Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [2. kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 15 sierpnia niedziela godz. 19:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7536)

4fan_player 15.08.2010 19:02

Byłem tydzień temu na meczu Lechia - Ruch. Ruch nie zagrał kompletnie NIC! Naprawdę jeżeli oni już nas ogrywają to na miejscu tych piłkarzyków zastanowiłbym się czy nie lepiej coś innego w życiu robić.

PANDEM0NIUM 15.08.2010 19:02

Kasztan co ty piszesz za głupoty? Jirsak nic by tutaj nie zrobił. Mało miał okazji żeby do siebie przekonac kibiców i trenerów? Co do Guły nie wiadomo do końca jakie były motywy że został w domu. Może kolejna kontuzja, nie zdziwiłbym sie.

iiYama 15.08.2010 19:03

Ale mnie Sobol w....ia, stoi jak kołek w środku pola ja pierdzielę.

picasso 15.08.2010 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 961303)
Byłem tydzień temu na meczu Lechia - Ruch. Ruch nie zagrał kompletnie NIC! Naprawdę jeżeli oni już nas ogrywają to na miejscu tych piłkarzyków zastanowiłbym się czy nie lepiej coś innego w życiu robić.

ale widać wychodzą z założenia,że nie ważne co się robi,ważne ile płacą.

Artrem 15.08.2010 19:04

Dopóki Wisła nie wyszkoli wychowanków, dopóty będzie syf. Najemnicy nie będą umierać za Wisłę.

tedyy 15.08.2010 19:04

wejdzie Boguski i będzie dobrze<lol2>xD

Sartre 15.08.2010 19:04

W tym sezonie tradycyjnie o miejsce walczyć będą Wisła, Legia i Lech... tyle, że dla odmiany o miejsce poza grupą spadkową :D

63.5 Kg 15.08.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez julo (Post 961301)
Być może, ale może to i lepiej bo pozbędziemyh sie kibiców sukcesu.

Kolego na Wisle chodzilem jak wiekszosc z tych pilkarzy nie wiedziala co to za klub.
Bylem na 2 lidze i bylem na 1 lidze i bede zawsze.
I nigdy nie bylem kibicem sukcesu Wojtusiu...

kibic sukcesu 2007 15.08.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez julo (Post 961301)
Być może, ale może to i lepiej bo pozbędziemy sie kibiców sukcesu.

To Wśle kibicują jeszcze jacyś kibice sukcesu?
Przecież ostatnio Wisłę oglądają chyba tylko ludzie o mocnych nerwach.
Nie przypominam sobie ostatnio jakiś wielkich sukcesów...

Bekas 15.08.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 961279)
Ten Kowalski to jest kur** poziom Młodej Ekstraklasy. Alvarez był o klase lepszy od Cikosa.

Tego sie obawiałem, że Cikos to dobrze wygląda przy amatorach z Litwy. To juz lepiej było kogoś z ME tam wsadzić. Szkoda, że tego Bunoze kupilismy, a nie wypożyczyliśmy. I znowu jak za dawnych czasów, 400 tys za Bunoze, 200 tys za Cikosa, 200 (?) za Riosa, 800 tys poszło w las. Zamiast kupić 1 lub 2 zawodników za konkretną kasę, to idziemy w ilość i i tak na tym tracimy. Nie no 33 tysięcy Basałaj bedzie miał na R22 lekka ręką licząc.

Łukasz1987 15.08.2010 19:06

Wstyd i tyle co narazie pokazuje Wisła... Oby coś się ruszyło po zmianie stron i oby Tomek Kulawik opierniczył ich równo w szatni...

harthausen 15.08.2010 19:06

jak wyczytałem, że nasi piłkarze zaczynają Kulawika chwalić ze strachu przed nowym trenerem to czułem przez skórę, jak takie kumplowanie się skończy. Dobrze , że tak szybko.
Porażka martwi, ale jeżeli ktoś musi nam wkopać a nie jest Lechią czy Śląskiem to też taki Ruch , Górnik, Widzew czy Jaga aż tak bardzo nie bolą.

brylant17 15.08.2010 19:06

"Zrobimy wszystko by strzelić bramki" by Małecki :lol:

PANDEM0NIUM 15.08.2010 19:06

Najlepsze jest to że szukaliśmy bramkarza przez trzy lata, przetestowalismy tabun golkiperów. W końcu znaleźliśmy w miare dobrego którego sadzamy na ławce po to by z powrotem postawic na Pawełka

gorgonit 15.08.2010 19:06

co Pawełek obronił z Arką oddał z Ruchem

medyk 15.08.2010 19:07

ale frajerzy....

Syn Kangura z 1984 15.08.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 961315)
"Zrobimy wszystko by strzelić bramki" by Małecki :lol:

Co cie tak w tym śmieszy? To że dostajemy w dupe z Ruchem?

Donki 15.08.2010 19:08

Gdzie sa Ci co tak Pawełka bronili ??
To jest nieporozumienie aby taki gosc bronil w Wisle, udowadnia to poraz kolejny !

arth_ur 15.08.2010 19:08

No nic trzeba 3 brameczki trafić, Małecki mówi w wywiadzie że zrobili 2 małe błędy. Niestety ich było więcej. Zobaczymy ja jestem zawsze dobrej myśli, musi być remis co najmniej.
A śmerdziele niech się od.......ą od Małego !

brylant17 15.08.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 961322)
Co cie tak w tym śmieszy? To że dostajemy w dupe z Ruchem?

nie to,że chcą strzelić bramki

voy2s 15.08.2010 19:09

4fan_palyer no coś ty? Dlaczego mieliby coś innego robić? Mają wakacje kilka miesięcy w ciągu roku, ich praca polega na truchtaniu po murawie i ćwiczeniu aby się nie zmęczyć na treningach i zgarniają za to po kilkaset tysięcy ojro per rok. To raczej reszta społeczeństwa powinna się zastanawiać jak można było być tak głupim i nie zostać ZAWODOWYM PIŁKARZEM w tym pięknym nadwiślańskim kraju.
Tylko trener zamordysta jak ktoś wyżej napisał. Przynajmniej taki trener odsieje nam ziarno od plew. A co do meczu - i tak nie ma co się łudzić, że w tym sezonie będzie walka o mistrza więc na spokojnie mozna oglądać jak się nasi piłkarze kompromitują. A może nawet i brak pucharów europejskich wyjdzie na dobrze, bo unikniemy później zarówno wyprzedaży najlepszych zawodników jak i kupna na szybkiego byle kopacza byle tanio.

ad. flamengista - to, że piłkarze mają koszulki z Białą Gwiazdą na piersiach nie znaczy, że mamy ich głaskać i chwalić nawet jak grają takie paści. Swoim zaangażowaniem już nie raz pokazali gdzie mają "Białą Gwiazdę" i z całą pewnością tą częścią ciała nie było serce. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu a nie owijać gówna w bawełnę.

Bekas 15.08.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 961297)
Jak dla mnie Rado obok Clebera najlepszy z tej zbieraniny

Dokładnie, szkoda tego Rado, bo gośc chyba potrafi grać w piłkę, ale nie przy takiej drużynie.

klusek106 15.08.2010 19:09

Panowie spokojnie, po prostu nasz boss jest niereformowalny, takie wtopy beda coraz czesciej. (pora przywyknac)

Wszyscy sie wzmacniaja a my mamy regres :) Jesli nei zmieni sie mentalnosc bossa to tak bd zawsze.
Drogo sprzedac dobrych pilkarzy a kupic szrot

murray 15.08.2010 19:09

Diaz odpuszcza krycie, Kowalski tradycyjnie cieszy się, że ma najlepsze miejsce na stadionie, Cikos myśli tylko ofensywnie. Tylko Cleber gra w obronie. Z przodu za mało ruchu bez piłki - dlatego nie ma wyprowadzenia piłki -> obrońcy muszą iść do przodu.

Gwiaździsty 15.08.2010 19:09

W naszej lidze przede wszystkim trzeba biegać, a gwiazdorki nie lubią się pocić. W tej sytacji kadrowej Ruchu to co grają te darmozjady jest kompromitacją.

Kulawik, Pawełek, Kowalski - dziękujemy !

SĘDZIA ZGRED 15.08.2010 19:09

Póki co gra wygląda fatalnie, zero pomysłu na grę taktyka chyba wzięta z FMa...Szkoda że obrona zamiast robić postęp to gra coraz gorzej... No cóz może jeszcze kogoś dokupią... lepszego i nowy trener bo z takim składem to maksymalnie 6 miejsce w lidze...

Grisza1 15.08.2010 19:09

:)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 961293)
Ten kto wskaże mi w którym ostatnio meczu Wiślacy wymienili pięc celnych podań na połowie rywala zakończonych strzałem stawiam wirtualne piwo

Z Przebojem Wolbrom ....:) Tyskie poprosze:)

dynek.pl 15.08.2010 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 961303)

Ja tez ogladalem tamten mecz. Biorac pod uwage co z nami dzisiaj robią nasz cel na ten sezon jest jeden: WALKA O UTRZYMANIE !! Dobrze, ze mamy te 3 punkty z Arką chociaz bo to jeden z bezposrednich rywali przeciez.

vaazon 15.08.2010 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 961304)
Kasztan co ty piszesz za głupoty? Jirsak nic by tutaj nie zrobił. Mało miał okazji żeby do siebie przekonac kibiców i trenerów? Co do Guły nie wiadomo do końca jakie były motywy że został w domu. Może kolejna kontuzja, nie zdziwiłbym sie.

+1 W końcu jakiś rozsądny głos. Jirsak miał tyle szans i w 80% zawodzi, Rado przynajmniej jest młodszy i może się jeszcze rozwinąć. Nie ma co zwalać winy na tego młodziaka, bo nie jest NAJGORSZY, a poza tym od kogo ma brać przykład? Co gra Żurawski, Sobol i Kirm?
Kowalski - n/c w Piaście piach i w Wiśle piach, nie wykorzystał swojej szansy, trzeba mu podziękować.

Jacko_1 15.08.2010 19:10

Gdzie jest Wisła? Gdzie ten zespół który cisnął przeciwników zmuszając ich do błędów i wykorzystywali je niemiłosirnie? Teraz żal patrzeć, nie wiem czy to wina Kasperczaka, że ich źle przygotował czy może faktycznie mamy tak kiepski zespół w tym sezonie (w każdym razie na jego starcie).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl