![]() |
Cytat:
Wymieniłeś tendencyjnie wszystkie wpadki, a zapomniałeś o pokonaniu wyżej rozstawionych rywali. Już nie wspominam o eliminowaniu Parmy, Schalke czy M. City sprzed paru lat bo to dawne dzieje, choć ty też odgrzewasz stare kotlety. Wystarczy, że popatrzysz sobie na 2 ostatnie sezony to zobaczysz pogrom Szwajcarów, Izraelitów i Norwegów i zwycięstwa z Holendrami i Austriakami - wszystkie kraje wyżej rozstawione. Na tym polega piłka, że raz wygrasz z wyżej notowanym rywalem, a innym razem przegrasz z ogórkiem. Oczekiwania są znacznie większe, ale widzenie tylko tych porażek to typowo polskie walenie smutów. |
Cytat:
Trzeba rozumieć tekst czytany, z czym jak widać masz problemy. Jak Ty się boisz drużyn z Malty, to Twoja sprawa, mnie to śmieszy. Nie odpisuj :) |
My to się martwmy o Siebie, bo do przerwy też mamy "wstyd". Żenująca skuteczność, szkoda pisać. Może po przerwie uda się coś strzelić.
Mimo wszystko remis bramkowy Ruchu jest lepszy niż nasz remis bezbramkowy do przerwy. Oby coś strzelili.... No wreszcie 2-0 :D |
Spokojnie to był dopiero pierwszy powazny mecz Wisły (towarzyskich meczy nie ma co liczyc). Nie zagrali przekonywujaco ale zagrali ładnie a bedzie jeszcze lepiej. Wynik dobry chociaz mogłby byc lepszy. Jak na razie nie ma powtorki z poprzedniego sezonu a u siebie powinnismy sobie poradzic tak wiec awans jest w zasiegu a gra i skutecznosc na pewno jeszcze przyjda.
|
W życiu nie widziałem gorszej drużyny niż Szawle czy jak im tam...
to chyba nawet nie jest poziom naszej 1 ligi.. całe szczęście że Wisła nie trafiła gorzej w losowaniu tylko na nich bo był taki piach... powinno byc z jakieś 0:6... więcej zaangażowania widać w A-klasie niż w tej całej Szawle |
Cytat:
|
Lech ładnie ufarcił z koszykami.
Są 2 koszyki, Lech trafił do pierwszego : - Basel -Hapoel Tel-Aviv/Zeljeznicar -Liepajas Metalurgs/Sparta Praga -Litex/Rudar -Dynamo Zagrzeb/Koper A mogli trafić do wiele gorszego koszyka: -Anderlecht -FC Kopenhaga -Rosenborg/Linfield -Salzburg/HB -Partizan/Puynik Fart ich jak zwykle nie opuszcza. Znając życie wylosują Litex. http://www.uefa.com/uefachampionslea...aws/index.html |
Jaga ma naprawdę spore szanse na awans jeśli nie trafi na Galatę. Ruch może powalczyć tylko z Genk i Hibernianem.
|
Skad ten podział w PEuropa? Na stronie UEFA nic nie ma.
|
Najgorzej ma Ruch, jedynym teoretycznie słabszym klubem jest tam Siroki Brijeg(który dziś zremisował 2-2 na wyjeździe z Austrią Wiedeń)
No nic to po kolei wymarzone dla mnie losowanie Lech/Amica - Dynamo Zagrzeb Wisła - Gefle Jaga - APOEL Ruch - Siroki |
Buziek, Gefle przegralo u siebie z Tbilisi 1-2 jak pewnie wiesz (lub nie), wiec to naprawde jest jedynie Twoje WYMARZONE losowanie :P
|
Cytat:
|
Tylko że Dynamo Tibilisi to drugi najsłabszy(moim zdaniem) potencjalny rywal Wisły
|
A APOEL przegral u siebie z chorwackim Sibernikiem 0-2 wiec prawdopodobnie tez odpada. Siroki Brieg ma jeszcze rewanz z Austria, ich awans nie jest pewny.
Ruch raczej powalczy o honor, wplywy z transmisji i kibicowsko na trybunach. Z taka gra ma marne szanse. Jaga oprocz Galata nie stoi na straconej pozycji. Lech pewnie bedzie gral cala jesien w pucharach bo przy takich przeciwnikach maja szanse na 4. runde. |
Żebyś my tylko nie trafili na Maccabi
|
Cytat:
Hapoel - Celtic Glasgow 2:1 HSV Hamburg - Hapoel 4:2 Hapoel - Rapid 5:1 Rapid - Hapoel 0:3 Celtic - Hapoel 2:0 Hapoel - HSV 1:0 ...w tej edycji zaczęli od rozbicia 5:0 w 40 minut Zeljeznicara Sarajewo. Chyba najgorszy możliwy rywal ze wszystkich, przynajmniej moim zdaniem - oni są w największym gazie. Basel to solidna firma ze świetnym Freiem w ataku, plus zawodnicy tacy jak Samulel Inkoom, Costanzo, Huggel, Yapi Yapo, Chiperfield, Streller i olbrzymi talent, 18-letnia gwiazda MŚ U-17 (złoto Szwajcarów) Shaquiri. Właściwie tylko Litex znośny, Sparta gra dobrą zespołową piłkę, poziom podobny do Lecha. Oby Ruch i Jagę ominęły Sporting i Galatasaray, Wisłę Maccabi, to będzie szansa coś w tym roku ugrać. Szczególnie cieszy fajny koszyk Jagi, która ma bardzo ciekawą ekipę, ogrywa bardzo silnych rywali w sparingach - byleby nie Gala... |
http://www.sport.pl/pilka/1,65042,81..._jest_zly.html - hahaha, 'mieli lepsze buty'.
Od razu przypomina sie to - http://www.youtube.com/watch?v=JLOpPYHRZrE - mieli szybsze buty :D edit do powyszych postow - to Anorthosis przegral, nie APOEL. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieje, że trafimy na Viktorie Plzen, fajny wyjazd będzie.
|
I niech ktoś mi jeszcze powie, że Amica nie ma farta jakich mało...
Cytat:
|
Jest gdzies losowanie??
|
|
Nie przesadzałbym z tym ich fartem. Farta to muszą mieć w losowaniu bo jak trafią na Hapoel czy FC Basel to to że mają Litex im nic nie da...
|
A życzę im Dinama, w******* dostaną aż się będzie kurzyć.
|
Dinama?Przecież to najsłabszy zespół.Wg mnie siła rozstawionych:
1.Sparta Praga 2.FC Basel 3.Hapoel 4.Litex 5.Dinamo No nieźle przyfarcili Amikorze,nie ma co... |
dzięki Ravers !
|
|
Cytat:
EDIT no ja *******e... :lol: |
No to Sparte Prage dostali :)
|
i mają sparte.
|
No to grają ze Spartą Praga. Czesi będą na pewno faworytem, choć Lech nie jest zupełnie bez szans. Mam nadzieję, że Spartanie nie zawiodą. :)
|
Jak dla mnie to taki średniak z tej grupy a zważywszy że będą mieli dosyć ciekawy wyjazd to myślę że w Poznaniu płakać nie będę.
|
Szybko poszlo.
Rewanz u siebie, wyjazd fajny i bliski. Czekamy teraz na LE. |
z piłkarskiego punktu widzenia trudny rywal, kibicowsko rewelacja...
|
Kibicowsko na pewno trafili dobrze, Sparta to jedna z najlepszych ekip w Czechach, dodatkowo bliski wyjazd. Piłkarsko myślę, że Sparta do przejścia, choć na pewno mecze będą wyrównane.
Fajnie jakby Wisła też trafiła na Czechów. |
Mają rewanż u siebie i mimo to,że Sparta jest lepsza to zwiększają się ich szanse na przejście.
|
K... mac! ale im sie poszczescilo !! do tego 1 mecz wyjazdowy :(
tak dla rozluznienia Cytat:
w IV rundzie tez maja lolkow (porownujac ich z reszta na prawde mocnych druzyn) i pewnie trafia znow na zespol pokroju Sparty, a nawet lepiej, jestem dziwnie spokojny ze juz moga sie szykowac na losowanie IV rundy, gdyby 1 mecz byl u siebie mogloby sie to inaczej potoczyc, ale to ma bardzo duze znaczenie, oby tylko Wisla grala 1 mecz na wyjezdzie |
Sparta nieźle cisnęła w tamtym roku w grupie UEFA. Rywal na pewno sportowo lepszy od Amici.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl