![]() |
Jeeeeeeeeest
|
Marcelo!!!! Fajnie, że strzelił właśnie on:)
|
Jest kur... Teraz to już z górki :P
|
Nie mowiac juz o tym ze jest 1;0, to Legia jest na prawde slaba.
|
Ten mecz powinien byc grany o 20.00 bo w tym sloncu im sie biegac nie chce .Wisla musi grac pressingiem ,bo LEgia sobie w srodku ma za duzo swobody !
|
ja chce gola na 2-0 i krawaty wypi***alac do domu
|
Alez ta Legia jest strasznie slaba.
Rzuty rozne Maleckiego-tragedia. |
Trzeba to wykorzystać i wygrać ten mecz.
|
Nie chcę widzieć Małeckiego w drugiej połowie
|
Łobodzinskiego chcesz ? <lol2> lepszy wiatr niż nic.
|
Małecki jest pod kilkoma względami bardzo dobry, jednak musi popracowac nad dokladnoscia podan, bo przykro patrzec jak momentami marnuje swietne sytuacje.
|
Zienczuk gra dzisiaj dobrze i nie wiem dlaczego on nie wykonuje stalych fragmentow gry, ewentualnie Boguski.
|
Diaz od kliku meczów gra średnio, dużo niecelnych podań, niepotrzebne holowanie piłki. Chyba to latanie na reprezentację mu nie służy.
|
Dla mnie powinien wejść Tomek Jirsak. To jest idealny mecz dla niego- Legioniści stoją.
Panie Maćku, daj szansę Tomaszowi |
Małecki ma chec do grania...
ale do dosrodkowan Lobodzinskiego troche mu brakuje... widac w nim chec gry...szkoda ze ten jego strzal nie wszedl... trzeba jeszcze strzelic drugiego gola! nie mozna sie cofnac |
Żeby Wisła miała 1-ego dobrego prawego skrzydlowego to trzeba by polaczyc :zadziornosci i animusz Maleckiego z dokladnymi centrami Lobodzinskiego ,takto czy gra jeden czy drugi mamy 1/2 skrzydlowego
|
Cytat:
O to to to to to... W srodku pola gdzie jest de facto sporo miejsca w tym meczu Jirsak bylbym rewelacyjnym rozwiazaniem. Nie pilnowac wyniku, zdjac Diaza i wbic jeszcze dwie bramy. Takiej slabej Legii nie widzialem dawno. |
Cieszy, że na razie wygrywamy.
Martwi jakość gry i strasznie duża ilość prostych błędów. Z tak beznadziejnie grającą w obronie Legią Wisła mogła i powinna zdobyć więcej bramek. Warszawiacy na razie kompletnie nic nie grają. Niestety, Brożek na chwilę obecną również. Boguski biega, oby nie opadł z sił. Diaz tradycyjnie słabo w ofensywie. Sobolewski może prezentować się jeszcze lepiej niż w pierwszej połowie, ale póki co pewny punkt zespołu. Stoperzy bez zarzutu. Brawa dla Marcelo za gola. Szkoda, że Małecki jak zwykle psuje niemal każde dośrodkowanie. Dobra gra skrzydłowego nie polega tylko na kiwaniu się z Descargą, skrajny pomocnik nie może psuć 9 na 10 centr. Dlatego nie miałbym nic przeciwko wejściu Łobodzińskiego - on przynajmniej od czasu do czasu potrafi celnie dośrodkować. |
Brozinho słabo na razie Piotrek lepszy obecnie...
|
Mucha ratuje Legionistów od wyniki 3-0.
Jest dobrze, może być lepiej, ch.. ze stylem, ważne 3 pkt |
Marek Motyka twierdzi że Mały gra dzisiaj świetnie ;]
|
Podstawą jest, aby Wisła się nie cofnęła, czego symptomy były już pod koniec I połowy. Trzeba grać swoje
|
http://img75.imageshack.us/img75/3583/wisakrakwzz0.png http://i42.tinypic.com/nn9un6.png Wisła Kraków - Legia Warszawa Xvid | 608x352 | Canal+Sport L!VE 1:0 Marcelo Kod:
http://www.mediafire.com/?owgwydr2wgz |
co to za oprawa byla?
|
Hehe, Głowa szaleje:D
Też chciałbym Jirsaka :( |
Cytat:
"Gdzie diabeł mówi dobranoc, tam Wisła mówi dzień dobry" :) UW zajebiście się przygotowało do tego meczu, pokłon! |
Legia nie istnieje, dlaczego tego nie wykorzystamy. Oby się nie zemściło, Legia ma szczęscie, uważajmy
|
Dokladnie ,zamiast pokazac wyzszosc to kunktatorstwo i czlapanie po boisku,wku*wic sie mozna
|
Dobić Legię i pokazać im miejsce w szeregach, to im się odechce walki o majstra, bo jedna akcja i w pipę, remis
|
Skorza wpusc Jirsaka, dobijemy Legie!
|
|
Ja pier*dole Czinijama o malo co nei trafil , co oni robia ??
|
Tak jak mówię. Nie dobijemy, zemści się, Skorża zmień DIAZA, on nieistnieje
|
Cholerka, nie Mauro, dajcie Jirsaka!!!
|
Sobol, Boguś.. czemu my takie niefarta mamy.. byle tylko nic poważnego im się nie stało.
I jeszcze Głowa. I jeszcze Marcelo kto następny? Nosz ****a mać |
Brożek tez nieaktywny, wpuścić Beto/Niedzielana
Edit: KURDEEEEEEE |
Oni ****a Spia Cale 45 Minut ! Co Wy Robicie Wisla Co Wy Robicie ??
|
Tak jak mówiłem. Legia gra padakę, a my jej pozwalamy się obudzić. SKorża, zmotywuj ich, bo będzie ciężko
2 polowa, zenada, Legia wyrówna jak tak będziemy grać |
OMG co ten Małecki wyprawia? Mam dosyć jego złych podań. Po raz kolejny po jego stracie poszła groźna kontra.
|
No farta mamy, że żadnej z akcji nie wepchnęli w 2 połowie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl