![]() |
no tak piłka się od niego odbiła hahhaahah
|
Cytat:
|
co ten Łobo do ch*ja robi ?
|
Cytat:
fatalny mecz Wisły niech chociaż zremisują |
Maciej "gramy,gramy" Skorża
|
Mowcie co chcecie ale wedlug mnie nasi prowokuja 0:2,
niech oni przestana podawac do Pawelka! |
Cytat:
Masz coś do mnie to smaruj na priv a nie rozwalaj tu forum swoimi chorymi komentarzami ! A najlepiej zrobisz jak się po prostu przymkniesz ! |
****a 3 lata i ten Skorża ich nauczył posyłania balona na Marcelo! I tyle, zero gry...
Nie mają żadnego schematu gry, pali im się pod nogami a oni jak bezgłowe kurczaki. |
a pan trener swoje
Łobodziński, Diaz... mogą grać jak paralityki albo chłopaki z 8 ligi i tak wejdą na boisko w tej chwili to wypadało by pójść po bandzie i zaryzykować Mąkę albo Burego może stałby się cud albo i nie... |
ku*wa nie no przecież to jest kabaret , brak słów , brak siły ... 0-1 prze**bane zakończenie miłego dnia ...
|
Cytat:
|
Do boju Wisełka, do boju Wisełka ! Marsz, marsz, marsz, do boju marsz, ZWYCIĘSTWO czeka nas !
|
Jak wygrają to zgłaszać sie do mnie po piwo ;)
|
lidera mamy , na mistrza sił już nie mamy ... masakra , miazga , załamka
|
Lobo jest super !!!
|
Cytat:
To on jest zawodowcem zarabia ciezkie miliony i ma zapierdalac . |
C..j z wynikami, gwiazdeczki "jesteśmy" z wami !
;)))))))) |
Ile żółtych kartek dostali nasi walczący o każy metr boiska piłkarzyki...?
|
Zero pomysłu.... zero, zero....:(:(:(
|
Koncertowo marnujemy wszystkie okazje...
|
Długa piła na głowę - strata, długa piła na głowę - strata... można się pociąć żyletką normalnie ze złości...
|
Jirsak <3
10 znaków. |
Cytat:
Widzę że czytanie ze zrozumieniem także szwankuje no ale...współczuję dobranoc |
k*rwa jakiś dramat...
do tej pory wytrzymywałem, ale to już koniec Skorży, czekam na trenera z jajami... co oni robili przed sezonem??? gdzie jest taktyka? motywacja? za takim składem powinni jechać z Arką min. 4:0 ! |
Jaka jest roznica wg was miedzy Łobodzinskim a Rasiakem?
Bo wg mnie zadna... |
w przyrodzie wszystko musi się zgadzać rok temu Leszek oddał nam majstra
w tym roku my oddajemy Legii albo Leszkowi |
Już myślałem, że nie może być gorzej ale wejście jirsaka i lobo pokazalo ze nie ma rzeczy niemozliwych...
|
Żaden z tych Padalców nie jest wart zakładania Koszulki z Biała Gwiazdą Panie Cupiał proponuje zamrozić pensje tym Gwiazdorkom !!!!!!!!
|
Co Oni Grają To Porażka , Lepiej Chłopaki Na Dzielnicy Kopią Piłe ... Skorża Jak Nie Po Tym To Po następnym Meczu Poleci ... Zero Ambicji ZERO !
|
Jak bym widział mecz z parchami...
Chaos, niedokładność, brak pewności siebie. Co mnie razi najmocniej to to że nie widać żadnej różnicy w wyszkoleniu taktycznym, technicznym, fizycznym między naszymi kopaczami i Arą. Niby mistrz Polski ale my nie gramy w piłkę, my kopiemy w piłę. Masa błędów, brak schematów, brak lidera. Żal. |
Teraz powinni im płacić na akord są wyniki jest kasa
|
Cytat:
|
Centra Jirsaka jest podsumowaniem calego meczu.
Chlopak moze buty czyscic w Dabskim i tyle. Dobrze moze ze tak sie tsalo bo caly ten cyrk zwany zespolem jest do rozjebania za pzreproszeniem... Nic z tegho nie ma i nie bedzie. Tyle dobrez ze gwiazdki to nie Wisla bo Wisla to kibice . A takich ktorzy nosza biala gwiazde na piersi i maja to w dupie to ja dziekuje . Jeb...takich gwiazdorow wielkich... |
Mam nadzieje ze wywala Skorze po tym meczu ,bo juz sie patrzyc na to nei da
|
Hmm może jakiś zwolennik Trenejro coś napisze ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skorża musi wyleciec nie ma wyjścia zero widoków na zmiane gry to jest żenujące wyłączyłem tv tego nie da sie oglądać kpina z kibiców taka złość mnie rozpiera ze najchetniej to bym im wszystkim po mordzie dał
|
Po co budować stadion skoro nawet nie ma na nim kto grać ..
|
Po tym meczu mamy 5 porażek plus dochodzą jeszcze mecze Legia,Lech razem 7 noto po mistrzu :lol: Mam nadzieję, że Skorża jest już spakowany za tydzień jak przegramy z Jagą to .....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl