![]() |
Hehe. A gwałt to jest wtedy jak imigrant maca Niemkę i jak ona pójdzie na policję albo do mediów to wtedy ten imigrant jest zgwałcony przez nią, bo nie wolno nagadywać na uchodźców.
Nagadywałeś kiedyś komuś na uchodźców? |
Mógłby ktoś potwiedzić, czy to jest prawdziwe?
Mam nadzieje że nie, bo dostałem prawie stanu przedzawałowego z w....ienia. Dawno się tak nie zgrzałem. |
Niestety prawdziwe. To jest wlasnie przyklad jihadu (poswiecenie, czyli oddanie zycia [i gardzenie nim] +brak wyrzutow sumienia). W jego mniemaniu on wyswiadczyl tej kobiecie przysluge.
Podobnie jak kiedys w Kanadzie, gdzie jedna kanadyjka zakochala sie w tzw. "nowoczesnym" muzulmaninie (tak, wiem - to oksymoron). Ten zas dostrzegawszy z kumplami, iz jest ona niewierna zabil ja spuszczajac samochod z nia do rzeki. W sadzie potwierdzali, ze oni nic zlego nie zrobili i gdyby mieli wybor, to zrobiliby to jeszcze raz. |
O ja pierd...
|
Filmik sprzed 4 lat.
|
Cytat:
Islam a gwałt. Czy przemoc wobec kobiet ma związek z kulturą i religią Bliskiego Wschodu? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...?ticaid=1164f7 Gdzie: Cytat:
Cytat:
|
Ten filmik Pabla mi się nie wyświetla ale rozumiem, że jakaś makabryczna scenka. Trudno, oni mają swoje zasady i swój świat, m,y mamy swoje. Dla nich to my jesteśmy dziwni bo u nas się pije alkohol, u nas kobitki chodzą pół nagie po ulicach.
Po prostu niech jedni drugim nie narzucają swoich norm, kultury i tradycji. Niech każdy am swój kawałek ziemi i tyle. Tak jak u nas nie może przejść szariat bo my wyznajemy inne wartości tak tam nie może panować demokracja, co pokazały przykłady Iraku i reszty Państw (Irak to jest chyba takie najbardziej kontrolowane i formowane Państwo przez zachód, gdzie chciano tę demokracje wymusić więc to chyba najbardziej znamienny przykład). Nic sie nie dzieję za pstryknięciem palca, tam się nie wyczaruje demokracji tu se nie wyczaruje państwa z ich prawami (chociaż oczywiście islamizacja + lewactwo europejskie to już jest o krok od państwa islamskiego). Każdy powinien siedzieć u siebie i się martwić o swój kraj a nie bawić się w zbawiciela świata. Dopiero jakby inne państwo dążyło do wojny lub przejęcia wpływów gdzieś to wtedy trzeba reagować. Tak na prawdę to abstrahując od tego czy USA chciało dobrze czy źle to właśnie przez reakcję ich i Europy na Bliskim Wschodzie i Afryce teraz mamy to co mamy. Gdyby nie wojny wywoływane przez nas to teraz by nie było aż tak rozpanoszonego terroryzmu, nie było takiej migracji i nie byłoby przede wszystkim ISIS. I własnie tak się skończyło wprowadzanie demokracji w Iraku i Syrii - setki tysięcy ofiar i milionowe migracje. Każda akcja wywołuje reakcję więc nie ma co zaczynać bo jak widać niesie to za sobą nieprzewidywalne skutki. |
My nie jestesmy dziwni, tylko zdegenerowani (patologie w Kosciele, homo capitalismus etc.), seks jako przyjemnosc, a nie przedluzenie gatunku.
Jaroo1 pozwole sie nie zgodzic. Islam sam w sobie jest ekspansyjny poprzez zapisy w koranie, czyli sury, gdzie zapisany masz jihad i opowiadania o proroku i jego kumplach, czyli hazisy. I to w kazdej postaci, dlatego smiac mi sie chce, jak czasem ktos podesle mi link do mainstreamu, gdzie swiecie wierza, ze problemem nie jest ogol islamistow, tylko fundamentalisci, a sam fundamentalizm istnieje w kazdej religii czy ideologii swiata (co akurat jest prawda). To, co podajesz to utopizm dla lewakow. A to nie jest mozliwe, poniewaz islam sam w sobie jest antyeuropejski. Niewierni, bezboznicy - musza nawracac. Demokracji nie wprowadzisz, poniewaz niesie ze soba prawo od czlowieka, a islam od allaha. Kazdy z nas niech sam oceni, czy "oszczedne gospodarowanie prawda" to klamstwo, propaganda. |
Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja nie mówię, że islam jest fajny i nie chce ekspansji - własnie to jest nasz problem, że my się zwijamy, my tylko chcemy robić kasę obojętnie na kim i na czym, chcemy żreć, miec jak najfajniejsza chatę i jak najmniej zmartwień na głowie, a oni własnie chcą podbijać świat ale w innym rozumieniu niż my. My to chcemy podbic świat robią najlepsze auto i wynajdując internet, oni to .......ą i chca przelewać krew, choćby mieli na boso cały świat przemierzyć i zabijać maczetami zamiast kałachami. To jest walka ideologii z ludźmi, którym ideologię wyparto z głów, z ludźmi, którzy wolą sie rozwijac umyslowo, z ludźmi, którzy wolą promowac dewiację (lewactwo).
To nie jest przypadek, że lewactwo potrafi walczyć ze swoimi rodakami (antifa) a nie potrafi bronić swoich rodaków (gwałty na Niemkach), potrafi walczyć o prawa zwierząt a nie potrafi walczyć o prawo do życia nienarodzonych dzieci, potrafi walczyć z przemocą, rasizmem ale tylko wtedy gdy jest on z białej strony. To jest nowy rodzaj człowieka kierwa mać. Debile destrukcyjni. Ale wracając do brudów, dopóki siedzą w tych swoich norach to nie powinniśmy się tam im wtrącać. Dopóki byli dyktatorzy w tamtych krajach to było git. Trzymali za mordę tych debili. Także własnie ci dyktatorzy wiedzą jak postępować z brudami a my nie wiemy i nie powinniśmy się wtrącać (tzn ja czy Ty wiemy - kula w łeb i do piachu - ale nasze rządy nie wiedzą) |
http://www.wykop.pl/ramka/2962367/of...rozki-w-pracy/
Powiedziałbym, że to już kvrwa totalne przegięcie, ale jestem niemalże spokojny o to, że już niedługo dojdą jeszcze większe absurdy. Ale żeby niemieccy internauci, jej własni rodacy (choć chvj tam wie) inwigilowali ją za prawdę, by ją wyzwać od rasistek, by miała tyle nieprzyjemności w miejscu pracy i w ogóle w życiu, chociaż to, że ją stado ciapoli wymacało, to już o wiele za dużo... To jest kvrwa nie do uwierzenia. Nie dopuśćmy do takich patologii, takiego Maghrebu w naszym kraju, bo to wygląda jak wiadomość nie z tych "jakże wielce oświeconych" Niemiec, tylko Libii czy innych Emiratów, gdzie wedle prawa zgwałcona kobieta jest winna cudzołóstwu i jest więziona lub kamieniowana, a jej oprawcy żyją spokojnie. Jebać lewacką poprawność polityczną! |
Od bohatera do zera niedaleka droga, tak samo niedaleka droga od tolerancyjnego lewaka do nazisty. Kiedyś puszczali przez kominy ciała Żydów i Polaków z dymem, dziś puszczają z dymem życie swoich Rodaków. Niezłe rechot historii.
|
Cytat:
My w swojej wierze mamy przez Boga nakazane pokojowe szerzenie chrzescijanstwa, ktore w krwawe rzezie niewiernych (najczesciej Bogu ducha winnych) przemienil pierrdolony kler i owczesni wladcy krajow europejskich za odpusty, czyli pieniadze (polecam film "krolestwo niebieskie"). Dlaczego? Ano w ramach pokuty najgorszym zbrodniarzom/bestiom dawano wybor - albo przysluzysz sie nam (wg nich wierze chrzescijanskiej), albo czeka cie smierc. Te sukinsyny maja szerzenie islamu metoda ogniaci miecza (stad nazwa " wersety miecza" w koranie). I to jest przykazane przez allaha, muhammada (mahometa). I w tym jest zajebista roznica. Cytat:
|
Dlatego napisałem, że jak tylko wychylą łeb z nory to ognią w nich. Ale jak siedzą u siebie i się odbywa walka o wpływy (ale ta prawdziwa a nie podsycana przez Urael) w Iraku, Syrii czy Iranie to moim zdaniem nie ma prawa reagować. My mamy swój bieg historii i oni swój, wjebać im się na ich ziemię i im obalać dyktatorów, wybierać władze itp to jest bez sens.
Niby są mocni ale w podbijaniu Azji czy Afryki nie widzę nic wielkiego. Zauważ, że to biały człowiek sobie rządził tym globem dopóki nie zrezygnowano z posiadania kolonii itp. Także akurat te czarne i ciapate regiony to nie jest trudno podbić. Wystarczy sobie dobra dzidę i pałkę zrobić i można im nieść wyzwolenie. Na razie białych terenów nie podbili ale własnie sytuacja być może się zmienia i mogą to uczynić. |
Sęk w tym, że teraz białe tereny będą "podbijać" bez użycia jakiejkolwiek siły.
|
Cytat:
|
Żeby nie zaśmiecać sportowego:
Cytat:
:rotfl: |
Np. taniec gejów, którzy wirowali by jak tańczący derwisze. Trzeba chyba w meczach Szwecji zapewnić im takie atrakcje :)
|
A czego się po nim spodziewaliście? Karlsson to jest ten pedał co miał występować w tęczowej opasce na ramieniu w tym turnieju. No własnie miał, ktoś mecz Szwedów oglądał, nosi tę opaskę ten pedzio?
http://www.przegladsportowy.pl/kapit...4,1,13261.html Berety im ładnie przeżarło. Nawet zdawałoby się normalni ludzie jak sportowcy są już skrajnie lewi. Ciekawe co by się stało z zawodnikiem, który by chciał z krzyżem celtyckim na ramieniu występować? Oczywiście to pytanie retoryczne. Nic tylko współczuć rywalom tego Karlssona, że muszą mieć kontakt z takim pedałem na boisku. Jednak sport wymaga poświęceń :D |
To jeszcze parę ciekawostek. Relacja przerażonej wolontariuszki z Hamburga, jak bardzo chamscy i bezczelni są rzekomi uchodźcy: "Przychodzą do mnie i domagają się, bym im natychmiast załatwiła dom, szykowny samochód i świetną pracę. Bo przecież od tego jestem, a oni tu dotarli po to":
http://wpolityce.pl/swiat/278541-ros...cow-w-hamburgu Drugi obrazek. "Uchodźcy" na "zakupach". Wydaje mi się, że nawet wiele pierwotnych plemion afrykańskich jest bardzo dalekich w swoim zachowaniu od poniższego kompletnego zdziczenia: https://www.youtube.com/watch?v=myymIMUH94Y I jeszcze jeden "kwiatuszek". Może już był - jak niemiecki pastor apeluje do prostytutek o darmowe seks-usługi dla "azylantów". https://www.youtube.com/watch?v=mM7tqhEoreE Czy to beżowe towarzystwo nie potrafi nic innego, jak tylko pie... od rana do wieczora wszystko co się da - kobiety, kozy, a nawet rury wydechowe samochodów? https://www.youtube.com/watch?v=qiOiXYnHsG8 Dlatego ile razy przyjeżdżam z Włoch w rodzinne, białostockie strony, tyle razy dziękuję Bogu za spokojnych Białorusinów na zakupach. Przyjeżdżają, robią zaopatrzenie, czasem zahaczą o jakiś koncert czy święto prawosławne, i tak się to kręci... Jakże wielki kontrast w stosunku do zdziczałego "uchodźcy" z bejsbolem (bo inaczej zakupów nie zrobi), z gęba pełną "akbar" i roszczeń w chol..., pełnego pogardy względem kobiet i wszelkich tradycji państw-gospodarzy. Za jakie grzechy mamy w Polsce przyjmować taką zarazę?? Bo przecież ludzie rzeczywiście szukający pomocy tak się nie zachowują. |
Co jest bardziej elatyczne od gumy do majtek ?
Interpretacja koranu :rotfl: Cytat:
|
Cytat:
,,Przed mistrzostwami Karlsson ogłosił, że w ramach manifestacji swojej akceptacji równości będzie grał z tęczową opaską na ramieniu. Ostatecznie Europejska Federacja Piłki Ręcznej nie pozwoliła to - według regulaminu zawodów opaska to integralna część stroju meczowego, która musi mieć jednolity kolor lub być w barwach narodowych'' |
Czekac tylko jak zmienia regulamin.
|
Gadowski: PRZECZYTAJ zanim spróbują zgwałcić Twoją kobietę!
http://www.fronda.pl/a/gadowski-prze...ete,64241.html |
Cytat:
Ciekawe pewnie był miny Muslimów :rotfl: |
Niby Tadżykistan, a rozsądniej i mądrzej myślą niż 'wielkie potęgi' tego świata, m.in. Francja i Niemcy, czy zlewaczali ludzie w Polsce...
|
W sumie prawie ich nie ma a już gwałcą w Polsce:
Cytat:
|
|
https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/ Odwiedzać, lubić, organizować się!
|
Te Angole się mogą w pompę cmoknąć :D Ruski pokazały jak się walczy z brudasami. A takie chodzenie z krzyżem po islamskich dzielnicach i uciekanie przed muslimami bo się nagle okazało, że ich tam nie chcą to jest śmiech na sali. Tu nie ma co tworzyć profili na fb tylko trzeba tworzyć ekipy i prostować tych s....ysynów. Angole oczywiście sa na to zbyt miękcy więc sobie nie poradzą.
Ich konserwatyzm i skrajność to jest coś takiego jak u nas liberalizm heh. Tam nawet konserwatyści czy nacjonaliści mają berety wyprane i widzicie do czego dopuszczają. Takie rzeczy tam się dzieją i nie potrafią radykalnie reagować, a Ruskom zgwałcili rodaczkę to na obcym terenie sie zebrali i wzięli rewanż. |
Jaroo1 - Z machiną propagandy rządowej nie wygrasz choćbyś nie wiem jakim kozakiem był ;) Wszystko trzeba robić z głową...
Ruski pokazały - zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, poza tym Ruski mogą, bo Putin się wstawi za rodakami... a my przypominam jesteśmy w Unii i rządzi Angela. Oni tak zmanipulują opinię publiczną, że to ekipy od prostowania będą ciągane po sądach, będą zastraszane, stygmatyzowane(będziecie kibolami, rasistami, zwyroami itd.) i "resocjalizowane"... tak wypruli mózgi na zachodzie, tak też zrobią i nam jak nie będziemy działać z głową... Ułańska fantazja to już nie te czasy, trzeba być przebiegłym i sprytnym, nie ma nic gorszego jak lekceważenie przeciwnika P.s Może i śmiech na sali, ale oni coś działają a ty siedzisz i na forum... jak gwałcą Polkę w Tarnobrzegu ;) |
Siedzę w domu bo nie mam w swoim regionie problemu z imigrantami. Jak były manifestacje antyimigranckie to w domu nie siedziałem.
Oczywiście trzeba dzialać na każdym froncie, tym pokojowym też ale zobacz co ci Angole zrobili. Weszli w dzielnice muzułmańską, nasłuchali się tylko jakimi to sa ....ami, że to jest państwo islamskie i zostali przepędzeni przez tych brudów. Z jednej strony dobrze, że taki film powstał bo uświadamia ludzi z zagranicy ale takie filmiki to upokarzanie własnego kraju. Użalaniem się nad sobą, nad tym, że są gonieni, gwałceni i że dostają w....... to świata nie zawojują. A ci imigranci nie rozumieją ludzkiego głosu dopóki nie dostaną w........ Myślisz, że ich to boli, że ktoś sobie pogada albo im z krzyżem na kwadrat wbije? Na kopach go wyniosą i tak się skończy. Dopiero jak zaczną dostawać w....... regularnie, jak zaczną być gnojeni przez mieszkańców i rząd to zrozumieją, że nie sa u siebie. Inaczej to tylko beda za każdym razem się utwierdzać w przekonaniu, że moga sobie na wszystko pozwolić bo jedyna kara jaka ich spotka to marsz z krzyżem w biały dzień po "ich ziemi". Ad 2. Nie wiem co się stało w Tarnobrzegu.Rozumiem, że jakiś brud coś zrobił Polce. Nie popadajmy też w taką skrajność, że jak jeden czarnuch dopuści się przestępstwa to trzeba od razu go zabić i zgnoić wszystkich wokoło. U nas takie zdarzenie to jest wyjątek, podobnych czynów dopuszczają się też nasi rodacy, a na zachodzie przestępczość kolorowych to norma, tam gwałty, pobicia czy nawet zamachy to już codzienność. |
No teraz mówisz jak gość :) pozdrawiam
P.s jestem też zdania, że lepiej zapobiegać niż leczyć więc warto za w czasu działać niż potem mieć problem |
Własnie o to chodzi, że trzeba reagować póki czas. Oczywiście też nie można popadać w absurdy tak jak pisałem wyżej, że jak jeden obcy coś zrobi to zaraz się wszystkich wytłucze. A zachód Europy sobie dał wejść na głowę nie tylko muslimom ale i wszelkiej maści lewactwu od pedałów po opluwaczy chrześcijaństwa i teraz mają to co mają.
U nas myślę, że się trzymamy dobrze i sa akcje typu protesty pod teatrem gdzie jakieś lewackie sztuki chcą wystawiać, marsze antyimigracyjne, manifestacje antyKOD itp. Niestety problem lewactwa ani imigrantów nie zniknie do zera ale w Polsce póki co wszystko mamy pod kontrolą i jeszcze pedalstwo, KOD, muzułmanie się nie panoszą jak u siebie, a jak się panosza to napotykają opór. A ci Angole to tak jak pisałem. Tam powinna już od dawna być wojna aa jedyne na co ich stać po zamachach, gwałtach, pobiciach to jest wyjście w 15 osób z krzyżem na ulice, po czym są przeganiani. Francuzi to samo po tych zamachach, wyszli sobie w 10 osób z transparentami i ich przegoniła milicja i setki mieszkańców Francji, lewaków. I to jest przykre. Ale tak jak pisałem, jak tam konserwatyści są pro pedalscy albo ten Front Narodowy we Francji czy jak to się zwie, mówi taką retoryką jak lewactwo (np na temat Korwina, którego określają antysemitą) to o czym my mówimy? Oni są już straceni na 99% i jedyny ich ratunek to jest radykalny front, który będzie "niósł w......." a nie dobre słowo. Ale znając życie to te ....y jeszcze w przyszłości będą się oglądały, żeby im ktoś inny dupę ratował. Tak sobie teraz myślę, że my i oni to sa zupełnie inne światy. Jak to wszystko tam poszło w złą stronę to szok. Nawet w sprawach kibicowskich to tam jest przedszkole na trybunach i poza w porównaniu do nas czy wschodu/południa Europy. |
|
To za duża beka żeby była prawdziwa - zaraz by gdzieś trąbili w TV że się tłucze bezbronnych uchodźców.
Co nie zmienia faktu że właśnie dlatego na szczęście do Słowiańskich krain ich nie ciągnie ;) |
Cytat:
Tak, wiem, że drudzy nie są lepsi w tej sprawie. |
Straż graniczna wraca na polsko-niemieckie przejście
http://fakty.interia.pl/polska/news-...ie,nId,2105166 Jedank to nieprawda: http://fakty.interia.pl/polska/news-...tr,nId,2132970 |
Jaroo1 napisał, że trzeba reagować, póki czas. I chyba dobrze, że ludzie tak robią. Według SE ponad 2/3 Polaków nie chce "uchodźców" na naszej ziemi:
http://wpolityce.pl/polityka/279338-...la-sie-kolonia A kiedy tylko podano do publicznej wiadomości, gdzie w Polsce mieliby osiedlić się nachodźcy - od razy zaczęły się protesty przeciwko przymusowej obecności niechcianych "gości". Wśród wytypowanych miast miał nieszczęście znaleźć się Białystok. Protesty wystartowały od razu: http://www.poranny.pl/wiadomosci/bia...ideo,id,t.html Całą sprawę u nas uratują prawdopodobnie ukraińscy pracownicy, którzy zamieszkują wspomniany budynek. Uff, przynajmniej tyle. A jeśli będzie jakieś wolne miejsce, zapełnić Białorusinami, i kropka. 0 islamistów. Co ciekawe, przybywające "na siłę" do Europy beżowe towarzystwo robi się coraz to bardziej wybredne. Już wcześniej nasza strona rządowa sygnalizowała, że pewna rodzina syryjska odmówiła przyjazdu do Polski (w ramach relokacji). Teraz okazuje się, że Hiszpania to również zbyt biedny kraj w stosunku do ich żądań: http://wpolityce.pl/swiat/278590-imi...i-albo-francji Robi się coraz większa tragifarsa. Osoby przybywające z brudu, smrodu i głodu mają zastraszająco wysokie żądania. W Calais zdewastowano pomnik De Gaulle'a, w Niemczech rozrabiają na każdym kroku, w szwedzkim Mölndal bandyta pseudouchodźca zasztyletował kobietę, pracownicę ośrodka: http://www.kresy.pl/wydarzenia,bezpi...-dla-uchodzcow I jak tu pomagać takim ludziom (??) którzy za pomoc odpłacają zabójstwem, za gościnność - demolowaniem miasta, za serdeczność - gwałtami i okradaniem, a propozycję integracji przyjmują z nienawiścią i siłowym narzucaniem swojej antykultury. Masowe zabijanie chrześcijan, gwałcenie i bicie kobiet, dzieci jako żywe tarcze, niszczenie cennych zabytków, o prawach człowieka nie ma mowy - co oprócz nienawiści prezentuje ta "religia" nachodźców?? http://wpolityce.pl/swiat/279253-wsp...olita-damaszku |
Prezentuje baptystyczna wersje apokalipsy, ktora musza zrobic sami - stad masowe mordy, sciecia glow, ukrzyzowania, palenie zywcem. Tak jak pisalem - w ich mniemaniu robia nam "przysluge".
|
A w Częstochowie POstkomunistyczne władze miasta wprowadzają do szkół lekcje islamu na koszt podatnika. Resztą ma się zajać Liga Muzułmańska:
http://wpolityce.pl/polityka/279387-...eniadze-miasta |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl