![]() |
Obronę to my ze stali nierdzewnej mamy.
|
"Kowalski, która to już strata ... " omg
|
Nigdy nie sądziłem że coś takiego napisze ale za Kowalskiego już wole Mariusza Jopa
|
Skrzydła i żuraw na + reszta kaplica. Gratuluję trenerowi kulawikowi wyboru bramkarza. A skoro robi eksperymenty to może w końcu posadzi sobola i da pograć Gargule i Jirsakowi. Na pewno nie będą gorsi.
|
Mam coraz wieksze watpliwosci. 6 oficjalnych meczow. 3 zwyciestwa 3 porazki(2 poki co ale 3 w drodze).
|
jezus maria- Rado 2 razy z rzedu gra slabutko (dzis gral wrecz bardzo slabiutko) i 2 razy schodzi po polowie. Rado- pupil Kulawika
tym razem zmieniony przez Pajica, ktory w pierwszym meczu nie zalapal sie do kadry, teraz ma byc zbawca druzyny. nie chce wyjsc na malkontenta, chce jedynie stwierdzic fakt- Kulawik nie ma pojecia o trenerce, zachowuje sie jak dziecko we mgle. troche to zenujace, no ale iadomo- jest Wislakiem, wiec musi byc dobry... ps. Kowalski to prawidziwy dramat |
mam nadzieje ze to ostatni wystep Kowalskiego z Biala Gwiazda na piersi
|
Kowalski (...) co ty robisz, litości.
|
Czikos dno , kula > rezerwy , żenada po raz kolejny , brak słów
|
"Obrona Pawełka niesamowita" "Doskonała interwencja"
|
Normalnie nie da się tego oglądać.... makabra....
|
to jest nieprawdopodobne żeby ktoś taki jak Kowalski kto spadł z ligi grał w potentacie do mistrza. Bez obrony nic nie zrobimy
|
Czwarty oficjalny mecz Wisły w sezonie i szykuje się trzecia porażka. Można świetnie zarobić stawiając u bukmacherów. Stawiając na porażki Wisły oczywiście.
Ta drużyna stacza się po równi pochyłej. Na chwilę obecną nie ma widoków na realizację ambitnych planów zaistnienia w Europie i jeśli przyszłoroczne lato pucharowe znów będzie wyglądać tak jak w ostatnich 2 latach, to na możliwość pokazania się z przeciwnikami pokroju Barcelony i Tottenhamu Wisła poczeka sobie do... 2012 roku. |
Przegrywamy z drużyną, która nie potrafiła wygrać, a w pewnym momencie rozpaczliwie się broniła w meczu z kelnerami z Malty... brak słów...
|
i jak ta druzyna miala sobie poradzic w pucharach ? Tak sie konczy wyprzedaz podstawowej obrony.
|
Oni po prostu do ch*** za mało trenują.. 2x po 2 godziny albo 2x po 3 godziny trzeba im dać.
|
1) Potrzeba normalnego trenera - Kulawik out! i doucz sie
2) Mam nadzieje ze Jimenze tego nie oglada, a jezeli oglada to ze wyzwania 3) Ten zespol ma potencjal ale potrzebuje przygotowania pod kazdym wzgledem: motoryki, taktyki... etc |
Boguski szykuje sie do wejscia. Kulawik nadzieja trenerska Wisly? Wolne zarty
|
Kulawik szykuje nam niespodziankę - Boguski :)
|
widzieliscie diaza? nie ogral lezacego grzyba no rece opadaja..
|
no i macie boguskiego, hehe
|
Cytat:
2. Jeśli sądzisz że z taką grą załapiemy się w przyszłym roku na puchary to gratuluje P.S. Kirm gra czy został zmieniony? Bo jakoś go nie widac, |
zamiast kulawika to ja juz wole nawalke, naprawde, przynajmniej on by cos z nimi zrobil, juz kiedys to pokazal.
|
Cytat:
Widać, że chłopak wyczuł szanse ucieczki z tej drużyny w postaci transferu, to się stara. |
Jop to przy Kowalskim profesor i to przez duże P.
Robią krzywdę temu Kowalskiemu wystawiając go w pierwszym składzie, chłopina powinien sobie spokojnie pykać w jakiejś trzeciej lidze czy innej okręgówce. |
Oj nowy trener będzie mieć większy problem niż mogło by się to pierwotnie wydawać... Obrona w chwili obecnej to jakaś farsa, okregowka.
|
W tym momencie możemy oceniać graczy tylko indywidualnie. Bo drużyny nie ma.
Potrzebny jest kawał trenera, który ich zagoni do roboty. |
Kowalski to jest gosc ktory powinien grac gdzies 3 lidze totalne drewno
|
Boguski za Kirma..........
Flamangista mam pytanie: Moze sklac Kulawika, czy jeszcze nie? |
Dlaczego k.. Zurawski nie wykonuje stalych fragmentow gry?!
|
ja jestem za gurbanowem, widzieliscie jak karabach zapierdalal ?
|
Boguś dawaj!
|
"Małecki z Riosem dyskutują, ewidentnie nie wiedzą, gdzie i w jakiej części boiska mają się poruszać i grać"
Ale owned. |
jak oni mogli wypozyczyc maczynskiego a zostawic kowalskiego, gdzie jest burliga ?
|
no panowie dalej napinka na inne drużyny
|
panowie, spuście z tymi nerwami. Jak się sprzedaje najlepszą obronę w kraju nie kupując nic w zamian i nie zatrudnia trenera to z wpadkami i padaką trzeba, no trzeba się liczyć.
Ciężki sezon przed nami, trzeba nadzieję mieć że zarząd się ogarnie , zatrudni obrońców mających pojęcie o grze i trenera z głową na karku. Nie ma drużyny na razie, może i chcieliby zagrać coś ale połowa mało umie a druga połowa nie wie co ma robić na boisku. Swoją drogą to trzeba być niezłym magikiem, by tak konsekwentnie rozmontować zespół, moja nadzieja, że to tylko chwilowo (ta chwila to rok spokojnie potrwa, jeśli krócej to tylko nasze szczęście). |
Za takie pieniądze jeszcze ich trzeba zaganiać do roboty?????? Trzeba się ich pozbyć!!!!!!
|
Jakbysmy grali w pierwszej polowie jak w drugiej to wynik byłby inny ale to oczywiscie gdybanie.
|
Cytat:
PADAKA. Dziękuję dobranoc. |
Zauwazyliscie jakie Pawelek ma fajne dobrane buty pod kolor getrów ?? Klasa :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl