![]() |
Ale zenada ze strony klubu. Wstyd!
Pije tutaj do traktowania szarego kibica, ktory postanowil wspomóc klub czyms wiecej niz bilet i kiełbasa. To w głowie się nie miesci, bo wydaje sie, że jest to jedna z nagród która najłatwiej zrealizowac i nie potrzeba nawet dołożyć do niej złotówki. * Rekompensata i przeprosiny na poziomie. Ale to nie miało prawa się wydarzyc. |
Spore rozgoryczenie wśród ludzi, patrząc po komentarzach na FB pod przeprosinami.
Podobnie, jak z tematem tablicy pamiątkowej. Ktoś w ogóle pamięta jeszcze, że miała powstać? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co to za usprawiedliwianie nieudaczników z działu marketingu tym, że Wisła nie ma kasy, więc na lepszych nie stać??? Rozumiem, że według was zarabiają mało w porównaniu do innych klubów? To nadal nie tłumaczy tego co się tam odwaliło. Jakbyście pracowali w piekarni za najniższą krajową to plulibyście klientom na bułki, bo za mało zarabiacie?! Zajebiste tłumaczenie... |
Chyba czegos nie zrozumiales. Jakby Wisle bylo stac to by zatrudnila jakas super, hiper zewnetrzna firme od marketingu a nie trzymala pracownikow plujacych kilentom na bulki. Zdecydujcie sie czego chcecie, super pilkarzy, super wynikow, super pracownikow, czy czego tam jeszcze byscie sobie zyczyli. W tym momencie nie stac nas na nic z tych rzeczy wiec jest jak jest.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po co sie klocic. Robcie zrzute, oplacajcie i wszyscy beda zadowoleni, w tym klub.
|
Cytat:
Klub dostał nawet za to laurkę. Jak się poszkodowany wypowie czy mu się to spodobało to załatwia sprawę. Każdy może sp...ć ale liczy się jak wychodzi się z takich problemów. |
Uważam, że klub nie zareagował dobrze na tą publikację.
Nagrodził (i to baaardzo) osobę, która narobiła szumu, a przecież pamiątek nie otrzymało mnóstwo osób. Pół godziny temu zadzwonił do mnie znajomy (niekibicujący), którego namówiłem na udział w akcji i który nie otrzymał zakupionych pamiątek, z pytaniem czy on też może się załapać na taką rekompensatę lub czy chociaż to co zamówił w końcu otrzyma? Jest mi w tym momencie po prostu wstyd za Mój Klub. |
Cytat:
|
Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni się skrzyknęli i za jednym zamachem załatwili sprawę rekompensaty.Bo za chwilę będziemy mieli codziennie listy i aferę o to samo.
|
A może im się lista darczyńców gdzieś zapodziała i stąd te problemy? :D
|
Cytat:
|
Ja proponuje złożyć pozew zbiorowy, zebrać wszystkich pokrzywdzonych i żądać grubej kasy odszkodowania, a w pierwszej kolejności dać cynk na weszło to może jeszcze wywiady będą robić w tym ich śmiesznym radiu :D
Ludzie nie dostaliście nagród to walcie do Dukata na tt albo do Sarapaty na fb może to coś da, a nie pisanie listu do weszło. Mamy też nowego rzecznika prasowego może jakiś meil do niej czy wiadomość do niej ruszy sprawę do przodu. Klub dał dupy na całej lini w tym temacie nie ma w tym wątpliwości ale nie róbcie z tego pożywki dla takich szmatławców jak weszło(dla mnie tym jest ten portal). |
Kopać leżącego nie wypada. To NASZ klub. Wiemy jakie miał problemy finansowe i burżujem nadal nie jesteśmy.
Też dostałem uszkodzony "prezent" ale nie zamierzam się sądzić. Wystarczy zwykłe "przepraszam" :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl