![]() |
a czy to nie Wilk strzelił zwycięską bramką w meczu z nami na Hutniku? ;>
|
eeee.... Wilk? Kto to w ogóle jest?
Przecież on strzelił tylko 4 gole w ostatnim sezonie... wystąpił tylko w 23 meczach... i to ma być wzmocnienie... Jestem zawiedziony. Ja myślałem, że naturalnym zastępcą Sobola będzie Makelele, młody, perspektywiczny i z jakim doświadczeniem. :PPP Na poważnie to chyba pora zaraz wyhamować z tymi transferami - ilu już mamy zawodników w kadrze? Liczył ktoś? |
powtórzony post skasować
|
Jeśli jest tak jak mówicie czyli rozmawiamy z jednym dobrym napastnikiem a opcją rezerwową Costly to może nam się zrobić tłok w napadzie.
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli z Wilkiem to prawda, to jestem bardzo zadowolony. Bardzo ciekawy chłopak. Na pewno był lepszym grajkiem do wyciągnięcia z Korony niż Kiełb. Oby trafił do Wisły. |
Cytat:
Niestety to był Kiełb. Jeden z niewielu grajków w polskiej lidze, których warto było sprowadzić. Poszedł do Lecha. Wilk to no-name. |
I jest i polak mysle ze to mile zaskoczenie a defensywny pomocnik naprawde nam sie przyda.
|
Ludzie, pytania się pojawiły, jakby Wilk występował co najmniej w 2. lidze.
Nie oglądaliście żadnych spotkań Ekstraklasy? Zastanawia mnie fakt, że pojawiło się info w jakimś nowopowstałym, nieznanym portalu i już jesteście pewni, że Wilk już do nas przychodzi... |
Cytat:
|
Cytat:
Narzekaliście że nie ma transferów-są transfery, narzekaliście że sprowadzamy samych obcokrajowców-jest Polak, no ja pierniczę. Wilk w tamtym sezonie był chyba najlepszym zawodnikiem Korony. Typowy walczak, defensywny pomocnik, coś jak Sobol, tylko chyba Wilk dysponuje lepszą techniką od Radka. Moim zdaniem idealny zastępca naszego kapitana. Jak dla mnie bardzo dobry transfer, zawodnik ograny w Ekstraklasie, gotowy do gry w takim klubie jak Wisła. |
Co do Wilka - zobaczymy, lepszy Polak niż obcokrajowiec bo za dużo ich.
|
Wilk to chyba najlepszy polski defensywny pomocnik w tak młodym wieku. Na pewno w perspektywie zastąpienia Sobola (który niechybnie zmierza do emerytury) jest to dobry ruch. Mam nadzieję, że to info się potwierdzi.
|
Cytat:
Gwoli ścisłości - widzę tylko jeden błąd - Nei nie "wrócił" do Rumunii - z tego powodu, że tam nigdy wcześniej nie grał. To był zawodnik CSKA Sofia, czyli klubu ze stolicy Bułgarii ;) pozdrawiam |
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/news/129/news1291227.html ktos tus ie smial, ze nie potrafimy przebic Polonii, dalej tak uwazacie ? Co do Wilka, tak ciesze sie bo po 1. Polak po 2. dobry Polak, po 3. dobry polak bez sodowki mi sie podoba przyda sie za Sobola. Gdyby przyszedl jeszcze Rios i ten obronca bylaby personalnie najsilniejsza kadra w lidze zdecydowanie, chociaz wiadomo ze obrona nie zgrana ale mysle ze z kazda kolejka bedzie lepiej, przynajmniej z litwinami nie wygladalo to zle mimo, ze nie gral Bunoza.
|
Policzyłem - jeśli sprawdzą się wszystkie zapowiedzi to będziemy mieli... 27 zawodników (teraz mamy 22).. nie liczę Mcihalovicia
WOW |
Co do Wilka to była by świetna wiadomość w zeszłym sezonie uważam że był to jeden z 3 najlepszych DM. Jeszcze info do tych co płakali że Onyszko poszedł do Polonii koleś ma zorane nerki i bedzie miał transplantacje, przez rok nie zagra, a najprawdopodobniej juz nigdy nie wróci do zawodowego grania. teraz powiniście wszyscy odszczekac to co pisaliście bo mielibyśmy kolejnego kalekę.
|
Co do Wilka to była by świetna wiadomość w zeszłym sezonie uważam że był to jeden z 3 najlepszych DM. Jeszcze info do tych co płakali że Onyszko poszedł do Polonii koleś ma zorane nerki i będzie miał transplantacje, przez rok nie zagra, a najprawdopodobniej juz nigdy nie wróci do zawodowego grania. teraz powinniście wszyscy odszczekać to co pisaliście, bo mielibyśmy kolejnego kalekę.
Ps. Oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia |
ale Wojciechowski wtopil z Arkiem Onyszko, a tutaj nie dawno byl placz ze nie potrafimy zalatwic Arka Onyszko,
oj teraz to by sie dziala jak by u nas byl i wyszlo ze przez rok nie bedzie gral |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czarek Wilk, hmmm. Nic tylko przyklasnac takiemu transferowi.
Teraz zobaczmy: pare dni temu: "Jebac zarzad, 2 liga nas czeka bez transferow!", teraz: "no najmocniejsza paka w lidze". Jak to wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie:P |
Mnie interesuje jedna rzecz kadra ma - ograniczone rozmiary. Więc albo będziemy niedługo sprzedawać albo niektórzy siądą na ławce czy wręcz do 18 meczowej nie będą się łapać.
Ciekawe jak to wszystko zostanie poukładane . |
Wilk o sobie krótko stare z 2009 roku
http://www.youtube.com/watch?v=2H9DEbRPs4s Bramka z meczu z Polonią http://www.youtube.com/watch?v=yqgZJQebmEA |
Cytat:
A co do Onyszki, to życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia... |
Koyoot, trzeba ich zrozumieć. Tyle razy zarząd nas rozczarowywał, że wszyscy mają pełne prawo wylać gorycz (a że kierują swe płacze na forum to sprawa moderów żeby ich uspokoili :P). Po przejęciu prezesury przez Basałaja zaczynam widzieć wszystko na różowo, naprawdę. Pozytywistyczna praca u podstaw, sprowadzanie młodych z potencjałem, reprezentantów swoich krajów (młodzieżówek) lub doświadczonych graczy (Paljić). To naprawdę może wypalić...
A gdzie Wolfy i jego "defensywa transferowa" ? :) Oby Bunoza dostał jak najszybciej pozwolenie na grę i żeby wypożyczyli tego Chaveza xD i ruszamy po mistrza i kto wie, może po fazę grupową LE? hmm... |
Cytat:
|
Masakra, czytam Wasze posty, aż słabo się robi.
Dzielcie skórę na niedźwiedziu, a potem jak to zwykle bywa będzie dużo płaczu, jak teraz z tym na M.. Za parę dni przekonamy się czy Wilk jest plotką czy nie i wtedy będzie można wstawiać go do składu i pisać przy kim będzie się ogrywał |
Cytat:
A więc drogi znawco: Nei - Od kiedy to Sofia znajduję się w Rumunii gdyż tak wynika z twojej wypowiedzi? Z owym "podkulonym ogonem" wrócił do jednego z najlepszych zespołów w kraju grającym jeszcze niedawno w LM. Mazilu - w sezonie 2009/10 25/9 Statystyki niczego sobie. Galamaz - Podstawowy obrońca Mistrza kraju, zespołu grającego w LM. Ja jednak życzyłbym naszym zawodnikom takich adnotacji... |
Cytat:
uprzedzając setki pytań na PV - NIC NIE WIEM o żadnych planach sprzedaży, to tylko spekulacje... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl