![]() |
Byłem tydzień temu na meczu Lechia - Ruch. Ruch nie zagrał kompletnie NIC! Naprawdę jeżeli oni już nas ogrywają to na miejscu tych piłkarzyków zastanowiłbym się czy nie lepiej coś innego w życiu robić.
|
Kasztan co ty piszesz za głupoty? Jirsak nic by tutaj nie zrobił. Mało miał okazji żeby do siebie przekonac kibiców i trenerów? Co do Guły nie wiadomo do końca jakie były motywy że został w domu. Może kolejna kontuzja, nie zdziwiłbym sie.
|
Ale mnie Sobol w....ia, stoi jak kołek w środku pola ja pierdzielę.
|
Cytat:
|
Dopóki Wisła nie wyszkoli wychowanków, dopóty będzie syf. Najemnicy nie będą umierać za Wisłę.
|
wejdzie Boguski i będzie dobrze<lol2>xD
|
W tym sezonie tradycyjnie o miejsce walczyć będą Wisła, Legia i Lech... tyle, że dla odmiany o miejsce poza grupą spadkową :D
|
Cytat:
Bylem na 2 lidze i bylem na 1 lidze i bede zawsze. I nigdy nie bylem kibicem sukcesu Wojtusiu... |
Cytat:
Przecież ostatnio Wisłę oglądają chyba tylko ludzie o mocnych nerwach. Nie przypominam sobie ostatnio jakiś wielkich sukcesów... |
Cytat:
|
Wstyd i tyle co narazie pokazuje Wisła... Oby coś się ruszyło po zmianie stron i oby Tomek Kulawik opierniczył ich równo w szatni...
|
jak wyczytałem, że nasi piłkarze zaczynają Kulawika chwalić ze strachu przed nowym trenerem to czułem przez skórę, jak takie kumplowanie się skończy. Dobrze , że tak szybko.
Porażka martwi, ale jeżeli ktoś musi nam wkopać a nie jest Lechią czy Śląskiem to też taki Ruch , Górnik, Widzew czy Jaga aż tak bardzo nie bolą. |
"Zrobimy wszystko by strzelić bramki" by Małecki :lol:
|
Najlepsze jest to że szukaliśmy bramkarza przez trzy lata, przetestowalismy tabun golkiperów. W końcu znaleźliśmy w miare dobrego którego sadzamy na ławce po to by z powrotem postawic na Pawełka
|
co Pawełek obronił z Arką oddał z Ruchem
|
ale frajerzy....
|
Cytat:
|
Gdzie sa Ci co tak Pawełka bronili ??
To jest nieporozumienie aby taki gosc bronil w Wisle, udowadnia to poraz kolejny ! |
No nic trzeba 3 brameczki trafić, Małecki mówi w wywiadzie że zrobili 2 małe błędy. Niestety ich było więcej. Zobaczymy ja jestem zawsze dobrej myśli, musi być remis co najmniej.
A śmerdziele niech się od.......ą od Małego ! |
Cytat:
|
4fan_palyer no coś ty? Dlaczego mieliby coś innego robić? Mają wakacje kilka miesięcy w ciągu roku, ich praca polega na truchtaniu po murawie i ćwiczeniu aby się nie zmęczyć na treningach i zgarniają za to po kilkaset tysięcy ojro per rok. To raczej reszta społeczeństwa powinna się zastanawiać jak można było być tak głupim i nie zostać ZAWODOWYM PIŁKARZEM w tym pięknym nadwiślańskim kraju.
Tylko trener zamordysta jak ktoś wyżej napisał. Przynajmniej taki trener odsieje nam ziarno od plew. A co do meczu - i tak nie ma co się łudzić, że w tym sezonie będzie walka o mistrza więc na spokojnie mozna oglądać jak się nasi piłkarze kompromitują. A może nawet i brak pucharów europejskich wyjdzie na dobrze, bo unikniemy później zarówno wyprzedaży najlepszych zawodników jak i kupna na szybkiego byle kopacza byle tanio. ad. flamengista - to, że piłkarze mają koszulki z Białą Gwiazdą na piersiach nie znaczy, że mamy ich głaskać i chwalić nawet jak grają takie paści. Swoim zaangażowaniem już nie raz pokazali gdzie mają "Białą Gwiazdę" i z całą pewnością tą częścią ciała nie było serce. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu a nie owijać gówna w bawełnę. |
Cytat:
|
Panowie spokojnie, po prostu nasz boss jest niereformowalny, takie wtopy beda coraz czesciej. (pora przywyknac)
Wszyscy sie wzmacniaja a my mamy regres :) Jesli nei zmieni sie mentalnosc bossa to tak bd zawsze. Drogo sprzedac dobrych pilkarzy a kupic szrot |
Diaz odpuszcza krycie, Kowalski tradycyjnie cieszy się, że ma najlepsze miejsce na stadionie, Cikos myśli tylko ofensywnie. Tylko Cleber gra w obronie. Z przodu za mało ruchu bez piłki - dlatego nie ma wyprowadzenia piłki -> obrońcy muszą iść do przodu.
|
W naszej lidze przede wszystkim trzeba biegać, a gwiazdorki nie lubią się pocić. W tej sytacji kadrowej Ruchu to co grają te darmozjady jest kompromitacją.
Kulawik, Pawełek, Kowalski - dziękujemy ! |
Póki co gra wygląda fatalnie, zero pomysłu na grę taktyka chyba wzięta z FMa...Szkoda że obrona zamiast robić postęp to gra coraz gorzej... No cóz może jeszcze kogoś dokupią... lepszego i nowy trener bo z takim składem to maksymalnie 6 miejsce w lidze...
|
:)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kowalski - n/c w Piaście piach i w Wiśle piach, nie wykorzystał swojej szansy, trzeba mu podziękować. |
Gdzie jest Wisła? Gdzie ten zespół który cisnął przeciwników zmuszając ich do błędów i wykorzystywali je niemiłosirnie? Teraz żal patrzeć, nie wiem czy to wina Kasperczaka, że ich źle przygotował czy może faktycznie mamy tak kiepski zespół w tym sezonie (w każdym razie na jego starcie).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl