![]() |
No w sumie racja.
Może by zagrali w lidze oldbojów to by podbudowali. A nie czekaj, może jednak nie... https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net...RQ&oe=6245268A |
|
nie dość, że odpadli, to jeszcze grali 120 minut, więc wieszcze w Gdańsku mocny wpier....
Brzęczek może przejść do historii jako trener, który nie wygrał żadnego meczu. Miał podobnie Pawłowski, ale ten był bodaj 3 mecze tylko. Brzęczek będzie do końca sezonu. Oczywiście nie winie trenera, tylko tego kto ściągnął do klubu 50 piłkarzy, z czego może 5 gra na poziomie podobnym do Olimpii Grudziądz. Reszta to B-klasa. Z drugiej strony, od 10 lat, z roku na rok, gramy coraz gorzej, mamy coraz gorszy skład, kiedyś to musiało jebnąć. |
No skvarka ,kliment symbole naszego spadku to jest własnie B-klasa ,oni w 1 lidze tez sobie nie poradzą .W ogóle z tymi dwoma to bym rozwiazał kontakty i dzis ,natychmiastowo.
Takich dwóch lewusów ,paralityków to Wisle chyba nie było,przebijają Serga Branco. |
Według mnie to najgorszy był wynalazek Skorży - Beto :D To chyba faktycznie był jakiś brazylijski student. Kliment, Skvarka, Młyński, Kuvlijević, Falzagić, Sadlok, Szot, Gruszkowski i wielu innych... to po prostu słabi piłkarze. Takich od groma jest w niższych ligach. I dostają jakieś 10% tego, co ci wyżej wymienieni.
|
Cytat:
|
No i za Fazlagca dalismy 0.5 mln E. Tego nie da sie jakos logiczne wytlumaczyc
|
Cytat:
Autocytat najwyższą formą cytatu. Dlaczego nie jestem wstrząśnięty ani zmieszany? |
Gratulacje dla klubu z Grudziądza, zasłużone zwycięstwo. Powodzenia w półfinale!
|
Sobolewski won
|
Cytat:
|
Zatrudnienie trenerskiego mema, postaci najbardziej skompromitowanej w polskiej piłce oznaczało czysty sabotaż.
Miałem rację. Przykre są ostatnie miesiące, lata. Kiedy skończy się niszczenie Wisły? Dla mnie jest coraz więcej znaków podobnych między ekipą Sarapaty a obecną (kolesiostwo, nepotyzm, niekompetencja, nieudolność, liczenie tylko na propagandę, dziwne transfery i w to w liczbie sporej). Tę listę szrotu należy uaktualnić i to za kilkadziesiąt transferów średnia dalej 2/10. Jest system oblężonej twierdzy, zero krytyki, bo od razu automatycznie odzywają się ci sami - od lat bez zmian, tzw. elyty intelektualne. Winni nie są ci, którzy niszczą Wisłę, tylko ci którzy krytykują za uzasadnione powody. Na tym forum nic się nie zmienia od lat. |
Cytat:
|
zrobilem ten film intro statystyke przed meczem https://youtu.be/DQrDQHZ-aQM i praktycznie ten sam blad krycia dzisiaj co w meczu z legia. eh... kiedy my sie w koncu nauczymy? ;)
|
Cytat:
|
Remis to niezły wynik a karne to zawsze loteria. Byliśmy lepsi a Olimpia awansowała fartem po karnych, no cóż taka jest piłka. Z samej gry i wyniku można być zadowolonym :)
|
Cytat:
|
to straty bramki kontrolowaliśmy przebieg spotkania
|
3 rok z rzędu odpadamy z PP z 3 ligowcem. Przecież tu juz brak słów żeby opisać to co człowiek czuje. Znalazłem artykuł z 2020 gdzie średnie zarobki w 3 lidze to 3.5k zł miesięcznie. Czaicie to ? 3500 zł i potrafią po dwóch miesiącach bez gry spiąć dupe pokazać jaja i charakter. Pozostaje wierzyć w cud że ta drużyna się ogarniecie i chociaż powalczmy o utrzymanie do mają, chociaż obawiam się że już w kwietniu może być sprawa rozstrzygnięta.
|
Cytat:
|
Skąd masz takie dane?
|
Cytat:
|
A to według Was dużo pieniędzy, 9000 ?
Jeżeli jesteś rzecznikiem prasowym jednej z najbardziej medialnych drużyn, jeździsz z nią po całej Polsce (poświęcasz prywatne życie), jesteś odpowiedzialny za komunikacje z mediami itd. To to są ŚREDNIE pieniądze. |
Cytat:
9000 zł to teraz kierowca na TIRze może zarobić :D Myślę, że wszyscy rzecznicy w Ekstraklasie zarabiają podobnie lub nawet lepiej. |
Czy my naprawdę ostatnie rzuty karne wygraliśmy 21 lat temu z Saragossą?
|
Cytat:
Inna sprawa to beka, że to III ligowy zespół, że zarabiają grosze, że po dwóch miesiącach bez gry nas ojebali, że dopuszczono do tego, że w Wiśle grają takie patałachy, że odpadnięcie z Olimpią to nie jest sensacja... To jest normalny wynik, mogliśmy my wygrac, mogli oni... Na tyle nas ....a teraz stać. Doprowadzono do tego, że dziś Wisła dostaje w....... od każdego w lidze, męczy się, gra piach, z III ligowcem stworzyła więcej okazji ale realnie to ani przed meczem, ani w trakcie nie byliśmy jakimś murowanym faworytem... |
Cytat:
Chciałem sprawdzić reakcje.. ;D Ludzie.. 9-10 tysięcy to zarabiają rzecznicy prasowi w Warszawie w renomowanych spółkach, czy siedzibach rządowych, gdzie co 2 dzień muszą stawać przed kamerą i mikrofonem. Średnia pensja rzecznika to ok. 4 tysięcy złotych. Lepiej opłacani z długim stażem wyciągną 5 z hakiem. Z kolei 1/4 rzeczników w Polsce zarabia ok. 3,5 tys złotych na rękę. I są to godne pieniądze I co to znaczy, że poświęca swój prywatny czas..? Każdy kto pracuje poświęca swój prywatny czas :))) Przecież to jest rzecznika praca. Niczym innym sie nie zajmuje, tylko komunikuję się z mediami i raz do czasu pojedzie z drużyną w Polskę |
Cytat:
2003 Valarenga 2004 Lech Superpuchar 2008 Legia finał PP 2009 Lech Superpuchar 2012 Ruch półfinał PP 2018 Lechia 1/32 PP Tak z głowy, nie mam pewności czy czegoś nie pominąłem. |
czy klub może na zawodników nałożyć jakąś karę finansową za wczorajsze popisy?
|
Trzeba by wiedzieć jak są umowy skonstruowane. Większość kar i tak potem odzyskają i to z odsetkami (UEFA,sądy itp).
Najmniej nam teraz potrzeba wykonywania kolejnych głupich ruchów przez naszych decydentów ... |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl