![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Naprawde myslisz ze jest 8 tys teraz na stadionie ???? |
No panowie, powiedzmy sobie szczerze. Bez nas Wisła, jest tylko cieniem samej siebie.
To naprawde wyglada tragicznie. Bednarz wypierdalaj! |
Cytat:
Ja mysle,ze bez Ciebie i czesci Twoich kolegow jest przynajmniej o wiele madrzej - i to niewatpliwie plus tego calego bojkotu... W tym sensie mam nadzieje,ze potrwa jak najdluzej - a trybuny wypelnia sie za jakis czas tak czy siak... Amen. |
0:1 - oj jak przykro :-) Na następnym meczu pewnie pęknie 2 tysiące, ze wsparciem GW i Gazety Krakowskiej, do tego forumowi kibice i można podbijać Europę :lol:
|
no mi tam jest przykro że wjebaliśmy 0-1
|
Nie ma 8 tys. napisali, że jest 7410 - ale nie wiem czy biletów wraz z karnetami czy faktycznie widzów na trybunach - mimo wszystko bardziej wygląda na to drugie.
Efekt niestety puste C = druga kolejna porażka. Jak nas pojedzie Podbeskidzie, to uwierzę w jakieś fatum |
trybuny się nie wypełnią bo nikt kaszany nie będzie oglądał - chyba że w TV
|
Cytat:
|
Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie k.u.r.w.a z tym,że wali Was że, NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was boli mała frekwencja czy martwi porażka Wisły???Naszej Wisły....eh... ps. to odp na zapytanie FrankDrebinTSW
|
Nie wiem skad na tak pustych trybunach uzbierali te 7410 osob
|
jak to mówi stare przysłowie
BEZ KIBOLI NIE MA GOLI |
Cytat:
|
Doping kicha , gra kicha same plusy , tak sie napinali na wislaportal ile to ich nie bedzie a tu puchy, Bednarz moze byc zadowolony
|
Nie no ....a nie zapominajcie, że Wisła przegrała. Tutaj nie chodzi, by się napiąć, bo ktoś miał rację czy nie. Ten protest to dla klubu dramat.
Tyle że, niestety wg mnie nie może się bez tego dramatu obejść by wy.......ić łysego szybrawcę, któremu się wydaje, że może szachować kibicami najstarszego Polskiego klubu. Oby te poświęcenie przyniosło jakiś rezultat. |
Cytat:
Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły. Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Porażka -> jeszcze mniejsza frekwencja -> gorszy klimat -> mniej pieniedzy -> dymisja Bednarza. La Furia Dell' Est : nie martw się, Podbeskidzie na pewno zaliczysz, razem z Jaworem z GW, wejdziesz na gniazdo i porwiecie za soba tłumy. Kto wie, może nawet policjanci po cywilu złapią się za bary :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
I po .... napinka? Na trybunach przegrywa Wisła, na boisku przegrywa Wisła - przegrywa CAŁA WISŁA.
Cieszą się chyba tylko żydzi. Możecie się kłócić, ale kur*a zachowajcie resztki szacunku dla drugiej strony. |
Cytat:
Nie o tym chciałem... Ludzie, którzy zdecydowali się zbojkotować mecz w większości mają wyjebane na wynik. Rozumiesz to? Oni nie są z Wisłą dla trzech punktów. Wygra, przegra, zremisuje, po tym emocje będą różne, ale ta miłość jest niezagrożona. I teraz o mnie, na meczu nie byłem, byłem pod stadionem bo to jest moje miejsce, niestety stałem się persona non grata dla takiego jednego łysego, to mnie boli. Cieszę się z niskiej liczby widzów, interesowało mnie to bardziej niż wynik. Niektórzy uwierzyli, że możemy powalczyć o coś więcej niż pierwsza ósemka, szczerze chciałbym, jednak mierz siły na zamiary. Nie będę załamywał się po porażce, wylewał żali w Internecie, bo czeka nas to jeszcze nie raz, natomiast cieszę się, że tylu ludzi podziela mój pogląd i na mecz nie poszli. Im szybciej wszyscy zrozumieją, że doping, flagi, oprawy nadają kolorytu tym beznadziejnym widowiskom, tym lepiej. |
Cytat:
Gardzę każdym kogo cieszy dzisiejsza porażka, a tłumaczenie kibole > klub to demonstracja martwicy mózgu. |
Cytat:
|
Cytat:
Zmartwię niektórych jeszcze bardziej - ci z E21 jak już zrobili sobie te focie i zjedli kiełbasę to jak na pełny spontan dawali sobie momentami całkiem nieźle radę. Ba, w pewnym momencie pierwszy raz od bardzo dawna usłyszałem coś zaśpiewanego a nie wywrzeszczanego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Abstrahując już od samej sytuacji, której dotyczy cała dyskusja:
Mnie mimo wszystko najbardziej rozczula to, jak wielu NAJWIERNIEJSZYCH objawiło nam się tu w ostatnich tygodniach. Gdzie byliście, gdy Wisła grała w Sosnowcu; gdzie byliście, gdy Wisła grała na Suchych Stawach? Pewnie dopiero co kończyliście podstawówkę. Ale mniejsza z tym. Ważne, że dzisiaj Was nie brakuje i tak stanowczo prezentujecie tu swoje twarde opinie. Tak trzymać! A już w ogóle szczytem wszystkiego jest cieszenie się z dzisiejszej porażki swojej drużyny. Zastanówcie się czasem: komu wy kibicujecie? Małeckiemu? Bednarzowi? Cupiałowi? Stowarzyszeniu? A może po prostu wybranym piłkarzom? Bez jaj. TYLKO WISŁA |
Cytat:
|
Cytat:
Porównuję tu z meczami typu Zawisza w piątek a nie Legia w sobotę. Nie dorabiajmy ideologii. Na tego typu meczach nigdy nie dobijaliśmy nawet do 12 tys. Klub zawsze podawał liczbę sprzedanych biletów - dzisiaj podał sprzedane i obecnych. Nie pamiętam meczu nazwijmy to zwykłego gdzie na C widziałbym komplet. Gdyby nie było protestu dzisiaj na C pojawiłoby się max 3,5 tys. czyli całe 3 tys więcej. (przypominam że z biletami po 10 zł.. podejrzewam, że zabezpieczenie C kosztowało w normalych warunkach z 50 k). Wyraźnie to pokazuje, że wierzący w ten protest mieli szczęście, że zaczęło się to od meczu z Zawiszą a następne jest Podbeskidzie. Gdyby trafiło na powiedzmy Lecha nikt by go we frekwencji nawet nie zauważył. PS W tym sezonie mamy średnią frekwencję 14 tys z hakiem gdzie były dwa mecze które podniosły średnią o jakieś 5 tys. Obstawiam, że było kilka meczów gdzie prawdziwa a nie sprzedażowa frekwencja była na podobnym poziomie jak dzisiaj. |
Cytat:
Co do dopingu, flag, opraw to jest to super sprawa i wielkie brawa dla ludzi którzy się tym zajmują. Chyba nikt nie ma wątpliwości ile to daje kolorytu i jakie to jest zajebiste. Natomiast nie wszyscy rozumieją w tym ja co z Wisłą z flagami z dopingiem z oprawami mają race. To naprawdę kurde jest takie fajne, odpalić sobie racę ? Za Reymana też były race ? Co race mają wspólnego z Wisłą. Piszesz, że stałeś się persona non grata i Cię to boli. Pytanie zasadnicze czy miałeś coś wspólnego z debilnym zachowaniem jakim było rzucanie na oślep rac(ch.j wie gdzie one mogły trafić i w kogo) na stadion w meczu z Ruchem. Każdy czasem robi coś debilnego, bywa trudno, trzeba uderzyć się w pierś i przyjąć karę. Nie miałeś nic wspólnego idź do klubu, powiedz, że nie miałeś z tym nic wspólnego. To taki straszny dyshonor ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widzę ze na forum bez zmian ,seniormemberzy wymiatają:D.
Pod stadionem psiarni jakby conajmniej Legia z Arką zgode zrobiły i miały sektor C przejąć jak banderowcy majdan.:D Było nas 7500 ,nawet i się pośpiewało ,trochę jak we wigilię ,ale zawsze to coś. Bednarz nie latał:D po mieście z biletami i po trybunach ,w każdym razie my go nie spotkaliśmy ,a szkoda. Za to spotkaliśmy te same facjaty co ZAWSZE. Sylwestra na niebie nie było ,widocznie bracia od złotówki przegrupowują siły . Reasumując zapewne wszyscy są z siebie zadowoleni ,Strajkujący i "łamistrajki i sprzedawcy kiełbas podejrzewam ze też. Przegrała " tylko" Drużyna ale widocznie nie wielu to interesuje Apropos ,jak to szło w hymnie? WIERNY SWOJEJ DRUŻYNIE znów PRZYJDĘ NA JEJ MECZ... Nic tam nie ma o łysym że jest brzydki ani o racach , sraniu we włąsne gniazdo ,przerostach ego ,monopolu na rację , ani o podziałąch na ważnych , mniej ważnych ,poważnych , decydentów i innych . W każdym badź razie 7500 ludków ,niezorientowanych plus moja nieskromna osoba mogło dziś ten nasz wspaniały hymn zaśpiewać. Gwiażdzisty ,sory że Ci tak wytknę ,ale ile jeszcze się będziesz chwalił tym Lubinem? Wiedzą już wszyscy że jedziesz ,brawo ,szacun ,udanego wyjazdu. |
Szacunek dla wszystkich, którzy się dziś na Wiśle pojawili. Szczególnie tej garstki, która robiła co mogła na C i dla D, które momentami zajebiście dawało radę. A tych, którzy jarają się niską frekwencją i porażką Wisły proponuję zbyć wzruszeniem ramion. Na nic więcej nie zasługują. Mogą sobie przybić piątkę z chłopakami z drugiej strony Błoń. Oni też się cieszą.
|
Cytat:
I teraz moje pytanie, czy dzisiejszy wynik jest po części winą braku dopingu, atmosfery meczowej? Jeżeli tak, a jestem o tym przekonany (mało to razy przechodziły ciary po plecach jak cały stadion ryknął i można mówić o profesjonaliźmie piłkarza itp. ale nikt nie zakwestionuje tego, że dopig=adrenalina, nawet dla takiego grajka) to Bendarz powinien składać dymisję. Dla dobra wyników sportowych Wisły. Nie dla SKWK, nie dla pikników. Dla Wisły. Bo wtedy ja i inni wrócą na stadion. I znów będzie czuć adrenalinę. Jeżeli jednak uważacie, że bez dopingu też potrafią grać i odbudują 'twierdzę przy Reymonta', to nie przekłada się to na rzeczywistość (należy wziąć pod uwagę, jakich mamy piłkarzy, trenera i że nawet na papierze szału nie ma). |
policja na trybunie C gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości co do działać Łysego:
https://www.facebook.com/photo.php?f...2167724&type=1 |
Cytat:
|
Cytat:
Podpowiadam - kiedyś na wyjazdy klubowe jeździłem bo byłem jeszcze szczylem bez rodziny, obowiązków i paru innych rzeczy. Aktualnie jak mam jechać na wyjazd to jednak preferuję Livigno - też na "L" a przynajmniej żona i dziecko są zadowoleni. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl