![]() |
Po mojemu bardzo inteligentny cczlowiek, ale kazdy mierzy swoja miara.
|
nie jestem jakoś specjalnie fanem Małeckiego, ale posadzenie go na ławie i postawienie na Boguskiego to jakaś kpina... jedyny zawodnik obok Clebera który gryzie trawe w każdym meczu i ciągnie do tego ten wózek...
|
golismo :D ale spokojnie :P
no tak dziękuje.Dzięki MARIO!! |
czemu boże...
|
1:1 :D
10 znaków |
Majstersztyk...
|
buahahahahahha
ale jaja, dobre to bylo :D |
kur... a tak się pięknie zaczęło.
Ta nasza obrona... |
brawo Mario!!! ;] ;] a nie mówiłem że zawsze coś zmaścić musi ;]
|
Cleber zawalil.. obiektywnie rzecz ujmujac
|
też macie wrażenie jakby te pierwsze 5 minut wyglądały jakbyście inną ligę oglądali, niż buraczaną?
|
Nie rozumiem dlaczego nie gra Mały i nie rozumiem dlaczego broni Pawełek. Przecież Jovanić nie może być gorszy.
|
Kamil dopiero zaczyna...
|
Jovanic ma kontuzje KIBICU Wisły...
|
ale Pawełek miał wręcz obowiązek wyjść do tej piłki!! co on Grosiciekgo się boii ludzie bez jaj ;/;/;;/
|
Jova ma jakis uraz.. natomiast posadzenie Malego to lekki skandal, ale zobaczymy w praniu
z tym skladem, ustawieniem i rywalem remis biore z pocalowaniem reki.. |
Cytat:
|
Jestem zbudowany jak na razie gra w ofensywie.
|
Ach, te wyjścia Pawełka:lol::lol: No ale początek meczu elegancki, chociaż szkoda, że tak szybko Jaga odpowiedziała. W końcu się Paweł odblokował. Gramy, gramy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit: Coście tacy nerwowi? Zapomniałem po prostu. |
dziwisz się że są nerwy jak strzelamy i po 40 s tracimy bramkę...
ps myślałem że takie cuda to tylko w FM-ie są... |
Ej no spokojnie, 15 minuta wy się denerwujecie... Oglądamy i trzymamy kciuki a nie marudzimy... DO BOJUUUU WISEŁKAAAA!!
|
mam wrażenie, że trener znalazł całkiem niezłe wyjście na obronę przy mizerii w tej formacji - cofają się wszyscy. Nawet to całkiem całkiem wychodzi. W ataku też się chce chce.
Jak na razie mecz się z przyjemnością ogląda, oby tylko im sił starczyło. |
jestem podbudowany tym, że piłkarze w końcu zaczęli grać na 1-2 kontakty z wychodzeniem na pozycje.
|
Widzieliście te wymiany podań? Tak mi się to spodobało, że aż musiałem się z Wami tym podzielić ;)
|
Widzicie to co ja? Potrafią wymienić kilka celnych podań? Normalnie w szoku jestem.... Jak widać można i tak - a nie tylko - na pałę do przodu i może ktoś tam dojdzie do piłki...
Bramka też piękna - jak i cała akcja. |
Cytat:
|
podoba mi się te utrzymanie przy piłce :) widać, że piłka im nie przeszkadza :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl