![]() |
Spodziewam, się meczy podobnego w Lovechu, to oni będą prowadzić grę, a my w odpowiednich momentach doskakiwać pressingiem i wyprowadzać kontry. Licze że Melikson zagra na środku bo to dla mnie jego optymalna pozycja.
Mam nadzieje tylko że jak uda nam się nawet strzelić gola to nasi nie poczują sie za pewnie i nie pomyślą że awans już pewny, bo Litex nie zależnie od tego czy strzelimy czy nie potrzebuje dwóch bramek. |
Będzie dobrze!!! Jedną z kluczowych rzeczy będzie nasz doping. Niezależnie kto siedzi na jakim sektorze dajmy z siebie wszystko!!Zgniećmy ich dopingiem umiemy to robić najlepiej w Polsce!
|
Cytat:
|
Jakby było potrzebne polskie ip to bramki proxy chyba są pomocne
http://bramkaproxy.com/ http://www.ufux.net/ |
Aaaa ale mnie ciśnie :)
jak dawno nie czulem tego dreszczyku,cos jak wlasnie czesto przypominany rewanz w Atenach DZIS OBOWIAZKIEM KAZDEGO KTO MIENI SIE KIBICEM WISLY JEST DOPING CALE 90 MINUT,I DOPROWADZENIE ZEBY BUŁGAROM ZROBILO SIE W GACIACH MIĘKKO. DO BOJU WISEŁKO,ZROB JESZCZE JEDEN KROK I PUCHARY NASZE! |
Mysle ze jak dzis na nich siadziemy dopingiem to nam to w cholere na poczatku pomoze.
Litex moze nie zerwie sie az tak na nas jak przynajmniej ma w zamiarze. Ma sie dzis ....a trzasc wszystko,zeby Bułgarzy zobaczyli co to znaczy doping,a nie tak jak na ich kurniku 5 tysiecznym ! |
O postawę kibiców to ja bym się nie martwił. Mam tylko nadzieję, że piłkarze dostosują się do poziomu dopingu i swoją grą udowodnią, że awans im się należy.
|
na miejscu Roberta sprobowalbym rozsadnie ale mimo wszystko mocno przyatakowac z poczatku...bramka praktycznie kladzie Litex na lopatki i sprawa rozstrzygnieta, dużą role odegra mentalnosc i psychika i trzeba rywalem wstrzasnac im szybiecj tym lepiej zeby nie bylo jakis nerwow bo to frajerzy nie sa i w pilke kopac potrafią...licze na awans nie na piekno bo to jest w tym wypadku sprawa niewazna
|
15:40 Kibice mają już przygotowaną oprawę na sektorze C. Pokażą ją na rozpoczęcie meczu
|
Nerwówka już się zaczyna. Jak przypomnę sobie mecz z panathinaikosem to mam wrażenie że ta wymarzona liga Mistrzów nam jak nikomu innemu się należy. Ostatnie dwa lata wstydu a tu stoimy przed IV rundą i ewentualnie fazą grupową LE. Jak sobie o tym wszystkim pomyślę aż się boję ale mam nadzieję że to jest ten właśnie rok o którym będziemy długo wspominać.
|
Najważniejszy mecz to będzie jednak ten w nastepnej rundzie. Dla mnie dzisiaj ich wytłumczemy jak swego czasu Beitar'a ! JAZDA JAZDA JAZDA!!!!
|
Cytat:
|
ciężko wybrać taktykę na taki mecz... ja bym nie wiedział czy może zaatakować od razu czy czekać i pilnować tyłów...?
jak zaatakujemy od razu to możemy się nadziać na kontrę, a wtedy przeciwnik poczuję moc i będzie dążył za wszelką cenę zdobyć drugą bramkę z kolei jak się uda strzelić to litex leży i kwiczy, natomiast wyczekiwanie na ich ataki tez może się źle skończyć bo mając dobrych technicznie zawodników atak pozycyjny może im dobrze wychodzić przy naszej słabej obronie. |
Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Diaz - Sobol, Nunez, Melikson - Kirm, Mały, Genkov
Skład |
Kurde szkoda, że nie może mnie być na trybunach. Jestem pewien, że kibice zgotują istne piekło kopaczom z Bułgarii. Co za tym idzie poniosą chłopaków z BG na piersi do zwycięstwa!
Spokojnie rozgrywać piłkę od linii obronnej i wybadać teren. Jak zobaczą jakąś lukę w defensywie Litexu na pewno ją wykorzystają. Wymożony początek to strzelenie dwóch bramek w pierwszych 10 minutach. Wtedy złapiemy trochę pewności i ich rozklepiemy. Indywidualność Małeckiego czy Meliksona może okazać się zabójcza. P.S. - Orientuje się ktoś może na jakim programie bułgarskim będę mógł oglądnąć mecz Wisły? Siedzę właśnie w Bułgarii i nie za bardzo się orientuje, pierwszy mecz oglądałem na BNT1, teraz patrzę na stronę tego programu aby zobaczyć rozkład tv i nie ma żadnego meczu... :-/ |
Oj boję się tego meczu i tego ustawienia. Nunez jest mało odpowiedzialny i niezgrany z drużyną, nie wiem czy podoła zadaniom typowego DM, z drugiej strony granie bez dwóch DM-ów przy naszej obronie to kiepski pomysł. Mieć tylko nadzieję, że nastrzelamy przynajmniej tyle samo, co Bułgarzy.
|
Ciekawe czemu nie Wilk?
Kontuzja, czy jednak Maaskant woli kogoś, kto umie też kreować grę? |
a może chce żeby ktoś ogarnięty na lewej stronie pomógł Diazowi?
zobaczymy ,byle przeszli bo będą masowe samobójstwa na terenie całego kraju :P |
Ależ K.U.R.W.A zidanimy !!!! GOL
|
Lamey padaka Diaz padaka oni grają my strzelamy nie czarujmy się pierwsza połowa słaba...
|
E tam, mi sie podoba gra Wisły ;)
|
grają b.dobrze. Brylant17 wyłącz internet.
|
Wisła na razie gra bardzo mądrze. Litex praktycznie żadnej okazji bramkowej.
|
Ja nie mogę ... Diaz w porównaniu z pierwszym meczem gra o niebo lepiej. Wisła gra lepiej, składniej mądrzej... tak trzymać. "Brawo ....a!!!" Wisła ma też sporo sytuacji szkoda zmarnowanych okazji Genkova i Kirma.
|
Kilka spostrzeżeń:
+ Kilka fajnych piłek od Sobolewskiego i Meliksona w kierunku Genkova + Powrót i waleczność Małeckiego na naszej połowie + Diaz lepiej niż w pierwszym meczu (może to też zasługa słabszej dyspozycji Toma) + Klepa Małeckiego z Meliksonem zakończona golem naprawdę się podobała + Nasz stadion w TV się prezentuje chyba najlepiej ze wszystkich polskich. Tym bardziej jak mecze są rozgrywane o tej porze + Ogólnie, czyżby forma wreszcie zwyżkowała? - Gra Nuneza (może faktycznie lepiej, aby grał jako LO?) - Zmarnowana setka Genkova (z drugiej strony pamiętając doświadczenia z poprzedniego poziomu to "plus" - forma rośnie ; )) |
GRA WISLY PIEKNA! BRAMKA MIODZIO! Szkoda ze Smuda jeszcze jest trenerem kadry bo jak go wywala to juz Meliks bedzie w Izraelu =/
Diaz bardzo dobrze dzisiaj ! Niema zawodnika na ktorego mozna zle slowo powiedziec ! Kazdy kto za pierwsza polowe cos zlego powie na zawodnika Wisly ten frajer!!!!! DOBIC ICH DOBIC ICH!! Rangersi kompromitacja! |
Tak dla informacji z innych boisk europejskich. Malmo wyeliminowało Rangers, więc jeden zespół silny odpadł i do tego rozstawiony. Plzen remisuje w 56min 1:1 z Rosenborg czyli jak narazie "odpada" kolejny rozstawiony zespół.
Podam taką ciekawostkę, że Erik Cikos gra w Slovanie Bratysława i został wystawiony na lewej obronie:) |
Cytat:
Cytat:
na LO wydaje mi się, że musiałby się przestawić z krycia "na radar" na bliższe |
IV runda stoi otworem dla nas! Brawo chłopaki!
|
I to jest to na co czekalismy tyle lat! Inteligencja, spokoj, zawodnicy ktorzy wiedza czego chca! Nie graja pieknie a wygrywaja!
Juz tylko krok.... Borek + ten staruch to dzisiaj jechali po Nunezie i to ostro.... niech chociaz udaja ze kibicuja Wisle! Przedluzyc kontrakt z trenerem jak najszybciej! A Tom dzis nie istnial :P! Lzy w oczach :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brawo brawo brawo.
Diaz dobrze, odrobił lekcje ale faktem jest tez to że miał świetną asekuracje w porównaniu z poprzednim meczem gdzie asekurował go Melex. Dziś Maor zmiażdżył Litex. Rozjebał system. |
Ole super Wisełka! http://www.sfd.pl/buziaki/14.gif
zayebisciehttp://www.sfd.pl/buziaki/31.gif. Maor jak zwykle super, Mały tez ładnie (szegolnie w drugiej połowce). Diaz jakby mniej błedow popełniał. Ekstra wejscie Wilka - ogolnie klasa http://www.sfd.pl/buziaki/31.gif teraz tylko czekac na 4 runde http://www.sfd.pl/buziaki/1.gif |
Super , super, super !!! Co tu dużo pisać . Napisałem ,że jesteśmy drużyną lepszą i faworytem - i tak się stało. 5-2 w dwumeczu to mało? Warto też dodać ,że Turek sędziujący Bułgarom mecz to już zapowiadało pewne wsparcie dla Wisły.... 4 mecz w eliminacjach i 4 zwycięstwo... No jest dobrze.
|
Wszystko jasne: Kopenhaga, Maccabi, BATE,Dinamo lub Apoel
|
Świetnie,świetnie,świetnie.Po Levadiach i Karabachach wyszło słońce nad Reymonta 22! Wiadomo, że większość ekip pewnie życzy nam odpadnięcia, ale to my jesteśmy wyznaczeni do walki! Dobranoc, idę pić!
|
Zasłużony awans, może z przebiegu dwumeczu nie zasłużyliśmy by wygrać 5:2, ale awans bezsprzecznie dla nas.
Mnie zastanawia co myśli Maaskant o składzie 4 tą rundę. Bez znaczenia z kim zagramy tacy piłkarze jak Kirm i Genkow nie dają drużynie absolutnie NIC. Pierwszy ze słabym Liteksem nic nie wykreuje, drugi nie dość, że nie umie sobie wypracować żadnej sytuacji, to jeszcze z patelni wali w bramkarza więc nie wiem czy jest sens go trzymać na przełamanie, bo tu nie ma czasu na takie zabawy. |
Cytat:
Ma swoje mankamenty - jest chaotyczny, gubi się i czasem kiksuje - co jest wkurzające i dostrzegają to wszystkie forumowe płaczki, ale nikt natomiast nie raczy zauważyć, że żaden z graczy Wisły nie zostawia na boisku tyle zdrowia, co on. Obejrzyj mecz na spokojnie jeszcze raz, chłopak przez cały mecz biega od linii końcowej do linii końcowej, nie tylko robiąc miejsce na boisku Meliksonowi czy drugiemu skrzydłowemu, ale skutecznie wyłączając z gry skrzydło przeciwnika. Odwala kawał dobrej roboty, gdyby miał do tego wszystkiego np. technikę Meliksona, to już dawno grałby w którymś z klubów 5 najlepszych lig. Rywalizacja z Ilievem(który bije Kirma walorami typowo ofensywnymi, natomiast w defensywie znów nie daje praktycznie niczego - co było widać w 1 meczu z Litexem) zapowiada się interesująco, Małecki moim zdaniem pewniakiem na drugie skrzydło |
Skąd bedzie mozna sciągnąć cały mecz ? bądź same bramki prosiłbym o linka .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl