![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Już prędzej to ostatni sezon Sikorskiego w Ekstraklasie, bo nikt się raczej nie połakomi na napastnika który nie strzelił gola od dwóch lat. |
Poczytaj sobie dzisiejszt dziennik.A nawet jak nie ostatni to trzeba legendę ugościć bo długo takiego napastnika nie będziemy mieć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z kim zagramy jak przejdziemy Jage he he?
|
Liczę że na puchar nasi się zepną. Co to da to oczywiście inna sprawa. Będą próbowali coś osiągnąć w PP, a ligę będą zlewać tak jak rok temu. Zatem jutro może nawet wygrana.
|
Chcieć to oni mogą sobie ,ale jak zespół nie ma pojęcia co grać i kondycyjnie jest w głębokim chuju to nawet największe chęci nie pomogą.
Franek pewnie pokaże Gienkovi i Sikorskiemu jak się strzela gole i na tym się skończy nasza przygoda w PP. Nie można oczekiwać zmiany gry w kilka dni o 180 stopni. A to,że gramy na Reymonta,kiedyś owszem miało duże znaczenie.Teraz,każdy przyjeżdza ....a mać jak do siebie do domu i wie,że jesteśmy cieniem samych siebie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo za pensje polskiego pilkarza sie na sie wykarmic rodziny. Ja pier..... |
Cytat:
|
Cytat:
O tym naleganiu sam Szymkowiak : Cytat:
Jutro tylko cud(owna zwyżka formy) może nas uratować. |
Cytat:
Reszta pamięta jak się skończyła przygoda Szymkowiaka w Turcji - końcem kariery, byle tylko stamtąd uciec. Gdyby jeszcze to był transfer w jakieś fajne miejsce, ale na tureckie zadupie (w sensie geograficznym i cywilizacyjnym, nie sportowym)? |
Cytat:
|
Poniżej prezentuje meczową "osiemnastke" Wisły na mecz Pucharu Polski z Jagiellonią Białystok:
Bramakrze: Sergiej Pareiko, Michał Miśkiewicz Obrońcy: Osman Chavez, Arkadiusz Głowacki, Kew Jaliens, Marko Jovanovič, Michał Czekaj, Gordan Bunoza Pomocnicy: Ivica Iliev, Cezary Wilk, Radosław Sobolewski, Patryk Małecki, Kamil Kosowski, Paweł Stolarski, Michał Chrapek. Napastnicy: Tsvetan Genkov, Rafał Boguski, Daniel Sikorski. |
To co 0 - 2 dla Jagi, z taką grą naszej Wisełki jest to bardzo możliwe....
|
Jakaś transmisja ???
|
Cytat:
|
Daniel na szpicy i możemy góry przenosić :)
|
Cytat:
Oczywiście źle mnie nie zrozumcie , nie piszę tego by wbić szpilę w Szymka ponieważ bardzo go lubię i szanuję jednak niektórzy przesadzają wieszając psy na Franku za to ,że odszedł w pewnym momencie z Wisły co jest normalną koleją rzeczy tak jak wielu innych nieco bardziej zasłużonych dla klubu piłkarzy . |
Cytat:
Wisla dostala w dupe (po, jak dla mnie, perfidnym przekrecie), upragniona LM byla na wyciagniecie reki, byly wielkie nadzieje a co sie z tym wiaze kasa i wszystko poszlo sie jebac jak Tupolew o brzoze, a Ty mowisz ze to byl najlepszy moment dla Wisly ?? I jeszcze szczur doplacal do swojego transferu byleby tylko uciec ?! Masz jakis dziwny system pojmowania wartosci |
Nie wiem czy Napastnicy: nie powinno się pisać w naszym wypadku w cudzysłowie.
|
Cytat:
|
A mnie się wydawało, że temat Frankowskiego został już zamknięty. Tym bardziej, że sam zawodnik osobiście na tym forum udzielał wyjaśnień na temat sprawy. To było zdaje się jakieś 3 lata temu, nie wiem czy się uchował ten wątek w archiwum, czy też nie.
|
Nie ma się co oszukiwac, Kulawik gra o posadę.
Powinien szaleć jak Trapattoni przed taki meczem. |
Tak jak napisano na stronie Wislakraków.com "....W jednym narożniku Jagiellonia, której obrona jest dziurawa jak polskie drogi. W drugim Wisła, która strzela bramki od wielkiego dzwonu...."
Dzwon dziś zabije i strzelimy bramkę :) (Dziś abdykuje Papież więc dzwony powinny bić ) |
Cytat:
|
Prędzej któraś z naszych gwiazd trafi piłką w Dzwon Zygmunta, niż skieruje ją do siatki (przypomniał mi się komentarz Macieja Szczęsnego podczas meczu z Lazio bądź Schalke, gdy Szymkowiak posłał piłkę na orbitę). Swoją drogą właśnie minęło 10 lat od tamtych wydarzeń, może faktycznie coś jest na rzeczy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl