Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków to nasza historia (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9518)

sevenheaven 12.09.2015 11:15

Mam fajny pomysł,skoro Marcelo włączył sie w akcję,proponuje : wyjazd na mecz Hannoveru,spotkanie z Marcelo,możliwość zobaczenia stadionu oraz treningu tej drużyny, myślę że to nie byłby wielki problem, cena powiedzmy 8 tysiecy
Dodatkowo może koszulka z podpisem Kuby i autografem? Cena 2000 , nikt w Polsce jeszcze takiej nie ma zapewne

Marcinkrakwoj 12.09.2015 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rabi86 (Post 1414027)
Skończcie z tym SKWK. Jakbyście innych problemów nie mieli. Zamiast cieszyć się że akcja super wychodzi, szukają niektórzy dziury w całym.

Takie pytanie. Jeżeli ktoś z rodziny nie ma karty kibica czy ja mogę pojechać i wymienić voucher na bilet, czy ta osoba musi jechać ? Bilety są imienne ?

na ten mecz nie jest wymagana karta kibica, bilety nie są imienne :)

EDIT: W ciągu 10 minut przybyło z 800 zł :)

South 12.09.2015 11:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 1414026)
Właśnie widać, jacy z nich Wiślacy ;) Wstyd, żeby do takiej akcji się nie dołączyli i głośno jej nie propagowali. Wtedy jest fajnie, jak mają swoje niezależne akcje .

Frajersko szukasz problemu żeby znowu poróżnić kibiców

wiertar 12.09.2015 11:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sevenheaven (Post 1414029)
Mam fajny pomysł,skoro Marcelo włączył sie w akcję,proponuje : wyjazd na mecz Hannoveru,spotkanie z Marcelo,możliwość zobaczenia stadionu oraz treningu tej drużyny, myślę że to nie byłby wielki problem, cena powiedzmy 8 tysiecy

no ....a :D

Karherop 12.09.2015 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kicur (Post 1414023)
Jeśli chodzi o pomysły to jak dla mnie to mogą się nawet pojawić takie nagrody jak spodenki meczowe każdego z grających czy nawet korki. Ja sam bym takie korki kupił gdyby nie było jakoś bardzo drogie, a jak nawet będą bardzo drogie to i tak ktoś inny je kupi więc też będę zadowolony :)

Korków piłkarze się tak chętnie nie pozbywają, w szczególności czynni ;) poza tym ciężko trafić z numerem buta pod konkretnego kibica.

A co do oprawy z szalików to raczej nieosiągalne, ale jeśli skwk podejdzie poważnie do tematu to może coś do tego miesiąca wymyślą.

O bilety byłbym spokojny, ostra ich sprzedaż ruszy 7-10 dni przed meczem.

jonaf 12.09.2015 11:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1414035)
Korków piłkarze się tak chętnie nie pozbywają, w szczególności czynni ;) poza tym ciężko trafić z numerem buta pod konkretnego kibica.
.

Przecież nikt by nie chciał w tych korkach grać - zakup wyłącznie w celu kolekcjonerskim

Cytat:

Nie przesadzasz aby? Dlaczego klub Hannover mialby za darmo wpuscic kibica na mecz etc? W końcu nei chodzi o to, żeby Wisła kupowała cokolwiek od Hannoveru - pieniądze mają iśćprzede wszystkim dla Wisły! Nie zapomniajcie o tym przy pomysłach.
Cytat:

Dodatkowo może koszulka z podpisem Kuby i autografem? Cena 2000 , nikt w Polsce jeszcze takiej nie ma zapewne

Nikt w Polsce nie ma koszulki z podpisem Błaszczykowskiego? Really? :D

Marcinkrakwoj 12.09.2015 11:36

MOIM ZDANIEM:
Niestety o ile akcja wychodzi zarąbiście, to o frekwencję na meczu nie byłbym takim optymistą- góra 10 000 osób.
Niestety każdy mówi że będzie na meczu, jednak nagle z dnia na dzień pewnie dużo osób zrezygnuje - wystarczy, że będzie padać itd.
W sumie dobrze że odbędzie się to w październiku, nadzieją na lepszą frekwencję są studenci, którzy będą nudzić się w pierwszy weekend roku akademickiego :P
Ciekawe jak to rozwiążą z miastem, w sprawie wynajmu na dzień meczowy.

Miejmy nadzieję, że mają jakieś nagrody w zanadrzu na późniejszy okres, żeby cały czas się coś działu w sprawie projektu. Wiadomo nagrody zawsze są lepem na klientów. Widać, że koszulki są dawane stopniowo - najpierw pierwszych czterech graczy, potem kolejni.

sevenheaven 12.09.2015 11:39

Setki,jeśli nie tysiące biletów każdy klub rozdaje w różnych akcjach,myślisz że jedno miejsce zrobi im różnice? Nie sadze żeby mieli też komplet ;)
Miałem na myśli koszulkę Fiorentiny..

element 12.09.2015 11:40

Jak będzie 10.000 osób na stadionie to będę w szoku. Pozytywnym :)

Kocur 12.09.2015 12:23

No właśnie miałem coś w tym stylu napisać bo na razie biletów zeszło 1000 ...wliczając dzieciaki - i to jest przerażające.

sevenheaven 12.09.2015 12:29

Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce

Kamson 12.09.2015 12:35

Do meczu jeszcze prawie miesiąc. Bilety zaczną schodzić pewnie tydzień przed meczem - póki co nie ma co panikować.

Amptiq 12.09.2015 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sevenheaven (Post 1414041)
Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce

Jaka normalna sprzedaż? Z tego co rozumiem to na stronie jest normalna sprzedaż i żadnej innej nie będzie..

63.5 Kg 12.09.2015 12:42

Tak naprawdę to ile będzie osob na tym meczu nie jest zadnym czynnikiem decydującym....
Oczywiście ze wolabym żeby było jak najwięcej sprzedanych biletow ale w całej akcji chodzi o kase a nie o frekwencje...
Mysle jedneka spokojnie ze na kilka ostatnich dni przed meczem bilety zaczna schodzić duzo szybciej...

A co do akcji to zastanawiam się nad szansa jakiś okolicznościowych monet lub znaczkow pocztowych :)
Zaczelo mi tez chodzic po glowie cos w stylu krawatow,przypinek,papierosnic i tym podobnych ...

kicur 12.09.2015 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1414035)

A co do oprawy z szalików to raczej nieosiągalne, ale jeśli skwk podejdzie poważnie do tematu to może coś do tego miesiąca wymyślą.

O bilety byłbym spokojny, ostra ich sprzedaż ruszy 7-10 dni przed meczem.

Chodziło mi o to, że korki mogą być jako element kolekcjonerski. Nikt w tych korkach by nie grał, mi np. byłoby szkoda takich korków, wolałbym je sobie postawić gdzieś na szafce i je podziwiać :D

O bilety się nie martwię bo u nas sprzedaż rusza zawsze w ostatni tydzień, póki co samymi nagrodami jesteśmy w stanie dużo zdziałać :)

radek2323 12.09.2015 13:15

Prawie 180 tysi :)

63.5 Kg 12.09.2015 13:16

Poszly obie pierwsze polowy :)

JEDREK76 12.09.2015 13:18

Myślałem, że przesadzili z wyceną, ale...:shock: Chapeau bas.

krzaq12 12.09.2015 13:25

Nie ma co obawiać się o bilety do meczu zostało 28 dni (praktycznie miesiąc), w normalnych warunkach bilety na mecz sprzedawane są dopiero 10 dni przed meczem, a zaczynają znikać 2-3 dni przed więc spokojnie frekwencja na poziomie 15 tys powinna być.
Mam nadzieje na przynajmniej 20 tys.

rafalek 12.09.2015 13:43

A ja uważam, że będzie komplet. Jeśli akcja będzie odpowiednio rozpropagowana, każdy będzie chciał zobaczyć dawne gwiazdy.

kubad99 12.09.2015 13:55

Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę :)

Amptiq 12.09.2015 13:56

Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.

tlm 12.09.2015 13:56

Niepotrzebne ;)

kubad99 12.09.2015 14:06

@Amptiq, @tlm Dzięki za info. Widzimy się na R22!

siemstein 12.09.2015 14:41

Na teraz poszło ok 1430 biletów licząc dzieci z domów dziecka i gratisy do konkretniejszych nagród (rzuty karne, udział w meczu, sędzia techniczny itp).

19sebawro06 12.09.2015 14:44

Powiem tak myślę że sprzedaż biletow ruszy po najblizszym meczu w Krakowie. Pikniki dowiedza się o akcji bo na pewno będzie o niej glośno i na telebimie i pod stadionem. Pytanie do osób z krk. Jest gdzies jakaś informacja o tym meczu na mieście typu plakaty reklamy ulotki? Jeśli nie to nie dziwi fakt ze bilety slabo ida. Po za tym q wiekszosci nagrod sa tez bilety noe wiem czy to liczycie...

loory 12.09.2015 14:55

ale się cieszę bo widzę że 3 moje pomysły wykorzystali :D - 5 minut gry w zespołach i asystent trenera :D tzn wiem wiem że pewnie sporo ludzi to także wymyśliło ale wciąż miło sobie przypisać kapkę zasług :D

St Yabol 12.09.2015 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1414040)
No właśnie miałem coś w tym stylu napisać bo na razie biletów zeszło 1000 ...wliczając dzieciaki - i to jest przerażające.

A na lige w jakim tempie schodzą? Nie raz jak jest tydzien do meczu to dziennie schodzi ich mniej a tu mamy miesiąc jeszcze. Spokojnie z tymi biletami

jonaf 12.09.2015 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubad99 (Post 1414058)
Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amptiq (Post 1414059)
Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tlm (Post 1414060)
Niepotrzebne ;)

W kasie klubowej należy podać jedynie numer PESEL osoby, którą chcesz zabrać. Bilety są wtedy imienne [przypisane do numeru PESEL].

Posiadacze Karty Kibica mogą również przyjść do kasy bez swojej Karty Kibica i podać swój numer PESEL - wtedy bilet zostanie nabity na Kartę Kibica.

Przy wymianie vouchera na bilet należy udzielić [bądź nie] zgody na wpisanie imienia i nazwiska oraz druga zgoda - na użyczenie wizerunku. Wszystko to w celu "pojawienia się" danej osoby na Wirtualnym Stadionie http://stadion.fans4club.com/ . Gdy Zgody nie udzielimy, wtedy na naszym miesjcu będzie siedział "człowiek widmo" :) http://screenshooter.net/102494844/pxcartv

;)

Franeklowcabramek 12.09.2015 17:19

Nie wierzę, wszystkie bilety dla domów dziecka wykupione. W puli było 500 biletów. Jestem cholernie dumny z siebie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl