![]() |
Mam pytanie odnosnie ulotek gdzie znajde teraz prace bo zalezy mi bardzo??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tam pasiaki siedzą ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam taki problem sciągnołem plik spakowany rarem i nie mam hasła zeby go rozpakowac da sie cos z tym zrobic?? Z góry dzieki za odpowiedz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O ktorej jest jutro trening?
|
Napisali mi ze o 10 na bocznym boisku.
|
gdzie w Krakowie jest YESSPORT?
|
Wiślak Widok Maćko19 pięknie dziękuje.
PS: Jakby ktoś widział, jeszcze na jakiejś stronie dobre podpowiedzi praktyczne przy korzystaniu z tabletu byłbym też bardzo wdzięczny :) Cytat:
http://www.tattoo.biz.pl/ |
zapodajcie linka do cracka Fifa 98
chccialem pograc na hali a tu **** |
Skad mozna sciagnac program opera password recovery? Prosze o PW, ewentalnie o plik torrenta na maila, bo na platnych stronkach widzialem. Z gory dzieki
|
Czy wchodząc na stronę vlepki.ovh.org wam również antyvir wykrywa jakiegoś wirusa?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktos jak ustawia sie przezroczystosc w Photoshopie??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy macie problemy z uruchomieniem gg? Bo juz od jakiegoś tygodnia żeby zalogowac się na gg musze je wł/wył z 10 razy, az może zaskoczy ... a czasem nie :/ Czy to znów jakies jaja z ich strony czy u mnie coś nie tak? Wczoraj zainstalowałam najnowsza wersje ze strony i to samo ... (rady zmień program na xyz ect sobie darujcie).
|
Zmijka nie tylko u Ciebie gg nawala, u mnie i u paru znajomych to samo sie dzieje.
|
Ja nie mam takiego problemu. Odpukać, ale gg ostatnimi czasy hula aż miło :)
|
Cytat:
|
Jak najszybciej dojechać spod Galerii Krakowskiej do M1 ?
|
Ma ktoś może zdjęcia/link do zdjęć tej "areny" na błoniach na koncert Celine Dion dzisiejszy ?
|
Cytat:
192 w rejony grzegorzeckiego, a z tamtąd trajką pod M1 |
|
Ile ludzi tam wejdzie (około)
|
Działa Wam to zasrane gg, czy nie? Bo ja cały dzień staram się je włączyć i nic:/
|
Cytat:
|
Kamyk jak Ci się dalej nie włącza to zainstaluj sobie AQQ albo Tlena.A jak trochę pochodzi to znowu spróbuj włączyć GG:D
Co dzieje sie miga cały czas?? dost./niedost?? A jak nie to komputer przez okno:lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl