Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [6. Kolejka] Wisła Kraków - Korona Kielce 17 września, piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7601)

Gwiaździsty 17.09.2010 22:11

2 kolejki 1 pkt. zdobyty. Teraz wyjazd do Bełchatowa. O co gramy w tym sezonie ? Po takim chłamie jak dzisiaj frekwencja będzie raczej topnieć. Do czołówki po następnych kolejkach będziemy mieć już dużo punktów straty. Zeby utrzymać sie na takim stadionie trzeba bardzo dobrej druzyny czyli tego czego obecnie nie ma.

P.S Basałaj do roboty, a nie do wywiadów.

tofik 17.09.2010 22:14

Trzeba nabrać trochę pokory. Bo widać, że pewnego poziomu w tej rundzie niestety nie przeskoczymy. I jest to poziom nie na pierwsze 3 pozycje. Liczyłem, że wygramy 1 bramką, ale się przeliczyłem. Wszystkiemu winny jest brak gry obronnej. Nie bronimy jako zespół. Gdy tracimy piłkę to tylko jedyny Wilk ma pojęcie jak ją odebrać. Przeciwnicy bez problemu przedostają się pod nasze pole karne i raz po raz nękają niepewną obronę i bramkarza.
Sobolewski, Żurawski, Cikos. Obecnie najsłabsze postacie w naszym zespole. A szkoda, bo pierwsi dwaj to dobre charaktery w drużynie. I teraz jest spory dylemat, czy posadzić ich na ławie. A druga sprawa kim ich zastąpić.

uzytkownik_forum 17.09.2010 22:17

Z każdym meczem utwierdzam się w przekonaniu, że w składzie Wisły nie ma miejsca dla Żurawskiego i Boguskiego. Z każdym.

johny96 17.09.2010 22:18

A tam, pierdzielicie. Super atmosfera, jak przyjdzie te 33 tys. i wszyscy rykną to będzie niesamowite. Ja tam nie narzekam, wróciłem teraz z meczu i jestem nastawiony na plus. W zimie jakieś transfery Maaskant będzie dłużej z drużyną pokaże im jak grać w piłę i takich ogórków będziemy golić w pierwszych 15 minutach. Jedynie jestem smutny bo Niedzielan strzelił, kurdę !
P.S. Co sądzicie o pracy sędziów ? Dla mnie skandaliczna. Wszystko gwizdał przeciw.

Jigsaw 17.09.2010 22:20

Cikos traci zbyt prosto piłkę, chcę się kiwać choć mu to nie wychodzi ani raz, nie przykłada się do podań czasami..

Żurawski na siłę chce walnąć bramkę, strzela i strzela, cały czas w obrońców, już od kilku meczy... zaczyna to być lekko denerwujące.

Bardzo, bardzo pozytywnie wyglądał dzisiaj Rios. Strasznie podoba mi się chłopak z tym co prezentuje, nie boli się wejść pomiędzy zawodników, przytrzymać piłki <ok>

szczebel 17.09.2010 22:20

Panowie , zaczynam swoją analizę po meczu od słów gdzie się podziała ta obrona z tamtych lat? Jovanić jak ma grać pewnie z obrońcami jak siedzi na ławce , przykład '' Kotora'' jest idealny. Paljić gdzie był jak padała druga bramka , bo szczerze nie mogłem się go tam dopatrzyć (tzn.po lewej stronie boiska). Reszta obrony to tak poprawnie . Sobol dalej stoi na środku boiska , no chyba ,że rywal z piłką podbiegnie to zareaguje . Wilk to jak dla mnie poziom reprezentacyjnego powołania. Rios znowu świetne panowanie nad piłką i gra bez piłki , Boukhari (ładny płaski strzał) podobnie , ale do 55min. Żurawski to chyba jednak ława w tej chwili , denerwują mnie te jego strzały do niczego . Pa Brożek miał swój udział przy obu bramkach . Boguski to nie to co było potrzebne , ta jego sytuacja po jakiego szukał podania nie mógł strzelać lub przelobować bramkarza.. Małecki co można pokazać przez 2 minuty. Kirm mógł zmienić Boukhariego lub Żurawia.

johny96 17.09.2010 22:23

Szlag ! Dajcie spokój ! Co Wy macie z tymi Naszymi bramkarzami ?! Czy Jovanic grał dziś źle ? Wg mnie nie.
Cała drużyna wygrywa, całą remisuje i przegrywa, a wraz z nią najlepsi kibice !

Gwiaździsty 17.09.2010 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez johny96 (Post 981958)
A tam, pierdzielicie. Super atmosfera, jak przyjdzie te 33 tys. i wszyscy rykną to będzie niesamowite.

Przy takiej grze liczysz na te 33 tys. ? Niby kiedy ? Na mecz 7 w tabeli Wisły z 8 Legią ?

kolarz90 17.09.2010 22:27

Ogólnie mecz fajnie się oglądało, dużo goli, super atmosfera i fantastyczny doping. Szkoda że nie udało się wygrać, ale nie można też narzekać bo jak Korona w drugiej połówce przycisnęła to mogła strzelić nawet ze dwa gole i pozamiatane. Ja jestem zadowolony z tego meczu, błędy w obronie to żadna nowość. Pozytywnie wyróżnił się Boukhari ale tylko w pierwszej połowie bo w drugiej chyba zabrakło sił. Dosyć niepewnie Jovanic. Potrafi wybronić kilka mocnych strzałów pod rząd, a chwilę potem skakać bezradnie w polu karnym za piłką. Moim zdaniem chyba trochę byli stremowani tą atmosferą i oczekiwaniami kibiców na zwycięstwo. W następnym meczu musi być lepiej i liczę w końcu na wygraną.
Ogromne uznanie dla kibiców na stadionie za świetną oprawę i doping.

1q2 17.09.2010 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alov (Post 981946)
jasne to następnym razem zagrajmy jeszcze z Kowlaskim jako libero może on wygra główke z napastnikiem pokroju Niedzielana
Nasz trener powiedział że jak się nie ma obrony to się atakuje a my nie mamy obrony więc się bronimy logiczne przecież

Nie ironizuj bo to nie jest takie proste.Jak się nie ma obrony to się uszczelnia pomoc.

mic 17.09.2010 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez johny96 (Post 981965)
Szlag ! Dajcie spokój ! Co Wy macie z tymi Naszymi bramkarzami ?! Czy Jovanic grał dziś źle ? Wg mnie nie.

Sorry, ale jezeli sredniego wzrostu napastnik wygrywa glowa w wyskoku z rekami bramkarza i to dwa razy, to naprawde nie wiem co on robi. Pilki wybic tez nie potrafi, czy to z reki czy z "5". Dwa razy na aut, pare razy ledwo co do polowy doleciala i bez problemu Korona przejmuje. Wiec z czym do ludzi ? Naprawde Pawelek bije w przedbiegach to 'bramkarskie odkrycie sezonu'.

I jeszcze jedna sprawa. Moze pan Boguski, zamiast odgrywac pietka na rozgrzewce, wzialby sie za jaja i probowal zwyczajnie przyjac pilke, bo nie potrafi, a robi z siebie Ronaldinho. Najpierw podstawy, potem fajerwerki. To samo tyczy sie strzalow

calieri 17.09.2010 22:28

Żurawski niby taki słaby, a przy prawie każdej bramce ma jak nie asystę to udział. Małecki może i serca dużo ma, ale co chce coś zrobić to źle, kiedy on podał dokładnie? Przy asyście chyba w jednym z poprzednich meczów. Kirm totalnie niewidoczny, za to bardzo dobrze Wilk

johny96 17.09.2010 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 981967)
Przy takiej grze liczysz na te 33 tys. ? Niby kiedy ? Na mecz 7 w tabeli Wisły z 8 Legią ?

Tak liczę na to, bo uważam, że prawdziwi kibice będą zawsze, a na nawet 11 Legię w tabeli mariany przyjdą i będzie komplet. Tak to bywa, nawet na 1 Arkę nie przyjdzie nigdy komplet.

Sylwek1906 17.09.2010 22:29

Na mecz nawet 13 Wisły z 16 Legią przyjdzie tyle ludzi bo to zawsze Legia..
Chociaż dziwne że ludzie przychodzą na Legie, a nie na Wisłe ...

Oldpara 17.09.2010 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sylwek1906 (Post 981979)

Ludzie przychodzą popatrzeć jak Wisła leje Legię. Jak leje innych nie jest tak smakowicie :)

johny96 17.09.2010 22:33

mic . . . proszę Cię. Czy masz pojęcie po piłce ? Każdy może mieć zły dzień, prawda ? Czy to na boisku, czy w szkole, a może Pawełek i Jovanic są dobrymi łapaczami, a tylko mają złego trenera ?

buczo1985 17.09.2010 22:33

Jedyną widoczną zmianą na plus jest to, że potrafimy utrzymywać się przy piłce i w miarę wymieniać te podania. Szkoda tylko, że gdy akcja dochodzi do pola karnego przeciwnika wszystko szlak trafia. Niestety zgodzę się z przedmówcą, Cikos ma niesamowicie dużą ilość strat i niecelnych zagrań, jedynym atutem Żurawia jest jak się ida w miarę dobre zgranie piłki. Patrząc na tych naszych grajków zastanawiam się czy potrzebują jeszcze trochę czasu na zgranie czy faktycznie spora część wyjściowej jedenastki jest za słaba na Wisłę do której przyzwyczailiśmy się przez ostatnie lata....

RAFi89 17.09.2010 22:34

Co do spotkania to chyba nie tylko mi się rzuciło w oczy to że Korona w drugiej połowie miała więcej sił od naszych. Drugą połowę praktycznie człapaliśmy po boisku a bramka była jedną składną akcją w drugiej połowie. Znów głupio tracone bramki, drugi mecz z rzędu najniższy w polu karnym zdobywa bramkę głową. Faktem jest że dośrodkowanie bardzo dobre jednak Niedzielan zupełnie nie kryty.
Niestety w naszym wypadku tylko czas pomoże a tego wiadomo że jest mało, w tygodniu PP a później kolejne mecze ligowe.

mic 17.09.2010 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez johny96 (Post 981986)
mic . . . proszę Cię. Czy masz pojęcie po piłce ? Każdy może mieć zły dzień, prawda ? Czy to na boisku, czy w szkole, a może Pawełek i Jovanic są dobrymi łapaczami, a tylko mają złego trenera ?

Wieksze niz myslisz. Jezeli nie umie sie alfabetu, to nie potrafi sie pisac.

(i mozna to napisac do wiekszosci naszych pilkarzyn)
---------------
Ed:

Jasiu miazdzysz :D

ChinoRios 17.09.2010 22:37

Wielka szkoda, tylko remis, mysle ze potrzebujemy a classic "10" in midfield. To control and manage the times of the mecz. Moze Gargula can be that player we need in the midfield.

Mamy najbardziej kibice i stadiony na swiecie, tylko Wisla Nasz TS !!!

xanti1906 17.09.2010 22:39

Dla mnie Żuraw miał przebłyski, dobre podania, wrzutki w polu karnym. Jeszcze niech mu w końcu strzały idą w bramkę a nie w przeciwników czy obok i będzie super :)
Rios jest wart dużych pieniędzy i mam nadzieję, że ktoś postanowi wydać na niego kasę.
Wilk dobry mecz. Jovanić niepewnie bronił, ale nie trenował jakiś czas i wszedł jakby z marszu.

johny96 17.09.2010 22:39

mic, nie kwestionuje Twojej wiedzy, tylko próbuje Ci uświadomić, że każdemu może coś nie pójść. Osobiście ja Jovanica obarczał bym ostatniego za utratę ( przynajmniej drugiej) bramek.

JrQ- 17.09.2010 22:41

Generalnie to szkoda sytuacji Boguskiego, sam się zastanawiałem, czy Rafał strzelał, czy podawał, jednak w końcowym wywiadzie powiedział, że jednak to było przyjęcie i że mu trochę skięzło :rotfl:
No cóż, szkoda.

Zlatan93 17.09.2010 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebel (Post 981964)
obrona z tamtych lat?

W Trabzonsporze i PSV, ot co.

lukas63 17.09.2010 22:43

widać braki kondycyjne naszych w 2 połowie :/

johny96 17.09.2010 22:43

Przyjęcie ?! Kuźwa, obiecałem jak wchodził, że jak przyjmie piłkę na 2 metry to osobiście wymierzę karę. Jak tak można przyjąć piłkę. Precz ! Skończ waść, wstydu oszczędź !

legol 17.09.2010 22:44

Mialem napisac co mysle o tym meczu, ale uprzedzil mnie trener. Cieszy mnie ze widzi co bylo przyczyna takiego a nie innego wyniku. Poki obrona nie zacznie grac poty pomoc i atak bedzie grac niepewnie wiedzac ze musi non stop asekurowac defensywe.

Co do personaliow, to Zuraw chyba musi odpoczac bo wolny i traci duzo pilek. Dziwi mnie tez wychwalanie Wilka. Chyba Wam jego gol zaslonil prawdziwy obraz jego gry. Duzo strat, dymali go pilkarze korony jak chcieli (postura Boguskiego na DM to niestety nie najlepsze perspektywa) nie mowiac juz o 1 bramce dla Korony ktora padla z wolnego ktorego w duzej mierze sprokurowal Wilk dajac pilkarzowi Korony miejsca tyle ze chlop mogl sobie biec przez 30 metrow bez problemow. Sobol niestety nie te lata. Boguski... brak slow (na rozgrzewce triki, a w meczu w pilke trafic nie umie). Cleber najlepiej zeby tez odpoczal ale nie ma kogo puscic chyba (swoja droga Chavez to musi byc niezle drewno).

Pozytywy to Boukhari u ktorego widac spokoj i opanowanie. Poprawne przyjecie (wiem ze to smieszne ze sie o tym wspomina u pilkarzy ekstraklasy ale inni maja z tym problemy. Nizle podania i widac ze generalnie mysli na boisku a przy tym ciezko pilka mu odebrac. Brozek widac ze sie odblokowal i bedzie chyba juz tylko lepiej. Rios poprawnie, podanie na 1:0 cud malinka, nikt by takiego nie poslal. Szkoda ze maaskant go sciagnal zamiast zurawia.

Doping bardzo fajny i fajnie E sie dolaczalo...

mic 17.09.2010 22:47

Jeszcze jedno, jak z perspektywy TV wygladalo:

1) Faul (?) w polu karnym na Riosie w I polowie
2) Faul po ktorym padl gol na 1:1
3) Spalone
4) Przerwanie gry przez Piaseckiego (II polowa) jak Kirm zabieral sie za dosrodkowanie

I jeszcze jedno, sfochowanym gwiazdeczkom nie chcialo sie podejsc pod sektor ? Zbyt zmeczone czy co ?!

johny96 17.09.2010 22:54

Może się obawiały gwizdów ? A tak na serio, może głupio im było, że mecz otwarcia a oni remisują.

ABG-TSW 17.09.2010 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez johny96 (Post 981977)
Tak liczę na to, bo uważam, że prawdziwi kibice będą zawsze, a na nawet 11 Legię w tabeli mariany przyjdą i będzie komplet. Tak to bywa, nawet na 1 Arkę nie przyjdzie nigdy komplet.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sylwek1906 (Post 981979)

To ja się pytam czemu jak graliśmy z Legią w Sosnowcu nie było kompletu?

johny96 17.09.2010 23:00

Ja, nie twierdzę, że dzisiejsi obecni są fanami, ale wymieniam, podejrzewam Ciebie, mnie i innych, którzy jeździ za drużyną w 15 miesięcznej tułaczce,

crazykaro 17.09.2010 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 982011)
I jeszcze jedno, sfochowanym gwiazdeczkom nie chcialo sie podejsc pod sektor ? Zbyt zmeczone czy co ?!

Jak przegrali to powinni zejsć z podkulonym ogonem a nie cieszyć sie pod trybuną. A co sie stało? Piłkarze zamiast gwizdów to dostali gromkie brawa. To po co oni mają wygrywać skoro kibice zadowoleni i kasa na koncie się zgadza? Ja rozumieme że po nieudanym meczu można wybaczyć ale to jest druga z kolei strata punktów i to po powrocie na R22 przy dwóch straconych golach i przy braku 100% sytuacji przeciwnika. Bez gry do konca to na brawa chyba nie zasługują więc wydaje mi sie że prawidłowo zeszli do szatni

Elefant 17.09.2010 23:08

Napisałem, że dobrze by było wygrac, ale nie wyszło. Nie rozpaczałbym jednak zanadto po tym remisie. Moglismy przegrać.

Aktualnie mamy trzech piłkarzy - emerytów, którzy normalnie wchodziliby na podmęczonego przeciwnika, a muszą ciągnąć grę. Mamy dwóch świetnych bramkarzy, pod warunkiem, ze nie występują w meczu. Mamy najlepszego bocznego obrońcę, wśród nominalnych ofensywnych pomocników.

Mamy ewidentne braki, które trudno będzie nadrobić do zimy:
braki kondycyjne,
braki szybkosci i startu do piłki,
braki skoczności, każdy wykop bramkarza, ile trafił w boisko, kończył się stratą, (to samo przy wysokich piłkach z pola), bo nasi albo za nisko skaczą, albo w ogóle nie ustawiają sie prawidłowo do piłki,
tacy jacyś słabawi Ci nasi piłkarze ciągle się dają przewracać.

Do zimy pewnie bedzie huśtawka, raz dobrze, raz żle.

Sobol - góra 35 minut na boisku, Żuraw 55. Na więcej im sił nie starcza.

Bunoza - kilka interwencji naprawdę na dobrym poziomie.

Karherop 17.09.2010 23:09

W przeciwieństwie do wielu na forum , mi mecz się ogólnie podobał . Może nie tak gra Wisły , jak samo widowisko , oprawa , cała otoczka , gdyby grali to na SS , pewnie odbiłby sie bez echa. Co do naszej gry to , jednak uważam że zagralismy słabsze spotkanie niż przed tygodniem . Jagiellonia grała w tamtym meczu z kontry , a tutaj 1/3 meczu to Korona nas dominowała . Na uwagę zasługuje fakt że nasza obrona gra lepiej ( niż z Jagą - realistycznie ) , jednak problemem jest ogólem gra defensywna zespołu . Zawodnicy Korony poza bramką niedzielana nie mogli przedrzeć się przez 16 metr . Wygrac sie dzisiaj nie udało , no ale takie jest życie .

Krótkie standardowe oceeny pomeczowe (1-10)

Jovanic : 4 - można powiedzieć że lepszy niż Pawełek , jednak nie na tyle dobry by stać w bramce Wisły . Ciężko go ocenić , za dużo złych zagrań .

Cikos : 3 - kolejny słabiutki mecz Słowaka , była by niższa ocena ale nie miał wsparcia po swojej stronie. Poza tym rzuciły mi się w oczy 2 fatalne straty po których powinniśmy stracic bramke .

Cleber : 4 - lepiej niż z Jagą , jednak to on zawalił znowu jedną z bramek . Trzeba szukac alternatywy dla niego .

Bunoza : 5 - tym razem to on był najlepszym z obronców . Wg mnie brakuje mu jeszcze więcej doświadczenia i pewności siebie .

Paljic : 3 - o wiele słabszy mecz niż ten przed tygodniem . Raz że mniej angażował się w ofensywie , a dwa że po jego odpuszczeniu padło dośrodkowanie pod 2 gol .

Sobolewski : 4 - gasnie w oczach , za dużo fauli , przynajmniej walczy...

Wilk : 6 - lepszy od Sobola , jednak do perfekcji mu dużo brakue . Widać że ma smykałkę ofensywną i popisuje się czymś więcej niż strzały z dystansu Sobolewskiego

Żurawski : 5 - więcej chce niż może . Powinien się ograniczyc do rozgrywania akcji a strzelanie zostawic komu innemu . To już nie jest napastnik .

Boukhari : 8 ( do przerwy ) i 3 (po prawie) obok Riosa najlepszy na boisku . To zawodnik który robi różnice i jaka szkoda że nie ma teraz 20 lat . Bardzo mi przypomina swoją grą , postawą , finezją Kosowskiego (oczywiście z różnicami . Może bardzo pozytywnie wpłynąć na drużyne . Fizycznie nie wytrzyma 90 minut , ale to się nadrobi . Poza tym wkońcu mamy zawodnika , który po Marcelo , ma wkońcu predyspozycje by wygrywać wszystkie pojednyki w powietrzu .

Rios : 7 - bardzo dobry mecz . Widać że na mistrza Argentyny jest za słaby , ale na ligę polską jest gwiazdą . Kwestią czasu jest gdy zaczną przychodzic bramki .

Paweł Brożek - 7 . Paweł wrócił na dobre do gry . Nie musi obawiac się o miejsce w składzie . Robi co do niego należy .

Kirm : 2 - jakieś nieporozumienie .

Boguski - bez oceny , ale powinien strzelic na 3-2...

gra ofensywna napawa optymizmem , ale jak pisałem , trzeba doś zrobic z naszą kulawą grą defensywną ..

libero 17.09.2010 23:10

Tak jak kilka osób, ja też pozwolę sobie podzielić się spostrzeżeniami z meczu. Po pierwsze primo STADION ZROBIŁ NA MNIE BARDZO DOBRE WRAŻENIE. Po drugie primo DOPING REWELACJA, SUPER AKUSTYKA. Po trzecie primo WIŚLACY SPRAWIALI WRAŻNIE OCIĘŻAŁYCH inaczej niż z Jagą - ale to pewnie dlatego że Maskant zaaplikował im w tym tygodniu trzy dni z podwójnym treningiem. Po czwarte primo, OGLĄDAM POWTÓRKĘ W TV I GRA WYGLĄDA LEPIEJ NIŻ NA ŻYWO.

pawelo84 17.09.2010 23:10

Wrażenia po meczu:

- słaby doping z sektorów górnych z nowej trybuny
- pozostałe nieźle się spisały

Najlepszy na boisku był Rios. Czemu go zdjęto?
Dobrze też grau Boukhari, widać że ma duże umiejętności, tylko brakuje kondycji.
Bardzo poprawnie Bunoza i Brożek. Paljic się prezentował też przyzwoicie, ale obrońcą nie jest.

Przeciętnie Wilk. Bardzo słabo Sobol, Cleber, Cikos i Żurawski.
Co do bramkarza to ktoś po meczu powiedział, myślałem że nie da się załatwić gorszego dziada niż Pawełek, a jednak się udało. Tylko szkoda kasy i na bramkarza i na testy. Coś w tym jest.

NAJWAŻNIEJSZE ŻE WRÓCILIŚMY NA NOWY FAJNY STADION.

KOMINEK 17.09.2010 23:13

Obserwowałem Małego na rozgrzewce przed meczem - mało ręce mu nie poodopadały trak nimi machał. Pretensje do Wszystkich o wszystko. Albo Mały się nauczy że nie ma całego świata przecie sobie i że też nie jest pępkiem tegoż świata albo zmarnuje się jego talent.

Duży plus to Brożek który zaczyna regularnie strzelać

minus ech gdybyśmy mieli obronę z tamtego sezonu to pewenie bylibysmy na czele tabeli.

Musimy ciułać punkty jakoś tak wierzę że walka i tak rozegra się między nami Legią i Lechem a jak na razie wszyscy z tej trójki traca punkty.

Uran235 17.09.2010 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 981933)
Cikosz z całym szacunkiem ale ten chłopak nie dość, że ma spore braki technicznie i ustawianiu się to dodatkowo kompletnie nie myśli. Ile razy można się pchac na "żywioł" na kilku piłkarzy Korony ?
Jedyny pozytyw że uratował nam raz skórę wybijając piłkę przewrotką.

Otóż on nam skóry wcale nie uratował. On uratował skórę przede wszystkim sobie, bo to jemu Niedzielan na pięciometrowym odcinku uciekł na trzy metry. To Cikos powinien kryć Niedzielana i gdyby ta piłka doszła do zawodnika Korony to 99% winy byłoby po stronie Słowaka. Nie mylmy nie popełnienia błędu z zasługami.

crazykaro 17.09.2010 23:14

A mnie sie rzucił w oczy brak skrzydeł i to kompletny, dopiero jak wszedł Kirm to się coś zaczeło. Ten Boukhari to nie robił nic. Brakowało Małego. Żeby grać środkiem to trzeba mieć klepkę a bez tego to można albo na aferę albo skrzydłami z dośrodkowaniami

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 982045)
Otóż on nam skóry wcale nie uratował. On uratował skórę przede wszystkim sobie, bo to jemu Niedzielan na pięciometrowym odcinku uciekł na trzy metry. To Cikos powinien kryć Niedzielana i gdyby ta piłka doszła do do zawodnika Korony to 99% byłoby po stronie Słowaka. Nie mylmy nie popełnienia błędu z zasługami.

Niedzielan był typowo środkowym napastnikeim i to nie Cikos powinien go kryć

zim zum 17.09.2010 23:17

Jovanić ma zachowania w bramce jak Pawełek. Czemu po w miare dobrym występie w Białymstoku nie bronił Kurto ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl