![]() |
Diego Maradona
|
24. Bogdan Wenta.
|
Cytat:
Guardiola też miał 5 lat temu zero sukcesów, ale jest człowiekiem klubu w którym jest La Masla, ciągłość szkolenia, wszyscy trenują ten sam system gry, skład opiera się na wychowankach, strategia rozwoju klubu jest ustawiona na wiele lat naprzód. W klubie jest pewna myśl, system - G = dziecko tego systemu, wszystko jest przygotowane - on rozumie to wszystko, wchodzi i wyciąga z tego esencję. Wisła - strategie rozwoju - co rok inna, system gry pierwszej drużyny w zależności od tego jaka grupa grajkow się trafi, juniorzy - pewnie jak który trener uważa, podstaw-bazy prawie nie ma. Myśl przewodnia - LM za czapkę gruszek, a po kolejnej plajcie - "rewolucja" i nowa "strategia" klubu oczywiście też bez konkretnych nakładów. Polski Guardiola... a w tle refleksja na temat organizacji i działania tych dwóch klubów...:( Polski Guardiola... tylko, że wsadzony w sytuację - masz głowę i ch.j - więc kombinuj. Polski Guardiola... ale wiemy też już, że 25 trenerów chce pracować w Wiśle... niech no tylko ma do zimy bilans gorszy niż ..-1-0 to... |
Co do Smudy wszytko może mieć znaczenie nawet sprawa Zagłębia która jest jak niekończąca się opowieść co jakiś czas nowe fakty nowe nazwiska nowe zarzuty.Smuda po prostu strzelił sobie samobója pozostawiając swój powrót w przyszłości do Wisły pod wielkim znakiem zapytania.Zwłaszcza że Wisła jest wyczulona na punkcie korupcji.Łobo też się długo tłumaczył i się pożegnał z resztą kilku przed Łobo którzy byli umoczeni też się pożegnali z Wisłą.Więc Wisła raczej nie będzie robić wyjątku dla Smudy tylko dlatego że reprezentacja pod jego wodzą gra lepiej niż pod wodzą byłych trenerów.Więc Smuda jako alternatywa z polskich trenerów jest straszakiem na Moskala który może być czarnym koniem w wyścigu o posadę następcy M.Ciekawe też skoro Jimenez podobno odpada z wyścigu o posadę po M to kto jest alternatywą z zagranicznych trenerów ??????
Skoro powroty to 25 Petrescu |
Cytat:
|
26. Ferdynand Kiepski
A tak na poważnie: jakikolwiek fachowiec, wykształcony gdzies na Zachodzie: Holandia, Hiszpania, Włochy, Niemcy, pracujący już przynajmniej kilka lat chocby ze średnimi druzynami i.... mający jakis sensowny budżet w Wisle do zagospodarowania |
Potrzebny jest trener, który przy obecnych nakładach:
a) sprawi, że drużyna będzie grała efektowną piłkę opartą na jej posiadaniu i dominacji nad przeciwnikiem b) wejdzie do Ligi Mistrzów c) wykona to z minimum 5 Polakami w podstawowej jedenastce Moje propozycje: 1.David Copperfield 2.Gepetto |
Może nie mielibyśmy stylu, ale mielibyśmy pomysła :D
Ile taki Moskal może zarabiać? Tyle co Mroczkowski z Widzewa? Czy jeszcze mniej. Fachowiec do nas nie przyjdzie, bo taki ktoś -będzie chciał mieć swój sztab, a to oznacza wydania znacznie więcej kasy, więc Boss da veto, -będzie chciał kasy na transfery, a to oznacza wydania znacznie więcej kasy, więc Boss da veto, -zobaczy naszą "bazę treningową", a nie każdy może nabrać się na obietnice naszego prezesa w sprawie budowy tejże bazy. e: Cytat:
|
Kurde, Anży Machaczkała podkupiło nam Hiddinka!
:lol: Polecam post nr 308 w tym temacie. :D |
Cytat:
|
Cytat:
I ktoś kto postawi na "hard work". W naszej rzeczywistości to chyba jedyna droga, która może nas do czegoś doprowadzić. |
28.Felix Magath.
Ciekawe czy by nasi kondycyjnie wytrzymali :D |
29. Justin Bieber,trenował w Barcie
|
30. Chuck Testa
przynajmniej byśmy wiedzieli czemu grajki są takie nieruchawe |
31. MacGyver:)
On by dopiero z naszymi cuda zdziałał;) |
32. hanka mostowiak
nauczyła by naszych nie pudłować |
33. Kartony
Bylibyśmy nie do przejścia. Genialna obrona, gorzej z atakiem. |
Hanka Mostowiak już była. Nie powtarzajcie za często jednego nazwiska, bo jutro w PS, lub GW napiszą, że coś jest na rzeczy i Mostowiakowa była widziana w Myślenicach. ;)
|
34. Napalony, wysportowany, umięśniony nagi pedał. Przynajmniej mieliby dobrą kondycję i szybkość....
|
35.Mariusz Pudzianowski
Drużyna co mecz tanio skóry nie sprzeda czyli będą zapier****ć 90 minut + doliczony. |
36. Gienek Loska , nasza drużyna grała by śpiewająco :D
|
37 300 i Leonidas bynajmniej każda wyjściowa11 Wisły walczyła by o każdą wygraną w każdej kolejce pod wodzą nowego trenera niczym 300 na polu bitwy pod wodzą Leonidasa :D
|
FraMat a z Tobą co.......... Co ten Fidel tak posmutniał
|
38. Jerzy Engel jr
Melodia przyszłości, duże doświadczenie w Football Managerze. |
39. JA ;0
w piłke grałem + bogata kariera w FM, papiery jakieś tam mam ,UEFA PRO nie - ale tymczasowa zgode moze by dali no i do tego wsparcie forum i Wisła w sercu ! |
Chavez chcac lub nie chcac zdradzil w wywiadzie ze klub szuka hiszpanskiego trenera (najprawdopodobniej Jimenez)
|
TO JA TEŻ MOGĘ!
Nie znam się, nic nie umiem ale jestem młody! A do tego Polak! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale co ja tam mogę wiedzieć. |
Bruce Wiilis. To jedyna poważna kandydatura. Dlaczego? A widzieliście ,,Szklaną pułapkę'' ??:lol:
|
40 Koziołek Matołek, będzie idealnie pasował do polityki zarządu i nie wpierdalał się w szkolenie młodzieży...
|
Nie wpisujcie takich beznadziejnych komentarzy bo to świadczy ino o waszej inteligencji.... zal czytać..
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Oglada ktos lige+ extra ? Ja niestety nie mam jak. Miala byc w duzej mierze poswiecona sytuacji Wisle. Moze cos o nowym trenerze powiedza.
|
Cytat:
|
ja uwazam ze najlepsza opcja bylo by zatrudnienie kilku uzytkownikow tego forum :) caly sztab pewnie by sie zlozylo, plus do tego pewnie jakis chetny na stanowisko prezesa i dyrektora sie znalazl
a i wiele scoutow pewnie by sie tutaj znalazlo |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl