![]() |
Nie przepadamza takimi wynalazkami... W lutym minie rok jak przywiozłem z Litwy miód 50%. W takiej ekstra glinianej, fajnie otwieranej butelce. Nie tknięte... Są chętni?
|
Cytat:
|
nie ma sie co łudzić - postanowienia noworoczne zawsze sie kończą fiaskiem :)
a tak w ogóle to alkohol zawsze wygrywa - Ty go w mordę - a on Cię na ziemię :D |
Cytat:
Co będzie z moich postanowień dopiero się okaże, ale na razie się trzymam ;) |
Cytat:
co do postanowienia to szczerze trzymam za Ciebie kciuki :-D |
Jednego roku też miałem takie postanowienie, niekoniecznie noworoczne. Wyobraźcie sobie, że przez 7 miesięcy nic. Ani browara. Chodziłem jeszcze do technikum a to nie było tedy takie proste.
|
Cytat:
Cytat:
|
też miałem takie postanowienie ale już 4.01 w niedziele nie dotrzymałem go xC siła wyższa jakt o mowią :D :P
|
Cytat:
|
Co do tych wynalazków na śliwowicę też się piszę czyli są 3 osoby to po butli :)
Do tego 50 % czegoś to jest już Pio z tego co zrozumiałem no to ja 2 i już mamy team xD Co do szkoły wy myślicie nad maturą a ja nad tym żeby zdać I semestr w 2 tech :) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie koniecznie ja jak sobie w sylwestra postanowilem ze nie bede palil papierosw to juz nie pale 4 lata, lekko nie bylo ale tak sie zaparlem ze sam sie zdziwilem. A palilem jak lokomotywa a zwlaszcza jak mnie w robocie moj byly pi...lniety szef codziennie gotowal to dochodzilem nawet do 40 papierosow dziennie |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
philip morris ? :d
|
"jeśli wiara czyni cuda my wierzymy, że się uda" :D tydzień, całe 7 dni ! bez alko
|
Z tymi papierosami to podziwiam, na prawdę podziwiam bo jakoś rzucić nie mogę.
No i widzę że Śliwowica i ten Litewski specyfik miodowy trafią w dobre ręce :-D Czyżby gruby melanż? :-p kto ma jeszcze coś dobrego?! |
ja miałem za sobą rok całkowitej abstynencji - a co sam sobie alkohol winien mógł się ze mną lepiej obejść :foch:
|
Cytat:
Czuję wstręt do fajek. Ale trunkiem nie pogardzę. |
Cytat:
fajek nie palę i nie mam zamiaru :D ale trunek z miłą chęcią :D na marginesie: http://zajrzyj-tu.pl/6626 miazga :D |
Cytat:
Cytat:
|
No patrz, zawsze jak chcę dobrze, to nie trafiam :D. Czyli będzie więcej dla nas ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tzn próbowałam ale to czas przeszły, poddałam sie - jak to już było wspomniane- siła wyższa :-p |
Cytat:
mam litra pod lozkiem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Dziś imprezowałem ;) Nowohucianin, dupy w towarzystwie się nie pokazuje :lol: Ale przynajmniej przypomniałeś mi o głosowaniy na pracę impArt'a :) Kamil, Ty byłeś w tej kwestii jak dogmat :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl