkie:D A tak na przyszlość to możesz mi posłać na PRIV jak się to robi?
|
Witam! Mam pytanie na ktorej trybunie na koszykarkach znajduje sie mlyn?? I czy jest jakas roznica ktora trybuna? Ide pierwszy raz na hale i jestem zielony... Z gory thx i pzdr;)
|
Cytat:
no nie do końca. jak trafisz na fizyce na dyrektora, to głowa mała. a jak jeszcze sobie upatrzy akurat ciebie, to kaplica :D pomijając to, szkoła super, ani za lekko, ani za twardo ;) a na dodatek będą sympatyczne boiska ze sztuczną nawierzchnią. |
gra ktos w jakims kasynie online?
|
Rękawiczki skórzane męskie... nie jakieś bardzo drogie w jakiś w sklepach najlepiej w galerii albo ok rynku.
Panowie i Panie pomóżcie ;) EDIT: Dzięki Kamyk :) |
Cytat:
Jak wchodzisz na hale to w prawo i do końca, możesz również poznać po tym że będzie np. więcej osób w barwach. |
Cytat:
|
Cytat:
Ściągnij K-Lite Codec Pack Full i tam masz wszystkie kodeki. Dużo miejsca nie zajmuje. Tu masz linka http://www.download.net.pl/105/K-Lite-Codec-Pack-Full/ |
Można gdzieś obejrzeć w internecie nowe odcinki Kuby Wojewódzkiego i Szymona Majewskiego Show??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl