![]() |
na nos piłka, brawo!
|
goooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll lll
|
Jak dla mnie to Korona powinna prowadzić co najmniej 1:0.
I jak tak dalej Wisła będzie grać, to w końcu kielczanom coś wpadnie. |
Rios brawo!!!!!
|
tak tak , wygrywamy , ZLE !
przegrywamy - jeszcze gorzej |
mam taką propozycję.. niech Boguski zostanie po którymś treningu i niech go trochę Rios poduczy :)
|
ulga po tym golu, normalnie krzyczałem. Rios brak słów aby go określić- zajebisty
|
Chciałbym zwrócić uwagę na grę Cikosza. Znów nam ratuje dupska, jak w Białymstoku, a przy tym gra mimo wszystko troszkę lepiej. Z tej mąki będzie chleb. Podoba mi się, że nasza gra obronna nie wygląda tak źle. Coś jeszcze strzelimy.
EDIT: Boukhari - narazie bardzo ładnie. I w obronie i w ataku, szkoda tylko tej jego sytuacji. |
Brać Riosa!! wyłożyć ile trzeba i będzie mega talentem a Wisła będzie miała z niego pożytek!!
|
Rios jest graczem na którego warto wywalić trochę kasy. Koleś myśli i co najważniejsze nie boi się brać ciężaru gry na siebie.
|
Rios - po prostu genialna asysta! Boukhari też ładnie gra.
Poza coś tej naszej obronie lepiej idzie, niż ostatnio, mimo że jej skład się nie zmienił. |
Jestem pod MEGA wrażeniem Riosa. Takiego chłopaka - młodego, dobrze grającego tyłem do bramki, który ma ostatnie podanie i wygrywa z każdym 1vs1 nie mieliśmy w Polskiej lidze jeszcze nigdy. Brać go nim zgłoszą się po niego kluby z zachodu.
|
Ekstraklasa - Kolejka 6. 17/09/2010 | Obiekt: Stadion Wisły | Sędzia D. Piasecki http://i991.photobucket.com/albums/a...sa/1300881.png http://i991.photobucket.com/albums/a...asa/129577.png Wisła Kraków vs Korona Kielce - 17.09.2010 XviD | 720x416 | 2200kbps | Canal+ Sport 1:0 Paweł Brożek POBIERZ! 1:1 Vuković POBIERZ! 2:1 Wilk POBIERZ! 2:2 Niedzielan POBIERZ! Jutro zarzuce linki do całego meczu. |
Może coś z tego będzie. Rios jak dla mnie wyrasta na gwiazdę zespołu. On i Boukhari to najlepsze transfery
|
no to kiszka
|
Jovanić to słaby bramkarz i tyle...
|
swoją drogą gwizdek sędziego wygląda jak czerwona kartka troche
parę razy zaczynałem drżeć ze strachu |
Według mnie to jest wina komunikacji, wystarczy zobaczyć na popatrzeć na grę i jak piłkarze prawie sobie odbierają piłkę...
|
Bez agresji. Zupełnie bez agresji gra Wisełka.
|
Żurawski do wymiany
|
Co ?!
Rios ?! |
Kirm za Riosa... No to pięknie.
|
Kto jak kto ale nie jego
|
Korona narazie znakomita. U nas brakuje skrzydlowych i rozgrywajacego, ale to juz wiadomo od ponad roku/
|
Co jest? Za chwilkę nam strzelą przy takiej grze.
|
Jeeeeeest Czarek :D
|
o ....aaaaa
|
jest ....A !!!!!!!! WISŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nasze małe Wilczątko <3 !!
|
w drugim kolejnym meczu brożek jak profesor
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl