![]() |
Melikson to dobry transfer. Tylko boję się, że Dwaliszwiliego na oczy nie zobaczycie w Krakowie. Co to wtedy będzie, jak wezmą Perrone lub tego Feczesina? Już się boję o komentarze na tym forum - czemu nie Messi, czemu nie Zidane? ;-)
|
Jak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
|
No dobra - ale nie podniecajmy się już tak - jak uda się wytransferować Meliksona to czapki z głów, bo ten zawodnik ma papiery na granie, jak nie(choć wydaje mi się, że zostały już szczegóły do dogrania), to trudno. Przyjdzie ktoś inny. Lepiej by było, by ten Melikson pojawił się już w poniedziałek, wtorek, co może uspokoiłoby tych malkontentów na forum. Przyjdzie Melikson i ten Ghanijczyk - zrobi się tutaj spokojniej. Bo narazie zbyt wielka wrzawa na naszym forum panuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
Skeba trzeba byc dobrej mysli... Mam nadzieje ze w tym tygodniu beda pierwsze transfery... A czy tak bedzie to sie okaze...:> |
Cytat:
Chyba, że nagle Żurawski przejdzie "odrodzenie", a Rios przepracuje okres przygotowawczy i pokaże, że jednak jego pierwsze spotkania to wypadek przy pracy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Ghanijczyka i tego Izraelczyka to lepiej żeby na początku lub do końca przyszłego tygodnia byli już podpisani może wtedy by powietrze zeszło większości na tym 4um no ale zawsze będzie ktoś marudził czemu oni czemu tak późno itp. Jeszcze napadziora znaleźć do końca stycznia i ich zgrywać bo nie mam zamiaru patrzec jak na wiosnę będą się zgrywać i będzie Chaos na boisku :-/ Jak to się mówi Nadzieje umiera ostatnia :) |
Cytat:
|
A może to prawda? Nareszcie coś okaże się prawdą? :-) Bądźmy dobrej myśli, bo tutaj cały czas wieje pesymizmem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś tu na forum wspominał że Melikson dostał kwiaty przed meczem. Jeśli to prawda to raczej odchodzi. Może mi to ktoś potwierdzić. PS. Mówimy o Meliksonie a nic nie wiemy o bramkarzu i stoperze a bez defensywy to my sobie możemy.
|
Cytat:
|
Nie chce wychodzić tutaj na jakiegoś proroka, bo nigdy nie pisałem takich postów, i raczej nigdy nie będę, ale tym razem mam akurat dość pewne źródło, z którego dowiedziałem się , że bramkarz jest już ustawiony. Kto to jest nie mam pojęcia, wiem tylko tyle co napisałem.
Wiem, że zaraz będą jakies posty typu " wziales to z powietrza" , " ujawnij źródło " itp. Daleki jestem od wróżenia z fusów, ci ktorzy są na forum juz jakis czas napewno nie znają mnie od tej strony. W kazdym razie ja w tym tygodniu oczekuje kilku transferow, ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Od razu mówie, że słyszałem tylko i wyłącznie o bramkarzu. I nie uważam "źródła" informacji za pewne w jakikolwiek sposób, bo nie miałem okazji go zweryfikować jak do tej pory. Nie jestem typem który poszukuje internetowej popularności, po prostu uznalem ze mogę sie taką "wiedzą" podzielić na forum ;) |
Cytat:
|
Czytam sobie o tym Meliksonie na forum Hapoelu (oczywiście wszystko tłumaczone na angielski i polski, więc nie jest idealnie) i sądząc po komentarzach, to on naprawdę musi być dobry. Smutek na forum jest ogromny. Nawet ktoś mu wiersz pożegnalny napisał...
Kibice już są pewni, że odchodzi do Wisły. Co niektórzy mają nadzieje, że zagra jeszcze w ważnym meczu z Beitarem, ale sprowadzenie nowego zawodnika - Razaka może oznaczać, ze wczorajszy mecz był jego ostatnim w barwach Hapoelu. Część osób zamierza oglądać jego grę w Wiśle i pytają, czy są szanse, aby nadawać polską ekstraklasę w Izraelu :D A jeśli dobrze zrozumiałem (albo dobrze przetłumaczył translator), to ktoś napisał, że na kanale Sport 5 mają nadawać... Także wydaje mi się, że jutro transfer zostanie potwierdzony. Cóż, oby się sprawdził i dał nam wiele radości a kibicom Hapoelu wystarczy współczuć takiej straty. My dobrze wiemy jak to jest... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiejszy news odnosnie transferu Meliksona:
http://www.sport5.co.il/HTML/article....64.92495.html Kluby podobno sie dogadaly i dzisiaj ma dojsc do podpisania czteroletniego kontraktu z Meliskonem, placimy za niego 700 tys. Euro |
Miło, że takie informacje nie są pisane przez naszych grafomańskich dziennikarzyn. Mimo wszystko sądzę, że poziom prasy w Izraelu jest wyższy niż w Polsce.
Także jutro powinniśmy się spodziewać Meliksona w Wiśle. Jeśli nie jutro, to najpóźniej we wtorek. I na dodatek jak widać cały czas boli ich to nasze 5:0 z Beitarem :) |
no może wkończu się doczekamy... translator mi przetłumaczył , że Wisła zdobyła 12 Mistrzostw i 4 szklanki ;) sądze, że to pewna informacja... przecież kupili już nowego w jego miejsce a 700tys to dużo jak na nas... tylko żeby nie było tak jakz Jirsakiem ;p
|
Ludzie jak tak czytam Wasze posty i widzę jak niektórzy są podjarani tym transferem to tylko modlić się żeby Melikson bo ktoś może ciśnienia nie wytrzymać;) Ja mam taką nadzieję że klub od jutra przygotuje same niespodzianki;) jutro Melikson a w wtorek Allhassan;) a w środę bramkarz, w czwartek napastnik ;))
a co do bramkarza to Ricardo jest z kartą w ręku albo Dudek;) |
Jedno w tym wszystkim pozostaje znamienne - pierwszy trening w poniedziałek a kadra zespołu do tego czasu na pewno nie zostanie zamknięta. Szczerze to Melikson gdy prześledzimy jego karierę piłkarską grał w coraz słabszej drużynach - na tle słabych zawodników jakimi dysponuje jego obecny klub może się wyróżniać ale czy tak samo będzie w Wiśle - trudno powiedzieć. Bardziej interesujące jest to kto przyjdzie do ataku bo jeżeli pieniądze zamiast na napastnika zostaną wydane na Meliksona to czegoś tutaj nie rozumiem a wiem że na transfery dużej sumy nie mamy (pozyskanie za darmo skutecznego napastnika - perspektywicznego w naszych realiach graniczy z cudem).
|
Cytat:
|
tylko czekać,jak pismaki będą kopiować forumowe odkrycie. Kto pierwszy? Onet?
|
przetłumaczyłem sobie jedno zdanie w google tłumaczu i na wstępie mnie rozwaliło :D
cytuję: Polacy zgłosiły swoją ofertę do 700 tysięcy euro. Powiązania, które będą dziś wrażenie, ma zarobić milion euro 4 pory roku hehehehe :P |
Całe szczescie ze Roger powiedział że nie chce do nas przyjść :-)
|
Cytat:
|
Asysta Tygodnia - Melikson....
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5470465/ fajnie ma chłop Wiem jedno podanie wiosny nie czyni ale trzeba podkreslić ze technike i fantazje to ma |
Cytat:
A tak poza tym jeśli już używacie translatora to tłumaczcie na angielski jak go znacie. Wtedy jest jeszcze sens. Bo z hebrajskiego na Polski i tak tłumaczy przez angielski, stąd te cztery pory roku i te szklanki ;D A co do Meliksona to skoro piszecie że przed meczem dostał kwiaty i pożegnał się po meczu to raczej już napewno odchodzi. Tylko czy do nas? Ile było nazwisk które do nas miały trafić a nie trafiły? Latem żadne spekulacje prasowe się nie sprawdziły, klub sprowadzał zawodników o których wcześniej nie wiedzieliśmy. Więc radzę dać sobie na wstrzymanie narazie... |
Cytat:
|
Cytat:
Czytałem komentarze pod artykułem o Meliksonie, przeważa to, że są zawiedzeni, że odchodzi, dziękują mu za 3 lata gra, piszą że grał z pełnym angażowaniem, ktoś tam napisał że często jest tak że piłkarze z Izreala wyjeżdżają a potem wracają po 6 miesiącach( skądś to znam ) ;). Jakieś takie hasła że widzieli wczoraj ból w jego oczach, wygląda na to że są pogodzeni są z tym, że odchodzi. Widać na pewno że jest to duża postać nie tylko w tym klubie ale w całej lidze. Sam fakt, że jest kapitanem tej drużyny mówi nam bardzo dużo. Polecam ten filmik jak ktoś jeszcze nie widział: http://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c edit: No i oczywiście w naszym przypadku nie można być pewnym żadnego transferu, także trzeba cierpliwie zaczekać na to aż zobaczymy go w koszulce Wisły. Tak pół żartem to podoba mi zwyczaj turecki przyleciał gościu do Polski dogadał się zrobił fotkę, za nim Brożkowie wrócili do domu to ich zdjęcie było na oficjalnej Trabzonu :). |
Jeśli Roger byłby w formie to czemu nie. Jeśli chce grać na Euro 2012, więc motywacji mu nie zabraknie. Gryzie tylko, że grał w Legii.
|
do westersyl
mnie tylko zastanawia za kogo on przychodzi...?? kto wyleci z klubu czy Tomek czy Łobo a może ktoś inny... |
A czy musi ktoś wylatywać? Chcą mieć konkurencję na każdej pozycji w pomocy - tak jak to być powinno..
|
znając nasza polityke to ktoś z pomocy zrobi bay bay...
a co do Maora czy jak mu tam trzeba przyznac ze chłop ma technikę użytkową i niesamowity przegląd pola.... zauważcie przed każdym podaniem podnosi głowę i szuka po prostu myśli na boisku!! |
w każdym razie wczoraj Maor grał ofensywnego środkowego pomocnika, któiry często schodził na boki (widziałem tylko 1 połowę)
|
Cytat:
P.S westersyl jak kiedyś będziesz robił filmik o Meliksonie to użyj tego podkładu muzycznego: Robbie Williams - Do You Mind :D idealnie do niego pasuje ten kawałek :D oczywiście pół żartem pół serio :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl