![]() |
Mam fajny pomysł,skoro Marcelo włączył sie w akcję,proponuje : wyjazd na mecz Hannoveru,spotkanie z Marcelo,możliwość zobaczenia stadionu oraz treningu tej drużyny, myślę że to nie byłby wielki problem, cena powiedzmy 8 tysiecy
Dodatkowo może koszulka z podpisem Kuby i autografem? Cena 2000 , nikt w Polsce jeszcze takiej nie ma zapewne |
Cytat:
EDIT: W ciągu 10 minut przybyło z 800 zł :) |
Cytat:
|
Cytat:
no ....a :D |
Cytat:
A co do oprawy z szalików to raczej nieosiągalne, ale jeśli skwk podejdzie poważnie do tematu to może coś do tego miesiąca wymyślą. O bilety byłbym spokojny, ostra ich sprzedaż ruszy 7-10 dni przed meczem. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
MOIM ZDANIEM:
Niestety o ile akcja wychodzi zarąbiście, to o frekwencję na meczu nie byłbym takim optymistą- góra 10 000 osób. Niestety każdy mówi że będzie na meczu, jednak nagle z dnia na dzień pewnie dużo osób zrezygnuje - wystarczy, że będzie padać itd. W sumie dobrze że odbędzie się to w październiku, nadzieją na lepszą frekwencję są studenci, którzy będą nudzić się w pierwszy weekend roku akademickiego :P Ciekawe jak to rozwiążą z miastem, w sprawie wynajmu na dzień meczowy. Miejmy nadzieję, że mają jakieś nagrody w zanadrzu na późniejszy okres, żeby cały czas się coś działu w sprawie projektu. Wiadomo nagrody zawsze są lepem na klientów. Widać, że koszulki są dawane stopniowo - najpierw pierwszych czterech graczy, potem kolejni. |
Setki,jeśli nie tysiące biletów każdy klub rozdaje w różnych akcjach,myślisz że jedno miejsce zrobi im różnice? Nie sadze żeby mieli też komplet ;)
Miałem na myśli koszulkę Fiorentiny.. |
Jak będzie 10.000 osób na stadionie to będę w szoku. Pozytywnym :)
|
No właśnie miałem coś w tym stylu napisać bo na razie biletów zeszło 1000 ...wliczając dzieciaki - i to jest przerażające.
|
Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce
|
Do meczu jeszcze prawie miesiąc. Bilety zaczną schodzić pewnie tydzień przed meczem - póki co nie ma co panikować.
|
Cytat:
|
Tak naprawdę to ile będzie osob na tym meczu nie jest zadnym czynnikiem decydującym....
Oczywiście ze wolabym żeby było jak najwięcej sprzedanych biletow ale w całej akcji chodzi o kase a nie o frekwencje... Mysle jedneka spokojnie ze na kilka ostatnich dni przed meczem bilety zaczna schodzić duzo szybciej... A co do akcji to zastanawiam się nad szansa jakiś okolicznościowych monet lub znaczkow pocztowych :) Zaczelo mi tez chodzic po glowie cos w stylu krawatow,przypinek,papierosnic i tym podobnych ... |
Cytat:
O bilety się nie martwię bo u nas sprzedaż rusza zawsze w ostatni tydzień, póki co samymi nagrodami jesteśmy w stanie dużo zdziałać :) |
Prawie 180 tysi :)
|
Poszly obie pierwsze polowy :)
|
Myślałem, że przesadzili z wyceną, ale...:shock: Chapeau bas.
|
Nie ma co obawiać się o bilety do meczu zostało 28 dni (praktycznie miesiąc), w normalnych warunkach bilety na mecz sprzedawane są dopiero 10 dni przed meczem, a zaczynają znikać 2-3 dni przed więc spokojnie frekwencja na poziomie 15 tys powinna być.
Mam nadzieje na przynajmniej 20 tys. |
A ja uważam, że będzie komplet. Jeśli akcja będzie odpowiednio rozpropagowana, każdy będzie chciał zobaczyć dawne gwiazdy.
|
Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę :)
|
Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.
|
Niepotrzebne ;)
|
@Amptiq, @tlm Dzięki za info. Widzimy się na R22!
|
Na teraz poszło ok 1430 biletów licząc dzieci z domów dziecka i gratisy do konkretniejszych nagród (rzuty karne, udział w meczu, sędzia techniczny itp).
|
Powiem tak myślę że sprzedaż biletow ruszy po najblizszym meczu w Krakowie. Pikniki dowiedza się o akcji bo na pewno będzie o niej glośno i na telebimie i pod stadionem. Pytanie do osób z krk. Jest gdzies jakaś informacja o tym meczu na mieście typu plakaty reklamy ulotki? Jeśli nie to nie dziwi fakt ze bilety slabo ida. Po za tym q wiekszosci nagrod sa tez bilety noe wiem czy to liczycie...
|
ale się cieszę bo widzę że 3 moje pomysły wykorzystali :D - 5 minut gry w zespołach i asystent trenera :D tzn wiem wiem że pewnie sporo ludzi to także wymyśliło ale wciąż miło sobie przypisać kapkę zasług :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Posiadacze Karty Kibica mogą również przyjść do kasy bez swojej Karty Kibica i podać swój numer PESEL - wtedy bilet zostanie nabity na Kartę Kibica. Przy wymianie vouchera na bilet należy udzielić [bądź nie] zgody na wpisanie imienia i nazwiska oraz druga zgoda - na użyczenie wizerunku. Wszystko to w celu "pojawienia się" danej osoby na Wirtualnym Stadionie http://stadion.fans4club.com/ . Gdy Zgody nie udzielimy, wtedy na naszym miesjcu będzie siedział "człowiek widmo" :) http://screenshooter.net/102494844/pxcartv ;) |
Nie wierzę, wszystkie bilety dla domów dziecka wykupione. W puli było 500 biletów. Jestem cholernie dumny z siebie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl