![]() |
Cytat:
Dokładnie tak jest. Jeszcze dużo ludzi bierze po kilka lub kilkanaście biletów. Obstawiam, że dzisiaj rozejdą się wszystkie bilety, ewentualnie jutro. |
Ah no to zwracam honor :P
Ciekawe, czy bilety już dzisiaj pojawią się na Allegro. :-) |
Zaraz się narzekania na sposób dystrybucji biletów :P A karnet na 6 meczy kosztował 70zł :D
|
Cytat:
|
no i koniec biletów na G :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_g/ |
Mimo wszystko cieszą mnie kolejki przed kasami ;)
|
Mnie też cieszą bo siedzę w ciepłym domu i mam karnet :)
|
Jak widac na kamerce, kolejka liczy juz tylko 50 metrów..takze nie ma jakiegos wielkiego boomu na te bilety..Chyba ze to zAsluga bardzo sprawnie prowadzonej dystrybucji..
Oby byl komplecik! http://kamera2012.eu/krakow2/ link do kamerki |
Kupie Bilet na G jeden ( tylko prosze rozsadne propozycje ) PW
|
Kończą się kolejne sektory
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_g/ tym razem E22,E25,F21 trzeba się spieszyć zwłaszcza, że kolejka na ten moment nie jest duża (kamerka z linka powyżej) |
KUPIĘ BILETY na Legię bądź KARNET dla moich znajomych. Sektor : G
Priv bądź GG : 1395794. |
Mam do sprzedania wejście na sektor G3 z mojego karnetu, z którego nie skorzystam gdyż jak wiadomo zbliża się długi weekend. Oferta ważna do środy do +- godz. 17. Warunkiem tego, że zostawię komuś karnet jest zostawienie mi dowodu bądź prawka. Zwrot dokumentu późnym wieczorem w niedzielę.
Zapraszam na PW. |
mam 2 bilety na D23, zamienie je na G
|
Myślę, że gdyby nie termin meczu z Zagłębiem (niedziela, fatalna godzina, na dodatek wybory - dla niektórych to ważne wydarzenie) to sprzedano by znacznie więcej abonamentów. Uważam, że były one bardzo atrakcyjne.
|
zamienie bilet z F na G... priv
|
kur....a co to za ludzie. bilety sprzedaja ze 100% przebitka!!!! a ja potrzebuje 3 bilety dla chlopakow z Gdanska!!! Dramat!!!!! Czy u nas nie ma mozliwosci zalatwic darmowych biletow ze stowarzyszenia dla zgod? Jak jezdze do Wrocka to tam zawsze chlopaki dostaja dla nas bilety z nabita cena 0,00 zl a u nas wszystko idzie na przemial tylko kasa sie liczy!
|
Gdyby zabrakło biletów na piątek dla fanów legii bo inaczej ciężko nazwać osoby które budzą się akurat na ten jeden mecz w sezonie proponuje abyście się zorganizowali i pojechali do warszawy na jakiś ich mecz
|
A ja proponuje zeby ci ktorzy zarabiaja na braciach po szalu przerzucili sie na zydownie bo takie zachowanie bardziej tam pasuje niz do nas!!!!!
|
Dziwne że na meczu legii nagle jest więcej fanatyków wisły, niż na innych meczach o_O
|
Przy takim meczu wyszło jakie większość ma mózgi. Nie lepiej było sobie pójść w sobote zaplacić 40zł za karnecik, albo 45 jesli nie ma karty i by było po problemie, a teraz sie dziwicie ze koniki liczą sobie (5dni przed meczem !!!!) 60zł za bilet.eh... ja na szczescie nie mam takiego problemu i nei zamierzam plakac nad tymi którym nagle zaczelo sie spieszyc na R22. dziekuje.dobranoc
|
Cytat:
|
dokładnie tak jak pisze cortezz sam dzisiaj dostalem telefon od chlopakow z Wrocławia że wpadaja i kombinuje im bilety
|
AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".
Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ave to jest jakiś ewenement. Przed KAŻDYM meczem ma do sprzedania bilety. Paranoja, znalazł sobie sposób na zarabianie na braciach po szalu. S....ysyństwo.
|
I wlasnie takich frajerow trzeba je....:evil:
|
trzeba dac nauczke takim sprzedawczykom!!!!
|
Do mnie zdzwonił kumpel z Rzeszowa żebym mu kupił 3 bilety bo też chcą przyjechać. Ok, jest kibicem od przypadku. I co? Mam go zlać bo sam mam "od zawsze" karnet? Nie, też będę stał jak cieć w kolejce i mu kupię te bilety. Ok, nie jest fanatykiem - i co z tego. Może za którymś "piknikowym" podejściem nagle postanowi jeździć na mecze również z Polonią Bytom. Każdego ktoś kiedyś na stadion przyprowadził. Większość kiedyś była przypadkowymi kibicami . Nie każdy rodzi się fanatykiem.
Sprzedaż internetowa rozwiązała by problem i z handlarzami i z kolejkami. |
Przestańcie już płakać bo się smutno robi!!!
Od nowego roku będzie sprzedaż przez internet,więc po problemie.Tyle jeszcze wytrzymacie. Chyba że wtedy będziecie beczeć że Ave wcześniej kliknął i kupił... |
Juz kiedyś pisałem - debilem nie jest ten co "konikuje" (ten jest k**wą - bez honoru, ale myślącą, tak więc nie zginie), lecz ktoś kto kupuje bilet od delikwenta za cenę równą niekiedy 200-300% rzeczywistej. ALe tacy będą nadal, bo dla wielu kupno biletu na Legię za stówę jest objawem fanatyzmu, którym będzie się można pochwalić w pracy lub w szkole. Skoro jest "popyt" generowany przez debilów, to jest i "podaż" cwaniaków, czysta ekonomia.
Będzie jak zwykle- my się ponapinamy, a do gościa i tak ktoś zadzwoni i kupi bilet :) I biznes się panu Ave i innym tego typu kręci. |
Do meczu z Legią temat stop. W temacie dla modów śmiało proszę zamieszczać cwaniaczków, którzy sobie liczą po 200 zł za bilet + "fatygę"...
|
spiker coś mówił wczoraj o sprzedaży na biletów na Zagłębie ale nie usłyszałem dokładnie ktoś może napisać jak to wygląda? Od poniedziałku normalnie ruszy?i ile zostało biletów na G niewykupionych w abonamentach? bo na oficjalnej jeszcze info nie ma .
|
dla fanatyków legii którzy chodzą tylko i wyłącznie wtedy, kiedy mecz jest rozgrywany z klubem z warszawy powinni naliczyć cenę 3 trzykrotnie większą
|
no właśnie będą od wtorku czy od jutra bilety na Zagłębie?
|
od jutra będą
|
Mam pytanie właśnie co wyżej bylo zadane, więc tak jakby średnio odświeże, ile mniej więcej jest biletów na G?:)
|
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów. Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć! A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...). Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet... |
Cytat:
A znając życie tak właśnie będzie i takie będzie kupowanie przez internet. Przynajmniej tak za pewne będzie na początku większe nerwy niż w kolejce. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl