![]() |
Pójde dalej: zwycięstwo Legii = wyprzedaż w Lechu i, co chyba jeszcze ważniejsze, ciąg dalszy Skorży, Miklasa i spółki w Legii :)
|
Według mnie kibice Legii bardziej zasługują na to zwycięstwo.
Ja chce dobry mecz, najlepiej 2-2 w regulaminowym czasie plus karne i race na trybunach :-D |
Mnie zadowoli mecz z dogrywką i karnymi. Nie kibicuję żadnej z drużyn, niemniej czuję,że wygra Lech. Będą chcieli wyszarpać ten awans do eliminacji LE, tutaj przewiduję większą motywację,niż w Legii.
|
Mam pytanie (jak było to sorry):
gdyby zwycięzca PP zajął 2 lub 3 miejsce w lidze, to wtedy jedno miejsce w LE zwalnia przegranemu w PP, czy 4 drużynie w lidze? Dzięki ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj trzymam kciuki za kuchenki, bo Jaga gra w lidze z Legią i jak warszawiaki przerżną w finale PP, to będą się starali grać jak najlepiej w lidze, żeby zająć miejsce gwarantujące start w pucharach. |
Jeżeli wygra Legi, która ma większe szanse wskoczyć na do pierwszej trójki na koniec sezonu, to większe szanse na puchary ma Śląsk i Lechia, należy o tym pamiętać.
|
@ Semper Fidelis 1985
Żeby Twoje słowa obróciły się w złoto! :) |
Legia, niech te biedaki z Warszawy mają choć trochę chwil radości w tym sezonie :)
A co do samego meczu, to niech będzie mnóstwo bramek, otwarta gra i może...jakaś zadyma na trybunach? :D |
Ja kibicuje meteorytowi, żeby się gdzieś tam zagubił (i odnalazł)
|
A ja przez zimną kalkulację wolę żeby Lech zdobył PP. Legia ma mecz jeszcze z Jagiellonią i w wypadku przegranej nie mogą go odpuścić. Poza tym zarówno Lech jak i Legia nie mają już żadnego meczu z naszymi bezpośrednimi konkurentami do MP. Dlatego niech Wronki wygrają!
|
Zwycięsto Legii = Maciek w Legii
Porażka Legii = Maciek out = Maciek w Lechu Będzie dobrze :) |
Liczę na ostrą zadymę, przerwanie meczu i niewyłonienie zdobywcy Pucharu w tym sezonie.
|
Cytat:
|
co chlopaki oprawe zaprezentowali, niezle.
|
Już hymn z,je,b,a,l,i.
|
Cytat:
Maciek w Legii i Hose w Lechu to gwarancja Wisły przed nimi w lidze w nastepnym sezonie Po co psuc coś co świetnie działa |
hahahahah, wszyscy wychodza ze stadionu :D
|
I "jebać jebać pzpn" ;)
Warszawscy kibice są zajebiści :) |
Lech też wyszedł czy tylko Legia?
|
Hahahahah, "Lato szmato, co ty na to?" :D Zajebiscie
i Lech i Legia wyszli |
jajebie pusty stadion :)
|
Czemu stadion jest pusty? OCB?
|
protest przeciwko PZPN-u,i wybiórczej i innych szmat
to było wiadome jeszcze przed meczem, finał pucharu polski, mecz na tvp więc trzeba to wykorzystać Jak nie pójdziecie po rozum do głowy , tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy brawa dla Legii za masę transparentów! |
Niektórzy z Was to naprawdę sprawiają wrażenie jakby się dzisiaj dopiero obudzili...
Jest protest na finale PP, stąd ostentacyjne wyjście kibiców z sektorów. |
Cytat:
protestu ciąg dalszy |
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ten cienias Manu cały czas gra w podstawowym składzie Legii. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Szałachowski był obecnie od niego gorszy, po prostu nie mogę. Może po prostu Maciek ma słabość do piłkarzy co mają fryza jak Edgar Davids, podobnie jak nasz Robert do piłkarzy co wyglądają jak B.A. Baracus, czyli Branco...
|
haha, ale głupi protest
Donald na pewno gorzko zapłakał, a PZPN kase za bilety zgarnał i tak |
wracają :D
|
o achtungi słychać :rotfl:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl