![]() |
jest to niespodzianka dla mnie , ale rosji juz nie przejdą
szkoda tylko eleny... http://www.mocnyblog.pl/2008/06/22/e...nie-rozbierze/ |
Mecz Hiszpania -Wlochy mimo ze na papierze wyglada super,jak to zwykle bywa jak sie spotkaja takie zespoly byl zwyczajnie nudny.Wlosi jakos niepozbierani bez Pirlo,a Espańcy tez srednio bez zdanych zachwytow (moze Silva sie z tej szarzyzny wybijał)..Ale biorac pod uwage ta dzisjesza dyzpopzycje obu ekip,jak to sie ma do gry Rosjan...
Cos widze final Rosja-Niemcy,bo niewierze ze Niemcy bedac tak blisko odpadna(to ich zakichane szczescie,niewiem jak to nazwac..),a Rosjanie majac wiecej odpoczynku bedac w takie formie,przy jednoczesnej sredniej grze Hiszpanow beda w tym meczu chyba faworytem,bedzie wiec ciekawie :) |
Moi Faworyci juz odpadli...licze teeraz na Rosje ale zauwazylem ze głowna role jak by w niektorzych zespołach odgrywali i odgrywaja dalej obcnokrajowcy
Niemcy-Podolski(tutaj wiadoma sytuacja) Polska-roger Hiszpania-Silva Szwecja-Zlatan Szwajcaria-Hakan Yakin i jest jeszcze paru innych dla mnie to jest poprostu juz robienie z repr.kraju Klubu |
Cytat:
ale jak teraz przejrzałem pobieżnie to widzę napieprzanie na Włochów i radosc z Hiszpanii, więc wychodzi na moje:D PS postów innych nigdy nie czytam, tylko dzięki niebywałym zdolnościom psychologiczno-społecznym wiem +/- co będzie napisane i umiem napisac kontre bez znajomości kontrowanego tekstu :P |
Usnąłem przy tym meczu. Co gorsza, przysypiałem także przy karnych.
Gdybym był Platinim, to zarządziłbym karną relegację obu drużyn z turnieju. A dla dobra widowiska sportowego dokoptowałbym Chorwację. Dawno nie widziałem równie nudnego widowiska. To nie były piłkarskie szachy - nawet w szachach jest częstokroć więcej emocji. Hiszpanie strasznie rozczarowali. Włosi zagrali tak, jak w całym turnieju. Bez Gattuso i Pirlo, a za to z dramatycznie słabym Tonim nie mogło się skończyć inaczej. Bardzo mnie ciekawi, na co liczył Donadoni. Sam zawalił karne dla Włochów jako piłkarz, a cały mecz praktycznie tylko na jedenastki liczył. Azzurri nie mieli na boisku lidera - takiego jak Totti na mundialu. Ta drużyna nie miała charakteru i dobrze się stało, że odpadła. Hiszpanie trafili teraz na czarnego konia turnieju i bardzo jestem ciekaw, co pokażą. Moim zdaniem Rosjanie są faworytami tego półfinału. |
Ciężko sie gra jak przeciwnik jest ustawiony tak jak Włosi czyli 11 w obronie - mecz z Rosją bedzie całkiem inny bo Rosja gra super otwarty futbol a Hiszpanie grać szybko i efektownie też potrafią :). Oczywiście po meczach ćwierćfinałowych to Ruscy wydają sie zdecydowanym faworytem ale to może też im zaszkodzić ;-)
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
dynek jesli bys sie troche interesowal jest to BRAZYLIJCZYK!
oczywiscie mi chodzi o MARCOS Antonio SENNA da Silva przepraszam jesli kogos zmylilem |
Jak będzie finał Rosja-Niemcy to mnie chyba szlag trafi. Nie wiadomo czy się bardziej wk...wiać, że jedni wygrali czy cieszyć, że drudzy przegrali :|.
|
Cytat:
A Silva to jest David Silva z Valencii i to on odgrywal wczoraj glowna role w ekipie Hiszpanii. |
Matko jedyna, dwa dni bez piłki, toż to normalnie czegoś wieczór brakowało. Jak się te ME skończą i zanim nasza nieszczęsna Ekstraklasa zacznie kopać to albo jakaś dodatkowa praca albo zagrożenie alkoholizmem z nudów (na inne rozrywki mam szlaban).:D. Nic piłeczki nie zastąpi.
To co, dzisiaj Niemiaszki przechodzą wyżej w sposób bezdyskusy, choć wyznawcy proroka tanio skóry nie oddadzą. Odwrotny wynik to zaburzenie działania świata, taki rewolucje są szkodliwe :) Wtedy już nawet ropa po 500 za baryłkę by mnie nie zdziwiła. |
Kebaby wygrywają w derbach ,tego sie nie spodziewałem
już nie wygrywają ,wszystko wróciło do normy |
Mam nadzieje że azjaci(Turcja) nie będą mistrzem Europy:D
PS Niemcy bardzo słabo! |
Kebaby grają zajebiście - oby dokopali Szwabom !
|
czy zaciął wam się również Polsat?
|
Taka transmisja.
Zgaduj co się dzieje na ekranie :) |
To nie jest/byla wina Polsatu. Na Cyfrze niemieckie kanaly byly tak samo "zaciete" tak wiec podejrzewam cala Europa nie widziala niczego. (kononowicz)
|
Nie tylko Europa, w Azji również nie mamy sygnału (kanał Al-Jazeera +1). Po raz drugi w tym meczu.
Trwa to dobre kila minut i ciągle nic, pokazują kibiców na trybunach lub w Berlinie, przed Bramą Brandenburską. |
U mnie tez nie bylo!
Pokazywali turasow w Stockholmie! |
Turcy są niesamowici jeśli chodzi o odrabianie strat. A jeśli chodzi o mecz to w 1 połowie pokazali jak trzeba grac z Niemcami, trochę pressingu, szybsza wymiana piłek i nie taki straszny szwab jakim go malują :D
E: kuwa 3-2 ;/ |
I znów Bożydar nie wytrzymał jak Kołtoń łyknął jego pytę po bramce dla
hitlerowców. |
Cytat:
|
po zakłóceniach włączyłem radio PR1 i dałem sobie spokój ze słuchaniem głupków z Polsatu.
A wygrał ten co powinien, teraz modły za Hiszpanię :D |
Chyba pierwszy mecz w tym turnieju kiedy gorsza druzyna wygrala. Szkoda, ze Turcy nie grali w najsilniejszym skladzie wtedy zmaizdzyli by szkopow ale ci zawsze maja szczescie.
|
Turcji się przynajmniej remis należał, świetny mecz w ich wykonaniu, Niemcy momentami nie wiedzieli gdzie są i co robią. a Niemcy - pieprzeni, jak zawsze mają szczęście, finał się im nie należał i tyle.
|
Cytat:
No nie powiedziałbym że Bożydar nie wytrzymał dałbym sobie reke uciąć, że Romek w tej cudownej chwili dla niego wymachiwał swoim niemieckim wawrzokiem przed komentatorami tureckimi:lol: |
Cytat:
|
Borek jest po kilku głębszych czy mi sie zdaje :P ?
|
Kto stzelił więcej bramek? No to kto był lepszy?
Za ładną grę i gryzienie trawy zwycięstw nie dają. O ile pamiętam też niektóre redaktorki się strasznie pluły jak Wisełka w tym sezonie brzydko grała i fuksem i fartem Brożek i Zieniu bramki wrzucali. I w tabeli wolno , z kolejki na kolejkę było widać kto lepszy. Wina Szwabów tylko taka dla niektórych, że to Szwaby. Gdyby to nasi byli, zachwytom nie byłoby końca. |
Cytat:
|
Dzisiaj po raz kolejny sprawdziło się powiedzenie Lineckera: 22 facetów biega po boisku, a na końcu i tak wygrywają Niemcy. Chociaż w finale z Hiszpanią http://wislakrakow.com/forum/images/smilies/chytry.gif nie mają szans.
Na BBC też były przerwy w transmisji. |
^^ po mojemu strzelili trzy razy tylko . Za każdym razem tam gdzie trzeba. Na Turków wystarczyło.
Mi się wydawało, że o te celne strzały chodzi :) a finale oczywiście wierzę, że Hiszpanie ich wykopią. Liczę, że Ruski nie sprawi mi zawodu i odpadną. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na razie
Europa - Azja 1 - 0 (Niemcy-Turcja) :D Jutro II część wojny europejsko azjatyckiej czyli Hiszpania-Rosja:) Mam nadzieje że znowu Europa bedzie górą:) PS W końcu to ME a nie MŚ! |
^^ rozumiem że gdyby Polak zagrał dla Ruskich to dalej byłby Polak?
|
Cytat:
|
To trzeba przyjąć do wiadomości i przwyknąć.Niemcy mogą grać padlinę, ale zawsze będą wysoko.
Ciężko to wytłumaczyć. Pokonują przeciwników jak nie umiejętnościami to pracą zespołową. Jedyna, drużyna, która ich w tym przewyższa to Brazylia. |
to nie moje kryterium tylko przepisy ogólne: kto strzeli więcej przechodzi dalej.
Przyznaję jeszcze raz: walczyli , robili co mogli, chwała zwyciężonym. Ale bitwę przegrali. Akurat wolę Niemców niż Turków, więc mnie rezultat nie boli. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl