![]() |
Dawid Janczyk?:D
|
Wisła Kraków Czekamy, aż 150 osób będzie to lubiło. Wtedy wrzucimy info na stronę, o co chodz ;-)
Z Facebooka. Kto ma - KLIKAĆ ! http://www.facebook.com/permalink.ph...d=185885066281 |
Zaraz Mielcarski wypatrzy, że po bramce Polacy cieszą się osobno, obcokrajowcy osobno a Boukhari napie.rdala się z Meliksonem wrzeszcząc Allah Akbar.
Wygląda na to ze trafia nam się swietny piłkarz za przystępną cenę. Zastanawia mnie tylko jak grają ci lepsi od niego, skoro Maor zagrał tylko jeden mecz w kadrze Izraela. Mam nadzieję że początek Meliksona będzie równocześnie końcem Łobodzińskiego. |
Sie bawia na FB i mowia ze 150 osob musi lubic i dopiero info bedzie ;p
|
Mają zabawe ;)
Cytat:
|
Messi??
A gadałem z jego agentem, mówił że Leo z Barcy jak na razie się nie rusza... |
Mam nadzieje, że coś poza Meliksonem nam podadzą ;>
|
Cytat:
co do.... Cytat:
On już ma Polski paszport już. |
Jest 149, jeszcze jedna :)))
|
|
no to można śmiało powiedzieć! Witamy nowego zawodnika Wisły Kraków! Sukcesów życzę z Białą Gwiazdą na piersi! :D
Lord jesteś mizerny... |
Ciekawe gdzie malkontenci poszli?Czyżby poszli do sklepu po papierowe ręczniki i kremy do rąk?
|
O testy medyczne możemy być raczej spokojni. Gdyby zawodnik był jakiś felerny, to Hapoel nie robił by takich problemów z jego sprzedaniem.
PS. Równiez proszę o "nagrodę specjalną" dla LoRda |
To można powiedzieć że skoro oficjalna podaje taką informacje to Melikson jedną nogą w Wiśle. Mnie zastanawia jedno, jaki defekt u niego znajdzie wolfy? Bo to że znajdzie to oczywista oczywistość. Ewentualnie jak braknie inwencji będzie to zapowiedź sprzedaży Kirma, Małeckiego i spadku lige niżej.
|
Chciałbym zauważyć, że to również Polak :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do dzieci płaczących,gdzie teraz jesteście? siedziałem cicho i byłem spokojny o transfery po prostu trzeba czasami zachować spokój...
|
tak sie zastanawiam
kupujemy środkowego pomocnika a potrzebujemy na gwałt środkowego obrońcy i z dwóch napastnikow. Mam nadzieje ze nikt nie okłamał Naszych wmawiając z Moher jest napastnikiem. |
Cytat:
|
a ilu mamy ofensywnych środkowych pomocników? 2 - Guła i Jirsak więc jak najbardziej był nam potrzebny tak samo jak napastnik i stoper
|
a ilu mamy ofensywnych środkowych pomocników? 2 - Guła i Jirsak więc jak najbardziej był nam potrzebny tak samo jak napastnik i stoper
Też prosze o to co Teqcontroller :D |
Cytat:
Zawsze tak jest, od skrajności do skrajności... |
Jedno pytanie a gdzie napastnik,który cytuje pana Basałaja ,,nie będzie gorszy od Pawła Brożka ''?
|
Wolicie Meliksona za 700 tys euro, czy Mierzejewskiego za 4 mln euro?
Cieszcie się, bo przychodzi do nas świetny piłkarz, którego ze świecą szukać w Polsce. Chcemy grać w europejskich pucharach, to tylko obcokrajowcy mogą dać nam jakość, z Polakami w składzie to możemy jedynie walczyć o lokaty 1-3 w polskiej lidze. |
Ale wam się głowy grzeją... X tysięcy stron że zawodnik już jedzie, już jest, już tuż tuż. A później nie dojedzie :D
I wojna z Lordem o to co napisał. Może blondynów nie lubi, może uważa że jest za niski :) Wszyscy tacy poprawni... |
Cytat:
Skoro kopiliśmy zawodnika za 700 tys Euro to wątpię żebyśmy dali dużo za jakiegoś dobrego napastnika. Obym się mylił. |
no sory, ale nazywanie Jirsaka i wiecznego rekonwalescenta Guly ofensywnymi pomocnikami jest delikatnie mówiąc nadużyciem... oni nigdy już nie będą w stanie grać z takim polotem i fantazją jak nasz Izraelczyk (piszę nasz bo wątpię, żeby oblał testy medyczne, no chyba że Lord będzie na niego czekał na lotnisku....)
|
Cytat:
Po drugie - nie cieszcie się, bo jeszcze nie przeszedł do nas. Wielu zawodników opuszczało testy medyczne i już więcej przy Reymonta nie zawitali. Bez napastnika to nie ma co startować nawet. Napastnik to jest konieczność. Wzmocnić się nie wzmocnimy, bo my zawsze potrzebowaliśmy partnera dla Brożka. Kiedy go straciliśmy - nastał problem 2 napastników. Żebyśmy tylko jednego kupili, chyba, że zrobimy z Małeckiego na siłę napastnika albo Kirma. Jeśli przejdzie Izraelita do nas, to i tak będziemy potrzebować jeszcze z1-2 transferów, by uzupełnić braki. Czekam, ąz się kiedyś wzmocnimy. |
Cytat:
Gramy 4-5-1 z miejscem na 1 ofensywnego pomocnika - Garguła, Jirsak, Boukhari i Rios grali już na tej pozycji. Teraz dochodzi Maurycy czy jak mu tam jest. Ja nie narzekam, ale patrząc na wcześniejsze okienka trasnferowe, preferowałbym sprowadzenie piłkarzy na pozycje wymagające wzmocnienia takie jak środkowy obrońca (3 piłkarzy w kadrze) i napastnik (0 piłkarzy w kadrze), dopiero potem inne pozycje. Szczytem szczytów wg. mnie było by zakontrakowanie dodatkowo np. bocznego pomocnika. Z drugiej strony jeśli przychodzi chłop na tak obleganą pozycje jak AMC to ktoś musi odejść. Np. odejdzie Jirsak i bilans taki : Brożki, Pawełek + np. Jirsak < Melikson Do kolegi poniżej Cytat:
|
Cytat:
|
Piotr Reiss, Ireneusz Jeleń - to tak na szybko.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
M.S. - najprawdopodobniej inicjały naszego nowego gracza ;)
|
Cytat:
Pozatym Stan powiedział że na tą pozycje jest Dragan i Branco więc na transfer lewego obrońcy niema co liczyć |
Po co nam pomocnik ? Hehe może na sztuki jest ich kilku ale żaden nie potrafi kreować naszej gry.
Ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu. A Teraz cierpliwości bo w kolejce jeszcze paru grajków czeka :) |
Cytat:
David Braz - też już bliziutko był, już się witał z Wisłą. W tym sezonie Milinkovic... W samolocie już Mazilu był itd. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl