![]() |
Brawo 2:0 :) Teraz grając z przewagą 1 zawodnika nie powinniśmy tego meczu nawet zremisować.
|
Cytat:
|
dlaczego nie ma żadnych zmian?
|
Cytat:
|
Cytat:
Genkov - Piękny strzał na pustaka |
Genkov hahahahahhaahah
|
Jak można takiej patelni nie strzelić?
|
Cweten "inny typ napastnika" Genkov się nie popisał. Jednak podania ma :)
|
Łobo to technik wyborowy, na zmęczonego przeciwnika w sam raz.
Genkov, jak już mówiłem...zejdź. |
A czaicie, gdyby był remis i Genkov, by taką setkę spierdzielil ? Zycia by nie mial. Koleś nieogarnia i nie ma co plakac, ze dopiero 3 spotkanie...
Strata Genkova, koleś nie strzela, nie podaje - nie wiem, może jestem wyczulony na jego punkcie... Jest i Rios, 3 minutki na placu - wow, niszczymy psychicznie zawodnika chyba |
Boze, ten Genkov ma 2 lewe nogi :D...
P.S - Dobrze, ze w lidze nie ma druzyn pokroju Levadii, Karabachu czy Valarengii ;)...a w lipcu/sierpniu bye bye puchary. Narazie zero poprawy gry w stosunku do tego co bylo. |
Cytat:
Cytat:
|
Pawel Brozek tez takie setki psul
|
Cytat:
Genkow bardzo dobrze się zachował przy pierwszej bramce. Jak na razie mamy 9 punktów i nad Legią 5 przewagi. Jest dobrze. |
ten nasz Łobo z pełnym poświęceniem gra hah
|
Cytat:
|
jeszcze dużo , dużo pracy przed niektórymi, ale w dobrym kierunku idzie.
Rzut oka na tabelę uspokaja, "l`ordre regne en Pologne", (wrócił odwieczny porządek) :) |
Cytat:
|
No i mamy 5 punktów przewagi.
Cytat:
|
Jirsak jak zwykle :D Chwilowy przebłysk i tyle.
WISŁA !!! |
"sami sobie bramki strzelaliśmy" :D dobry ten koleś z Widzewa.
|
Jakie były statystyki po meczu? Ile mieliśmy posiadania piłki? :D
|
Genkov - odblokuj sie prosze Cie bardzi :) Taką WISEŁKE chce widziec zawsze
|
Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...
|
63 % posiadania piłki.
Wygrana cieszy :D Ale jest jeszcze dużo do poprawienia. Dziennikarz mówi że napastnicy nie strzelają Jirsak-a odpowiedź na pytanie: To Wisła strzela :D Brawo Wisła !! |
Cytat:
jak już ....a porównujesz, to może sensowniej |
Ej, po to daje ignory żeby nie czytać tych maruderów, a wy ciągle ich cytujecie :)
|
Cwietan na raie moze miec problemy ze zblizeniem sie do swojego rekordu moskiewskiego. Chlopakowi ewidentnie szkodzi takie ustawienie na boisku.
To jest gosc w ktorego powinny byc walone wszystkie pilki, a on stac jak kolek w polu karnym i kopac wszystko w strone bramki. Wtedy pewnie dlugo bysmy nie zatesknili za napastkiem. A tak.... Poki co Genkov to katastrofa. |
Cytat:
Zgadzam się z Tobą... wydaje mi się że po prostu Riosowi brakuje werwy, fizyczny futbol dla niego to nowość i nie bardzo się w tym odnajduje, sam ostatnio przyznał w wywiadzie że na treningu w końcu przycisnął mocniej i od razu strzelił dwie bramki... Musi się bardziej psychicznie przełamać... |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl