![]() |
Meczowy będzie jutro, wystąpiły małe problemy niezależne od nas :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak Brożek w jego wieku błyszczał i gdzie sobie radził? BTW Piech przychodził do Ruchu z jakiejś 3 ligi w wieku 25 lat? Może nawet był starszy. Nie bądź takim dogmatykiem i daj Stepińskiemu piłkarsko się rozwinąć :) |
Cytat:
(To .... że strzela gole itd) Dla mnie to dobry piłkarz i ja żałuje że u nas nie gra. A dalsza dyskusja nie ma sensu bo okopałeś się jak Hitler w bunkrze i nikt cie nie przekona :) |
Cytat:
|
Stępiński tj. tylko i wyłącznie snajper i na innej pozycji nie da rady. Jakbyśmy go ustawili na tej pozycji to kto wie - może i dla nas by strzelał. Mnie on budową, poruszaniem się i jeszcze paroma cechami przypomina Matusiaką, a więc... zobaczymy.
|
Odnośnie "kaleki",jak tu niektórzy uważają,Stępińskiego.....
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...eczniejszego-m |
Cytat:
Ja nie wierzę. 20letni chłop władował już 14 bramek a ludzie porównują go do kaleki. Ta dyskusja już dawno straciła sens. I nie, nie żałuję że odszedł, przy dzisiejszej ofensywie i tak by nie pograł. Po prostu równanie go do kaleki świadczy (jak dla mnie) o niskim pojęciu na temat futbolu. Tak samo jak to, że nie łapał się w Norymberdze. Ludzie, on niedawno obchodził swoją osiemnastkę. |
20 lat, wahania formy duże, może się jeszcze wyrobić i osiągnąć sporo.
|
Cytat:
|
Jeszcze asyst miał narobić? :D 14 bramek Ci serio nie wystarczy? Wiem, że choćby się paliło i waliło to zostaniesz przy swoim, ale śmianie się z 20-letniego chłopaka z 14 bramkami w najwyższej polskiej lidze jest lekko nietaktowne. A ten słaby Ruch jest chociaż w mistrzowskiej grupie.
|
Temat o meczu WISŁA - Zagłębie, a zrobił się kącik do rozważań nt. czy Stępiński jest dobrym napastnikiem czy drewniakiem. Druga strona offtopu już leci.
|
Nie "odstrzeliliśmy" Stępińskiego. Chcieliśmy go. Tylko z hitlerami się nie dogadaliśmy. Podobno chcieli za duży procent od późniejszej odsprzedaży (o ile z kimś innym nie pomy;iłem :) )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl