![]() |
Ostrowski, paru twierdzilo ze chetnie by go w Wisle widzialo... no coz jest w Legii. I cale szczescie ze juz od wiosny.
Komorowski? no name w gruncie rzeczy, ale takim tez byl Wawrzyniak, po czym stal sie najlepszym lewym obroncą. Jarzebowski? Fajnie miec goscia który ma eLke w sercu. I to jakas alternatywa(lewa obrona lub def. pomocnik) Evans? napewno lepsze papiery na gre niż Wasz boski Beto(który 3 kluby wciagu pol roku zwiedzil, pewnie dobrze bajerujacego managera ma :rotfl:)który gra wiekszy piach niz Niedzielan(sam jestem zdziwiony ze sie da jeszcze gorzej grać :) ) Clemens i Method? calkiem dobre noty zbieraja u Urbana, ponoc jeden raczej bedzie zakontraktowany(tylko nie wiem który :rotfl:) A Wy? W bramce dalej vacat, nowym nabytkiem jest Cwielong :) Bog pola karnego mozna o nim powiedziec, drugi Zurawski :rotfl: O gule nie wspominam bo on dopiero w lecie. Wiec drogi kolego, troche wiecej obiektywizmu bo te nasze transfery napewno nie sa gorsze niż Wasze. Powiem wiecej, wy musicie gonić a nie my :) zreszta wszystko boisko zweryfikuje kto zrobil lepsze transfery. Moze czwarte miejsce bedziemy mieli? :) To nie wiem na którym Wisla w takim razie skonczy? moze powtorka z rozrywki? :D Daje sobie lape uciac ze bedziemy wyzej niz Wy :] |
Cytat:
edit: nie patrz na to powyżej, żle zrozumiałem z począytku : ) sorky Ale co to transferów, to jeśli Niedzielan, Łobodziński i Ćwielong w końcu jakoś zaskoczą to będą najlepsze tranfery w Polskich klubach. |
Cytat:
|
Cytat:
Swoja droga gdzie napisalem ze to geniusz pilkarski, nadmienilem ze napewno lepsze papiery ma niż Beto. Zreszta gdyby Beto byl tak dobry twierdzi martinius028 to tez by nie gral w Polsce :-p Ja tylko odpowiadam na komentarze wyzej wymienionego Zreszta zoabczymy w lidze kto wiecej bramek strzeli :) Evans napewno zostanie bo napastników jak na lekarstwo w Legii. Marszalku, bije onetem bo trafilem w czuly punkt? :rotfl: Edyta: @coolibeer Ok, ale nie bedzie miało to miejsca :) Edyta 2: Wybaczcie za moja zbytnia pewnosc siebie, ale to mnie ce....., kiedys pare razy sie na tym ostro przewiozłem :) ale nic mnie te przypadki nie nauczyły :p |
Cytat:
|
Ehhh dzieciaki, jeszcze się wam nie znudziło napinanie? :>
|
Beto czy Evans, Evans czy Beto. Obaj to anonimy, więc o co wy się kłócicie? Okaże się w praniu
|
Dulcynea Beto-Evans.
Zjawia się co sezon, by ubarwić naszą ligę i nadać sens życia internetowym fajterom. Niegdyś kruszyli kopie, dzisiaj tylko klawiatury. Postęp jest. |
no bije ostra napinka na ostatniej stronie. ja do Beto jestem całkiem pozytywnie nastawiony. sparingi w Hiszpanii miał całkiem dobre.
co do Evansa to poczekajcie. zobaczymy co z niego wyrosnie :) |
Cytat:
"Nazwisko afrykańskiego napastnika oznacza w nazwisku jego plemienia "orzeł". Chikwaikwai zapewnia, że w ataku jest równie niebezpieczny jak ten drapieżny ptak. A w ataku Legii stworzy duet z Takesurem Chinyamą (27 l.), którego nazwisko tłumaczy się jako... "mięso"." Nie no naprawdę "drapieżny" zespół będzie ! Mwanjale to pewnie znaczy "jastrząb" , Matawu "gołąb" a Choto to pewnie "kurczak":rotfl: :rotfl: :rotfl: |
już był goalmachine, a teraz będzie mały orzełek.
Chinyama moze i sie sprawdza, ale potrzebował czasu. Z racji tego ze bardziej zalezy mi na dobrze naszego klubu niz na dobrze polskiej piłki, licze na to iż orzełek latać nie potrafi |
Gorąco polecam :D http://www.weszlo.com/news/2296
|
Cytat:
|
4fan-player
Brawo za tego linka, teksty jak to z Kałuży, zawsze egzotyczne, ubarwiły drętwe popołudnie , o wieśmakach już - marszałek- napisał . Dobrze że Ślusarski nie dorzucił że on też nie leciał . |
Wielcy "miastowi" się znaleźli. To jak się zachowujesz i co sobą reprezentujesz świadczy o Tobie,a nie skąd pochodzisz. Jeśli nazywacie np take Bielko-Biała wiochą, to gratuluje samopoczucia.
Przypominam, że Wisła ma kibiców w całej Polsce i tego tego teksty mogą razić. W swoim poscie nie odnoszę się do tego artykułu z weszło, bo tak naprawdę trochę go nie rozumiem o co w nim tak naprawdę chodzi. To, że ktoś nie leciał samolotem (myślę, że każdy z nas przeżywał pierwszy lot) lub zaskoczony jest wielkomiejskim systemem poruszania się, od razu musi świadczyć że jest "wieśniakiem" "lolkiem" itp? P.S Nie bronie żydów. |
Cytat:
Nie chodzi o zawartość merytoryczną, ale o styl. Czyta się to jak wypracowania 7 letnich dzieci. http://www.youtube.com/watch?v=3L1oJ...eature=related. Wychowawca, pedagog po prostu Doktor. Powinien mieć ksywę Jastrząb, te oczy. |
Marszałku, ale czegoś ty się spodziewał po tekstach pisanych przez ludzi profesjonalnie kopiących piłkę?
Tekstu literackiego na miarę drugiego Pana Tadeusza? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Lech w sparingu z Arkamem Perm bezbramkowo zresmisował.
To już drugi mecz z rzędu, w którym Lech nie strzelił żadnego gola. Napad w Lechu szwankuje. A chcieli co poniektórych - konkretnie Lewandowskiego - za 5mln euro sprzedawać. A Arkam to przecież żaden wymagający rywal - zgodzą się co poniektórzy na tym forum ze mną. Czyżby Lech złapał zadyszkę jeszcze przed startem? No ale Legia sobie wczoraj strzelankę zrobiła z Olimpią. Nie grał jeszcze król strzelców z Zimbabwe. Tylko czekać na następny sparing, gdy się razem z Chiyama dobiorą i pokażą umiejętności. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak na rzeźnika & pasiaka-konwertytę w jednym - ten wpis to prawdziwa iluminacja. |
Cytat:
Co do małego ptaka z Legii, to ja jestem za, powinien wnieść trochę kolorytu do ligi. Pamiętam jak Chinyama jeszcze w Grodzisku wykonywał taniec orła zniżającego się nad zdobyczą. Przynajmniej on tak twierdził. Mnie to bardziej wyglądało na parkowego menela udającego układ słoneczny, ale co kraj to obyczaj. A tak serio to ja się nadal bardziej Legii niż Lecha obawiam. Pierwsze sygnały, że Smuda drużynę zarżnął już dochodzą, jeszcze do tego mecze z Udinese na starcie, mogą kondycyjnie nie wyrobić. Z drugiej strony Legia miała fatalny początek zeszłego sezonu i przez to zgubiła trochę punktów( np. z Odrą). Jak Urban tym razem nie zawali im przygotowań, to może być ciężko ich dogonić. |
Cytat:
Z drugiej strony - pisze to gość który twierdził, że Descarda będzie gwiazdą naszej ligi. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czy to ten slynny tomaszek67? Myslalem, ze on jest raczej kibicem innego klubu, ale tutaj rzeczywiscie jakby na Lecha przechrzczony. Moze to zbieg okolicznosci ?? |
Tak to nasz słynny tomaszek67, który siedzi na forach legijnych, brat równie słynnej eli :D
A tak serio to nasza liga staje się coraz bardziej szarobura: Lech się wzmacnia kolejnym bałkańskim zaciągiem, Trzepak osłabia nam Legię, Cupiał zakręcił Wiśle kurek z kasą, a o reszcie nie ma nawet co wspominać. Mam nadzieję, że do końca okienka trafi do naszej ligi jakiś ciekawy gracz. |
Belchatow wygrał sparing z CFR Cluj 3:2
Gole z tego meczu i innych meczy z udziałem drużyn z Rumunii http://www.gsptv.ro/amicale.php?playList=351 |
do wiadomości zaciekawionych: nie jestem tym tomaszkiem67, którego znacie.
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...lisko-widzewa/
przypomina sie stare powiedzonko nkt ci tyle nie da co obieca ci Widzew |
Cytat:
Widzew montuje ciekawy skład, odpuszczajac Matusiaka czy Bieniuka z tego co wiem pojawiło sie kilku zdolniejszych.walka o ekstraklase moze byc ciekawsza niz wiekszosc pojedynków na 'najwyzszym' szczeblu rozgrywek |
Cytat:
|
Koniec futbolu w Bełchatowie ? http://sport.wp.pl/kat,30584,title,K...l?ticaid=177c7
|
wprost wy****iscie
walczyc o Gargułe w takim razie do końca okienka jeszcze ponad 2 tygodnie oby nastała bieda w Bełchatowie |
Cytat:
poza tym pewnie jest tak, że to co chcieliśmy dać za ŁG wrzucamy za bramkarza więc albo albo choć gdyby tak było to i tak byłbym za ŁG |
http://ekstraklasa24.com/index.php?o...senna&Itemid=2
Fojut mówił jak go Śląsk oszukał, ale jednak tam trafił :) |
Sląsk fajnie sie rozwija - bedzie 4 siła ligi w przyszłym sezonie a potem kto wie może doskoczy do wielkiej 3
|
czyżby kibicowanie w rundzie wiosennej bez kibiców gości :/??
|
Cytat:
|
jak to kto?
Pralki, Pejsy i Śledzie :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl