Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   #12bohater (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9735)

Dariook 09.04.2018 20:54

Ale zenada ze strony klubu. Wstyd!

Pije tutaj do traktowania szarego kibica, ktory postanowil wspomóc klub czyms wiecej niz bilet i kiełbasa. To w głowie się nie miesci, bo wydaje sie, że jest to jedna z nagród która najłatwiej zrealizowac i nie potrzeba nawet dołożyć do niej złotówki.

* Rekompensata i przeprosiny na poziomie. Ale to nie miało prawa się wydarzyc.

Vinci 09.04.2018 21:10

Spore rozgoryczenie wśród ludzi, patrząc po komentarzach na FB pod przeprosinami.
Podobnie, jak z tematem tablicy pamiątkowej. Ktoś w ogóle pamięta jeszcze, że miała powstać?

PhantomRanger 09.04.2018 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1498409)
Nie ma się co żołądkować, klub sobie chyba poradził:
http://weszlo.com/2018/04/09/gasic-k...-wisla-krakow/

Szkoda tylko, że półtora roku po akcji i dopiero po publikacji weszło, wcześniej jakoś nikt się tym nie przejmował. Wisła zaś prawdopodobnie zamknęła sobie drogę do organizacji kolejnych takich akcji.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 1498419)
Spore rozgoryczenie wśród ludzi, patrząc po komentarzach na FB pod przeprosinami.
Podobnie, jak z tematem tablicy pamiątkowej. Ktoś w ogóle pamięta jeszcze, że miała powstać?

Jak dobrze pamiętam to imiona i nazwiska wszystkich osób, kóre brały udział w akcji miały się pojawić na oficjalnej stronie internetowej w dziale sponsor.

Hives4 10.04.2018 07:42

Cytat:

Tia, bo jak powszechnie wiadomo, jak się nie ma pieniędzy (ze względu na zadłużenie), to se można przebierać w pracownikach jak w ulęgałkach, zwłaszcza na obecnym rynku pracownika.

Nie wiem czy kiedykolwiek czymś zarządzałeś, ale strzelam, że (nie licząc FM), niczym ;)
Wróżbita Maciej się znalazł. Postrzelaj sobie kapiszonami, to ci lepiej wyjdzie.

Co to za usprawiedliwianie nieudaczników z działu marketingu tym, że Wisła nie ma kasy, więc na lepszych nie stać??? Rozumiem, że według was zarabiają mało w porównaniu do innych klubów? To nadal nie tłumaczy tego co się tam odwaliło.

Jakbyście pracowali w piekarni za najniższą krajową to plulibyście klientom na bułki, bo za mało zarabiacie?! Zajebiste tłumaczenie...

wiesniak842 10.04.2018 08:10

Chyba czegos nie zrozumiales. Jakby Wisle bylo stac to by zatrudnila jakas super, hiper zewnetrzna firme od marketingu a nie trzymala pracownikow plujacych kilentom na bulki. Zdecydujcie sie czego chcecie, super pilkarzy, super wynikow, super pracownikow, czy czego tam jeszcze byscie sobie zyczyli. W tym momencie nie stac nas na nic z tych rzeczy wiec jest jak jest.

PhantomRanger 10.04.2018 09:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1498436)
Chyba czegos nie zrozumiales. Jakby Wisle bylo stac to by zatrudnila jakas super, hiper zewnetrzna firme od marketingu a nie trzymala pracownikow plujacych kilentom na bulki. Zdecydujcie sie czego chcecie, super pilkarzy, super wynikow, super pracownikow, czy czego tam jeszcze byscie sobie zyczyli. W tym momencie nie stac nas na nic z tych rzeczy wiec jest jak jest.

Chcesz nam wmówić, że obecnie Wisły nie stać na pracowników, którzy prawidłowo wykonują obowiązki służbowe? Gość odpowiedzialny za ten numer w trybie pilnym powinien zostać zwolniony.

TIR_DO_SŁUBIC 10.04.2018 09:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1498436)

No rzeczywiście. Specjalista ds. marketingu, przedział 2800-3500 netto tj. koszt pracodawcy ~4700-6000 brutto. Oszałamiający koszt biorąc pod uwagę wielkość naszego "przedsiębiorstwa"...

wiesniak842 10.04.2018 09:29

Po co sie klocic. Robcie zrzute, oplacajcie i wszyscy beda zadowoleni, w tym klub.

pepe72 10.04.2018 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1498398)
Mowi sie trudno. Ja bede i wierze w to, ze nie tylko ja, posrod tych kilkuset osob. Takie sytuacje zdarzaja sie na co dzien we wszystkich firmach a juz biorac pod uwage na czym stoi nasz klub, to w sumie w ogole sie nie dziwie, ze tak wyszlo. Gorsze kwiatki sie zdarzaly i pewnie jeszcze beda zdarzac. Czy to jest powod do jebania klubu to juz indywidualna sprawa. Klub przeprosil, posypal glowe popiolem, dorzucil cos ekstra w ramach rekompensaty. Wsjo.

Dokładnie.
Klub dostał nawet za to laurkę.

Jak się poszkodowany wypowie czy mu się to spodobało to załatwia sprawę. Każdy może sp...ć ale liczy się jak wychodzi się z takich problemów.

swiety37 10.04.2018 10:40

Uważam, że klub nie zareagował dobrze na tą publikację.
Nagrodził (i to baaardzo) osobę, która narobiła szumu, a przecież pamiątek nie otrzymało mnóstwo osób.
Pół godziny temu zadzwonił do mnie znajomy (niekibicujący), którego namówiłem na udział w akcji i który nie otrzymał zakupionych pamiątek, z pytaniem czy on też może się załapać na taką rekompensatę lub czy chociaż to co zamówił w końcu otrzyma?
Jest mi w tym momencie po prostu wstyd za Mój Klub.

pepe72 10.04.2018 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez swiety37 (Post 1498467)
Uważam, że klub nie zareagował dobrze na tą publikację.
Nagrodził (i to baaardzo) osobę, która narobiła szumu, a przecież pamiątek nie otrzymało mnóstwo osób.
Pół godziny temu zadzwonił do mnie znajomy (niekibicujący), którego namówiłem na udział w akcji i który nie otrzymał zakupionych pamiątek, z pytaniem czy on też może się załapać na taką rekompensatę lub czy chociaż to co zamówił w końcu otrzyma?
Jest mi w tym momencie po prostu wstyd za Mój Klub.

To może zamiast do ciebie wysłać to do marketingu? Jeśli była rotacja w dziale to może pewne rzeczy poumykały. Jak widać po opisanym przypadku da się takie rzeczy pozałatwiać.

PvD 10.04.2018 10:53

Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni się skrzyknęli i za jednym zamachem załatwili sprawę rekompensaty.Bo za chwilę będziemy mieli codziennie listy i aferę o to samo.

silver03 10.04.2018 12:24

A może im się lista darczyńców gdzieś zapodziała i stąd te problemy? :D

PvD 10.04.2018 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1498480)
A może im się lista darczyńców, gdzieś zapodziała i stąd te problemy? :D

Na to całe zamieszanie z wysyłką złożyło się zapewne wiele czynników. Było minęło konsekwencje trzeba ponieść.

Adrio 10.04.2018 15:18

Ja proponuje złożyć pozew zbiorowy, zebrać wszystkich pokrzywdzonych i żądać grubej kasy odszkodowania, a w pierwszej kolejności dać cynk na weszło to może jeszcze wywiady będą robić w tym ich śmiesznym radiu :D

Ludzie nie dostaliście nagród to walcie do Dukata na tt albo do Sarapaty na fb może to coś da, a nie pisanie listu do weszło. Mamy też nowego rzecznika prasowego może jakiś meil do niej czy wiadomość do niej ruszy sprawę do przodu.

Klub dał dupy na całej lini w tym temacie nie ma w tym wątpliwości ale nie róbcie z tego pożywki dla takich szmatławców jak weszło(dla mnie tym jest ten portal).

Kocur 10.04.2018 17:00

Kopać leżącego nie wypada. To NASZ klub. Wiemy jakie miał problemy finansowe i burżujem nadal nie jesteśmy.

Też dostałem uszkodzony "prezent" ale nie zamierzam się sądzić.

Wystarczy zwykłe "przepraszam" :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl