![]() |
Strzela nawet Jaliens a Genkov jeszcze nie trafił. Oby to nie byl jednak drugi Hristov chociaz asysta to juz jakis mały plusik.
|
To tylko sparing. Zobaczymy jak się przełoży na ligę postawa drużyny. Fajnie że wygrywamy ale to nie znaczy że już jesteśmy mistrzami. Mecz w Gdyni pokaże w którym miejscu jesteśmy.
|
Cytat:
Wisła to jest jakiś magiczny team, żaden nowy napastnik nie może się u nas rowinąć ale jak tylko opuści R22 to od razy król strzelców... jakaś kurna magia (pech prześladowczy) |
przeciez Genkov asystuje!
|
Cytat:
|
Mi przychodzi na myśl tylko Dudu jeszcze.
|
|
Cytat:
|
Znów bez sensu tracą w końcówce... i będzie płacz na forum. :P
|
Musieli jeszcze bramke stracić
|
a czy to jest wazne kto strzela?Maly bramki strzela,Kirm bedzie pewnie strzela i Genkov w koncu cos strzeli
|
4:1
Przynajmniej jednego gola zawsze trzeba stracić. |
Was się nie da słuchać, wszystko źle! Ogarnijcie się! Rozliczymy go pod koniec sezonu, a nie obozu.
skeba, to co? Napastnik ma tylko strzelać? Puknij się w łeb. |
Cytat:
w którym ligowym meczu po przyjściu do Wisły Żurawski strzellił pierwszą bramkę wygrany wygrywa .... nic nie wygrywa |
Cytat:
Zimoch przy nim to mały pikuś. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak jesteś w robocie i masz do wykonania np. montaż okna - to montaż jest najważniejszy, a czas, czyli szybkośc z jaką to zrobisz to dodatek. Kapiszi ? |
Cytat:
edit. Proud - ze Stomilem to był jego bramki nr 3 i 4. Pierwsza z Odrą Wodzisław, później jeszcze strzelił w pamiętnym bardzo ładnym meczu z Widzewem wygranym 3:1. |
Cytat:
Trener im wpaja, żeby budowac akcje i nie pozbywac sie łatwo piłki. Niektórym chyba brak umiejętności do tego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakby nie patrzeć to Hristov u nas zagrał w lidze tylko 2 razy - a i tak wszyscy go skreślili. |
martwicie sie o Genkova a ja widze ze jak ma pilke to asystuje, nie traci jej, ponad to sporo razy dzisiaj chlopaki do niego za mocno zagrywali az w oczy sie rzucalo w relacji, zaczna mu podawac to strzeli..
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Genkov zagrał 2 sparingi, a ci go już ochrzczili Christovem. Dwa sparingi, w których zaliczył 2 asysty (albo i 3, zależy jak policzyć przepuszczenie piłki do Małego).
To forum jest lepsze niż kabaret. Chłopcy, macie zachwiania nastrojów częstsze niż baba, a wiem co mówię:lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Sivakov, Garguła, Jirsak, dzisiaj pan anonim. To nie jest przypadek. |
skeba, rozumiem, jak najbardziej. Daj mu czas, a wspomnisz na moje posty.
|
Brożek w sparingach przeważnie nie strzelał,a wszyscy wiemy że w lidze było dobrze. Co do Genkova to jest to klasyczna "9" takiego piłkarza szukaliśmy od lat, czy to trener Petrescu, czy Skorża, wszyscy nie mogli się doprosić właśnie o piłkarza o takich parametrach jak Genkov.
To że tracimy piłkę w środku pola ? Zdarza się w Premier Leaque, zdarza się Barcelonie, Realowi stracić piłkę, przecież to jest jak najbardziej normalne, lepiej czasami stracić piłkę niż grać cały czas lagę od stoperów. Nie chodzi o to aby pomocnicy chowali się po boisku, kwestia jest tego aby zminimalizować starty w tej strefie boiska, i w razie wystąpienia takiej sytuacji należy przerwać grę faulem czy w jaki kol wiek inny sposób. Ryzyko starty jest w wkalkulowane w grę tym bardziej jeśli nasza drużna gra 90 minut pozycyjnym, a taktyka przeciwnika ustawiona jest pod przechwyt w środkowej strefie. Mając na uwadze że wynik był 4:0 i to tylko sparing gdzie w takim momencie można poćwiczyć rozgrywanie akcji od tyłu to nie ma co panikować. |
Cytat:
|
Pierwsza sprawa:
Chciałem szczerzę podziękować Marszałkowi za wysłuchanie mojej prośby.Przerwa dobrze na mnie podziałała -przedewszystkim dla mojego zdrowia psychicznego.Jestem uczulony na głupotę i hipokryzję, wiec reagowałem jak reagowałem.Ciesze się tym bardziej, bo moje posty się sprawdziły, a płaczki zamilkły, choć co chwilę wymyślają sobie coraz to nowe problemy. Druga sprawa: Albo faktycznie wtórny analfabetyzm jest aż tak rozpowszechniony, albo niektórzy nie za bardzo interesują się tym, co się dzieje z poszczególnymi piłkarzami. Dla przypomnienia: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24582 Cytat:
Skoro nadrabia zaległości treningowe - głównie przygotowanie motoryczne, to chyba nie dziwota, że nie bryluje. Nie szukam żadnych usprawidliwień, tylko apeluje, by być uczciwym i dać mu solidnie przepracować okres treningowy. Gdy zejdą z obciążen treningowych powinno być o wiele lepiej. |
Cytat:
|
Cytat:
A przeciwnik to chyba byl klasy Lewadii, prawda? Co moze rokowac nadzieje ze takiego blamazu juz nie odstawia... |
|
Cytat:
|
tak na marginesie, Bate zremisowało z PSG 2 -2, w składzie niemal identycznym jak zagrali z nami.. tym bardziej cieszy więc zwycięstwo w tamtym meczu.
|
Ale to był mecz towarzyski.
Beta może nie chciała się przemęczać albo coś tam jeszcze. Trzeba poczekać do ligi i wtedy po 3 meczach będzie można wnioskować ile dały te obozy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl