![]() |
Cytat:
1. Zgrania z resztą drużyny 2. Formy 3. Szybkości Mam wrażenie że czasami gra od niechcenia, wręcz nonszalancko , potrafi po świetnym zagraniu zrobić głupią stratę kosztującą nas nawet gola... Obym się dziś mylił MECZ JEST KLUCZOWY DLA NAS |
Cytat:
|
Wg mnie Boukhari ma technikę, ale wygląda jakby miał nadwagę...taki ociężały, poza tym jeśli tylko ktoś go lekko tknie to ten się już przewraca i robi aferę. Musi się przyzwyczaić do naszej ligi i zgrać z chłopakami.
Co do dzisiejszego meczu to będzie bardzo ciężko, ale liczę na niespodziankę i w końcu na zwycięstwo, bo co by nie mówić z Lechem dawno nie wygraliśmy. |
2h do meczu, mnie już telepie :) nucę sobie przyśpiewki i tak myślę jaki skład wystawi Maaskant. 2 defensywnych Wilk i Sobol, czy tylko jeden?
|
Cytat:
Coś czuje że będzie nudny mecz:( Choc z drugiej strony leszki bedą musieli atakować bo im sie syf zrobł:>:>:>:rotfl: w może kontratacik:) |
nie mamy obrony, zeby zagrac 1 defensywnym
nie patrzcie na ten mecz, przez pryzmat tabeli, jak strzelimy tam bramke to bedzie sukces na punkty nie licze |
Cytat:
|
Generalnie jak z tą obroną wyjdzie Kurto na bramce to jeśli Lech nie strzeli 2-3 goli to będzie ich kompromitacja.
|
Godzine do meczu , a ja już mam nerwy zryte ;(
Ten mecz musimy wygrać innej opcji nie widać ! Miejmy nadzieje że pojedziemy ich jak dziś koszykarska Wisła,Lotos:D |
Kurde mecz już praktycznie za 30 minut. Nie chcę nawet pisać jak ważny jest ten mecz. Szkoda paznokci ale co tam
|
jak to za 30 ?!
Nie za 1.5 ha ?! ku... ja w pracy siedze ! |
Kolego zmiana czasu. Cofnij wskazówki o godzinkę do tyłu. Radzę ci: Wiej z roboty
|
zmiana czasu :)
|
hehe sie chłop zasiedział :D
ps sa juz gdzies sklady ? |
Lech zagra...
Jasmin Burić (30) Marcin Kikut (23) Manuel Arboleda (5) Bartosz Bosacki (19) Luis Alfonso Henriquez Ledezma (25) Dimitrije Injac (21) Tomasz Bandrowski (6) Sławomir Peszko (17) Semir Stilić (14) Sergei Krivets (10) Artjoms Rudnevs (16) Rezerwowi Krzysztof Kotorowski (27) Seweryn Gancarczyk (2) Ivan Djurdjević (3) Jacek Kiełb (8) Mateusz Możdżeń (32) Jakub Wilk (7) Joël Omari Tshibamba (20) A Wisła nadal czekam... |
Za Bosackiego zagra Djurdjevic
|
ale Bosacki nie zagra...
|
Ważną informacją jest brak w składzie Bartosza Bosackiego. Kapitan Kolejorza doznał drobnego urazu w meczu z Cracovią i trener Zieliński nie chciał ryzykować zdrowia swojego obrońcy. Od początku w bramce Kolejorza Krzysztof Kotorowski.
Tak mój bład... Kurcze nadal brak słkadu Wisły... |
http://img522.imageshack.us/img522/1526/lechdd.jpg
Tutaj skład Lecha, zaraz będzie i Wisełki :) |
Maaskant powiedział, że Wilk gra od pierwszej minuty. Czyżby za Boukhariego?
EDIT: Jednak za Gułę |
Dziwnie ale boję się o wynik. Dawno z nimi nie wygraliśmy i boję się o powtórkę. Ostatecznie może być remis, oby tylko nie przegrana. Z drugiej strony ciągle wierzę. Niech ten mecz się w końcu zacznie bo zwariuję
|
Kryniu trzeba wierzyc... ja tez mam złe przeczucie ale wierze ze wkoncu Wisła zagra dobry mecz i pokaze ze wraca do formy...
|
Kebab w składzie..... ehhh
|
Boukhari a Garguła na ławce .... Krew idzie zalać ...
|
Troszkę dziwny ten skład, nie ma Łukasza Garguły... Chavez za Bunozę. http://img513.imageshack.us/img513/3866/wisla.jpg
|
Miejmy nadzieje ze Maaskant dobrze przygotował druzyne do tego meczu... Boukhari w pierwszej jedynasce... ehh mnie tez krew zalewa...
|
Tylko ZWYCIĘSTWO WISEŁKO!! Tylko ZWYCIĘSTWO!!!
|
Trochę dziwny ten skład ale zobaczymy. Mam nadzieję że Brożek się w końcu obudzi tak jak ostatnio z Legią
|
Wisła do boju zlejmy w koncu te pyry... :)
|
Co wy widzicie w tym zawodniku ze ma byc warty 5 mln za dwa lata??
Na obecna chwile to on nawet nie jest wart 1 mln... JAZDA JAZDA JAZDA Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl