Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wybory prezydenckie 2015 - na kogo zagłosujesz? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9448)

sevenheaven 17.04.2015 11:19

https://www.youtube.com/watch?v=KU1LcCdyRgI

".. protestowali przeciwko wejściu do Unii Europejskiej, a teraz jeżdzą, żeby tam pracować.. na tym polega wielkość naszego programu.. " - co za cymbał

ABGwislakABG 17.04.2015 11:24

Kerim- źródło? Taa, "niezależna". Ci sami, którzy razem z frondą pisali o popieranie polityki Kremla przez Brauna. Jak mniemam "Transformacji" nikt nie obejrzał? Z tego co widzę sprawa toczy się nie tyle o Brauna, co o Węgrzyna.

Nie chodziło o same kontakty z ruskimi tylko o doczepianie łatki prorosyjskiej Braunowi i jego kumplom. Jak mniemam Swietłane sprzedającą w Polszy na Hali Targowej przy ul.Grzegórzeckiej również mam nienawidzić za politykę Putina?

Republika wolnym medium :haha:

kerim1906 17.04.2015 13:02

ABGwislakABG "Republika wolnym medium":haha:, mam wrażenie że na tym gów.....ym rynku kłamstw daje nadzieję na prawdę , pewnie coś tam wyselekcjonowaną ale jednak prawdę , co do żródła , oglądałem to na żywo w Republice i piszę dosłownie jak to wyglądało , nie wiem czy celem Republiki jest przypięcie Brauna do Rosji , bo niby jaki jest tego cel ? nie rób głupich porównań o swietłanie bo to nie Twój poziom , tutaj chodzi o ściemnianie węgrzyna i kolesia z masą niefortunnych wypowiedzi , Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ?

AYALA 17.04.2015 13:07

Braun w TV Republice https://www.youtube.com/watch?v=f6PP4DGwdoU

kerim1906 17.04.2015 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1397639)

dzięki , ABG obejrzyj i oceń

ABGwislakABG 17.04.2015 13:45

14:55-15:35 -> clue, bezczelne przerywanie wypowiedzi jak z reżimówek (zwłaszcza, w podanym przeze mnie fragmencie), o Terlikowskim (Szumlewiczu Republiki) jak mniemam powiedział nieprawdę? :D

Redaktor dobrany idealnie :lol:

Cytat:

Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ?
Ale gdzież on autoryzuje, broni zaciekle słów Węgrzyna? On zauważa (z resztą prawdziwie) propagandę TV Republiki w tym aspekcie.

kerim1906 17.04.2015 15:22

ok , po co mamy się przekonywać , ja to odebrałem tak jak pisze , Ty inaczej , i niech tak pozostanie

ABGwislakABG 17.04.2015 15:44

Po linii partii redaktora? :D

Pech jego taki, że dostał kandydata z największą klasą i kulturą wypowiedzi i zadając mu kluczowe pytanie: "Dlaczego Węgrzyn kłamał?" po wcześniejszych i bezpardonowych przerywaniach wypowiedzi czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie.

Gwiaździsty 17.04.2015 15:53

Braun niestety się wygłupił wczoraj, przedtem oceniałem go w miarę dobrze ale po tym co zobaczyłem jak najzwyczajniej brnie w ślepą uliczkę kłamstw Węgrzyna i jego ludzi to ochłonąłem. Stracił u mnie dużo. Ta pseudoantysystemowa opozycja karmona jest pewnie z tej samej ręki co partie narodowe we Francji czy na Węgrzech.

Cytat:

Ale gdzież on autoryzuje, broni zaciekle słów Węgrzyna? On zauważa (z resztą prawdziwie) propagandę TV Republiki w tym aspekcie.
Taaa zauważa, że na dowód bredni Węrzyna o braku kontaktów z paparuchami dostaje film na którym widać całe to towarzystwo balujace razem. Faktycznie propaganda po h..... Gorsza jest właśnie jego reakcja, ma film przed oczami a on pierdzieli coś o propagandzie.

sevenheaven 17.04.2015 16:02

SLD podobno trochę się wypięło na Ogórkowa, Korwin już oficjalnie zaprasza ją, żeby wstąpiła do jego partii, robi się ciekawie :)

ABGwislakABG 17.04.2015 16:05

Cytat:

Faktycznie propaganda po h..... Gorsza jest właśnie jego reakcja, ma film przed oczami a on pierdzieli coś o propagandzie.
I tak wybrnąłby z tego, że zaprosili niewłaściwą osobę do studia. Powinien tam siedzieć Węgrzyn i się tłumaczyć z kłamliwej wypowiedzi.

Smuga 17.04.2015 17:04

Dlaczego KORWIN skrobie Bronkowi marchewki? Jakie i od kogo dostał zdanie agent Mikke?

Gwiaździsty 17.04.2015 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1397669)
I tak wybrnąłby z tego, że zaprosili niewłaściwą osobę do studia. Powinien tam siedzieć Węgrzyn i się tłumaczyć z kłamliwej wypowiedzi.

Tu się zgadzam, przez Węgrzyna musiał świecić twarzą za nie swoje grzechy. Widziałem tego Węgrzyna kilka dni wcześniej w TV Republika, kompletnie niewiarygodny gość, sadził takie bzdety, zaprzeczał sam sobie w kolejnych odpowiedziach. Lepiej dla Brauna, żeby uważał na takich Węgrzynów.

kerim1906 17.04.2015 17:30

ABGwislakABG "czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie."

he,he cytat tygodnia :D,kończąc Braun też przerywał , do tego nieudolnie tłumaczył węgrzyna i tego drugiego kolesia

uposledzony_ale_kumaty 20.04.2015 12:40

Braun w Agorowym TOK FM :D
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/25058

Jaroo1 20.04.2015 17:14

Cytat:

Braun w Agorowym TOK FM
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/25058
Każdy wywiad Brauna to jest gwarant roz.......u dziennikarzy tudzież "dziennikarzy"

Pablo84 20.04.2015 17:30

Bardzo mi się podoba bezbronność u tych dziennikarzy, bo doskonale wiedzą, że Braun przewiduje ruchy o parę do przodu, więc cokolwiek starają się zrobić nadziewają się boleśnie na ripostę :)

AYALA 20.04.2015 18:07

Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą

uposledzony_ale_kumaty 20.04.2015 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1397862)
Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą

5 maja na debatę do TVP muszą zaprosić i zapewne Braun będzie wiedział, że oglądają go miliony to pewnie zakończy kampanię z przytupem :D Ale wolałbym go zobaczyć u Olejnik :))

PS.
https://pbs.twimg.com/media/CDDnBX8W0AAPxpm.jpg

Jaroo1 20.04.2015 20:12

Z tą debatą 5 maja to szału nie będzie. Jeśli dobrze pamiętam to ma trwać ona 90 minut. Powiedzmy, że stawią się wszyscy oprócz Bula. 90 minut podzielić na 10 kandydatów = 9 minut dla każdego. Do tego trzeba odjąć czas na rozpoczęcie, zakończenie, zadawanie pytań itd. Za dużo ludzi żeby było pole do popisu. Padnie pytanie, zanim się ktokolwiek rozkręci i powie coś co by miało wykroczyć poza kilka banalnych zdań odnoszących się do pytania to już będzie koniec czasu.
Nie ma to jak wywiady takie jak ten czy prowadzone w TV Republika lub TV Trwam, gdzie ludziom się daje wypowiedzieć (w TOK FM się co prawda nie dawali Braunowi wypowiedzieć ale on gdzie nie pójdzie to sam sobie wybiera ile czasu i na jakie pytanie będzie odpowiadał). Debaty to są fajne jak jest dwóch dyskutantów i też takie obszerniejsze czasowo i w których można porozmawiać a nie słuchać jęczenia dziennikarzoli.
Ale dobra chociaż ta debata 5 maja. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.

Gwiaździsty 20.04.2015 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1397869)
. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.

Ale już nie przesadzaj z tymi niewieloma chwilami, Mikke np. został nagle główną gwiazdą u....Wojewódzkeigo. Ten reżimowy błazen przypochlebiał się do niego, wzamian dostał to na co czekał czyli kpinę z katastrofy smoleńskiej wpisującą się w POstkomunistyczny przemysł pogardy. Ciekawe dlaczego tak go pompują ?
Pisz dalej o kandydatach "antysystemowych". On jest taki antysystemowy co Lasek czy wojewoda Miller.

Jaroo1 20.04.2015 22:10

Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?

wiesniak842 20.04.2015 22:12

A czy to wazne?:D

Jaroo1 20.04.2015 22:17

W sumie to nie bo i tak wszystko się sprowadza do prożydowskości PiSu :D

PS Co do Mikkego to chyba zbyt dobre sondaże miał więc zaczął festiwal głupich wypowiedzi. Niestety to jest podobne działanie do PiSu. Tamci zawsze jak szło za dobrze to wyskakiwali z Macierewiczem, Smoleńskiem a Mikke zawsze jak idzie dobrze to powie coś o Hitlerze czy inne swoje zawiłe przemyślenia. Korwina się fajnie słucha ale im starszy tym częściej plecie po prostu głupoty a poza tym odnoszę wrażenie, że cały jego polityczny kunszt oparty jest na dopatrywaniu się logicznych rozwiązań wszędzie i we wszystkim, co wcale nie musi sprawdzić się w rzeczywistości

wiesniak842 20.04.2015 22:22

Smutne to ale prawdziwe.

Uwaga mocne:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=aHLE...c_location=ufi

Gwiaździsty 21.04.2015 06:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1397879)
Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?

Ano wspomniałeś, skoro użyles liczby mnogiej:

Cytat:

Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.
Chcesz czy nie do tego grona zaliczany jest "antysystemowiec" - budowniczy PRL-u Korwin Mikke :)

P.S. Skoro tak lubisz tematy żydowskie, to może pod tym kątem rozszyfruj kandydata Brauna i jego związki z tym tematem :lol:. Zabawne Żyd kandydatem narodowców. To chyba tylko w Polsce takie numery mogą być :rotfl:

wiesniak842 21.04.2015 07:50

Kowalski jest Zydem ? Pierwsze slysze

Padre1906 21.04.2015 08:01

Wszyscy są żydami, oczywiście jeśli nie są z PiSu.

IncognitoTSW 21.04.2015 08:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Padre1906 (Post 1397891)

I to tymi złymi żydami, nie tymi dobrymi, którym należy wypłacać odszkodowania.

Gwiaździsty 21.04.2015 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Padre1906 (Post 1397891)

Kulą w płot, jakbyś poczytał Jaroo to byś wiedział, zę wszyscy Żydzi są w PiS-ie, poza Braunem - chyba jego kandydatem na prezia. Co do narodowców to fakt , pomyliłem się, tam jest czysty aryjczyk :-D

Cytat:

I to tymi złymi żydami, nie tymi dobrymi, którym należy wypłacać odszkodowania.
To i tak pryszcz w porównaniu z chęcią Mikkego przehandlowania lasów państwowych.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl