![]() |
Gratulacje Dla CaŁego ZespoŁu Dla Wszystkich Graczy I RÓwnieŻ Dla Tych Z Ławki Rezerwowych Oraz Sztabu Szkoleniowego !!!
A szczegÓlne Podziekowania Dla Pana BogusŁawa CupiaŁa !! Mamy NadziejĘ Na WiĘcej, Wzmocnienia I UdziaŁ W Lidze MnistrzÓw !!! |
Dale campeooooooooon dale campeoooooooon Tylko Nasz TS !!! fajnie Wisla Kraków Mistrz 2009 !!! najlepsze jak zawsze ;) Kibice jak zwykle w stadiony the best
|
wszyscy na rynek !!!!!!!!!!!!!!
|
Jestesmy duma tego miasta :D
|
Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy
wklejajcie foteczki ze świętowania |
****a jeste zbyt piajny żeby jachac na rynek
PRZEPASZAM A ciebie WISEŁKO KOCHAM 12 TYTUŁ kocham kocham kocham kocham |
oprawa http://www.youtube.com/watch?v=Bfd50pd58-k
jeszcze raz gratulacje dla wszystkich !! Cytat:
|
CUDOWNIE ! Wisła Mistrzem Polski,Lechia utrzymana !!!
ps. przed oczami mam mistrzoswką fetę z ubiegłego roku, mecz,marsz na krakowski rynek,zabawa na całego do bialego rana... żal ze nie ma mnie dziś wsród wislackich braci ... mistrzowskiej zabawy !!! |
Tyle nerwów ile straciłem w tym sezonie nie straciłem chyba w żadnym innym
CHŁOPAKI GRATULACJE!!! Żaden Lech, żadna Legia czy Polonia, MISTRZEM POLSKI JEST WIIISŁA!!! |
piedrole ide z qmplami na rynek skokietować tytuł i a nastepnie ujebanie pedłów za błoni URAAAA
HURAA HURAAAA GEJE W 1 LIDZE HURAAA HURAAA |
Mistrz Mistrz Nasz Ts, (tak śpiewaliśmy Tydzień Temu Na Meczu Z Legią).
Sprawdziło Się Ave Wks |
tam juz feta po prawej http://www.krakow.pl/kamera/bracka/index.php a ma ktos widok centralnie z gory?
|
Właśnie, jest gdzieś jakaś relacja w TV albo z jakiejś kamerki fety na rynku?
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...7058134405.jpg
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!! Panie Maćku - szacunek ;) Dziękujemy za 2 tytuł! Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy! |
Przyłaczam się do posta wyżej. Jest jaka transmisja z fety na rynku czy coś?
|
NO I MISTRZA MAMY!! Gratulacje dla całej drużyny, w tym roku dla "całej" jest jak najbardziej dosłowne, bo naprawdę to co robili ludzi wchodzący z ławki zasługuje na duże brawa.
Gratulacje dla Maćka Skorży, bo wygrana 2 sezonów pod rząd po mizernym sezonie 06/07, jest warte najwyższej aprobaty, to człowiek który wykrzesał z naszych grajków to co potrafią, wiedział jak rozplanować cały sezon i nawet gdy na czubie nie byliśmy, a do lidera 3 pkt straty w tabeli widniały, to i tak wierzyłem w jego słowa: "Ja wciąż wierze że stać nas na mistrzostwo". Skorża to człowiek,który naprawdę po raz pierwszy może zbudować stabilną Wisłe, która na dobre może zagościć w Europejskich pucharach, dobrze, że Bogusiowi nic nie odwaliło i nagle po przegranym meczu nie wywalił Skorży, zresztą właściwie sam Skorża był strzałem w 10 Cupiała. Wielkie szacunek dla starych wilków Baszcza i Zienia, cieżko mi jest sobie wyobrazić Wisłę w ostatnich latach bez nich, ale również dla Sobola, który w każdym praktycznie meczu potwierdza, że w Polskiej lidze jest jednym z Asów. Mistrzostwo zdobyte,bo zaciętej walce, szkoda żę niektórzy już po zremisowanym meczu z Polonią Bytom zwątpili w naszych i pluli, że nie mamy szans na mistrza. Można by nawet pare osób teraz zacytować bo to co się w tym roku działo w temacie Ekstraklasa 08/09, to niekiedy szczyty przechodziło(kolo pisze w piątek po remisie Wisły że to koniec, a w Niedziele po remisie Lecha że dalej mamy szanse na mistrza, nie mówiąc już o tym że inny w opisie ma co innego a pisze zupełnie na odwrót) ale to wszytko już za nami i wliczając sezon 98/99 to już nasze 7 mistrzostwo! BOGUŚ DZIĘKUJEMY!!! |
Tez bym bardzo chciał zobaczyć mój rynek ALE KU>>A do roboty musiałem isći KUPA
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widzieliscie Pana Cupiala jaki był zadowolony z tytulu :)
teraz tylko wzmocnic druzyne i do boju :) szkoda Zienczuka i Baszcza... Zienczuk swietnie asystuje :) teraz trudno znalezc takiego dobrego skrzydlowego..i tak samo legende Marcina Baszczynskiego mam nadzieje ze bedzie ok :) ladnie im podziekowali za gre :) nawet o Cleberze pamietali :) Mistrz nasz TS! Sobol musi zostac! |
Cytat:
|
liga + na sobkascie umarła a ja razem z nia :(
i takie URWA ZYCIE kupiłem KARNET I W TYM SEZONIE skorzystałem z niego1 raz ( JEDENNNNNNNNN RAZZ) jak ja bym chciał wygrac w totka a nie isc do robory płakac mi sie chce ze nie ma mnie na rynku a mam ochote popełnic samobujstwo ze nie ma mnie na stadionie |
PIĘKNIE. wszystko zgodnie z planem:D
brawa dla Zienia za godne pożegnanie się klubem:) Załuje ze nie moge być teraz w Krakowie... |
Czy jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który w rundzie wiosennej nie przegrał ani jednego meczu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
We are the champins
Jestem pijany ze szczescia. Warszawskie dzienikarzyny musza teraz odszczekac wszystko co zlegonapisaly oWisle. Lech nawet nie jest w-ce mistrzem. Pozdrawiqm wszystkich ide pic dalej |
Lidera mamy na Ligę Mistrzów czekamy!!!
|
MISTRZ MISTRZ NASZ TS! Piękny dzień: Wisła mistrz, Lechia sie utrzymuje a pejsy lecą do I ligi!:)
Zabawa na rynku świetna. WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI 2009!! |
Na oficjalnej powinni dopisac 09 ! www.wisla.krakow.pl MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!
|
Cytat:
Ja tam bym wolał aby jednak zostały w ekstraklasie, bo jednak derby to derby. |
Co do meczu.. kiedy Gancarczyk strzeli na początku w poprzeczkę to powiedziałem sobie, to się zemści. Strzelił Sobol :) potem w drugiej połowie znowu, tym razem słupek i dla odmiany strzelił Zieniu ;)
|
Cytat:
|
A ja mam takie pytania, nie wiem wiec chce sie dowiedziec
Dlaczego Beto nie dostał medalu w Mlodej Ekstraklasie? Ile by musial meczy rozegrac? Nie wiem czy zagrał wiecej niż np. Leszczak Dlaczego Cebanu dostal medal za mistrzostwo choc nie zagral nawet minuty? Nie ma zadnych ograniczen, po prostu trzeba byc w kadrze? |
Ktoś ma wiedzę na temat tych 3 pucharów jakie odebrał Głowa zanim dostał w ręce ten za Mistrzostwo ? :)
Szkoda, że Brozio samodzielnie nie wywalcył tej korony i nie strzelil tych swoich 20 bramek... :/.. Ale przecież narzekac nie ma na co! :D Mistrza już mamy, na Lige Mistrzów czekamy! i w tym ku*wa nadchodzącym sezonie musimy tam się dostać!!! MACIEK . . . SKORŻA . . . ! :D ŚWL!! :* |
Co do samego spotkania Łobo kolejny raz zaprzepaścił szansę daną mu od trenera - z niego nic już nie będzie (nie można jednym meczem) wybielić katastrofalnej postawy tego zawodnika odkąd do nas przyszedł - czas chyba go sprzedać...
|
A My swoje LECHIA GDANSK LECHIA GDANSK zajebiscie ze sie utrzymaliscie!!!!!!! ŚWL na zawsze!!1
|
Pozdrowienia dla chłopaków z pociągu na Tarnów o 23.10... Pokazaliśmy jak się bawi Wisełka :D Węgrzce Wielkie wierne Wiśle :D
|
Panowie, czy w obliczy spadku ŁKSu za brak licencji, Pasiasteniewiasty nie grają w barażu, a ich świńska przyjaciółka się utrzymuje?
jak dla mnie to tabela wygląda tak. 14.Cracovia 15.Górnik 16.ŁKS BTW: Chyba mit Kasperczaka prysł. I dobrze! |
A mi się wydaje, że pejsy spadają tak czy tak, a z 2 ligi awansuje dodatkowa drużyna?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl