Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [18 kolejka] Wisła Kraków - Widzew Łódź 12 marca sobota godz. 18:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7953)

PhantomRanger 12.03.2011 19:57

Brawo 2:0 :) Teraz grając z przewagą 1 zawodnika nie powinniśmy tego meczu nawet zremisować.

vaazon 12.03.2011 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063702)
Koleś jest lewonożny, a strzela z prawej - ma szczęście, że się tak odbiła
Kiedy ten Maaskant wpuści Riosa ?

eee Kirm jest prawonożny, dlatego jak gra na lewej to często robi wajchę i dośrodkowuje prawą.

Blacha92 12.03.2011 20:02

dlaczego nie ma żadnych zmian?

Sędzia 12.03.2011 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063702)
Kiedy ten Maaskant wpuści Riosa ?

Rios raczej już u nas nie zagra. Chyba że będzie jakaś wyjątkowa konieczność.

skeba 12.03.2011 20:03

Cytat:

dlaczego nie ma żadnych zmian?
Wchodzi najbardziej perspektywiczny zawodnik - Łobodziński
Genkov - Piękny strzał na pustaka

Evil_ 12.03.2011 20:04

Genkov hahahahahhaahah

Zwitter 12.03.2011 20:04

Jak można takiej patelni nie strzelić?

Acima 12.03.2011 20:04

Cweten "inny typ napastnika" Genkov się nie popisał. Jednak podania ma :)

vaazon 12.03.2011 20:05

Łobo to technik wyborowy, na zmęczonego przeciwnika w sam raz.
Genkov, jak już mówiłem...zejdź.

skeba 12.03.2011 20:05

A czaicie, gdyby był remis i Genkov, by taką setkę spierdzielil ? Zycia by nie mial. Koleś nieogarnia i nie ma co plakac, ze dopiero 3 spotkanie...
Strata Genkova, koleś nie strzela, nie podaje - nie wiem, może jestem wyczulony na jego punkcie...

Jest i Rios, 3 minutki na placu - wow, niszczymy psychicznie zawodnika chyba

For_FuN_ 12.03.2011 20:06

Boze, ten Genkov ma 2 lewe nogi :D...

P.S - Dobrze, ze w lidze nie ma druzyn pokroju Levadii, Karabachu czy Valarengii ;)...a w lipcu/sierpniu bye bye puchary. Narazie zero poprawy gry w stosunku do tego co bylo.

PhantomRanger 12.03.2011 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063713)
A czaicie, gdyby był remis i Genkov, by taką setkę spierdzielil ? Zycia by nie mial. Koleś nieogarnia i nie ma co plakac, ze dopiero 3 spotkanie...

Skończ już z tym gdybaniem. Wygrywamy 2:0. Gdyby był remis nie wiadomo ja by się wówczas zachował. Mówisz w jedną stronę poruszaj i drugą. Wy od niego niego chcecie od razu cudów boście "boskiego" Hubnika naoglądali.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 1063710)
Jak można takiej patelni nie strzelić?

Można Zieńczuk i wielu innych jest tego najlepszym przykładem.

qchar90 12.03.2011 20:08

Pawel Brozek tez takie setki psul

Sędzia 12.03.2011 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063713)
Strata Genkova, koleś nie strzela, nie podaje - nie wiem, może jestem wyczulony na jego punkcie...

To się nazywa malkontenctwo, a nie wyczulenie, i jest naszą Polaków cechą wrodzoną i typową.

Genkow bardzo dobrze się zachował przy pierwszej bramce. Jak na razie mamy 9 punktów i nad Legią 5 przewagi. Jest dobrze.

Jaapowy 12.03.2011 20:10

ten nasz Łobo z pełnym poświęceniem gra hah

PhantomRanger 12.03.2011 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 1063716)
Pawel Brozek tez takie setki psul

Ale był Polakiem więc mu wybaczali. Wpierw psioczyli na niego, że już pora się pozbyć wypalonych graczy teraz za nim płaczą. Dajcie Genkovowi czas.

harthausen 12.03.2011 20:13

jeszcze dużo , dużo pracy przed niektórymi, ale w dobrym kierunku idzie.
Rzut oka na tabelę uspokaja, "l`ordre regne en Pologne", (wrócił odwieczny porządek) :)

skeba 12.03.2011 20:13

Cytat:

Ale był Polakiem więc mu wybaczali. Wpierw psioczyli na niego, że już pora się pozbyć wypalonych graczy teraz za nim płaczą. Dajcie Genkovowi czas.
Wybaczali mu, bo oprócz 3-4 setek, które psuł - dokładał 1-2 bramki, a czasem ładował hat tricki

PhantomRanger 12.03.2011 20:14

No i mamy 5 punktów przewagi.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063721)
Wybaczali mu, bo oprócz 3-4 setek, które psuł - dokładał 1-2 bramki, a czasem ładował hat tricki

Z tego co ja pamiętam na forum mówiono, że na 10 sytuacji [nie setek] trafiał 1, czyli według ciebie to był napastnik jakiego Wisła potrzebuje. " absorbował obrońców i inni mogli strzelać" pamiętam, że takie opinie tutaj także się pojawiały. Genkov robi dokładnie to samo i już jest zły. Pamięć już zawodna jaka była sytuacja parę lat temu? Zieńczuka też na rękach chcesz nosić za jeden sezon, który mu u nas wyszedł? Nie bronie Genkova, ale proszę ze wstrzymaniem się ze wszelkimi opiniami kiedy zagra kilka meczów więcej.

Teqcontroller 12.03.2011 20:15

Jirsak jak zwykle :D Chwilowy przebłysk i tyle.

WISŁA !!!

Eternit 12.03.2011 20:15

"sami sobie bramki strzelaliśmy" :D dobry ten koleś z Widzewa.

vaazon 12.03.2011 20:16

Jakie były statystyki po meczu? Ile mieliśmy posiadania piłki? :D

mitmichael 12.03.2011 20:17

Genkov - odblokuj sie prosze Cie bardzi :) Taką WISEŁKE chce widziec zawsze

WhiteStarDvisionTheBest 12.03.2011 20:20

Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...

Teqcontroller 12.03.2011 20:22

63 % posiadania piłki.

Wygrana cieszy :D Ale jest jeszcze dużo do poprawienia.

Dziennikarz mówi że napastnicy nie strzelają
Jirsak-a odpowiedź na pytanie: To Wisła strzela :D

Brawo Wisła !!

JrQ- 12.03.2011 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1063721)

ta, w tym samym meczu :rotfl:
jak już ....a porównujesz, to może sensowniej

tofik 12.03.2011 20:24

Ej, po to daje ignory żeby nie czytać tych maruderów, a wy ciągle ich cytujecie :)

7 kotów 12.03.2011 20:25

Cwietan na raie moze miec problemy ze zblizeniem sie do swojego rekordu moskiewskiego. Chlopakowi ewidentnie szkodzi takie ustawienie na boisku.
To jest gosc w ktorego powinny byc walone wszystkie pilki, a on stac jak kolek w polu karnym i kopac wszystko w strone bramki. Wtedy pewnie dlugo bysmy nie zatesknili za napastkiem.
A tak.... Poki co Genkov to katastrofa.

Wsciekly Pies 12.03.2011 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 1063727)
Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...

Zgadzam się z Tobą... wydaje mi się że po prostu Riosowi brakuje werwy, fizyczny futbol dla niego to nowość i nie bardzo się w tym odnajduje, sam ostatnio przyznał w wywiadzie że na treningu w końcu przycisnął mocniej i od razu strzelił dwie bramki... Musi się bardziej psychicznie przełamać...

PhantomRanger 12.03.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1063729)
ta, w tym samym meczu :rotfl:
jak już ....a porównujesz, to może sensowniej

Z grzeczności już o ty nie wspomniałem :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1063730)
Ej, po to daje ignory żeby nie czytać tych maruderów, a wy ciągle ich cytujecie :)

Daj ignora wszystkim na forum i problemu nie będziesz miał :rotfl: daj listę tych maruderów to ich cytować nie będę :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl