![]() |
kurfa czemu Gułe..
|
ajjj Kirm, było blisko
|
no i wykrakałem ja nie mogę
|
za co boukharj wykecial ? :D
|
To sa jakies pilkarskie jaja
|
dwa czerwa ^ to chyba będzie akurat wzmocnienie dla nas..
|
moge dostac bana... ale ten sedzia jest popie....
w ogole nie czuje gry... nie ma chyba pojecia o sedziowaniu |
Cytat:
|
ten sedzia to jakis drukarz, Widzew powinien grac w 9 ( wczesniej robak ), a gramy po 10 nie wiadomo czemu
|
Ten Widzewiak ma spóźnioną reakcję, twarz zaczęła go boleć dopiero gdy Boukhari od jakiś 10 s nie podnosił się z ziemi ^^ Jaki symulant...
|
sedzia kalosz???
|
no i Boukhariego nie ma:) teraz zaczniemy wreszcie grac:D
|
MMTS jak żeś ślepy to idź do okulisty bo w tej sytuacji to udawał Dudu który łapał się za twarz a w ogóle nie dostał w nią co innego Boukhari.. sędzia dramat!! ;/
|
Ten sędzia jest tragiczny :shock:
|
Taka w pełni radosna piłka, to co się wyprawia na boisku, kabaret ;D !
Pochwalić można póki co : Pawełka, Cikosa, Clebera, Małego... No może Kirm. |
Sędzia drukarz, ale napinacze internetowi będą pisać, że wszyscy sędziuj pod Wisłę.
Kirm wrócił do formy, ustrzelił znowu słupek :D Mieliśmy 3 sety, a pewnie będzie się męczyć w karnych. |
Meczu nie oglądam. Jak gramy? Kto jest najlepszy a kto najgorszy u nas w ekipie? Robimy jakies akcje? Tylko nie piszcie mi żebym wszedł sobie na relacje textową...
|
dla mnie najlepsi Cleber, Cikos, Kirm, najgorszy Bunoza
pawełek tez bez bledow |
Cytat:
Jaaa :-/ Widziałem to w siatce :-P |
Ciśnie Wisła Ciśnie :)
|
strzał Zurawia przypomniała mi bramki z Parmą:D
|
Cytat:
2. obejrzyj raz jeszcze sytuację i zobaczysz że przy dobiegu do piłki w tej akcji Boukhari łapał za głowę Dudu...trochę obiektywizmu człowieku |
To jest kabaret nie sędziowanie.
Co do meczu - plusem jest to, że mamy mnóstwo sytuacji. 4 setki + kilka groźnych okazji. Tylko nic nie chce wpaść! |
super spotkanie w defensywie gra Cikos. Cieszy mnie również powrót do formy Kirma.. Guła również dużo robi.
co raz lepiej to wygląda ;) mały jak zawsze ciągnie gre i tak ma być.. również wraca do formy a chyba go utemperował troche Maaskant. Zobaczymy co to dalej bedzie... potrzebni sa obrońcy i napastnik!! a boukhari.. osobiście nie lubie patrzeć na jego gre... ładnie podaje ale nie ma sił |
Cytat:
|
^^^ no i wpadlo :)
|
goool ZURAWSKI
|
Goooool !!! Żurawski !!!
Yeeeaaah ! |
w koncu!!!!!!
|
Magic ;) goooooool
|
Goooooool :D
Jazda! Jazda! Biała Gwiazda! |
PANDEM0NIUM, gramy nieźle, ale nie potrafimy wykorzystać swoich sytuacji. Poza tym sędzia ostro daje się we znaki. Powinniśmy grać 11 na 9, a nie 10 na 10, a teraz nie widział ewidentnej interwencji łódzkiego bramkarza i Widzew zaczyna grę od bramki.
|
Magic goooool :D
|
Polska bramkarzami stoi... :D
|
Może i fart, ale gramy ciekawy mecz, zasłużylismy na te bramke. Dzieki Zuraw.
|
MMTS nie bądź śmieszny bo jakby tak było mocno to by od razu złapał się za twarz a nie jak Boukhari się położył
sam patrz uważnie - bez odbioru |
cos w tym jest ze jak schodzi Boukhari to zaczynaja grac
|
Koncentracja jeszcze na końcówkę jeszcze by się przydała.
|
wazne jest to zeby nie grac dogrywki, bo to dodatkowe 30 minut meczarni
|
Cytat:
Gol trochę samobójczy, ale całą akcję zorganizował Żurawski, brawo Maciek. Bramka wisiała w powietrzu, jest dobrze, ale teraz Widzew będzie naciskał w końcówce. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl