![]() |
Świetnie - za chamskie zagranie Radovica kartkę dostaje Cantoro:evil:
Mam nadzieję, że zgodnie z obecnie obowiązująca praktyką Radovic zostanie zdyskwalifikowany na co najmniej 2 mecze, bo sędzia nie zamierza go ukarać! |
ten komentator jak się cieszy że legia wygrywa :| już wole Szpakowskiego i Szaranowicza :|
|
Bardzo dobrze gra Diaz, walczy podoba mi się. 5 minut nadziei
Sobol tak samo - nasz walczak |
sedzia widzi tylko nasze faule ???? Co dziadostwo.
|
ale nasi to potrafią s.......ić wygrany mecz - zawodowo.
|
co ten sędzia robi!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
|
LoL... sędzia jest boski..
|
Cytat:
|
ale s****iel drukuje ;/
|
haha widzieliscie w polu karnym Legii jak legionista kopnal swojego zawodnika zeby lezal i na czas gral . zal
|
Cytat:
|
dramat, brawo sędzia brawooo
KIBICE LEGI ŻENADA |
Gdyby wasze pseudo grajki strzeliły to co strzeliłby ślepy to Komisja Ekstraklasy, Sędzia i wszyscy spiskowcy skrzyknięci przeciwko wam nic by nie zdziałały....
żal.pl |
kurrrrrrrrrrrrrrrrr..... tego Muche to kur.. nabuzowali czy co :|
|
Jezu ale oni maja szczescie jak to Much obronil!!!!!!!!
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Skąd wy macie napastników???????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA |
cóż, w składzie jakim mogliśmy zagrać (uwalenie Boguskiego) byłoby remisowo. Sędzia przypilnował, żeby Legii się krzywda nie stała ( karny za rękę , dziwne kartki).
Fajnie się gra z podpórką, też bym tak chciał. Ale fakt, obrona się nie popisała, parę piłek też mogło do bramki wejść. Mucha świetny. |
i na koniec znów Paweł mogl strzelic.. ehh Mucha dzisiaj polatał
|
JA .......e...co ten Mucha odpierdala w tej bramce...przepraszam za wulgaryzmy...
Niestety coraz bardziej obawiam się o posadę Maćka... |
ty banan a ty czemu nie na meczu? też protestujesz HAHAHA
|
ten z którego sie smiejesz strzela dla kadry twojego kraju brameczki. a ty gdzie masz kibicow ?
|
jak sie nie strzela takich 100 jak Niedzielan i Brozek to nie mozna wygrac meczu.
p.s. jest tu jakis moderator zeby jednego idiote wywalic? |
no nic... 1 pkt straty do lidera.. trzeba ze słabszymi punkty zbierać bo z czołówką nie umiemy wygrać ;/
|
No cóż, nie bylismy słabsi, ale przegraliśmy. Ale nie ma co się martwić, będzie dobrze. Napewno ten mecz był lepszy niż te upokorzenia za Kaspra czy Liczki.
|
Cytat:
|
ma kibiców :D cały mecz jeżdżą po ITI albo Wiśle, ŻENUA!!!
a tak w ogóle to tego meczu nie powinniśmy przegrać, tyle sytuacji ale co Mucha wyprawiał... |
wszysko robia by Wisła nie byla spowrotem mistrzem
|
No Mucha dzisiaj wyciągał setki :P Gratulacja dla Legii. Szkoda, że nie udało nam się pozostać na pozycji lidera. Losy mistrza sądzę, że będą nierozstrzygnięty aż do ostatnich. Jak na razie z meczy na szczycie 1-2 .
|
Eh kwintesencją tego ŚWIETNEGO spotkania mogła być bramka na 2-2 w ostatnich sekundach. Szkoda, że tak się nie stało - był by to sprawedliwy wynik, na dodatek klasyk na dłuższy czas. Choć myślę, że i tak zapamiętamy mecz dłużej bo jak dla mnie, klasa. Jak na polską ligę oczywiście.
edit: oczywiście grube kiksy również były:D ale atrakcyjność spotkania na duży plus |
Powiem tak,
ten ktory uderzyl sedziego w tamtej kolejce, teraz uderzyl Wisle dwa razy, raz strzelajac bramke, drugi raz asystujac. Meczy zycia Muchy. Wg mnie karny dla Wisly za reke Ciekawi mnie czy ten sam Wydzial Dyscypliny co ukaral Boguskiego, zajmie sie uderzeniem w twarz Cantoro przez Radovicia. Doping Legii... nie wiedzialem ze az tak potrafia sie ponizyc. @BANANWAWA1, mamusia nie puscila na mecz? Bala sie ze dzieciaka pobija ? "zal.pl" onetowy chlopczyku, idz tam sie napinac i tak pisac |
Grzelak sobie gra, Boguski pauzuje.LEgia dalej tyłek PZPN liże,cokolwiek by tam na stadionie nie śpiewali. Skorża - lubię Cię,ale za te mecze z Legią... ja pitole. Mucha - bohater meczu. Aleco się dziwić,mamy jednego napastnika. Chyba żaden inny klub w OE tak nie ma. Skrzydła nie istnieją. Obrona, która miała byćw tej rundzie naszą siłą i barierą nie do sforsowania, robi takie błędy, że żal patrzeć. ech...
|
2x Niedzielan, 2x Brozek, 4 strzały które powinny wpaść, a jak nie to chociaż połowa z nich, moglismy nawet to wygrać, nooo jeszcze karny powinien być, ale co tam, grali u siebie, z posiadaniem piłki 40%.
|
Jak na nasz mizerny potencjal ofensywny to calkiem niezle - remis byl w zasiegu, a nawet zwyciestwo.
Na pocieszenie pozostaje fakt, ze Bogus prowadzi z Walterem i Rutkowskim w tabeli kto najwiecej zyskal na kupnie, sprzedazy zawodnikow w ostatnich 5 latach. |
Bananwawa1, nie trać czasu na produkowanie się tutaj, oglądaj powtórki meczu następnego rywala, trzeba ich po Waszemu osłabić.
|
Gratulacje dla Legii, źle nie graliśmy, ale Mucha... ostatnio to chyba Matysek tak bronił w Norwegii :)
|
Odbudowa wARSZAWy... błąd. ****y jebane :[
|
cóż wiadomo nie powtórzymy sezonu poprzedniego, że zdobędziemy MP z przewagą 14pkt.. w tym sezonie trzeba się pomęczyć...
|
Żal, pieprzony Mucha, nie fart, sędzia jak zwykle idiota. I pięknie nie zawieszony grzelaczek zagrał. Super brawo komisja ligi, udało się wam s****syny
|
czyli co, przegraliśmy w Wawie więc będzie kolejny MISTRZ POLSKI dla WISEŁKI :p jak to ktoś znalazł zależność między tymi meczami.... czyli nie ma tego złego ! :)
idę pobiegać aby wyładować emocje :-/ |
Panowie i Kto mi teraz zaprzczy temu ze Legia ma szczescie jak ch....!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl