![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=KU1LcCdyRgI
".. protestowali przeciwko wejściu do Unii Europejskiej, a teraz jeżdzą, żeby tam pracować.. na tym polega wielkość naszego programu.. " - co za cymbał |
Kerim- źródło? Taa, "niezależna". Ci sami, którzy razem z frondą pisali o popieranie polityki Kremla przez Brauna. Jak mniemam "Transformacji" nikt nie obejrzał? Z tego co widzę sprawa toczy się nie tyle o Brauna, co o Węgrzyna.
Nie chodziło o same kontakty z ruskimi tylko o doczepianie łatki prorosyjskiej Braunowi i jego kumplom. Jak mniemam Swietłane sprzedającą w Polszy na Hali Targowej przy ul.Grzegórzeckiej również mam nienawidzić za politykę Putina? Republika wolnym medium :haha: |
ABGwislakABG "Republika wolnym medium":haha:, mam wrażenie że na tym gów.....ym rynku kłamstw daje nadzieję na prawdę , pewnie coś tam wyselekcjonowaną ale jednak prawdę , co do żródła , oglądałem to na żywo w Republice i piszę dosłownie jak to wyglądało , nie wiem czy celem Republiki jest przypięcie Brauna do Rosji , bo niby jaki jest tego cel ? nie rób głupich porównań o swietłanie bo to nie Twój poziom , tutaj chodzi o ściemnianie węgrzyna i kolesia z masą niefortunnych wypowiedzi , Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ?
|
Braun w TV Republice https://www.youtube.com/watch?v=f6PP4DGwdoU
|
Cytat:
|
14:55-15:35 -> clue, bezczelne przerywanie wypowiedzi jak z reżimówek (zwłaszcza, w podanym przeze mnie fragmencie), o Terlikowskim (Szumlewiczu Republiki) jak mniemam powiedział nieprawdę? :D
Redaktor dobrany idealnie :lol: Cytat:
|
ok , po co mamy się przekonywać , ja to odebrałem tak jak pisze , Ty inaczej , i niech tak pozostanie
|
Po linii partii redaktora? :D
Pech jego taki, że dostał kandydata z największą klasą i kulturą wypowiedzi i zadając mu kluczowe pytanie: "Dlaczego Węgrzyn kłamał?" po wcześniejszych i bezpardonowych przerywaniach wypowiedzi czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie. |
Braun niestety się wygłupił wczoraj, przedtem oceniałem go w miarę dobrze ale po tym co zobaczyłem jak najzwyczajniej brnie w ślepą uliczkę kłamstw Węgrzyna i jego ludzi to ochłonąłem. Stracił u mnie dużo. Ta pseudoantysystemowa opozycja karmona jest pewnie z tej samej ręki co partie narodowe we Francji czy na Węgrzech.
Cytat:
|
SLD podobno trochę się wypięło na Ogórkowa, Korwin już oficjalnie zaprasza ją, żeby wstąpiła do jego partii, robi się ciekawie :)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
ABGwislakABG "czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie."
he,he cytat tygodnia :D,kończąc Braun też przerywał , do tego nieudolnie tłumaczył węgrzyna i tego drugiego kolesia |
Braun w Agorowym TOK FM :D
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/25058 |
Cytat:
|
Bardzo mi się podoba bezbronność u tych dziennikarzy, bo doskonale wiedzą, że Braun przewiduje ruchy o parę do przodu, więc cokolwiek starają się zrobić nadziewają się boleśnie na ripostę :)
|
Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą
|
Cytat:
PS. https://pbs.twimg.com/media/CDDnBX8W0AAPxpm.jpg |
Z tą debatą 5 maja to szału nie będzie. Jeśli dobrze pamiętam to ma trwać ona 90 minut. Powiedzmy, że stawią się wszyscy oprócz Bula. 90 minut podzielić na 10 kandydatów = 9 minut dla każdego. Do tego trzeba odjąć czas na rozpoczęcie, zakończenie, zadawanie pytań itd. Za dużo ludzi żeby było pole do popisu. Padnie pytanie, zanim się ktokolwiek rozkręci i powie coś co by miało wykroczyć poza kilka banalnych zdań odnoszących się do pytania to już będzie koniec czasu.
Nie ma to jak wywiady takie jak ten czy prowadzone w TV Republika lub TV Trwam, gdzie ludziom się daje wypowiedzieć (w TOK FM się co prawda nie dawali Braunowi wypowiedzieć ale on gdzie nie pójdzie to sam sobie wybiera ile czasu i na jakie pytanie będzie odpowiadał). Debaty to są fajne jak jest dwóch dyskutantów i też takie obszerniejsze czasowo i w których można porozmawiać a nie słuchać jęczenia dziennikarzoli. Ale dobra chociaż ta debata 5 maja. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie. |
Cytat:
Pisz dalej o kandydatach "antysystemowych". On jest taki antysystemowy co Lasek czy wojewoda Miller. |
Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?
|
A czy to wazne?:D
|
W sumie to nie bo i tak wszystko się sprowadza do prożydowskości PiSu :D
PS Co do Mikkego to chyba zbyt dobre sondaże miał więc zaczął festiwal głupich wypowiedzi. Niestety to jest podobne działanie do PiSu. Tamci zawsze jak szło za dobrze to wyskakiwali z Macierewiczem, Smoleńskiem a Mikke zawsze jak idzie dobrze to powie coś o Hitlerze czy inne swoje zawiłe przemyślenia. Korwina się fajnie słucha ale im starszy tym częściej plecie po prostu głupoty a poza tym odnoszę wrażenie, że cały jego polityczny kunszt oparty jest na dopatrywaniu się logicznych rozwiązań wszędzie i we wszystkim, co wcale nie musi sprawdzić się w rzeczywistości |
|
Cytat:
Cytat:
P.S. Skoro tak lubisz tematy żydowskie, to może pod tym kątem rozszyfruj kandydata Brauna i jego związki z tym tematem :lol:. Zabawne Żyd kandydatem narodowców. To chyba tylko w Polsce takie numery mogą być :rotfl: |
Kowalski jest Zydem ? Pierwsze slysze
|
Wszyscy są żydami, oczywiście jeśli nie są z PiSu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl