Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Krzyma 08.11.2010 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1007368)
Ja to trochę inaczej interpretuję. Kolejka jest do bramy i za bramą ok 50 osób. Czyli zakładając 3-4 osobową szerokość, jest całkiem spora.

Potwierdza się to w kamerce.

Dokładnie tak jest. Jeszcze dużo ludzi bierze po kilka lub kilkanaście biletów. Obstawiam, że dzisiaj rozejdą się wszystkie bilety, ewentualnie jutro.

!!IRIVER!! 08.11.2010 12:56

Ah no to zwracam honor :P

Ciekawe, czy bilety już dzisiaj pojawią się na Allegro. :-)

_gilardino_ 08.11.2010 13:05

Zaraz się narzekania na sposób dystrybucji biletów :P A karnet na 6 meczy kosztował 70zł :D

Deivid 08.11.2010 13:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 1007392)
Zaraz się narzekania na sposób dystrybucji biletów :P A karnet na 6 meczy kosztował 70zł :D

na 5 meczy :D

concedi 08.11.2010 13:13

no i koniec biletów na G :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_g/

QBAS 08.11.2010 13:14

Mimo wszystko cieszą mnie kolejki przed kasami ;)

MatMario 08.11.2010 13:17

Mnie też cieszą bo siedzę w ciepłym domu i mam karnet :)

Belzebub 08.11.2010 14:05

Jak widac na kamerce, kolejka liczy juz tylko 50 metrów..takze nie ma jakiegos wielkiego boomu na te bilety..Chyba ze to zAsluga bardzo sprawnie prowadzonej dystrybucji..
Oby byl komplecik!

http://kamera2012.eu/krakow2/ link do kamerki

Ivory1906 08.11.2010 14:27

Kupie Bilet na G jeden ( tylko prosze rozsadne propozycje ) PW

LS 08.11.2010 14:50

Kończą się kolejne sektory
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_g/

tym razem E22,E25,F21

trzeba się spieszyć zwłaszcza, że kolejka na ten moment nie jest duża (kamerka z linka powyżej)

rainha 08.11.2010 14:51

KUPIĘ BILETY na Legię bądź KARNET dla moich znajomych. Sektor : G
Priv bądź GG : 1395794.

Konfliktowy 08.11.2010 14:54

Mam do sprzedania wejście na sektor G3 z mojego karnetu, z którego nie skorzystam gdyż jak wiadomo zbliża się długi weekend. Oferta ważna do środy do +- godz. 17. Warunkiem tego, że zostawię komuś karnet jest zostawienie mi dowodu bądź prawka. Zwrot dokumentu późnym wieczorem w niedzielę.
Zapraszam na PW.

Rafal-SWL 08.11.2010 15:11

mam 2 bilety na D23, zamienie je na G

Pero 08.11.2010 15:15

Myślę, że gdyby nie termin meczu z Zagłębiem (niedziela, fatalna godzina, na dodatek wybory - dla niektórych to ważne wydarzenie) to sprzedano by znacznie więcej abonamentów. Uważam, że były one bardzo atrakcyjne.

kaco1985 08.11.2010 15:48

zamienie bilet z F na G... priv

cortezz 08.11.2010 16:17

kur....a co to za ludzie. bilety sprzedaja ze 100% przebitka!!!! a ja potrzebuje 3 bilety dla chlopakow z Gdanska!!! Dramat!!!!! Czy u nas nie ma mozliwosci zalatwic darmowych biletow ze stowarzyszenia dla zgod? Jak jezdze do Wrocka to tam zawsze chlopaki dostaja dla nas bilety z nabita cena 0,00 zl a u nas wszystko idzie na przemial tylko kasa sie liczy!

sokol1366 08.11.2010 16:18

Gdyby zabrakło biletów na piątek dla fanów legii bo inaczej ciężko nazwać osoby które budzą się akurat na ten jeden mecz w sezonie proponuje abyście się zorganizowali i pojechali do warszawy na jakiś ich mecz

cortezz 08.11.2010 16:24

A ja proponuje zeby ci ktorzy zarabiaja na braciach po szalu przerzucili sie na zydownie bo takie zachowanie bardziej tam pasuje niz do nas!!!!!

paczuś 08.11.2010 16:25

Dziwne że na meczu legii nagle jest więcej fanatyków wisły, niż na innych meczach o_O

sorin320 08.11.2010 16:27

Przy takim meczu wyszło jakie większość ma mózgi. Nie lepiej było sobie pójść w sobote zaplacić 40zł za karnecik, albo 45 jesli nie ma karty i by było po problemie, a teraz sie dziwicie ze koniki liczą sobie (5dni przed meczem !!!!) 60zł za bilet.eh... ja na szczescie nie mam takiego problemu i nei zamierzam plakac nad tymi którym nagle zaczelo sie spieszyc na R22. dziekuje.dobranoc

cortezz 08.11.2010 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sorin320 (Post 1007529)
Przy takim meczu wyszło jakie większość ma mózgi. Nie lepiej było sobie pójść w sobote zaplacić 40zł za karnecik, albo 45 jesli nie ma karty i by było po problemie, a teraz sie dziwicie ze koniki liczą sobie (5dni przed meczem !!!!) 60zł za bilet.eh... ja na szczescie nie mam takiego problemu i nei zamierzam plakac nad tymi którym nagle zaczelo sie spieszyc na R22. dziekuje.dobranoc

A moze ktos gosci zgody i dzis sie dowiedzial ze musi kupic kilka biletow ??? wziąles takie rozwiazanie pod uwage?

eliot 08.11.2010 16:37

dokładnie tak jak pisze cortezz sam dzisiaj dostalem telefon od chlopakow z Wrocławia że wpadaja i kombinuje im bilety

MatMario 08.11.2010 16:43

AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".

Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen.

sorin320 08.11.2010 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cortezz (Post 1007533)
A moze ktos gosci zgody i dzis sie dowiedzial ze musi kupic kilka biletow ??? wziąles takie rozwiazanie pod uwage?

To są ze tak powiem przypadki o szczególnym traktowaniu. Ale ile % z tych którzy będą w piątek jest zgodą ? Myślę że bardzo niewielki %.

cortezz 08.11.2010 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sorin320 (Post 1007543)
To są ze tak powiem przypadki o szczególnym traktowaniu. Ale ile % z tych którzy będą w piątek jest zgodą ? Myślę że bardzo niewielki %.

Ale to nie zmienia faktu ze w srod nas sa ku.asy ktore zarabiaja na braciach po szalu i na zgodach!!!!!

felipe 08.11.2010 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1007542)
AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".

Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen.

Zwłaszcza, że to nie pierwsze jego "akcje" z biletami...

fialo 08.11.2010 16:55

Ave to jest jakiś ewenement. Przed KAŻDYM meczem ma do sprzedania bilety. Paranoja, znalazł sobie sposób na zarabianie na braciach po szalu. S....ysyństwo.

63.5 Kg 08.11.2010 16:57

I wlasnie takich frajerow trzeba je....:evil:

cortezz 08.11.2010 16:58

trzeba dac nauczke takim sprzedawczykom!!!!

rafkur 08.11.2010 17:08

Do mnie zdzwonił kumpel z Rzeszowa żebym mu kupił 3 bilety bo też chcą przyjechać. Ok, jest kibicem od przypadku. I co? Mam go zlać bo sam mam "od zawsze" karnet? Nie, też będę stał jak cieć w kolejce i mu kupię te bilety. Ok, nie jest fanatykiem - i co z tego. Może za którymś "piknikowym" podejściem nagle postanowi jeździć na mecze również z Polonią Bytom. Każdego ktoś kiedyś na stadion przyprowadził. Większość kiedyś była przypadkowymi kibicami . Nie każdy rodzi się fanatykiem.
Sprzedaż internetowa rozwiązała by problem i z handlarzami i z kolejkami.

bebeto 08.11.2010 17:10

Przestańcie już płakać bo się smutno robi!!!
Od nowego roku będzie sprzedaż przez internet,więc po problemie.Tyle jeszcze wytrzymacie.
Chyba że wtedy będziecie beczeć że Ave wcześniej kliknął i kupił...

felipe 08.11.2010 17:18

Juz kiedyś pisałem - debilem nie jest ten co "konikuje" (ten jest k**wą - bez honoru, ale myślącą, tak więc nie zginie), lecz ktoś kto kupuje bilet od delikwenta za cenę równą niekiedy 200-300% rzeczywistej. ALe tacy będą nadal, bo dla wielu kupno biletu na Legię za stówę jest objawem fanatyzmu, którym będzie się można pochwalić w pracy lub w szkole. Skoro jest "popyt" generowany przez debilów, to jest i "podaż" cwaniaków, czysta ekonomia.

Będzie jak zwykle- my się ponapinamy, a do gościa i tak ktoś zadzwoni i kupi bilet :) I biznes się panu Ave i innym tego typu kręci.

TWSD Guard 08.11.2010 17:53

Do meczu z Legią temat stop. W temacie dla modów śmiało proszę zamieszczać cwaniaczków, którzy sobie liczą po 200 zł za bilet + "fatygę"...

mlody_ale_wierny 13.11.2010 15:41

spiker coś mówił wczoraj o sprzedaży na biletów na Zagłębie ale nie usłyszałem dokładnie ktoś może napisać jak to wygląda? Od poniedziałku normalnie ruszy?i ile zostało biletów na G niewykupionych w abonamentach? bo na oficjalnej jeszcze info nie ma .

sokol1366 14.11.2010 11:59

dla fanatyków legii którzy chodzą tylko i wyłącznie wtedy, kiedy mecz jest rozgrywany z klubem z warszawy powinni naliczyć cenę 3 trzykrotnie większą

Chorynatrzykolory 14.11.2010 12:12

no właśnie będą od wtorku czy od jutra bilety na Zagłębie?

zdzichu411 14.11.2010 12:44

od jutra będą

Cinek1906 14.11.2010 13:03

Mam pytanie właśnie co wyżej bylo zadane, więc tak jakby średnio odświeże, ile mniej więcej jest biletów na G?:)

gianbuffon 14.11.2010 13:57

W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów.
Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć!
A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...).
Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet...

WISŁAZWE 14.11.2010 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 1011163)
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów.
Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć!
A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...).
Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet...

Dobrze nawet bardzo, tylko żeby to nie wyglądało tak jak np. przed meczem Lech - Manchester- gdzie serwer padł z przeciążenia.
A znając życie tak właśnie będzie i takie będzie kupowanie przez internet. Przynajmniej tak za pewne będzie na początku większe nerwy niż w kolejce.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl