![]() |
Cytat:
Ja np z gimnazjalnego, bez żadnej nauki, żadnych przygotowań- human 42, ścisły (aż) 19. I tak się dostałem tam gdzie chciałem bez najmniejszego problemu. Teraz matura, tym razem jednak trzeba się trochę poduczyć :> A teraz tak na rozluźnienie, na maturze z języka angielskiego będziecie musieli napisać list. Oto polecenie: Cytat:
|
Cytat:
|
wątpie żebym jakkolwiek był w stanie przemówic do Ciebie. najprawdopodobniej było tak ze chu** umiałeś to próbujesz to przerobic na swój sukces towarzyski szpanując spieszeniem sie na flaszke. wybacz, ale mam tendencje do tepienia głupoty. i żeby nie było, sam alkoholem nie gardzę.
|
będzie uczył żeby nie pić a sam pije
|
to ja już sie nie dziwie, że połowa gimnazjalistów ma problemy z testu, który polega tylko na czytaniu. bez odbioru
|
dobra idz jak nie masz nic więcej do powiedzenia to idz już .
skasuj te posty ktos bo to oftop |
Ciężko się dostać do XV LO? Na ich stronce pisze, że od 120pkt, ale podobno wystarczy mieć ok. 100-110..? :>
|
Witam...
chciałbym się dowiedzieć - bądź co bądź - od speców =] w których liceach nie spotkam pasiastych "kolegów"... żeby nie był to za przeproszeniem margines społeczeństwa :] Słyszałem, że III na Wysokim? pzdr. |
Od siebie powiem, że 28 LO jest można rzec - czyste od pasiastych dam:P
Ale zawsze znajdzie się jakichś kilka icków nie ma bolca. |
11 LO jest 100% Wiślackie. Spokojnie można się bujać w barwach bez przypału.
|
A coś bliżej centrum? Jak jest z X? Sorry do Huty mnie jakoś nie ciągnie... owszem III Huta, ale blisko mam =]
pzdr. |
mówili Wam kiedy mają być wyniki na necie z egzaminów?
|
z tego co mi się obiło o uszy, że przed komersem u mnie, który jest 9 czerwca... ale nie jestem pewien... ale wiem, że w czerwcu :]
pzdr. |
a ha dzięki.:)
|
Cytat:
|
No i stosunkowo niedaleko od Prądnika jest VII LO ;] Bardzo w porządku szkoła ;]
|
III LO w 100% wiślacka - nawet są szkolne szaliki wydawane co roku ^^
|
Czy są tutaj jacyś absolwenci gimnazjum oo. Pijarów? :D
|
Ja jestem absolwentem gimnazjum Pijarów! Jestem z tego dumny!:D
|
A masz może porównanie osób, które skończyły rejon i pijarów? Bo p. Rzeczkowska wmawia nam, że gim. Pijarów to lepszy start :P Jak myślisz?
|
Wybiera się ktoś do XIV?
|
kiedy sa wyniki?
|
do XIV?
to chyba nawet ja pójdę haha.;p albo do XX możliwa też XXIII |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyniki mają być rzekomo nie długo po 1 czerwca... Zobaczymy jednak jak będzie w rzeczywistości.
|
haha..;p
w sumie to do każdej zobaczymy coz tego będzie.;p a ty gdzie?! najbardziej to dziennikarska by mi pasowała. |
Ja też właśnie nad dziennikarską się poważnie zastanawiam ;)
|
Emi1906 zobacz Pw...
1 Czerwca? noo nie wiem czy dla wszystkich miły prezent na dzień dziecka będzie.:) hehe |
Dziś nam sekretarka mowila -że podobno mają być po nie dlugo po 1 czerwca- przy okazji informowania o tym cały omikronie ;)
|
Na jakiej stronce sprawdza sie wyniki testów?
|
|
Cytat:
pesel hasło i masz wyniki.:) ale podobno będą dopiero 10.06 |
Zostały 2 dni do ostatniego terminu złożenia papierów do szkół średnich a ja jestem w kropce.
Polećcie jakieś LO od ok. 100-110pkt. I pytanie do uczęszczających do XV. Styknie 110pkt~ żeby sie dostać? :> |
Są już wyniki testów na OKE !
|
71 PunktÓw
|
Wiselka1906PBZ, gratulacje! ;) ja w zeszłym roku miałam tyle samo :P
|
39pkt.(hum. 31 mat. 18) + ang 20 hehe ;D Może w przyszłym roku napisze lepiej :/ tak mi sie spodobało moje gimnazjum że przeciągnę jeszcze jeden rok :/
|
Ja również 71pkt :D
human 43pkt, mat. 28pkt ang 38 ... |
73 pkt(P:37,M:36):P Widzimy się w III LO.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl