![]() |
Pareiko ma przynajmniej przyspieszony urlop :rotfl: Nie ma co sie przejmowac jednym meczem z Legią. Ostatnie 2 mecze wygrane przez Nas wysoko, nie ma placzu jak Legia raz wygra.
|
Cytat:
Niestety mimo zapowiedzi trenera mecz puszczony bokiem... |
Sedzia lobuzie...karnego jestem sobie w stanie ostatecznie wytlumaczyc,czerwonej-w zaden sposob.mam nadzieje,ze jakims przypadkiem zremisujemy.a ogolnie to jak zazwyczaj antyreklama lígi-duzo kopaniny,plynnych akcji tyle co kot naplakal,
|
Tak jasne.... Dywagujcie panowie z C+ czy był faul Chaveza na Manu... Bosz...
|
A Szpakowski mówi że na trybunach świetna atmosfera. miękkie krzesełka, sektor VIP, SUPER SUPER. BUHAHAHA
|
zmiana zapowiada, że powalczymy ;]
|
oni teraz spiewali 'Krzysztof Kononowicz'?
|
ja .......e, Paljic..
|
mecz puszczony bokiem ale jak tak patrze na to wszystko to w sumie nasi na chodzonego a legia i tak poradzic sobie nie moze :D
|
Cytat:
|
Krzysztof Kononowicz haha !
|
Cytat:
|
przynajmniej widzimy kto powinien zostac a kto nie...
Cikos naprzyklad roztrwonił całą swoją dobrą opinie na którą zapracował 3 ostatnimi meczami... Paljic dzisiaj tragicznie... O Kowalskim nic nie będę pisał... BTW Jovanic całkiem poprawnie dopisek: Ja .......e... Legia jest dramatycznie słaba, gdyby było odrobinę więcej zaangazowania i Meleks na boisku to byśmy ich roznieśli... |
Cytat:
Legia, jak na walczącą o puchary, tez idzie bokiem. tymczasem w Krakowie gol. Jest i Rios! i następny gol w Krakowie ;) |
[10znakow]
|
Macie Riosa.
|
Cytat:
|
Radović pieprzony oszust!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nawet dobrze sie bronimy. Jak nie przegramy z Legią 0-5 to nie bedzie az tak duzej tragedii. Widac, ze mecz odpuszczony i to totalnie. Paljić nie zagra z Zagłebiem wiec bedzie trzeba sie meczyc z Branco no chyba, ze zagra ktos z MESY
|
Nie lubię jak Genkov nurkuje. Potrafi grać w piłkę, to niech gra, a nie się kładzie jak jakiś Radovic.
|
Cytat:
|
jak na odpuscie we wsi Wa-wa po sumie ten meczyk
|
Ale najezdzaja na Maaskanta :o Oj kluje holenderska mysl, oj kluje....
|
Komentarz w C+ żenujący... Naprawdę... Tak stronniczego komentarza to od dłuższego czasu nie słyszałem. Totalny wstyd..
|
Anal+ = frustraci :lol:
|
W ogóle komuś się chyba nudzi, bo słychać w tle dźwięk kliknięcia z XP.
Jak ktoś chciał obejrzeć zacne widowisko, to ja bym prędzej polecił schnięcie farby. |
A tak na powaznie to najlepszy to Chavez
|
Cikos zagrał dziś giga piach..
|
Widzieliscie za co przed sekunda sedzia wolnego podyktowal? Przeciez to jest smiech na sali
|
Chaveza trzeba wykupić. Natychmiast. Chłop dziś sam trzymał nam całą obronę.
|
no to ....y se strzeliły druga
|
o Kurna... Ale minął tam Chaveza bodajże...
|
Musza sobie lepszego tlumacza znalezc, bo cos mi sie wydaje ze nie wszystko jest tlumaczone tak jak ma byc
|
Cytat:
A, niech frustraci z Analu mają coś dla siebie. |
Sivakov zawalil gola.
|
Sivakov stał jak słup w tym polu karnym, czemu nie doskoczył do Szałachowskiego >_>
Nóżki miał tak blisko splecione ze sobą... |
Ostatnie 15 minut, to sa jakies wyjatkowe jaja, jesli chodzi o sedziowanie... ja jestem jednak za kontraktowaniem sedziow ze Słowacji, Czech czy Ukrainy na topowe mecze. Wlasciwie, to na wszystkie mecze...
|
"maly super puchar".... dobre sobie....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl