![]() |
Arkas mi mozesz browca postawić :)
|
Kiedy mi się ku***a coś zachce?
Miałem się uczyć rano i tak przekładam, przekładam i jest w assie |
Cytat:
|
drobny szczegół
|
Sauw- Ty już się nie chwal tym dowodzikiem... :D
BTW- browarek dobra sprawa... ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
I jo tyz... :P chociaż wczoraj oddałem się edukacji WOSu.. ale dziś wielkie gówno :| :| już za (pół) ROK(u) matura...
|
Ano ano, przyłączam się, "Nieuki'08"? :p
|
Dla mnie nie '08' tylko 'FOREVER' :D
|
Też WOS? Podstawowy czy rozszerzony?
|
Jak tak otworze tą mikroekonomie... to też mi się nie chce. Od razu wstaje, a to do lodówki, a to wrzucam TWSD :P
|
Michu - rozszerzony... ;]
|
A ja egzamin z Konstytucji... ale mam wenę do nauki. Nie chciało mi się, nie chciało, a teraz wchodzi do główki jak 'w masło' :)
Arkas - ja sportowiec, nie pijam piwa :P Tylko wódkę :D |
A ja jakiś kolos z Elektrotechniki :/
I jutro sie poucze rano ;) i w tramce dziś już nie mam siły :P |
Garguła 1:0 :-)
ps. też mam jutro sprawdzian z konstytucji.. ;> |
A ja za chwilę rozpoczynam proces zaprzyjaźniania się z fizyką. Optyka- konstrukcja obrazów w soczewkach i zwierciadła. Kto to wymyślił? :foch:
A ja Konstytucję osiemnastego :-) |
Sprawdzian, a egzamin z Prawa Konstytucyjnego, to jednak spoooooora różnica ;P
|
Michu to jest proste :) Jeśli chodzi o same rysunki rzecz jasna :) bo liczenie po - je - ba - ne :D
No pewnie, ale wpajanie sobie artykuliku po artykuliku mnie delikatnie mówiąc wkur-wia :] |
Cytat:
|
:D Dasz radę :D mnie jeszcze babka z anglika uraczyła 20 zadaniami typu maturalnego - a to listening, a to reading.. bleeeeee.. :P
|
Cytat:
|
Zawsze można było zawodówę robić :D
|
Już niedługo ci biedni, maltretowani przez nauczycieli, zaszczuci przez rygorystyczną doktrynę szkolnych tyranów, młodzi ludzie będą wracali myślami do tego okresu w życiu jako do czasu błogiej wolności. Wiem, bo sam tak mam. Jedyne co mogę zasugerować, to jeśli jeszcze macie wybór- nie idźcie na informatykę :P.
P.S. Garguła mnie podbudował, biorę się do roboty :D . |
Żadne cudo ten nowy Bond. Tyle w temacie.
|
Ale za to nowa płyta Comy bardzo dobra jak dla mnie! I ten pomysł na intra i outra po każdym utworze! Super!
|
Święto dziś mamy.A Ja oglądając na TVP Info wczoraj jak jakieś krawaty sie kłóciły pomyślałem sobie, że to jest żałosne, że prezydent w 90 rocznicę robi sobie ze święta narodowego popijawe z śmietanką europejską ale nie o tym miałem pisać. Zastanawia mnie... co sprawa, że my jako naród jednak tak kochamy(w większości) ten kraj mimo afer, korupcji, strajków, dziurawych dróg, brudu, przekrętów, tej żenady jakiej dostarczają nam media i politycy. Nie zastanawia was to?
A żeby nie było tak poważnie to dla rozluźnienia: http://pl.youtube.com/watch?v=ndzWVnD7-vQ |
Kochamy ten kraj bo to jest Nasza Ojczyzna. Nasi przodkowie walczyli o tą ziemię. Mamy obowiązek dbania o to państwo. Mówimy w języku Polskim i zyjemy w Rzeczpospolitej Polskiej. To że sa afery, dziurawe drogi to nie ma znaczenia. Ludzie się zmienia ale państwo zostanie. Pomimo strajków, brudu, przekretów zyjemy w kraju który jest Naszym domem.
|
Cytat:
|
Godzinka minęła- nie ma fizyki, jest nowiuśki PES :)
|
Panowie powyżej, właśnie zabili temat luźny.
['] to mógł być każdy z nas ['] ;( |
Co do gier,moim marzeniem jest zobaczyć w FIFIE lub PESie jakaś oprawe bądź jakieś konkretne fany np.Armie Białej Gwiazdy czy WSP.
;) |
Ja widać będę sie troszkę odróżniał.
Nie uwazam się za patriote bo patriotyzmem nie można nazwac tego że jak grają Orły serce bije mi mocniej czy oburzam się jak słysze "polish-jokes" .To nie patriotyzm. Szanuje ludzi którzy zyli w czasach "walki"-> I Wojna Swiatowa czy II Wojna Światowa , szanuje ludzi kótrzy walczyli o demokracje RP . Przykro samemu mi sie przed sobą przyznac jednak że nie kocham kraju. Widze w Pl. za duzo nienawiści , zepsuica , nietolerancji(i nie chodzi mi o homo czy nie homo) czy czystego chamstwa i zakłamania. Najgorsze jest to że jednostki kótre wyrózniają się in plus są zwykle uciszone przez wiekszośc. Jasne że mogłem sie urodzić w udanie czy innym Czadzie ale nie o to chodzi. Miłośc do ojczyzny trzeba pięlegnowac od zawsze , mi to nie dane i nad tym ubolewam. |
To nie polityczny! :P
Michu tak trzymać :D |
Cytat:
['] Co powiecie o dzisiejszej pogodzie? :P |
Nie wiem jaka była dziś pogoda bo zasuwałem na "fuszce" od 6.30 do 19! Rano mgła wieczorem ciemno ,a w międzyczasie malowanie ścian i sufitów. Ale tysiak wpadł.
|
To nie PESowcy zabijają ten temat.. tylko polityczni :P
I co to k... jest Udan? xD Pogoda byla niceee przynajmniej w Krk ;] |
Cytat:
A ja chce usłysześć JJJBG!! A po przegranym meczu : "Czy wygrywasz czy, nie.." :D:D Ale krótko mówiąc takie cuda to napewno nie w następnych 5 latach. P.S. Czemu się długi weekend kończy ;( ?? |
Niedługo następny, niedługo wakacje :-)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl