![]() |
O parter się nie martwcie, Pudzian będzie wstanie podnieśćsięz każdym zawodnikiem na plecach, to pewne ;)
|
czy mi sie wydawalo czy brat Pudziana spiewał z playbacku?? A co do walki to bylo widać furie Pudziana, najlepsze bylo jak sie sedzia musial rzucic zeby go uspokoić:)
|
Cytat:
|
Nie ogladalem calej gali(wlasnie sie zaczyna na Polsacie Sport), tylko powtorke samej walki i wrazenia na mnie nie zrobila(ani Pudzian jak na co po niektorych),wrecz przeciwnie choc wiecej sie po niej nie spodziewalem!A juz wspominana obecnosc spedalonych celebrytow zakrawa na kpine na tak brutalnym wydarzeniu. Bo nie wierze ,ze autentyczny pedal Piróg czy zniewiescialy Mroczek pasjonuja sie sportami walki:)
A juz za pare dni walka naszego wychowanka Andrzeja Wawrzyka, oby kolejne K.O. Szkoda ze przeszedl przed Pekinem na zawodostwo bo pewnie byłby medal! |
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,N...wiadomosc.html No to bedzie kolejny gniot ;P
|
Trzecia walka stulecia ?
|
Bob Sapp walczy tak samo jak Pudzian , czyli idzie na calosc ,po okolo 1,5 minuty juz nie ma w ogole sily,ciekawe czy kondycja Pudzianowskiego jest taka sama
|
Dokładnie. Ta walka nam nic nie pokazała.
Nie wiem jaką kondycje ma Pudzian, nie wiemy jaką ma technikę (choć lowy trochę pokzały że słabą) i wiem to co wie każdy. Jest najsilniejszym człowiekiem świata. Wy sobie możecie go wychwalać i mu pieśni śpiewać. Ja czekam na walke z Minotauro czy innym zawodnikiem światowej klasy do której Pudzian za pewne nie dojdzie nawet. |
ogolnie to go zmiażdżył ale to jeszcze niczego nie pokazuje :) zobaczymy co dalej
|
Bob Sapp jest przerazliwie wolny w porownaniu do Pudziana...a technika jeszcze gorsza(ale nie tym wygrywa sie w MMA).
Rownorzednym partnerem bedzie zawodnik wazacy powyzej 120kg, lzejsi nie maja co nawet podchodzic, bo jesli nawet powala Pudziana do parteru, to ten bez problemu podniesie ich jedna reka...ta ogromna sila daje mu niesamowita przewage. |
Cytat:
Kolejny gniot na który będzie czekała tak samo wielka grupa hpokrytów,mówiących o tychże gniotach,a później jarających się walką - tak na żywo jak i na forum. |
Cos mi sie wydaje ,ze Pudzian to wytrzymalość bedzie musial grubo porawic. Gość w 5 minut po walce z trudem łapał oddech(w wywiadzie z Borkiem),a powalczyl tak naprawde 25 s(drugie 25 s to nawet nie bylo chodzenie po ringu).
|
Cytat:
|
Na ciekawy komentarz trafiłem na YT
walwit- ostatnio jak coś takiego oglądałem na żywo, to ten mniejszy nie chciał oddać nokii... :lol: Ciekaw jestem jakby sobie poradził z Popkiem? |
Cytat:
|
"Najsilnieszy człowiek Świata" - z tym określeniem też byłbym ostrożny bo zaraz Ruscy wyciągną na Syberii jakiegoś Wałujewa x 3 który od 6 roku życia sam nosi do domu na opał jodły syberyjskie pod pachą ))
Belzebub napisał(a):A juz wspominana obecnosc spedalonych celebrytow zakrawa na kpine na tak brutalnym wydarzeniu. Bo nie wierze ,ze autentyczny pedal Piróg czy zniewiescialy Mroczek pasjonuja sie sportami walki Może i sporty walki to nie ich brażna, ale kumplami "celebryty" Pudziana są... To się lansują, taka specyfika tego typu gali na całym świecie, ze w pierwszych rzędach siedzą "gwiazdy". I nie jest to nic dziwnego, ot takie środowisko specyficzne ;) Tylko jak już gdzieś wyżej padło jaka gala takie gwiazdy ... )))))) |
Co innego gala boksu w Madison Square Garden,a co innego MMA na Torwarze..i nie chodzi mi o poziom gwiazdek..tylko w boksie to nic dziwnego ze celebryci sa w pierwszych rzedach,ale mysle ze w MMA to nie jest norma!To jest zdecydowanie wiekszy hardcore!Chociaz moze sie myle!No ale w sumie to ziomki Pudziana z Tańca z gwiazdami..:)
|
a ja nie rozumiem tego ogolnego polskiego piepszenia i narzekania ze jakies mroczki przyszly, herbusie czy inne geje...
co do jasnej cholery w tym dziwnego?!? nie wypada rozpoznawalnym osobom lazic na takie imprezy?? moze niektorzy z was nie ogladali wczesniejszych ksw, to powiem wam ze te pseudo gwiazdy nie sa po raz pierwszy na tej imprezie... moze wy ogladaliscie to dopiero pierwszy raz... na temat ich talentow artystycznych sie nie wypowiadam, bo nie mailem okazji nigdy podziwiac, ale co mnie obchodzi czy ktos tam sobie przychodzi czy nie?!? to samo sie tyczy tego marudzenia ze muzyka nie ta, ze dziwnie koles zapowiadal.... to co mieli wejsc przy bachu czy mozarcie? niektorym to sie nigdy nie dogodzi... organizatorzy robia kawal dobrej roboty i chwala im za to... ale jak widac notoryczne zrzedy zawsze sie znajda... co do samej walki to liczylem ze pudzian rozniesie gogusia i fajnie mu to wyszlo :) |
To, ze Pudzianowski zaczął walczyć to był na prawdę świetny pomysł i olbrzymia żyła złota. Chyba żaden inny polski sportowiec w tym momencie, nie przyciąga tyle uwagi co Pudzian. Myślę, że po kolejnych walkach, po Małyszomanii, nastąpi Pudzianomania :D.
|
Cytat:
|
Z Pudzianem to mi się wydaje najważniejsze przetrwać pierwszą minutę później nie będzie miał czym oddychać.
Najbardziej mnie ciekawi jakby wyglądało porównanie siły uderzenia pięścią Pudziana z jakimś naprawdę dobrym bokserem wagi ciężkiej a nie bohaterem wielkiego brata :) |
Opinie ze "świata":
Cytat:
Ma niesamowity potencjał, siłę, szybkość. Trochę techniki i będzie maszynka do wygrywania. Dodatkowo, fragment z rozmowy z Mamiedem Chalidowem: Cytat:
Pudzian może naprawdę zostać gwiazdą światowego MMA. |
A tak btw. Jakaś stacja pokarze walkę Wawrzyka w przyszły pt?
|
Ogladnalem to cos. To ma byc sport??!!!
|
A tu wywiad z Pudzianem:
Cytat:
Źródło: www.pudzian.pl Bardzo mi się podoba to co powiedział o tych low-kickach - ma rację, widać że akurat tutaj zna się na rzeczy. No i jeśli to prawda (kto wie?) że rzeczywiście był osłabiony przez grypę, no to chapeau bas. |
Cytat:
Genialne. Cóż, poświęciłem te kilkadziesiąt sekund życia na obejrzenie tej "walki". Moje wrażenia - dać obu po sztachecie w rękę i całość jeszcze lepiej pasowałaby do oprawy tej imprezy. |
ogolnie wychodzina to że sie wam nie podobało,ale wszyscy ogladali a pewnie o to chodzilo
zostawić ten temat ? mozna tu pisac o innych nadchodzących walkach i mma czy kasacja? |
Dla mnie wielkim bohaterem tej walki był sędzia ringowy. Tak uderzyć do Pudziana! Nikt na forum by tak nie zrobił, mogę się założyć :)
|
Nie wiem, nie znam się, jestem w te 'klocki' absolutnym laikiem, na szczęście nie napalałem się na tą walkę jak pół Polski, nie oglądnąłem na żywo, jednak zerknąłem na YT i...
nie podobało mi się. Typowa napierdalanka średnio inteligentnych goryli, z czego jeden był dużo silniejszy od drugiego i najzwyczajniej mu w.......ił. |
Nastepna walka - Popek vs. Pudzianowski - byloby ciekawie bo Popek tez maly nie jest ;) ale raczej ten pierwszy mialby problem z powrotem do kraju [ jakis wyrok ? ]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl