![]() |
Wydział Szkolenia Małopolskiego Związku Piłki Nożnej powołał piłkarzy Wisły Kraków na mecze reprezentacji Małopolski rocznika 1995 oraz 1996.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...luje_wislakow/ |
|
Śmieszne w sumie, jak się im kontrakty kończą z tego co wiem :) Przynajmniej Zalewowi.
|
Ale co jest śmieszne ? :)
Podbeskidzie chce sprawdzić czy się nadają, będą tam do jutra (czyli do końca kontraktu). Jest tylko błąd jeśli chodzi o datę, bo nie lipca a czerwca. |
Nie nie o to chodzi. Chodzi o twade informowanie o testach zawodników, na których że tak powiem ma się w ... Tyle :)
A że testy wyjątkowo długie to inna sprawa :lol: |
Nie chciałbym żebyśmy stracili Rado, bo chłop się podobno dobrze rozwijał...
|
Dla jego dobra niech ucieka stąd jak nadalej. Lepiej przecież testować Brazylijczyków nie wiadomo skąd o dużej nadwadze, w gierkach treningowych posiłkować się Moskalem lub Bahrem niż dać szansę młodym
|
wg. oficjalnej MESA wyjechała na obóz. Bez Szewczyka który strzelił 3 bramki w ostatnim sparingu. Zrezygnowali z niego??
|
Cytat:
Ale Kasperczak potrzebuje "aktorów", nawet jeżeli mieliby być z trzeciej Bundesligi z kilkuset rozegranymi minutami w ostatnim sezonie. |
prawda jest taka ze Szewczyk napewno ma oferty nie tylko z Wisły. Jesli z niego zrezygnujemy to bedzie niesamowita porazka, porazka wieksza niz puszczenie Jonczyka do Sandecji. Chlopak ma niesamowity talent.
|
Cytat:
Szkoda, że tylko jeden a może aż jeden. Miejmy nadzieję, że Prezes na poważnie myśli o tej Akademii piłkarskiej, gdzie pierwszeństwo miałaby Wisła. Dopóki w Juniorach będą grały pieniądze a nie talent, nie mamy co liczyć na wiele powołań... |
Uryga jest nawet kapitanem tej reprezentacji..
|
Cytat:
z takim podejściem do młodzieży nie doczekamy się młodych wychowanków debiutujących w ekstraklasie w barwach Wisły ... Ostatnio ogrywa się w sparingach w 1 drużynie Michał Nalepa ... oczywiście nie jest naszym wychowankiem a Unii Oświęcim |
wychowanek wg przepisow FIFA musi spedzic min 3 lata w mlodzierzowych zespolach pomiedzy 16 a 21 rokiem zycia. Nie wiesz to nie pisz malolat90x.
|
Cytat:
|
młodzi się wk***li po 20 minutach 2:0 dla Wisełki :)
w poprzedniej kolejce Ruch rozgromił Lechię 5:0 |
szczebrzeszcz gra Szewczyk?
|
kto strzelił?
|
Cytat:
|
skąd mam wiedzieć kto grał jak śledziłem wynik na:
http://www.livesports.pl/ :) strzelił Chrapek i Jirsak! |
no wlasnie nie wiedzialem:P to gdzie on teraz gra?
|
Wisła - Widzew
Kurto – Skórski (46’ Nalepa), Czekaj, Chavez (63’ Masiuda), Cygal – Łobodziński, Cyzio, Chrapek (46’ Ligienza), Brud (80’ P. Marzec), Jeleń (74’ Stanek) – Papież FOTO z meczu http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...dy_Widzew_1_2/ |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zew_1_2/39452/
To jest Mały czy mi się tylko zdaje ? |
było napisane na ktorejs stronei ze na trybunach byl Maly i Cleber z synami. Wiec z ta blond to Maly raczej.
|
Łobo zostanie gwiazdą ME.
|
No niestety Łobo na tle naszej mlodzieży prezentuje się najlepiej..:P..końcówkę meczu grał nawet jako środkowy napastnik..o zgrozo..z Czekajem:P...następców Brożka, Małego czy nawet Leszczaka w wiślackim ataku nie widać............ciężko znaleźć kogoś, kto by aspirował do pierwszego składu...Chavez zagrał poprawnie..aczkolwiek straciliśmy z nim w składzie dwie bramki..widać, że jest silny..potrafi się zastawić..zobaczymy czy z tej mąki będzie chleb..Cleber ne oglądał całego meczu..poszedł jak Chavez zszedł z boiska..
|
Mam podobne zdanie, Łobodziński, który w meczach pierwszej drużyny praktycznie nie ma udanych zagrań na tle naszej ponoć utalentowanej młodzieży wyróżniał się o trzy klasy. Wydaje się, że ci zawodnicy więcej czasu spędzają u fryzjera czy w solarium niż na treningach. Dziwi mnie jeszcze jedno, dlaczego Chrapek gra tak głęboko cofnięty, praktycznie zaraz przy swoich stoperach, zawsze myślałem, że to ofensywny zawodnik...
|
Kto pełnił funkcję trenera, Kmiecik czy już z powrotem Kula?
|
Kmiecik ................
|
Ładnie się dzisiaj nasi pokazali 4:0 z Polonią .. Najgorsze jest to, że grał Chavez i Kowalski, czyli teoretycnzie stoperzy z poierwszej drużyny ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl