![]() |
Przyszły tydzień pon, wtorek wysyłam deklaracje i wpisowe.
|
Zapisany, zapłacone.
|
Potwierdzam :)
|
Zapisany, pieniadze wysłane, czekam na przyjecie.
|
Drodzy Państwo, jak to jest z płaceniem składek? termin jest do któregoś konkretnego dnia danego miesiąca, czy może co miesiąc od momentu przyjęcia? Nie znalazłem nic na ten temat ani w regulaminie ani w statucie.
|
Składki regulujemy do ostatniego dnia miesiąca - płacisz za listopad, masz czas na uregulowanie płatności do 30 listopada.
|
Deklarację posłałem. Kiedy dowiem się czy przyjęty?
|
Podbijam powyższe pytanie, moją wysłałem mailem na adres ze strony Socios.
|
Myślę, że dzień, dwa.
|
Weryfikacja deklaracji następuje na podstawie wpłaty wpisowego - jak tylko środki zostają zaksięgowane na koncie Socios staramy się bez zbędnej zwłoki informować o przyjęciu w poczet członków.
|
Wpisowe to zadeklarowana składka ?
|
@Dive Pirate tak, a później do końca każdego miesiąca cykliczne wpłaty, chyba że zadeklarujesz inny sposób.
|
Brakuje czterech deklaracji i pęknie pierwsza setka członków Socios Wisła Kraków - spieszcie się ;)
|
Grono Socios Wisła Kraków powiększyło się dzisiaj o kolejnych 11 osób!
Stan na 05.11.2018: Członkowie zwyczajni - 84 w tym: - Biała Gwiazda - 11 - Złota Gwiazda - 26 - Srebrna Gwiazda - 47 Członkowie wspierający - 3 Osoby oczekujące na przyjęcie - 9 Kwota, jaką rocznie wygenerują nasze składki członkowskie wyniesie 93 480 zł! Wsparło nas również 4 darczyńców na łączną kwotę 283,09 zł! |
Wstyd mi za tych co się zadeklarowali na forum, a teraz "nie mają czasu" się zapisać
|
Z dniem dzisiejszym zostałem przyjety. AVE :TS:
|
Cytat:
|
Wpisowe zapłacone, pierwsza skladka tez. Wzywam wszystkich, którzy się zdeklarowali do Socios o zrealizowanie obietnicy. " Nie pozwólcie na to, by ludzie uznali Was, za niegodnych podania ręki".
|
16.11.2018 r. pierwsza składka :)
|
W moje urodziny?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to będzie pite :P a że 16, to piątek to i jak mocno %
|
Ja też już zapisany i opłacony na kwartał :D
|
Cytat:
Oby tak dalej. |
Witam mam pytanie czy wysłanie deklaracji członkowskiej odbywa się tylko za pomocą poczty czy jest jakaś możliwość wysłania doga internetowa?
|
Cytat:
|
OK czyli jeśli dobrze rozumiem należy pobrać wydrukowa, wypełnić i przesłać bo deklaracja jest formacie pdf? I wysłać na maila [email protected]
|
Dokładnie tak. Potem zostaje tylko opłacić wpisowe w wysokości deklarowanej składki i czekać na mail potwierdzający przyjęcie w poczet członków Socios Wisła Kraków.
|
OK wielkie dzięki za pomoc mam nadzieje ze uda nie się to zrobić dzisiaj w robocie :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl